Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
A pacsirtának van egy betanult Máté Pétert majmoló hangja, annyira figyel arra, hogy azt tudja tartani, hogy az igazi hangokkal elcsúszik. Pár körön belül kiesik, viszont Lüszike menetelni fog, csak tudnám miért. Jó hangja van, de még gyerek, szét fogja énekelni a hangszálait. Volt az American Idol-ban is egy kislány, mindenképp kellett most nekünk is egy.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LordVenom
Szerintem pacsirta az orrangjával be sem kellett volna hogy kerüljön a 30-ba.
Nem tudom miért,de visszanéztem az elõzõ megasztárokat,de itt nem lettem még libabõrös senkinél. Iszonyat gyenge mezõny,romlott a minõség. Alig érdekel az egész,pedig nagy rajongója voltam a mûsornak.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tinman
Dávid musical énekes és tökéletesen koordinálta Lüszit.
Dávid volt az irányadó... ha megnézed a felvételeken látszik, hogy Lüszi "játssza" az érzelmest... mást nem is tud tenni, hiszen nincs mögötte nagy szerelem, emlék, etc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

még te is gyerek vagy 😄
lüszi valóban fiatal nem nekik való egy egész éjszakás fellépés!
énnekm tegnap lüszi zenéje nem tetszett,õt ejtettem volna...
Tikal
a jo hang Stereoban is kijön, sõt az az igazi 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mama 2
Õõõõ... ezzel vitatkonék. Anno a vállogatáson ugye Dáviddal énekelt Rómeó és Júliát(szívbõl szeretni). Ott én sokkot kaptam. Olyan gyönyörûen énekelték a dalt, és attól hogy Dávid már felnõtt, Lüszi kicsi, attól tele volt(számomra) érzelmekkel... Én már majdnem bõgtem annyira szép volt.
Ellenben Hien õ tényleg csak énekelt/énekel. Mert amiket eddig énekelt, azt nagyon nem is lehet megtölteni érzelmekkel szerintem. Mindenesetre rendben voltak mind ketten.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Tinman
Figyi... egy dalt elénekelni jó hanggal egy dolog!

Ha nincs meg az érzelmi háttér akkor csak eléneklik a dalt, de nincs benne igazi tartalom.

Lüszi az ékes példája ennek... tökéletes hangja LESZ /már most is nagyon ütõs/, de egyelõre csak énekel, tartalom és érzelem nélkül. És ezért baj, hogy fiatal, mert nem tudja megtölteni érzelmekkel a dalait.

Hien u.e.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ruzsa Magdi hangja olyan, mint a repedt fazék.
Párommal elég komoly zene õrültek vagyunk... amit kimondunk azt 2 perccel késõbb a zsûri is alátámasztja 90%-os pontosággal megmondjuk ki lesz a dobogó elsõ 3 fokán...
Sõt jó régóta 7.1-ben egy normális hangrendszeren hallgatjuk az elõadókat, és nagyon fülelünk.
Ruzsa Magdi egyszerûen nem nyerhette volna a múltkori megasztárt.

De nem ez a lényeg... akinek kristálytiszta a hangja az jelenleg Lakatos a swinger énekes. Higgyétek el hibátlan. Õt követi minõségben Dávid.

mama 2
Egyetértek. Kivéve azzal hogy Lüszi és Hien fiatal ehhez. Miki is megmondta, hogy a Szandi is ennyi évesen kezdte mint Lüszi, és híres lett az is. Miért baj hogy fiatalok? Talán az hogy valami miatt lelkileg összetörnek? Megmondták õk is, hogy ha nem bírnák a strapát, akkor fizikailag dölnének ki, nem lelkileg.
Eddig õk bírták. Akkor mi a gond?

Tinman
Ja, Pacsirta menjen. Karamell jelleg, elég belõle egy bõven... nem kell ide több.

Tinman
Vagy nem...

Fekete Dávid szenzációs musical énekes, ahogy én látom másban is jó lesz.

Lakatos swing énekes szintén... tiszta Frank Sinatra a hangja, nagyon odabax a srác!

Lüszit el kell ismerni, baromi tehetséges, de nagyon fiatal még.

Hien szintén nagyon tehetséges, csak még fiatalka. Mondjuk, fúúúú az anyja, de jó nõ lesz belõle!!! Nagyon helyes már most is.

Sonjába nagyon sok lehetõség van... kell ilyen karakter a mûsorba és a hangja is rendben van csak még nem elég gyakorlott.

mama 2
Én Karcsi továbbjutásával nem értek egyet de nagyon. Nem értem hogy mi volt benne a közönség számára olyan "hú dejó"?

