Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama 2
Szerintem most Karcsiról beszélnek. Amúgy szerintem is ideje lenne hogy kiessen.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

kitõl is vártatok jobbat? 😄
Picar77
ja én is jobbat vártam volna tõle :S

()() (^^)

Kaplan
Igen, én is hányok ettõl, hogy most mennyire fel kapva ki kinek énekli, az aki énekli tudja kinek énekli, az mindennél fontosabb, nem, hogy egy egész ország sajnálja. Szar, hamis, fos, mehet. De a Dávid fiú is gyenge volt ma.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Istencsászár
Ezt komolyan nem értem, kit érdekel most h kinek énekli? ( jó rendben szé dolog, számára kellemes és éehet kell is a mai nap ezt ), de ez egy verseny. Ha hamis akkor hamis, szar és kész, teljesen mind1 mi a mondanivalója, kinek és miért szól... ez egy verseny... ez meg szar volt, remélem kiesik eljött az ideje.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaplan
Szecsõdi soha nem tetszett, egyszerûen nem valami jó. Viszont Tamara 😊 (Y)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hogy lehet a Bohemian Rhapsody-t így meggyalázni?

ha olvastad volna a fórumot akkor nem kérdeznél ekkora hülyeséget !
mert mindeki leírta a véleményét,csak olvasni tudni kéne ill. értelmezni a mondatokat!
Bencsik Tamaranak drukkolok mostantól...
a legszebb mindközül és a hangja se rossz,na meg most ez az elõadás naon ott volt,a végén meghatódott -nekem bejön naon <#eljen>
mama 2
Ti mit gondoltok Hienrõl? Olvasom jutubon hogy lehordják mindennek, vietkog kurva, szar a hangja, fizetett azért hogy az emberek rajongjanak érte stb.
Ti hogy áltok ehhez?

FZoleee
inkább szombat esti láz 😄
mama 2
2:29 és MEGASZTÁR!!!!

Szartanaj a nagy dáj dáj

<#idiota><#nyes><#taps>

mama 2
Na most bejelenthetem: Lüszi nagyképû lett, de nagyon. Hien meg még mindig szimpatikus😊. Jól meg volt tegnap csinálva a haja. Pacsirtán kívûl, még Karcsinak kéne kiesni, azt jó😄!

Istencsászár
Hiennek szép a hangja, csak állandóan ilyen bugyuta tiniszámokat ad elõ, amiket nemhogy az igaziak, de õ sem tud elénekelni élõbe normálisan ( ha studióba retusálva javítva felénekelné akkor biztos nagyon nagyon jó lenne, ahogy az igazia teszik... ), szóval neki normális könnyebb magyar számot kellene énekelnie legközelebb.

Pacsirtával semmi gond nem volt, neki ilyen a stílusa és hangszíne... nem énekelt hamisan, csak a saját stílusában... nekem tetszett, persze nem populáris és nem megasztárnak való alkat... egyébként tõle a saját száma tetszett a legjobban, az nagyon jó volt... egy élõ zenekarba tökéletesen beleillik, mint zenés, énekes, zeneszerzõ...

Tamara a vadságával van még bent, nem a hangja miatt... a mostani produkciója szar volt.

Szecsõdinek maga a stílusa nem tetszik, mi ez emos, depis? tök mindegy... ki fog esni remélem, majd pár év mulva, ha képzi magát biztos jó lesz ( most sem rossz, de ide kevés szvsz )

Lüszinek kicsit moderálni kellene magát, és nem villogni a kamerák elõtt, mert remek a hangja, bár még nagyon érzõdik h gyerekes, viszont pár év mulva nagy énekes lehet belõle, igazi tehetség... és ha normálisan énekli el a dalt akkor olyan sikert arat mint tegnap.

Fekete Dávid már el lett könyevelve mint musicel énekes, és én továbbre is ezeket várom tõle, nagyon jó, neki ezt kell továbbvinni, és errõl nem szabad letérnie.

Király Viktor is jó volt most, nagyon jó!

Sonai semmi különös szép a hangja.

Lakatos pedig a beszt, õ a leg képzettebb, és ahogy elõadja az mindig lenyûgözõ, én õt várom nyertesnek.

😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kössz 😄 úristen örülök most mégjobban,hogy a pacsirta ment el,nagyon bosszankodtam volna ha õ marad és atamika meg megy 😄
Tinman
Hát a Bencsik Tamara :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

épp ezért kell,hogy õ még maradjon<#vigyor3>
am ki volt a pacsirta mellett a másik személy aki megmenekült?(néztem a mûsort,de csak félálomba)
Tinman
Hiennek is mennie kell. A 2 lány közül egyértelmûen Lüszi gyerek az ütõsebb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mér' az is énekel? Én a lábain kívül mást még nem láttam... ja meg a szemeit is bírom. Majd meghallgatom egyszer, ha letudom venni a lábairól a szemem. <#buck>

hálisten,pacsirta ment el 😄
szecsõdi se jó,á remélem jövõhéten õ megy el.
Ez a Tamara hihetetlenül szar!<#gunyos1> Nem értem a zsûrit.
LordVenom
A korához képest elképesztõ,de hamis volt sok hang. Szerintem.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tinman
Baszkkiiiii... nem szeretem a Lüszi leányzót kicsit sem de majd szétnyomta a falakat. Húúúú de odatette a hangját... a mûsor legjobbja volt.

LordVenom
"Pacsirtát és SzecsKát vágnám ki,"

Ebben teljesen egyetértek. Egyenlõre. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tinman
Nevelés kéne neki... utálom, gyûlölöm, ha egy csitri 25-nek képzeli magát.
Legyen kislány, szerény, alázatos vagy játsszon nagylányt, de akkor vállalja a következményeket, mert a felnõtt játszás következményekkel jár.

Tinman
Dávid nekem megint azt adta amit vártam... feltekertem 30mp után majdnem csutkára a hangot, és végig szórakoztam a dalon. Favorit.

Lakatos úr nem semmi... tud a srác rendesen. Szerintem a swing sokkal jobban áll neki, de ebben is nagyon odatette magát... 1-2 hangnál hallani lehetett, hogy mennyire képzett hang, gyak. hibátlan volt!

Szecsõdi nem jön át nekem sem, semmit nem érzek, közömbös, érdektelen.

Sonai hangjánál is nagyon füleltem és szerintem még nem énekelt ilyen tisztán, viszont "nem éreztem semmit". Pacsirtát és SzecsKát vágnám ki, többinek még maradnia kell... egyelõre.

Szolnokboy1
jajj, sorry, nem a gumiban vagyunk. <#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
jaja! kijárna neki a faszkorbács!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

LordVenom
Krisztián kezd engem is meggyõzni az elõadásával. Egyébként is szeretem a mûfaját,de ezt is szenzációsan adta elõ.
Szecsõdi szerintem is gyenge. Egy hangszíne van,mint Ásós Attilának.
Sonia viszont nekem tetszett. Nem értettem egyet Fridivel. 😊))

Tinman
Az hagyj ám, de ez a Lüszi nem semmi milyen pofátlan... anyuka teledumálta a fejét, hogy NYALJ! Nyalj a közönségnek, a többieknek, a zsûrinek, mindenkinek. Itt ásta el magát nálam végleg...
Permbant neki! :-D

Davidus
ejj de gyenge ez a Szecsõdi gyerek

V9ykn8_TZL0

Tinman
Nagyon sasolok a daloknál, hangrendszerem 3/4-en és azt mondom, Hiennél most nem csak 2-3 hang nem volt a helyén, hanem legalább 10... múltkor ügyesebb volt. Viszont 1-2 gesztust elnézve kezd egy picit fejébe szállni már MOST a dicsõség, ha ezt tovább fejleszti és nem csak páran látjuk, hanem mindenki, akkor kirakják a nézõk a szûrét.

Pacsirta egyértelmûen jobb volt, mint múltkor, de ahogy én látom képtelen kitörni a középszerûségbõl... ez ide kevés lesz. Azt mondom megvan benne a lehetõség, de valami mintha visszafogná... szerintem a srác most 60%-on teljesít és nem adja bele szívét lelkét.

A betérdelése, egy lazább szakasznál meg nagyon száni volt... ez nem a Scorpions - No one like you csúcspontja, ahol beleordítjuk a világba, hogy nincs olyan mint te! Elqrta.

Szerintem...

LordVenom
Egyszerûen nem értem mit keres itt ez az Attila gyerek. Lehet,hogy megtanulta a dallamokat kiénekelni,de elképesztõen nincs hangja az énekléshez. Bedugult orrhangon énekel mindent. Ez egy szubjektív vélemény,de számomra gyötrelem végighallgatni...

ezt a hsz-t elmentem és visszatérünk rá 1 vagy 2 hónap mulva.
most vannak 9en akkor 7 hét mulva lessz a döntõ ugye?
Tinman
Fogadjunk ;-)

A 3 ember aki benne lesz az elsõ 3-ban:

-Király Viktor /nagyon ellenszenves számomra és nem tetszik a hangja sem/

-Fekete Dávid /beszteszt/ --> õ csak akkor marad benne, ha a közönségen múlik... pellengérre állítják, akkor a zsûri kidobja, azzal a hülye dumával, hogy úgyis sikeres lesz a színházban.

-Tóth Lüszi /korai, nem kell ide/ --> a feleségek, anyukák kedvence, vagyis pont azé a csoporté akik a szavazók közül a legtöbben vannak.
No meg a zsûri sem fogja elküldeni akárkivel szemben!

Ez utóbbi kettõ közül lesz valaki a Megasztár.

Lakatost a zsûri fogja kidobni szinte bárkivel szemben, ha sürgõsen nem bizonyít popzene területén is. Mondjuk Dávid u.e.

nem a lüszike kell,hanem vmeik kisgyerek, a lüszi vagy a hien.én útobbit hagynám meg.
sztem a hien eljut a döntõbe és lakatossal fog a döntõben megmérkõzni.
Tinman
;-)

Istencsászár
Tökéletesen egyetértek😊

mama 2
Lüszinél azt vettem most észre hogy egyszer mély a hangja, másszor meg a rendes lányos hangja van. Viszont a magas hangokat meg gyönyörûen kiénekli szerintem.

mama 2
Ez a Lakatos Krisztián ez... hihetetlen. Mint ha az eredetit hallanám😮!

Tinman
Tessék elemezgetni:

Mega4-okt-18-a-jobbak

Tinman
Gondolom hallottál már olyan embert beszélni, aki süketnémák közé tartozik, orbitális hallókészüléke van, azzal valamennyire hall, és csak szófoszlányokat érteni abból amit mond.
Igen, vannak totál süketek és totál némák, de szerencsére nagyon ritkák... jellemzõbb az, hogy legalább képesek hangokat kiadni és valamennyire hallanak is.

mama 2
"sõt a beszédjük is nagyon zavaros, torz, hiszen nem hallják vissza saját maguk."
A beszédjük nem lehet zavaros, mivel a némák nem tudnak beszélni. Esetleg a süketeknek lehet torz a hangja, mert -ahogy te is írtad- nem tudják vissza hallani, mert süketek(nem hallanak).

Tinman
Azért használtam a némát, mert te is, csak lemaradt az idézõjel.
Amúgy köztudott, hogy aki néma, az nem tud énekelni, sõt a beszédjük is nagyon zavaros, torz, hiszen nem hallják vissza saját maguk.

Aki ezt nem hallja, az tényleg néma.

Süket. leginkább süket.

Egyébként LK tényleg messze a legjobb szerintem is.
mama 2
Honnan szedted le? PÜ-ben adnál linket kérlek! Köszi!

Tinman
Hát pedig tehetségesek itt jó páran... nem szeretem Lüszikét, mert nem való ennyi idõsen oda, de el kell ismerni baromi nagy lehetõségek vannak benne. Született õstehetség. Aki ezt nem hallja, az tényleg néma.

Tinman
Na kérem... leszedtem perfect minõségben a tegnapi megasztár dalait, term. a megasztárok énekelésében.

Továbbra is fenntartom, hogy Lakatos Krisztián egyszerûen perfect, eskü. az országban nincs még egy ilyen tiszta hangú énekes. Nem kell most elõkapni Ákos meg Agnes Vanilla albumokat, mert azok már stúdió verziók.

Meghallgattam Hien-tõl az Umbrella-t is... nagyon, de nagyon érdekes összhatás. Az eredetit és meghallgattam és meglepett az eredmény.

Hien mintha tini depresszióban szenvedne, ettõl már már gótikus lett az Umbrella, míg Rihanna elõadásában a szám mintha teljesen másról szólna, mintha egy lírai, szerelmes dal felé mutatna az éneklése.
Sajnos a vége felé a mély hangokkal komoly gondok voltak, rendesen elhúztam a szám, viszont TÉNY, hogy nagyon nagy lehetõségei vannak a lánynak.

A Fekete Dávid elemi erejû éneklése sem semmi... élmény volt ezt a 3-ast így utólag újra visszahallgatni. Nálam tuti nyerõk.

Azért is kell Lüszike, mert egy szabályos piackutatás és marketing az egész megasztár, nem pedig klasszikus értelemben vett tehetségkutatás. Lehetne a gyõztes akár 50 éves "néma" is, ha arra lenne vevõ. Jelenleg ebben az iparban a fõ fogyasztók az igen fiatalok, illetve a gyerekek, a 12-20 éves korosztály. Ezért gyorsan ki kell szolgálni õket, mert csak így lesz bolt mindenkinek mert az aktív érdeklõdést mutató nézõk szavazatai alapján erre van vevõ. Erre pörögnek szponzorok, TV2, reklám, marketing, piac, és késõbb már lemez is. A többi csak lakkozás.
mama 2
Kettõ. kisgyerek(Lüszi,Hien)!