6021
Ki lesz a legjobb?
-
Steve2007 #3460 Szerintem is akkora köcsög ez a Fridi, hogy a boroshordó hozzá képest csak egy gyűszű...
Nem értem mit keres még mindig a médiában ez a szemét, már réges rég ki kellene selejtezni innen.
Elfelejtette, hogy kb. ő is harminc lehetett, amikor megadták neki a lehetőséget, hogy valamit kezdjen magával, de mára már egy senki !!!!
Milyen alapon veszi a bátorságot, hogy úgy lealázzon embereket ország - világ előtt, mint ahogy azt Ambrus Ritával is tette ??? -
warchris #3459 pont most olvastam :) -
BoKK #3458 "A megasztár egy szerepjáték Friderikusszal az élen. Szerintem jobb is, hogy Dávid nem került be oda. Ő túl profi ahhoz a műsorhoz. ;)"
Idézet RefactorXNA nevű kommentelőtől Youtube. Vala mennyire igaza van mivel a MegaSztár tényleg nagyon szar és Fridit páros lábban kéne kirúgni (csak nehogy élvezze a kis homi). -
warchris #3457 Ez a Friderikusz egy arogáns, nagyképű, bu*kó.
Csak kritizál és mindenkinek beszól, megpróbál mindenkit lealázni
minek rakták ide??????? -
mate317 #3456 ez a fogyatékos karcsika mi a szarért jutott tovább? tuti mert meghalt az anyja-----> nézők szívének manipulálása. engem nem hat meg, inkább jó énekeseket szeretnék, nem mintha nézném -
#3455 mondjuk van benne igazság most már rájöttem én is. -
#3454 De igaza van. -
#3453 Szánalmasak.. -
#3452 Főleg Lüszike-.- -
#3451 Tóth Lüszi a LEGNAGYOBB LOW!!!!! ÚGY CSINÁL MINT EGY SZTÁR LENNE... -
#3450 Fiderikusz egy jó nagy köcsög -
homeless #3449 Úristen mekkora szánalom ez a műsor:)) Eddig az összes "produkció" kibaszott idegesítő volt, pedig nem is nézem csak hallgatom:) A Fábrys karaokes kölyökkel csak jót tettek, hogy kiejtették. -
Dean Winchester #3448 a laci naon szar:S hibázik néha naon halkan énekel,nemtudom a zene lenne direkt ilyen minőségű vagy én emlékszem rosszul az eredetire? -
Dean Winchester #3447 Ambrus Rita nagyon hasonlít Ali Larterra :D
ha a nézettségre mentek volna rá akkor a Dávidot továbbjutatták volna,mert hát neki volt nézettsége :D
a két kislány továbbjutásán csodálkoztam :(
miért nem rendeznek gyerek megasztárt? én sem engednék oda 18 év alatti személyt.
Nem kisgyereknek való ez a műfaj!
-
#3446 Engem is meglepett a 15 továbbjutó egy része... -
#3445 Lüsziről nem is beszélve...
Botrány hulladék volt az utolsó teljesítménye és mégis tovább engedték :/
Full csak a nézettségre mennek rá.
szégyen -
#3444 Lehet azér is kibaszták mer már fábryban nyert valamit.. de akkor is dögöljenek meg, jól énekelt -
rans #3443 Én is mikor első adásban megláttam csak egy villanásra, azt mondtam, igen,igen, igen, jó lesz ez a megasztár 4.))) Erre... Most már fele annyira érdekel a műsor. Itt nem volt olyan jó mint fábryban, nem mutatta meg mit tud, de sajnos ezen már nem lehet mit csinálni. Nagy érvágás, szerintem hatalmas élményektől esett el ezzel a közönség... -
#3442 Csatlakozom!!!
Dávidot kidobni? Ezek normálisak? Barmok!
RTL-en We are the world-öt úgy nyomta, hogy már vagy 10x visszanéztem... eszméletlen jó a srác!
No és a Gnarls Barkley-féle Crazy? Az is csúcs volt!
Tény, hogy az Ákos dala nekem sem tetszett tőle, de ez csak 1 db dal.
Nincs fülük az rohadt élet! -
#3441 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Emberek mi van itt? Schwartz Dávid a TOP 5 be van alapba nálam! Ez hihetetlen hogy pont ő nem jutott tovább! Szánalmas! -
#3440 Schwartz Dávid -> Ő nem jutott tovább? Kérdezem miért? Akinek van füle, és nem süket, az tudja hogy hány hangtalan barom jutott tovább, őt meg hazaküldik.
