Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mert mindeki leírta a véleményét,csak olvasni tudni kéne ill. értelmezni a mondatokat!
Bencsik Tamaranak drukkolok mostantól...
a legszebb mindközül és a hangja se rossz,na meg most ez az elõadás naon ott volt,a végén meghatódott -nekem bejön naon <#eljen>#eljen>
Ti hogy áltok ehhez?
Pacsirtával semmi gond nem volt, neki ilyen a stílusa és hangszíne... nem énekelt hamisan, csak a saját stílusában... nekem tetszett, persze nem populáris és nem megasztárnak való alkat... egyébként tõle a saját száma tetszett a legjobban, az nagyon jó volt... egy élõ zenekarba tökéletesen beleillik, mint zenés, énekes, zeneszerzõ...
Tamara a vadságával van még bent, nem a hangja miatt... a mostani produkciója szar volt.
Szecsõdinek maga a stílusa nem tetszik, mi ez emos, depis? tök mindegy... ki fog esni remélem, majd pár év mulva, ha képzi magát biztos jó lesz ( most sem rossz, de ide kevés szvsz )
Lüszinek kicsit moderálni kellene magát, és nem villogni a kamerák elõtt, mert remek a hangja, bár még nagyon érzõdik h gyerekes, viszont pár év mulva nagy énekes lehet belõle, igazi tehetség... és ha normálisan énekli el a dalt akkor olyan sikert arat mint tegnap.
Fekete Dávid már el lett könyevelve mint musicel énekes, és én továbbre is ezeket várom tõle, nagyon jó, neki ezt kell továbbvinni, és errõl nem szabad letérnie.
Király Viktor is jó volt most, nagyon jó!
Sonai semmi különös szép a hangja.
Lakatos pedig a beszt, õ a leg képzettebb, és ahogy elõadja az mindig lenyûgözõ, én õt várom nyertesnek.
😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
am ki volt a pacsirta mellett a másik személy aki megmenekült?(néztem a mûsort,de csak félálomba)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szecsõdi se jó,á remélem jövõhéten õ megy el.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ebben teljesen egyetértek. Egyenlõre. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Legyen kislány, szerény, alázatos vagy játsszon nagylányt, de akkor vállalja a következményeket, mert a felnõtt játszás következményekkel jár.
Lakatos úr nem semmi... tud a srác rendesen. Szerintem a swing sokkal jobban áll neki, de ebben is nagyon odatette magát... 1-2 hangnál hallani lehetett, hogy mennyire képzett hang, gyak. hibátlan volt!
Szecsõdi nem jön át nekem sem, semmit nem érzek, közömbös, érdektelen.
Sonai hangjánál is nagyon füleltem és szerintem még nem énekelt ilyen tisztán, viszont "nem éreztem semmit". Pacsirtát és SzecsKát vágnám ki, többinek még maradnia kell... egyelõre.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szecsõdi szerintem is gyenge. Egy hangszíne van,mint Ásós Attilának.
Sonia viszont nekem tetszett. Nem értettem egyet Fridivel. 😊))
Permbant neki! :-D
Pacsirta egyértelmûen jobb volt, mint múltkor, de ahogy én látom képtelen kitörni a középszerûségbõl... ez ide kevés lesz. Azt mondom megvan benne a lehetõség, de valami mintha visszafogná... szerintem a srác most 60%-on teljesít és nem adja bele szívét lelkét.
A betérdelése, egy lazább szakasznál meg nagyon száni volt... ez nem a Scorpions - No one like you csúcspontja, ahol beleordítjuk a világba, hogy nincs olyan mint te! Elqrta.
Szerintem...
most vannak 9en akkor 7 hét mulva lessz a döntõ ugye?
A 3 ember aki benne lesz az elsõ 3-ban:
-Király Viktor /nagyon ellenszenves számomra és nem tetszik a hangja sem/
-Fekete Dávid /beszteszt/ --> õ csak akkor marad benne, ha a közönségen múlik... pellengérre állítják, akkor a zsûri kidobja, azzal a hülye dumával, hogy úgyis sikeres lesz a színházban.
-Tóth Lüszi /korai, nem kell ide/ --> a feleségek, anyukák kedvence, vagyis pont azé a csoporté akik a szavazók közül a legtöbben vannak.
No meg a zsûri sem fogja elküldeni akárkivel szemben!
Ez utóbbi kettõ közül lesz valaki a Megasztár.
Lakatost a zsûri fogja kidobni szinte bárkivel szemben, ha sürgõsen nem bizonyít popzene területén is. Mondjuk Dávid u.e.
sztem a hien eljut a döntõbe és lakatossal fog a döntõben megmérkõzni.
Igen, vannak totál süketek és totál némák, de szerencsére nagyon ritkák... jellemzõbb az, hogy legalább képesek hangokat kiadni és valamennyire hallanak is.
A beszédjük nem lehet zavaros, mivel a némák nem tudnak beszélni. Esetleg a süketeknek lehet torz a hangja, mert -ahogy te is írtad- nem tudják vissza hallani, mert süketek(nem hallanak).
Amúgy köztudott, hogy aki néma, az nem tud énekelni, sõt a beszédjük is nagyon zavaros, torz, hiszen nem hallják vissza saját maguk.
Süket. leginkább süket.
Egyébként LK tényleg messze a legjobb szerintem is.
Továbbra is fenntartom, hogy Lakatos Krisztián egyszerûen perfect, eskü. az országban nincs még egy ilyen tiszta hangú énekes. Nem kell most elõkapni Ákos meg Agnes Vanilla albumokat, mert azok már stúdió verziók.
Meghallgattam Hien-tõl az Umbrella-t is... nagyon, de nagyon érdekes összhatás. Az eredetit és meghallgattam és meglepett az eredmény.
Hien mintha tini depresszióban szenvedne, ettõl már már gótikus lett az Umbrella, míg Rihanna elõadásában a szám mintha teljesen másról szólna, mintha egy lírai, szerelmes dal felé mutatna az éneklése.
Sajnos a vége felé a mély hangokkal komoly gondok voltak, rendesen elhúztam a szám, viszont TÉNY, hogy nagyon nagy lehetõségei vannak a lánynak.
A Fekete Dávid elemi erejû éneklése sem semmi... élmény volt ezt a 3-ast így utólag újra visszahallgatni. Nálam tuti nyerõk.