Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem az a baj, h meleg (vannak ismerõseim, akik teljesen normálisak, el nem bírtam volna képzelni, h homik, de miután kiderült, a kapcsoltanuk ugyanolyan maradt), hanem h úgy viselkedik, mint a legtöbb nyálas, idétlen... buzigyerek.
Friderikuszról meg annyit, h vitt egy kis "életet" a zsûri közé. ezelõtt a tomiék mindig helyeseltek egymásnak, mintha elõre megbeszélték volna, h mit mondjanak, semmi vita nem volt. az igaz, h bunkón megmondja a véleményét ("én most unatkoztam"), de jót lehet rajta néha röhögni, fõleg ak, amikor gyépés fejeket vág az elõadás közben 😄
Sztem meg az egyetlen normalis zsuri az Friderikusz !! Baz o megmondja az oszintet nem mellebeszel...csak sokank szujra szemet...

Bucser
by dö véj nem azért, hogy fridit védjem de tudtommal már a meghallgatások alatt és a 15-be jutásnál is majdnem kiszavazták a Ritát.

A 2 kislány kivételével pedig mindenki kritikán alul teljesített szerintem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Winz
Tegnap este besz*rtam a röhögéstõl annyira LOL volt az a Robbie Williamset nyomó csávó :fetreng
Meg mikor pislogott Fridi kritikája után😊....sztem aszitte holnap már õ lesz az elõzenkar a Metallicánál😊

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

mama 2
Én már a kezdetek óta figyelemmel kísérem a megasztárt, és tetszett is mindegyik rész. De ez a mai nem. Egy dolog miatt: Méghozzá a Friderikusz miatt. Egyet értek veletek, annnyira egy köcsög f*sz, hogy az nem igaz.
És mi a tökömet ért a zenéhez? Jó, lehet bejárta a fél világot, de akkor is. Szörnyû volt, ahogy Ritát megalázta, és...ÁÁÁ... Én a helyében beszoltam volna neki ott helybe. Mit képzel ez?
a 10 továbbjutónak örültem, és nem értek veletek egyet. Miért baj ha például Imi khm...meleg(mondjuk szerintem nem az, de mindegy)?
Itt nem azt nézik hogy most ki a meleg, ki nem, hanem a hangot. És az neki elsõrangú.
Dávidnak szúrkoltam hogy kerüljön be, és hát bekerült😊. Ahogy elõadta a dalt amit énekelt, hát az valami nagyon jó volt😊.
Karcsi bejutásával nem értek egyet én sem. De a zsûri tudja persze. Lüszi és Hien: Noshát azt mondjátok hogy miért kerültek tovább... Azért mert a hangjuk remek. És ti pedig nem értetek a zenéhez, és az sem igaz, amit írt valaki pár hozzászólással ezelõtt, hogy a Zsûrinek nincs füle. De hogy nincs. Azért van ott mert értenek hozzá. Jó mondjuk Friderikusz az tényleg nem, de nézzük el a tv2-nek.
Amúgy szerintem ti egy picit írígyek vagytok a továbbjutókra😊. Na mindegy. Amúgy Rocky:Te hogy tudtál tegnap írni? Ki vagy tiltva. És nem ma lettél kitiltva nyakamat rá, mert még tegnap reggel is egy lefelé mutató újj volt a neved mellett. Tán feltörted az sg-t?😄

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Teljes mértékben egyetértek veled.Tüntetni kéne azért,hogy azt a bunkó barmot elzavarják a zsüribõl.Köze sincs a zenéhez,vagy bármi nemû mûvészethez,csak egy kiégett ripacs.Azé jó lenne,ha TV2 megindokolná,hogy mia francnak kellet ezt a barmot oda tenni.
blöööee, a 2 puhapöcsû buzi köcsögöt minek kellett továbbengedni??? fõleg a kék felsõs az, akit jól pofán kéne rúgni! olyan fejeket vág, h a kezem ökölbeszorul. amikor megtudta, h továbbjutott, ak meg úgy ugrált, mint egy seggbebaszott ribanc! ebbõl akarnak megasztárt ?! takarodjanak a picsába! értem én, h egyenjogúság meg stb, de egyszer ott fogunk tartani, h nyálas homokosokkal lesz tele a média!!! <#gonosz2>
Fridi kell ebbe a mûsorba, nagyon jól csinálja, és igaza van!

II Rocky II
áá nevetséges .a két kisgyerök továbbment XD poén a köbön..nézzétek a klicsko meccset 😉

24 - Exile -Nov.23

Az a Japó csaj meg a Lüszi direkt énekelte a közös dalt olyan piszok szarul??
Szerintem is akkora köcsög ez a Fridi, hogy a boroshordó hozzá képest csak egy gyûszû...
Nem értem mit keres még mindig a médiában ez a szemét, már réges rég ki kellene selejtezni innen.
Elfelejtette, hogy kb. õ is harminc lehetett, amikor megadták neki a lehetõséget, hogy valamit kezdjen magával, de mára már egy senki !!!!
Milyen alapon veszi a bátorságot, hogy úgy lealázzon embereket ország - világ elõtt, mint ahogy azt Ambrus Ritával is tette ???
pont most olvastam 😊
"A megasztár egy szerepjáték Friderikusszal az élen. Szerintem jobb is, hogy Dávid nem került be oda. Õ túl profi ahhoz a mûsorhoz. 😉"

Idézet RefactorXNA nevû kommentelõtõl Youtube. Vala mennyire igaza van mivel a MegaSztár tényleg nagyon szar és Fridit páros lábban kéne kirúgni (csak nehogy élvezze a kis homi).
Ez a Friderikusz egy arogáns, nagyképû, bu*kó.
Csak kritizál és mindenkinek beszól, megpróbál mindenkit lealázni

minek rakták ide???????
ez a fogyatékos karcsika mi a szarért jutott tovább? tuti mert meghalt az anyja-----> nézõk szívének manipulálása. engem nem hat meg, inkább jó énekeseket szeretnék, nem mintha nézném

roppii
mondjuk van benne igazság most már rájöttem én is.

davidka003
De igaza van. <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

snowkid16
Szánalmasak..

snowkid16
Fõleg Lüszike-.-

snowkid16
Tóth Lüszi a LEGNAGYOBB LOW!!!!! ÚGY CSINÁL MINT EGY SZTÁR LENNE...

roppii
Fiderikusz egy jó nagy köcsög<#idiota>

Úristen mekkora szánalom ez a mûsor😊) Eddig az összes "produkció" kibaszott idegesítõ volt, pedig nem is nézem csak hallgatom😊 A Fábrys karaokes kölyökkel csak jót tettek, hogy kiejtették.

a laci naon szar:S hibázik néha naon halkan énekel,nemtudom a zene lenne direkt ilyen minõségû vagy én emlékszem rosszul az eredetire?
Ambrus Rita nagyon hasonlít Ali Larterra 😄

ha a nézettségre mentek volna rá akkor a Dávidot továbbjutatták volna,mert hát neki volt nézettsége 😄
a két kislány továbbjutásán csodálkoztam 😞
miért nem rendeznek gyerek megasztárt? én sem engednék oda 18 év alatti személyt.
Nem kisgyereknek való ez a mûfaj!
LordVenom
Engem is meglepett a 15 továbbjutó egy része...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

desigo
Lüszirõl nem is beszélve...
Botrány hulladék volt az utolsó teljesítménye és mégis tovább engedték :/

Full csak a nézettségre mennek rá.
szégyen
wordsworth
Lehet azér is kibaszták mer már fábryban nyert valamit.. de akkor is dögöljenek meg, jól énekelt

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Én is mikor elsõ adásban megláttam csak egy villanásra, azt mondtam, igen,igen, igen, jó lesz ez a megasztár 4.))) Erre... Most már fele annyira érdekel a mûsor. Itt nem volt olyan jó mint fábryban, nem mutatta meg mit tud, de sajnos ezen már nem lehet mit csinálni. Nagy érvágás, szerintem hatalmas élményektõl esett el ezzel a közönség...
Tinman
Csatlakozom!!!

Dávidot kidobni? Ezek normálisak? Barmok!
RTL-en We are the world-öt úgy nyomta, hogy már vagy 10x visszanéztem... eszméletlen jó a srác!

No és a Gnarls Barkley-féle Crazy? Az is csúcs volt!

Tény, hogy az Ákos dala nekem sem tetszett tõle, de ez csak 1 db dal.

Nincs fülük az rohadt élet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vezérszuszu
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Emberek mi van itt? Schwartz Dávid a TOP 5 be van alapba nálam! Ez hihetetlen hogy pont õ nem jutott tovább! Szánalmas!

Imremagdi
Schwartz Dávid -> Õ nem jutott tovább? Kérdezem miért? Akinek van füle, és nem süket, az tudja hogy hány hangtalan barom jutott tovább, õt meg hazaküldik.

