Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
meglehet csak tippeltem 😊

Super Mario
Eddig a Millenárison voltak. Csak azért, mert távolból kapcsolatban állok Szabó Eszterrel, és tudok jegyet szerezni, de nem tudom pontosan, hogy hova kell menni.

https://supermario4ever.wordpress.com

Amse
gondolom a tv2 stúdiójában.
csaó darwin meg ilyeneket is ott forgatnak.

Super Mario
Hol is vannak minden szombaton a Megasztár döntõk?

Super Mario
Oláh Ibolya! Mostanában imádom! Voltam a két héttel ezelõtti szerdai koncertjén, és fenomenális volt!

Rózsalány
Hát mondjuk ha megnézzük Oláh Ibolyát, az már görcsölésszámba ment😄DD

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Szabina
Mindennel egyetértek, pont így értékelném én is a tegnap estét <#eljen>

...
Póka Angéla nekem sem lenne a legjobb barátnõm, viszont tetszik az elõadói stílusa. Szerintem nagyon egyedi ahogy énekel, és õ tényleg elõad minden számot. Általában az ember nem a mûvészt, hanem a produktumát értékelni, Bach sem biztos hogy szimpi lenne...

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

geronimo77
szerintem mások sem görcsölnek legfeljebb nem olyan tökéletes a kiejtésük.
De hát ez nem is egy nyelv-vizsga 😊

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

guardian hero
Bennem is felmerült, hogy elvonási tünetei vannak 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Super Mario
Lehet, hogy drogozik? <#confused>

Super Mario
Akkor a Kontor fog kiesni. Baktesznak azért adtak harmadjára is esélyt, mert láttak benne valamit.

Rózsalány
Én nem hiszem, hogy ez személyiségzavar, egyszerûen csak ilyen a stílusa, ennyire exibicionista, meg még egy csomó ex-el kezdõdõ(extrovertált, extravagáns...stb). Emberileg nekem sem jön be ez a típus, de a legtöbb mûvész ilyen. A hangja meg nagyon jó és mint elõadómûvész szuper - szerintem.😊 És tényleg olyan könnyeden andja elõ az angol számokat nincs az a görcsölés mint a másoknál!

geronimo77
Na de ki lesz a következõ??
Musicalban talán nagyobb esélye van Kontornak hiszen a Hair-el jutott be.
Szerintem utolsó három:
Kontor, Bocskor, Póka
párbaj Kontor-Bocskor
kiesik Bocskor

guardian hero
Egyébként imádom Póka Angélában, hogy az angol számokat tökéletes kiejtéssel, szöveghûen adja elõ - nem tehetek róla, ez a vesszõparipám 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Azért vannak még ott páran... és õk nem olyan idegesek az interjúkban, nem sütik le a szemüket, nem tördelik a kezüket, nem rángatóznak, stb... Ez a nõ teljesen görcsben van, bárki láthatja, és ez nem csak a Megasztár feszültségébõl fakad. Nem tudom, van a háttérben, de sajnálom szegényt, mert egyébként nagyon tehetséges.

Davidus
ok Dr.Csernus😛 azt azért megnézém hogy te hogy bírnád azt a feszültséget ami ezzel az egésszel jár

V9ykn8_TZL0

geronimo77
<#eljen>
Én meg azt hogy azt gondolja mivel amerikában tanult így már rögtön jó is. Ami lehet igaz de messze nem a legjobb.
Tiszta jó volt nézni hogy össze volt zuhanva amikor a kiderült hogy õ is benne van az utolsó 3ban aztán amikor visszaült a többiek közé akkor is teljes letargia volt

guardian hero
Nála én nem kialakult személyiséget, inkább súlyos személyiségzavart látok 😊.

Davidus
"PA: alapból utálom a beképzelt amerikából jöttem stílusát. De ma tegnap elég jó volt"

akinek van kialakult személyisége azt a szürke egerek(a nagy többség) utálni szokta. úgyhogy ez simán dícséret😊

V9ykn8_TZL0

Rózsalány
Meggyõzött z Eszter engem is, hogy hordjon inkább kalapot! Kalap nélkült teljesen semmijen az összképpe, még az a frizura sem segített rajta😊)

geronimo77
Õ csak elaludta a haját 😊)

sz4bolcs
Rúzsa überel...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Super Mario
Amúgy most mindenki jól nézett ki. Most Szabó Eszter fodrásza és stylistja monnyon' le <#hehe>

geronimo77
Nagyjából egyet értek:
VF: szerintem a fiúk közül a legjobb, ma is és általában is
PA: alapból utálom a beképzelt amerikából jöttem stílusát. De ma tegnap elég jó volt
BB: eddig még egyik elõadás sem tetszet, se a hangja nem jó se az elõadás módja. Az meg csak extra hogy még csúnyácska is
KT: tipikus tinikedvence. Nemtúl jó hang, közepes elõadás.
BA: Én tényleg nem értem hogy miért van annyira elszállva magától. Semmi különös nincs benne.
RM: szerintem már most megasztár. Messze a mezõny felett van, mind elõadásmódban, mind énekhangban, mind produkcióban. és tegnap este ráadásul még gyönyörû is volt
SzE: nagyon jó hang és elõadókészség de tény hogy a hangja miatt nem minden stílus áll jól neki. Na de ezzel sokan vannak így. Szerintem a 2. legjobb
PP: tény hogy énektudása és hangja nem az igazi, de mint elõadó van benne valami ami a többiekbõl hiányzik. Jogos hogy kiesett de nekem hiányozni fog. Szerintem egy üde színfolt volt.

guardian hero
A tegnapi adást nagyon kritikus szemmel néztem, mivel legeslegnagyobb kedvencem a Queen, mondhatnám, hogy nálam Istennel vannak egy szinten, de ez azért nem igaz, mert jóval fölötte állank 😊. Igazság szerint hullagyalázásra számítottam ebben az adásban, ehhez képest összességében egész jó produkciókat láttam/hallottam.

Varga Ferenc: biztosra vettem, hogy az elsõ kiesõk között lesz, de adásról-adásra annyit fejlõdik, hogy el se hiszem! Tegnap is a legjobbak között volt, kíváncsi vagyok, meddig tud még javulni!

Póka Angéla: nem szimpatikus a csaj az elõrehaladott idegbajával, de tegnap talán õ volt a legjobb, zseniálisan adott elõ egy zseniális számot. Nála éreztem egyedül azt a bizonyos "bizsergést" a hátamon 😊.

Bocskor Bíborka: nem sokat néztem ki belõle eleinte, de egész jó hangja van, és tetszett a mostani produkciója is. Kicsit butácska, kicsit csúnyácska, de legalább õszintének tûnik.

Kontor Tamás: az egy dolog, hogy hangja nincs a Queen-hez, de most még a kellõ lendület sem volt meg az elõadásában. Tömény unalomba fulladt az egész. Remélem a következõ kiesõ õ lesz.

Baktai Anikó: szép hangja van, szimpatikus volt, de gyûlölöm, hogy képtelen megtanulni az angol számok szövegét! Elõször a Forever Young (másik kedvencem) párbajdalnál vettem észre, gondoltam, biztos nem készült a párbajra. De az már gyalázat, hogy a rendes elõadásán is csak halandzsázik! Olyan szintû parasztság ez a szerzõkkel és a közönséggel szemben is, hogy kinyílik a bicska a zsebemben! Mit gondol, mindenki olyan tirpák ebben az országban, hogy képtelen megérteni egy szám szövegét? Hogy lehet így érzéseket átadni, ha tisztában sincs vele, hogy mit énekel??

Rúzsa Magdolna: ezt most rutinból hozta, szép volt, jó volt, de tõle hallottam már jobb elõadást is.

Szabó Eszter: úgy érzem, teljesen kifullad, ha énekelnie kell, és nem csak valami rekedtes funky-t nyomni. Nem tudja beosztani a levegõjét, erõtlenné váluk az amúgy iszonyat érzéki és kellemesen mély hangja. Szerintem sokat kéne még tanulnia, hogy igazán kihasználhassa az adottságait (vagy maradnia kell a hörgõsebb stílusoknál).

Puskás Péter: örülök, hogy kiesett. Tény, hogy színpadra termett, de az is, hogy nem zeneire. Éveket kéne tanulásba ölnie, hogy elviselhetõ énekhangja legyen (akár mint musicalszínész), de ehhez nem látom benne az eltökéltséget, az alázatot és a kitartást. Szerintem (mint énekes) megy a süllyesztõbe.

(bocs a terjedelemért... 😊)

fifi
jól olvasom, így másnaposan???
a Puskás Péter esett ki?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sz4bolcs
Az már nem ugyanolyan...😊

geronimo77
Nekem férfi létemre tetszet PP.
Viszont annál kevésbé Bíborka. Nem is tudtam végighallgatni inkább kijöttem. És ez már nem az elsõ alkalom nála.
Most kivételesen még Póka is tetszett, de biztos hogy nem kerül döntõbe. Egyszerûen nem lenne igazság. Bár ha a zsûrin múlik akkor szerintem Eszter és Õ közûle biztos Õ jutna tovább mert a zsûri halálra ajnározza az ének tudását. A másik döntõ egyértelmûen Magdi

phall
teljesen jogosan esett ki ez a csávó,már csak azértis kitettem volna,mer ne keverje már a stílusokat...rossz volt nézni ahogy egy rapper rokkot nyom...hát nemis tudom :|😄

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Végre kiesett.. Már annyira vártam, mondtam is az asszonynak ha kiesik már nyugodtabban fogok aludni<#ravasz1> Kövi lesz a Bíborka szvsz és a Kontor Tomi.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Super Mario
Akkor vedd fel videóra, és nézd vissza sokszor. Jó szórakozást. <#idiota>

sz4bolcs
A bájszikül rész nekem pedig nagyon tetszett.. :-) Srác elmehetne pánkolni.