Szánalmas. részemről befejezve, nézi ezt a szenyet aki akarja, én biztos hogy nem! -
#3439 Nem tudom nektek mi a véleményetek de szerintem KATASZTRÓFÁLISAN rosszul válogatták össze a 15 továbbjutót.Jóformán a kiesők egyharmada jobb volt mint a bennmaradtak nagy része -
#3438 Hát én elképedve néztem, hogy kiesett Schwartz Dávid, nem akarok senkit megbántani, de néhányan olyan borzasztó hanggal jutottak tovább, Dávid, meg egyszerűen kiesik, hihetetlen, és hatalmas csalódás ! -
#3437 bocs,nem tv2 hanem aki az egész megasztár mögött van.
ja és bazzeg uccsokét pár a cigány gyerek meg a kislány:S
áááááá
azért hogy cigány drukkltam neki hogy ő jusson be.
a gyerek meg basszus a fülem fogtam a multkor mikor rikácsolt és most is a szöveget sem tudta csak a reflént és ő jut tovább??? mivan itt? csak azt ne mondja nekem senki hogy igaszág.mert az nincs ...retkes megasztár!
ez a rész naon felbaszta az agyam vmi hihetetlen mennyire megy a korrupcio:S -
#3436 kurvaanyjukat mocskos tv2 :@
felháborító cigányokat továbbjutattnak,akinek van egy rockzenekara továbjutattják
schwarz dávid meg mit csinálnak???? persze hogy nem jutattják tovább,pedig neki ott a helye ad öntőben..ennyi mostmár tudom hogy egy rakás szar az egész !!!!!!!!!!!!!4 -
#3435 hoppá nem is tudtam ,hogy a most következő csaj az profi énekes:S
kérem ha már profi akkor miért jelentkezik egy ilyen műsorba?(ezek a műsorok a tehetségek felkutatására van elvileg,nem pedig arra hgy már énekkel foglalkozo embereket továbbjutassanak,nemtom még az eredményt de nem jutattnám tovább alapbol az ilyeneket,sőőőt nem is engedméyn hogy jelentkezzenek, ja igen még a 18 alattiaknak is megtiltanám a jelentkezés lehetőségét..ne már hogy egy kisgyerek itt énekeljen mikor még a hangja is változni fog :O pffff -
#3434 omg
mikor mondtak hogy ki az a 15 aki bekerül az élő adásba nah:D
az első csajnál mikor mondtak hogy tovább ment és ment a zene a háttérben ááááááh az a csillagszületikes kiscsajnak a zenéje volt XD kovácsovics fruzsinacska zenéje :DDDDDD lol pont a konkurencia zenéjét betenni :D -
ldavid #3433 "Friderikusz Sándor is zsűritag lesz a Megasztárban: 2002 után tér vissza a TV2-re." - origo
enyhén hülyén van megfogalmazva
-
#3432 aki lüszivel énekelt srác azt,hogy hívják
Vettel-képű xD -
#3431 Nem tudjatok mi volta szam cime amit Ambrus Rita enekelt a vegen? -
#3430 Köteles Zsolt vagyok, 35 éves.. Végzettségem: MUNKANÉLKÜLI
-
#3429 Komolyan mondom, amióta elindult ez a szar nyúznak, hogy menjek el :D Eddig azért nem mentem, mert mondom ezeknek jobb hangja van vagy nemtudom. Most meg már azért nem mennék mert kritikán aluli az egész.. :) -
#3428 nem tudjátok mi a szám címe, amit a masszőr énekelt? :D -
#3427 akkor azt kéne,hogy alapból a műsor az előválogatással kezdődjön és kész :D -
#3426 csak az a cél hogy röhögjenek az emberek, az első két adásban mindig az volt a cél, és ezeket azért hívják csak vissza hogy legyen kin röhögni... hát ez van :)
én nevettem, és nem tartom magam üresfejűnek, ez egy showműsor, irányított elemekkel, és igenis vicces a sok fahangú töketlen barom aki leégeti magát ország világ előtt -
#3425 inkább az az érdekes amire egy ismerősöm világított rá...
ugye az alap, hogy van elővállogatás, ez tudjuk, nah akkor már csak az a kérdés, hogy hogyan kerülnek be ennyire kritikán aluli hangok ebbe a műsorban?
kivéve természetesen ha az a cél, hogy az üresfejű néző nevessen rajtuk, hogy mennyire béna... mert az ugye eddig bevállt... -
#3424 13 éves srácok már rég csajoznak, és hát nekik valljuk be nem a 18 éves lányok valók, nem is a 16 évesek, hanem a velük egykorúak
én se vagyok már fiatal, 25 vagyok lassan, és én is csak nézek nagyokat mikor 14 éves unokatesóm már csajozik, és van is partnere 14-15 éves lányok személyében
nem olyan világ van már mint régen
nade off off, ez itt egy megasztár topik :) -
#3423 Ne egy 14 évesre az biztos. Csak én érzem úgy, hogy az még túl korai?
13 évesen nem kéne csajozni. 16 évesen meg kereshet majd magának vele egykorú csajokat.
-
#3422 miért, a 13-16 évesek szerinted milyen korosztályra bukjanak? -
#3421 14 éves csajjal nem sok mindent tudnak kezdeni. Aki meg erre veri az szégyellje magát.