Ehh, bakker...<#gonosz3>

Ezt azért nem gondoltam volna. Ma pl. a "Pacsirta" nagyon vacak volt, és ezt a zsûri is elismerte...

Meg aztán tényleg ott van a Király gyerek, akit fõleg a neve (meg a nõvére) visz tovább.

És a végén, ha annyira kivolt a zsûri, miért Imit ejtette ki? Nem értek a zenei tehetségekhez, de nekem Sonia lett volna a kiesõ...

:)

mama 2
Kijelenthetem hogy az eredmény hirdetésnél már annyira izgultam, nem kaptam levegõt😄. A továbbjutottak megérdemelték azt hogy továbbjutottak. És nem értem mi a bajotok Hiennel meg Lüszivel, sõt Szonyával is.
Attól hogy az egyik Vietnámi, a másik félig Kongói félig magyar, a másik roma, az miért baj?
Itt nem az alapján döntenek hogy ki milyen származású. Az meg hogy elõre le van zsírózva ki nyer, az hülyeség-.-. Nem kiválasztott ez... Bár lehet túl naív vagyok.
Mindenesetre a popdaráló berakása egy nagy hülyeség volt, de mindegy...
Ez is jó volt. Dávid az meg... még Viktornál is királyabb😄.

a fridi hatódott meg a legjobban,de a többiek is a könnyeikkel küszködtek<#shakehead><#sir><#rinya>
a végén azt hittem,hogy a sonja fog menni :S meglepõdtem 😮
többször is mondták,hogy szimpadra termett az imre,erre kiesik:S ááá
nem igaz!
a lüszi roszabb volt...mind1
Kaplan
Kiesett a homoszexuálinó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

okés,csak a popdarálót láttam és azt hittem már vége a megasztárnak.
nos nézem,kíváncsi vagyok ki távozik😄
Kaplan
Most fog kiderülni, nézd.

ki esett ki ?
Sajnos ez is politika.Tovább jutott egy néger,egy koreai,egy cigány,egy buzi,egy nagyon kisgyerek,egy aki a tesója nevének köszönheti a tovább jutást,egy határon tuli magyar.Nekem egyikkel sincs semmi bajom,csak hát ez egy tehetségkutató versenynek kellene lennie,ahol a nyujtott telejesitménynek,nem az etnikai hova tartozásnak kellene,a versenyzõk sorsáról dönteni.Ez egy elõre leosztott játék,ahol már a végeredmény is le van irva.
FZoleee
vietnámi <#idiota>
Davidus
nagyon halvány ez a mezõny

V9ykn8_TZL0

kínai vagy japán 😄
amugy ez a hien tetszett most 😄
mozgása valóban nem jó...gyakorolnia kell!
Kaplan
Szerintem is gyenguszok az elõadók, valahogy nem engedik ki a hangjukat, vagy csak az én tévém halk 😛 A Tamara azért kicsit felizgatta a fantáziám, fõleg múlthéten.<#idiota>

javítsatok ki,de a lakatos krisztián nem a zámbó jimmy vmi távoli gyereke?
#3494: most vagy a tilla volt a paraszt vagy a zsûri ennyire botfülû 😄
Tikal
ja elég nagy paraszt volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a mûsorvezetõ megmelíti a hibát 😄
a zsûri egy szót sem szól róla , lol -.-
ezt akartam irni én is😄 van itt mindenféle ember 😄 a zsidót kihagytad..
a sor így teljes..:
kislány,nõ,fiu,férfi,homokos,zsidó,roma,szegényebb,és gazdagabb 😞
ezen az enikõn látszik,hogy azért mondja amit mond mert gyerek.Ha ezt a tamara vagy vki más énekli tuti nem ezt mondaná...
ja a cigányt kihagytam.

ááááááááááá
kinek tetszik ez a lüszi???
ne már!
siet kapkod,hangja nem vmi jó :S eszméletlen ilyen bejut a döntõbe <#szomoru1>
lol van itt minden. buzi, néger, amerikai, ferdeszemû, kislány, nagylány....
Éppen csak azok nincsenek, akikrõl szólnia kéne a mûsornak: énekesek.

remélem a tamara cipõeldobása fennt lessz a youtuben vagy vhol,mert pont nem láttam 😞
Davidus
azok a hajak😄