Szánalmas. részemrõl befejezve, nézi ezt a szenyet aki akarja, én biztos hogy nem!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

STREEX
Nem tudom nektek mi a véleményetek de szerintem KATASZTRÓFÁLISAN rosszul válogatták össze a 15 továbbjutót.Jóformán a kiesõk egyharmada jobb volt mint a bennmaradtak nagy része

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Tomsteel
Hát én elképedve néztem, hogy kiesett Schwartz Dávid, nem akarok senkit megbántani, de néhányan olyan borzasztó hanggal jutottak tovább, Dávid, meg egyszerûen kiesik, hihetetlen, és hatalmas csalódás !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

II Rocky II
bocs,nem tv2 hanem aki az egész megasztár mögött van.

ja és bazzeg uccsokét pár a cigány gyerek meg a kislány:S
áááááá
azért hogy cigány drukkltam neki hogy õ jusson be.
a gyerek meg basszus a fülem fogtam a multkor mikor rikácsolt és most is a szöveget sem tudta csak a reflént és õ jut tovább??? mivan itt? csak azt ne mondja nekem senki hogy igaszág.mert az nincs ...retkes megasztár!
ez a rész naon felbaszta az agyam vmi hihetetlen mennyire megy a korrupcio:S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
kurvaanyjukat mocskos tv2 :@
felháborító cigányokat továbbjutattnak,akinek van egy rockzenekara továbjutattják
schwarz dávid meg mit csinálnak???? persze hogy nem jutattják tovább,pedig neki ott a helye ad öntõben..ennyi mostmár tudom hogy egy rakás szar az egész !!!!!!!!!!!!!4

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hoppá nem is tudtam ,hogy a most következõ csaj az profi énekes:S
kérem ha már profi akkor miért jelentkezik egy ilyen mûsorba?(ezek a mûsorok a tehetségek felkutatására van elvileg,nem pedig arra hgy már énekkel foglalkozo embereket továbbjutassanak,nemtom még az eredményt de nem jutattnám tovább alapbol az ilyeneket,sõõõt nem is engedméyn hogy jelentkezzenek, ja igen még a 18 alattiaknak is megtiltanám a jelentkezés lehetõségét..ne már hogy egy kisgyerek itt énekeljen mikor még a hangja is változni fog 😮 pffff

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
omg
mikor mondtak hogy ki az a 15 aki bekerül az élõ adásba nah😄
az elsõ csajnál mikor mondtak hogy tovább ment és ment a zene a háttérben ááááááh az a csillagszületikes kiscsajnak a zenéje volt XD kovácsovics fruzsinacska zenéje 😄DDDDD lol pont a konkurencia zenéjét betenni 😄

24 - Exile -Nov.23

"Friderikusz Sándor is zsûritag lesz a Megasztárban: 2002 után tér vissza a TV2-re." - origo

enyhén hülyén van megfogalmazva <#idiota>
desigo
aki lüszivel énekelt srác azt,hogy hívják
Vettel-képû xD
AtiRadish
Nem tudjatok mi volta szam cime amit Ambrus Rita enekelt a vegen?

cassoneitaly
Köteles Zsolt vagyok, 35 éves.. Végzettségem: MUNKANÉLKÜLI <#idiota><#nevetes2><#banplz>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

wordsworth
Komolyan mondom, amióta elindult ez a szar nyúznak, hogy menjek el 😄 Eddig azért nem mentem, mert mondom ezeknek jobb hangja van vagy nemtudom. Most meg már azért nem mennék mert kritikán aluli az egész.. 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

FZoleee
nem tudjátok mi a szám címe, amit a masszõr énekelt? 😄
II Rocky II
akkor azt kéne,hogy alapból a mûsor az elõválogatással kezdõdjön és kész 😄

24 - Exile -Nov.23

precision
csak az a cél hogy röhögjenek az emberek, az elsõ két adásban mindig az volt a cél, és ezeket azért hívják csak vissza hogy legyen kin röhögni... hát ez van 😊
én nevettem, és nem tartom magam üresfejûnek, ez egy showmûsor, irányított elemekkel, és igenis vicces a sok fahangú töketlen barom aki leégeti magát ország világ elõtt

Bazinga!

M@TriX
inkább az az érdekes amire egy ismerõsöm világított rá...

ugye az alap, hogy van elõvállogatás, ez tudjuk, nah akkor már csak az a kérdés, hogy hogyan kerülnek be ennyire kritikán aluli hangok ebbe a mûsorban?

kivéve természetesen ha az a cél, hogy az üresfejû nézõ nevessen rajtuk, hogy mennyire béna... mert az ugye eddig bevállt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

precision
13 éves srácok már rég csajoznak, és hát nekik valljuk be nem a 18 éves lányok valók, nem is a 16 évesek, hanem a velük egykorúak
én se vagyok már fiatal, 25 vagyok lassan, és én is csak nézek nagyokat mikor 14 éves unokatesóm már csajozik, és van is partnere 14-15 éves lányok személyében
nem olyan világ van már mint régen

nade off off, ez itt egy megasztár topik 😊

Bazinga!

davidka003
Ne egy 14 évesre az biztos. Csak én érzem úgy, hogy az még túl korai?
13 évesen nem kéne csajozni. 16 évesen meg kereshet majd magának vele egykorú csajokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
miért, a 13-16 évesek szerinted milyen korosztályra bukjanak?

Bazinga!

davidka003
14 éves csajjal nem sok mindent tudnak kezdeni. Aki meg erre veri az szégyellje magát.<#violent>