Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Friderikuszról meg annyit, h vitt egy kis "életet" a zsûri közé. ezelõtt a tomiék mindig helyeseltek egymásnak, mintha elõre megbeszélték volna, h mit mondjanak, semmi vita nem volt. az igaz, h bunkón megmondja a véleményét ("én most unatkoztam"), de jót lehet rajta néha röhögni, fõleg ak, amikor gyépés fejeket vág az elõadás közben 😄
A 2 kislány kivételével pedig mindenki kritikán alul teljesített szerintem...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Meg mikor pislogott Fridi kritikája után😊....sztem aszitte holnap már õ lesz az elõzenkar a Metallicánál😊
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
És mi a tökömet ért a zenéhez? Jó, lehet bejárta a fél világot, de akkor is. Szörnyû volt, ahogy Ritát megalázta, és...ÁÁÁ... Én a helyében beszoltam volna neki ott helybe. Mit képzel ez?
a 10 továbbjutónak örültem, és nem értek veletek egyet. Miért baj ha például Imi khm...meleg(mondjuk szerintem nem az, de mindegy)?
Itt nem azt nézik hogy most ki a meleg, ki nem, hanem a hangot. És az neki elsõrangú.
Dávidnak szúrkoltam hogy kerüljön be, és hát bekerült😊. Ahogy elõadta a dalt amit énekelt, hát az valami nagyon jó volt😊.
Karcsi bejutásával nem értek egyet én sem. De a zsûri tudja persze. Lüszi és Hien: Noshát azt mondjátok hogy miért kerültek tovább... Azért mert a hangjuk remek. És ti pedig nem értetek a zenéhez, és az sem igaz, amit írt valaki pár hozzászólással ezelõtt, hogy a Zsûrinek nincs füle. De hogy nincs. Azért van ott mert értenek hozzá. Jó mondjuk Friderikusz az tényleg nem, de nézzük el a tv2-nek.
Amúgy szerintem ti egy picit írígyek vagytok a továbbjutókra😊. Na mindegy. Amúgy Rocky:Te hogy tudtál tegnap írni? Ki vagy tiltva. És nem ma lettél kitiltva nyakamat rá, mert még tegnap reggel is egy lefelé mutató újj volt a neved mellett. Tán feltörted az sg-t?😄
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
24 - Exile -Nov.23
Nem értem mit keres még mindig a médiában ez a szemét, már réges rég ki kellene selejtezni innen.
Elfelejtette, hogy kb. õ is harminc lehetett, amikor megadták neki a lehetõséget, hogy valamit kezdjen magával, de mára már egy senki !!!!
Milyen alapon veszi a bátorságot, hogy úgy lealázzon embereket ország - világ elõtt, mint ahogy azt Ambrus Ritával is tette ???
Idézet RefactorXNA nevû kommentelõtõl Youtube. Vala mennyire igaza van mivel a MegaSztár tényleg nagyon szar és Fridit páros lábban kéne kirúgni (csak nehogy élvezze a kis homi).
Csak kritizál és mindenkinek beszól, megpróbál mindenkit lealázni
minek rakták ide???????
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ha a nézettségre mentek volna rá akkor a Dávidot továbbjutatták volna,mert hát neki volt nézettsége 😄
a két kislány továbbjutásán csodálkoztam 😞
miért nem rendeznek gyerek megasztárt? én sem engednék oda 18 év alatti személyt.
Nem kisgyereknek való ez a mûfaj!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Botrány hulladék volt az utolsó teljesítménye és mégis tovább engedték :/
Full csak a nézettségre mennek rá.
szégyen
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Dávidot kidobni? Ezek normálisak? Barmok!
RTL-en We are the world-öt úgy nyomta, hogy már vagy 10x visszanéztem... eszméletlen jó a srác!
No és a Gnarls Barkley-féle Crazy? Az is csúcs volt!
Tény, hogy az Ákos dala nekem sem tetszett tõle, de ez csak 1 db dal.
Nincs fülük az rohadt élet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szánalmas. részemrõl befejezve, nézi ezt a szenyet aki akarja, én biztos hogy nem!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ja és bazzeg uccsokét pár a cigány gyerek meg a kislány:S
áááááá
azért hogy cigány drukkltam neki hogy õ jusson be.
a gyerek meg basszus a fülem fogtam a multkor mikor rikácsolt és most is a szöveget sem tudta csak a reflént és õ jut tovább??? mivan itt? csak azt ne mondja nekem senki hogy igaszág.mert az nincs ...retkes megasztár!
ez a rész naon felbaszta az agyam vmi hihetetlen mennyire megy a korrupcio:S
24 - Exile -Nov.23
felháborító cigányokat továbbjutattnak,akinek van egy rockzenekara továbjutattják
schwarz dávid meg mit csinálnak???? persze hogy nem jutattják tovább,pedig neki ott a helye ad öntõben..ennyi mostmár tudom hogy egy rakás szar az egész !!!!!!!!!!!!!4
24 - Exile -Nov.23
kérem ha már profi akkor miért jelentkezik egy ilyen mûsorba?(ezek a mûsorok a tehetségek felkutatására van elvileg,nem pedig arra hgy már énekkel foglalkozo embereket továbbjutassanak,nemtom még az eredményt de nem jutattnám tovább alapbol az ilyeneket,sõõõt nem is engedméyn hogy jelentkezzenek, ja igen még a 18 alattiaknak is megtiltanám a jelentkezés lehetõségét..ne már hogy egy kisgyerek itt énekeljen mikor még a hangja is változni fog 😮 pffff
24 - Exile -Nov.23
mikor mondtak hogy ki az a 15 aki bekerül az élõ adásba nah😄
az elsõ csajnál mikor mondtak hogy tovább ment és ment a zene a háttérben ááááááh az a csillagszületikes kiscsajnak a zenéje volt XD kovácsovics fruzsinacska zenéje 😄DDDDD lol pont a konkurencia zenéjét betenni 😄
24 - Exile -Nov.23
enyhén hülyén van megfogalmazva <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
PSP user n\' soon ps3 user too :)
én nevettem, és nem tartom magam üresfejûnek, ez egy showmûsor, irányított elemekkel, és igenis vicces a sok fahangú töketlen barom aki leégeti magát ország világ elõtt
Bazinga!
ugye az alap, hogy van elõvállogatás, ez tudjuk, nah akkor már csak az a kérdés, hogy hogyan kerülnek be ennyire kritikán aluli hangok ebbe a mûsorban?
kivéve természetesen ha az a cél, hogy az üresfejû nézõ nevessen rajtuk, hogy mennyire béna... mert az ugye eddig bevállt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én se vagyok már fiatal, 25 vagyok lassan, és én is csak nézek nagyokat mikor 14 éves unokatesóm már csajozik, és van is partnere 14-15 éves lányok személyében
nem olyan világ van már mint régen
nade off off, ez itt egy megasztár topik 😊
Bazinga!
13 évesen nem kéne csajozni. 16 évesen meg kereshet majd magának vele egykorú csajokat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