Super Mario
Nem, nagyon jól énekel, én nagyon bírom. Meg ez a '60-as évek-beli stílusa is bejön nekem. Nagyon tetszett a tegnapi dala.

Gebe7636
Helló! Sztem a Bíborka egy rakás szar! Inkább õt kellett volna lehúzni a klotyón!!!

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Rózsalány
Jaaa, nem is a Feri hanem a Kontor Tamás volt a másik - bocsi, elnéztem<#vigyor3>

Rózsalány
Van igazság a Földön! Puskás Péter nagyon elásta amagát a viselkedésével, hogy visszapofázott meg flegmáskodott, ahogy szokot!<#beka2>
De hogy Varga Ferinek miért kellett kint állni??? KOmolyan nem értem a népeket!<#nemtudom> Õ volt a legjobb tegnap! Meg az Anikó is nagyon hejes volt😊
Remélem Angéla döntõs lesz Rúzsa Magdival!!!!!

Viszont Eszter nem tetszett...

Super Mario
Most néztem meg a Megasztárt videóról, mert voltam a Nox koncerten, itt voltak Békéscsabán (emberfeletti, világszínvonalú koncert volt) Ez egy nagyon jó döntõ volt, mindenki nagyot énekelt. Azt mindnyájan tudjuk, hogy Eszter és Magdi ledarálták a mezõnyt. Nekem még Baktai Anikó, a Bocskor Bíborka és a Varga Ferenc is nagyon tetszett. Örülök a szavazás végeredményének, mert a két legrosszabb kapta a legkevesebb szavazatot. Végre valahára megszabadultunk Puskás Pétertõl. Sok kis 6-16 éves lány sírhat még ezen pillanatokban is <#eplus2><#hehe> De nagyon jó, hogy végre valahára kiesett, mert az már borzalom, amit a színpadon mûvelt. Azt bírnám, ha az 5 lány maradna bent az elsõ 5ben. Végre Baktai Anikó is megkapja az õt megérdemlõ bánásmódot, már ami a szavazatot illeti. Szerintem sokaknak szimpatikus lett azáltal, hogy kimondta az igazat.

geronimo77
Eszter, Magdi <#taps><#taps><#worship><#worship>

geronimo77
Nekem is kellene
Én csak DVDre tudom venni.

Aztán DCvel letöltöm a Magdi meg az Eszter dalait, aztán kiszerkeztem belõle Tilla dumáját mega a tapsot.

Amse
privi

hát melyik jobb? Bár mp3 sztem jobb lenne, mert össze akarom gyûjteni az összes döntõt... ...ha már itt tartunk akkor az ez elõtti döntõ is megvan?Csak mert azt sajna nem tudtam megnézni, sõt meghallgatni sem😞

Amse
Nem esnek ki, hanem párbajoznak és majd kettõjük közül esik ki valamelyik.

REALista
Miért esnek ki ketten is???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Amse
mp3 vagy videó kell?
én veszem gépre, de mp3-ba is átrakom majd holnap.

oh, ne vmiért ez a gagyi gépem xarul vette föl... ...ha valakinek megvan legalább a Rúzsa, meg az Eszti száma, az küldene egy privit, vagy ha talán lehet akkor az összes elõadótól is jöhet

Christiansen
Varga Ferenc<#eljen>

már mindenki énekelt?<#confused>

Amse
Jah jók voltak, de a pálmát nálam ma Varga vitte, bár nem kevevet dobott a lantba, hogy Betty is sokat énekelt.
Puskás mehetne ma.

igen, amikor voltunk szerdán a hangstúdiónál, akkor mondta hogy nagyon-nagyon izgul egyrészt amiatt hogy jó sok részt bevállalt, másrészt hogy elég magas skálán kell énekeljen, ami Fredy Mercury-t jellemzi, azaz mélyrõl kezd, közepe naon vékony, vége meg már megint tenor, vagy alt hang...

jaj, hát elolvadok, naon jó volt a Magdi, meg Eszter!!! Föl is vettem a gépemen😊)