6021
Ki lesz a legjobb?
-
xxxpaulxxx #4020 szerintem undorító volt... ezért is vagyunk különbözőek:D -
tomiboy1989 #4019 *Viktornak -
tomiboy1989 #4018 szerintem jó volt viktornak ez a száma... -
xxxpaulxxx #4017 Nah jó elegem van ez a műsor egy kalap fos... ez egy nagyon gyenge előadás volt... ok szarul is volt megszerkeztve a szám, de ez a Viktornak a leggyengébb előadása volt... erre mindenki dicséri... Mester Tamás tűnjön a picsába... -
gdevil #4016 No, Viktor már rendben volt. -
#4015 Megint nem érzek semmit Viktornál... sőt... egy kicsit gagyinak érzem.
Ebből is az eredetit rongyosra hallgattam.... nekem ez most egy kicsit gáz. -
xxxpaulxxx #4014 Ebben a fenyős dologban van valami -
#4013 igen, sztem is. ez nem illett hozzá, Dávid ehhez nem ért. teljes mértékben egyetértek Mester Tamással énis, majdnem mindig azt gondolja amit én is. -
gdevil #4012 Teljesen igaza volt most Mester Tamásnak. Ez a "csókkirály" szar volt Dávidtól. Sem a hanghordozása/stílusa, sem a szinpadi mozgása sem ért kalap szart sem. Erőlködött. Nem értem ezt a Fenyőt. Valaki pisztolyt fog rá, hogy állandóan csak dicsér mindenkit? Ez nem zsűrizés. Csak fürödni akar a tapsviharban. -
#4011 Na igen, csak ilyen dolgok a mesében vannak, nem pedig ezen a világon:) -
xxxpaulxxx #4010 Elején is jó volt szerintem:) Csak tényleg uncsi volt már ez a muzikelesdi... ma egész jól teljesít pedig nem is muzikelt énekel:) -
#4009 Fura egy csóka... a végére kezd belejönni. ^^ -
#4008 Hát én most kacagok... Dávid egy kicsit olyan ezzel az eltorzított hanggal, mint egy rossz travó. Nem tudom Fenyő mester ehhez mit fog szólni...
Érdekes, hogy amint elhagyja ezt a torzított erőltetett hangot, nem is lesz rossz a dal. Sokat kell még tanulnia. -
xxxpaulxxx #4007 Nah ez a szám most egész jó a Dávidnak nemúgy, mint a Hooligans... de ezt a Krisztián tudná mégjobban:D -
#4006 Így van lehet belőle.
Tudod mikor lett volna belőle a nemzet hőse és mikor alapozta volna meg a jövőjét? Elmondom én mit tettem volna helyette.
Múlt héten amikor kint állt Tamarával, fel kellett volna neki egy kérdést a zsűri felé: "A szabályok szerinte egy ember esik ki/műsor. Én lemondok a továbbjutásról... elértem amit akartam, szeretnék többet tanulni az éneklésről."
Hős lett volna... a nemzet kedvence, ott akkor 30 mp alatt megalapozhatta volna az egész életét! -
#4005 sztem már a múltkor is bénább volt mint tamara... -
xxxpaulxxx #4004 márpedig ha most kiejtik, akkor észreveszi, hogy nem fenékig tejfel az élet és fel fog MAJD nőni... -
xxxpaulxxx #4003 ha felnő... -
xxxpaulxxx #4002 Nah bakker lemaradtam egy újabb csodáról... úgylátom csoda volt:D -
#4001 Kipukkadt, ki kellett volna ejteni multkor! elején édes volt, korához képest szép a hangja, simán lehet belőle énekesnő ha felnő. -
#4000 Ez hihetetlen vérszegény volt! Semmi tűz meg egyebek,az ilyen zenék nemállnak jók,mert túl nőiesek!Kicsit sablonosan énekelte,nagyon koncentrált a szövegre. Ez nehéz feladat volt neki,nemjött be. -
#3999 fail :| -
#3998 MIJEZASZAR???!!!
PEG megvakultam! Mekkora failed volt... nem tudta elég gyorsan mondani és hablaty lett belőle... semmi erő nincs ebben a számban.
Lüszi! U will not survive! Muhahahahahahah! -
#3997 meg is érdemli... -
#3996 szegény Lüszi, ma ő fog kiesni :( -
xxxpaulxxx #3995 De mire fel?:S
Bnőm azt mondja, merthogy királylinda... de azért ő se egy akkora valaki... -
#3994 Jaj dehogy, hát hová gondolsz -
#3993 höh, ja. csak egy egész kicsit. -
xxxpaulxxx #3992 nah igen pont ez:) -
xxxpaulxxx #3991 amúgy azt észrevettétek, hogy VIktorkának nagyon nyalják a seggét? -
#3990 Hopp... Tamáska kimondta, hogy Megasztárnak szeretné Viktort...hmmmm... ez szerintem nem volt fair.
Fridi már megint azt mondta, amit gondoltam. :-) -
xxxpaulxxx #3989 Én ebbe most érzelmet nem éreztem... -
#3988 Krisztiánt fölé tenném, de ez már csak ízlés kérdése.
Viktor nótáját vagy 100x hallottam már (és nem túlzok)... nem rossz, de "nem éreztem semmit" ahogy szokták mondani.
A Viktorral nekem az a nagyon nagy bajom, soha semmikor nem éreztem egyik dalánál sem egy kicsike pluszt sem. -
xxxpaulxxx #3987 Teljes mértékben egyetértek:) -
xxxpaulxxx #3986 Sztem Dávid ma eddig a legjobb volt8-) -
#3985 De semmi gond, még lehet javítani és rontani a 2. nótával. -
#3984 Hát igen... jó volt, de én sem borzongtam. Múltkorinál nekem jobban bejött. -
Dean Winchester #3983 egyetértek,én is így gondolom! -
#3982 Pont most nem kellene visszafogottnak lennie, sajnos nem volt erős.
Fridi jól mondta, mint mindig:( -
#3981 Gonoooooooosz