V9ykn8_TZL0

van ott egy srác.nem hiszem el,hogy nem homokos 😄
vki mondja már vagy adjon már vmi linket,hogy a fridi mit szolt vagy oltotta le az emberkéket😄
am ááá fáj látni azt a két gyereket ott a színpadon<#szomoru1>
miért kell ilyeneknek odamenni egy ilyen "komoly" mûsorba.
túl korán berakjak õket egy felnõttnek is embertpróbáló mûsorba..
éljék a gyerekkorukat és ne felnõtteskedjenek ilyen fiatalon.
remélem kiesnek õk ketten!
sapkafej
ne legyé má naiv

György

<#wow1><#idiota><#gonosz1><#hehe>

<#wave><#love11><#szeret><#szeret><#puszi><#puszi><#puszis><#puszis><#puszis>
LordVenom
Amilyen tehetségeket beválasztottak õ is megállná a helyét...<#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

remélem valaki majd lebetgszik és végre beáll fridi is énekelni a többiek közé

Ramadamammy rapidrandi

Tikal

Tatyla
senki nem ad senkinek számot,maguk választják...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez a 4. megasztár onnantól egy vicc, hogy a -had ne írjak jelzõket-Karcsi gyerek továbbment Schwartz Dávid ellenében. Nem egy kategória volt a két srác, komolytalan az egész.

Fridinek igaza van, aki akkora tehetség, az viszi is valamire.

Szabina
Én is ezt értem, és gondolom. Az eddigi Megasztár mûsorok, fõleg a 3. "évad" nagyon igényes volt, sok-sok tehetséggel (pl. Rúzsa Magdi). A mostani 15 hozzájuk képest csalódás, bár még csak 1 adás ment élõben, ezért nem szeretnék hosszú távú következtetéseket levonni. A válogatást sajnos nem néztem, csak a tegnapi adást, de el voltam képedve, hogy néhányan milyen erõtlenül és hamisan énekeltek.
Egyesek dalválasztása egyszerûen borzalmas: volt egy lány( azt hiszem Németh Patrícia), akinek nagyon jó hangja volt, de a dalválasztásba belebukott, amit nem is csodálok.
Tóth Lüszi szerintem nagyon aranyos kislány, de még gyerek hangja van. Nem értettem, hogy miért adnak neki egy Mariah Carey számot, amit ráadásul olyan nehéz elénekelni, hogy majd' beleszakadt szegény...

Egyedül Király Viktor elõadása tetszett, szerintem õ énekelt a legtisztábban.

Szóval összességében nem vagyok megelégedve sem az énekesekkel, sem a mûsor összeállításával (gondolok itt a dalválasztásra, fellépésre stb). Olyan érzés, mintha a mostaniak mögött nem volna ott az az énektanárokból, zenei producerbõl, zenészekbõl, és koreográfusokból álló csapat, mint az elõzõ szériákban.

A zsûrin is meg voltam lepõdve, szerintem nem volt õszinte a vélemény nyilvánítás egyik esetben sem. Talán azért, mert õk juttatták tovább ezt a 15 embert...

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Én speciel szintén nem értek egyet a 10 továbbjutóval. A fõ nyálgépek továbbmennek, az a hosszú ruhás csaj meg aki valamilyen lassú számot nyomott, kiesett.. pedig gyönyörûen énekelt. Nem úgy mint Frodó
Legalább 4 embert lecserélnék, de nem sorolom, mert nem tudom a neveket.
Lüszit mondjuk spec tudom, mert azt a kislányt annyira nyomatják fel az egekbe, mintha legalább valami elnök gyereke lenne. Beismerem, szép hangja van, de nem tud mindent elénekelni.. Tanuljon még.. Énekelni IS. A Rómeó és Júliás számot gyönyörûen elénekelte, de amit itt szombaton csinált.. elcsúszott a hangja, hamis volt. Nem akarnám megbántani a világért sem, de a zsûrit annál inkább. Oké aranyos, bájos, fiatal, de nem azt kéne nézni. Hiennek pedig valami ilyesmit mondott Mester Tomika " Lüszinek vetélytársa akadt" Könyörgöm, nem lehet õket még csak összehasonlítani sem. Neki még eddig minden hang a helyén volt, remek volt az elõadása is. Bár ilyen mezei számoknál szerintem el fog vérezni sajnos 😞
Tatyla
szerencsére azért Sonia-t a közönség tovább juttatta,nekem ö a kedvencem de mondjuk tök mindegy így hogy a fél banda meleg nem hiszem hogy nézném...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dragooon
javítás:
* just likje a pill számot/számát énekelte meg nem..?*

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
nem értem ezt a mûsort.
csak egy példa:
hogy van az, hogy ezt a meleg imruskát (D.Powter - Dad Day) simán továbbengedik, azt a csajt, aki Pink - Just Like a Pill meg nem...?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá