Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem tudom miért,de visszanéztem az elõzõ megasztárokat,de itt nem lettem még libabõrös senkinél. Iszonyat gyenge mezõny,romlott a minõség. Alig érdekel az egész,pedig nagy rajongója voltam a mûsornak.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Dávid volt az irányadó... ha megnézed a felvételeken látszik, hogy Lüszi "játssza" az érzelmest... mást nem is tud tenni, hiszen nincs mögötte nagy szerelem, emlék, etc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
lüszi valóban fiatal nem nekik való egy egész éjszakás fellépés!
énnekm tegnap lüszi zenéje nem tetszett,õt ejtettem volna...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ellenben Hien õ tényleg csak énekelt/énekel. Mert amiket eddig énekelt, azt nagyon nem is lehet megtölteni érzelmekkel szerintem. Mindenesetre rendben voltak mind ketten.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ha nincs meg az érzelmi háttér akkor csak eléneklik a dalt, de nincs benne igazi tartalom.
Lüszi az ékes példája ennek... tökéletes hangja LESZ /már most is nagyon ütõs/, de egyelõre csak énekel, tartalom és érzelem nélkül. És ezért baj, hogy fiatal, mert nem tudja megtölteni érzelmekkel a dalait.
Hien u.e.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Párommal elég komoly zene õrültek vagyunk... amit kimondunk azt 2 perccel késõbb a zsûri is alátámasztja 90%-os pontosággal megmondjuk ki lesz a dobogó elsõ 3 fokán...
Sõt jó régóta 7.1-ben egy normális hangrendszeren hallgatjuk az elõadókat, és nagyon fülelünk.
Ruzsa Magdi egyszerûen nem nyerhette volna a múltkori megasztárt.
De nem ez a lényeg... akinek kristálytiszta a hangja az jelenleg Lakatos a swinger énekes. Higgyétek el hibátlan. Õt követi minõségben Dávid.
Eddig õk bírták. Akkor mi a gond?
Fekete Dávid szenzációs musical énekes, ahogy én látom másban is jó lesz.
Lakatos swing énekes szintén... tiszta Frank Sinatra a hangja, nagyon odabax a srác!
Lüszit el kell ismerni, baromi tehetséges, de nagyon fiatal még.
Hien szintén nagyon tehetséges, csak még fiatalka. Mondjuk, fúúúú az anyja, de jó nõ lesz belõle!!! Nagyon helyes már most is.
Sonjába nagyon sok lehetõség van... kell ilyen karakter a mûsorba és a hangja is rendben van csak még nem elég gyakorlott.
Ezt azért nem gondoltam volna. Ma pl. a "Pacsirta" nagyon vacak volt, és ezt a zsûri is elismerte...
Meg aztán tényleg ott van a Király gyerek, akit fõleg a neve (meg a nõvére) visz tovább.
És a végén, ha annyira kivolt a zsûri, miért Imit ejtette ki? Nem értek a zenei tehetségekhez, de nekem Sonia lett volna a kiesõ...
:)
Attól hogy az egyik Vietnámi, a másik félig Kongói félig magyar, a másik roma, az miért baj?
Itt nem az alapján döntenek hogy ki milyen származású. Az meg hogy elõre le van zsírózva ki nyer, az hülyeség-.-. Nem kiválasztott ez... Bár lehet túl naív vagyok.
Mindenesetre a popdaráló berakása egy nagy hülyeség volt, de mindegy...
Ez is jó volt. Dávid az meg... még Viktornál is királyabb😄.
többször is mondták,hogy szimpadra termett az imre,erre kiesik:S ááá
nem igaz!
a lüszi roszabb volt...mind1
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nos nézem,kíváncsi vagyok ki távozik😄
amugy ez a hien tetszett most 😄
mozgása valóban nem jó...gyakorolnia kell!
#3494: most vagy a tilla volt a paraszt vagy a zsûri ennyire botfülû 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a zsûri egy szót sem szól róla , lol -.-
a sor így teljes..:
kislány,nõ,fiu,férfi,homokos,zsidó,roma,szegényebb,és gazdagabb 😞
kinek tetszik ez a lüszi???
ne már!
siet kapkod,hangja nem vmi jó :S eszméletlen ilyen bejut a döntõbe <#szomoru1>#szomoru1>
Éppen csak azok nincsenek, akikrõl szólnia kéne a mûsornak: énekesek.
am ááá fáj látni azt a két gyereket ott a színpadon<#szomoru1>#szomoru1>
miért kell ilyeneknek odamenni egy ilyen "komoly" mûsorba.
túl korán berakjak õket egy felnõttnek is embertpróbáló mûsorba..
éljék a gyerekkorukat és ne felnõtteskedjenek ilyen fiatalon.
remélem kiesnek õk ketten!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ramadamammy rapidrandi
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Fridinek igaza van, aki akkora tehetség, az viszi is valamire.
Egyesek dalválasztása egyszerûen borzalmas: volt egy lány( azt hiszem Németh Patrícia), akinek nagyon jó hangja volt, de a dalválasztásba belebukott, amit nem is csodálok.
Tóth Lüszi szerintem nagyon aranyos kislány, de még gyerek hangja van. Nem értettem, hogy miért adnak neki egy Mariah Carey számot, amit ráadásul olyan nehéz elénekelni, hogy majd' beleszakadt szegény...
Egyedül Király Viktor elõadása tetszett, szerintem õ énekelt a legtisztábban.
Szóval összességében nem vagyok megelégedve sem az énekesekkel, sem a mûsor összeállításával (gondolok itt a dalválasztásra, fellépésre stb). Olyan érzés, mintha a mostaniak mögött nem volna ott az az énektanárokból, zenei producerbõl, zenészekbõl, és koreográfusokból álló csapat, mint az elõzõ szériákban.
A zsûrin is meg voltam lepõdve, szerintem nem volt õszinte a vélemény nyilvánítás egyik esetben sem. Talán azért, mert õk juttatták tovább ezt a 15 embert...
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Legalább 4 embert lecserélnék, de nem sorolom, mert nem tudom a neveket.
Lüszit mondjuk spec tudom, mert azt a kislányt annyira nyomatják fel az egekbe, mintha legalább valami elnök gyereke lenne. Beismerem, szép hangja van, de nem tud mindent elénekelni.. Tanuljon még.. Énekelni IS. A Rómeó és Júliás számot gyönyörûen elénekelte, de amit itt szombaton csinált.. elcsúszott a hangja, hamis volt. Nem akarnám megbántani a világért sem, de a zsûrit annál inkább. Oké aranyos, bájos, fiatal, de nem azt kéne nézni. Hiennek pedig valami ilyesmit mondott Mester Tomika " Lüszinek vetélytársa akadt" Könyörgöm, nem lehet õket még csak összehasonlítani sem. Neki még eddig minden hang a helyén volt, remek volt az elõadása is. Bár ilyen mezei számoknál szerintem el fog vérezni sajnos 😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
* just likje a pill számot/számát énekelte meg nem..?*
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá