6021
Ki lesz a legjobb?
-
xxxpaulxxx #4060 YEAAAAAAH:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
obsession #4059 Ez érdekes helyzet. -
obsession #4058 Ja, vettem. Viktor és Dávid benn van. -
#4057 Nem kérdés... Krisztián vs. Lüszi.
Lüszi megy. -
obsession #4056 Szerintem az jó volt. Legalábbis mikor fejhallgatóban visszahallgattam.
Persze ez csak egy vélemény. Másodiknak bejutott már valaki ? -
Dean Winchester #4055 yeppp egyszer megmondtak mostmár ha azt mondjak lüszi megy tovább akkor kurvaidegesmérges leszek:D -
#4054 Dávid is bent van... -
Dean Winchester #4053 nagyon ott volt? ne túlozz azért =) -
Dean Winchester #4052 Fridi: ma krisztián egész eddigi teljesítmény alapján dávid azaz lüszi kiesik.
Tamás: lüszikét akarja látni,persze most is ellenkezik magával
Enikő: két srác khmmmmm alakul :D eddig 2-1 lüszi ellen xd kezdek örülni.
Fenyő: krisztián és talán dávid azaz lüszikét 3an kiejtenék..
most kivi leszek ha lüszi marad a zsűri előtt akkor mi lesz! akkor lüszinek kell kiesnie!!!!!!!!!!!!!!!
yep mostmár kezdek örülni :D -
#4051 Tuti nem esik ki pedig nagyon gáz a kiscsaj,már hetekkel ezelőtt ki kellett volna esnie sztem.Tamara vagy az imike is jobb volt a kiscsajnal.. -
obsession #4050 Nem értem ezt a szavazást. Múlt héten a Tamara szerintem piszok jót alakított. Ma csak az első kört láttam, de nem voltam elragadtatva Lüszitől. Pedig a múltkori Titanic dal az nagyon ott volt. -
#4049 Lüszi szvsz. -
Dean Winchester #4048 ááááááááá naon idegesít ez a lüszi egész vég lefele néz semmi szemkontaktus a közönséggel!
ez engem nagyon irritál+a viselkedése a rossz hang=kikell ma esnie!!!!!!!44 -
#4047 Egyszerűen nem érzem, hogy most itt olyan nagy arcok lennének.
Viktor nekem olyan semmilyen, egyszer sem lepett meg... Lüszi felejtős, fiatal, Dávid nem jó popénekesnek, Krisztián már jobb, de ő meg swingmániás.
Ezek közül kell választani...? Hát ez a tipikus, sok rossz közül 1 jót válasszunk eset. -
#4046 Na ki fog kiesni?
-
#4045 Bebasz*tt volna :) -
xxxpaulxxx #4044 Pedig már kezdtem reménykedni hogy a lüszike nevét fogja a Tilla kimondaniXD -
obsession #4043 Ez fasza ! -
#4042 Viktor bent a háromban. -
obsession #4041 Lécci írjátok meg, hogy ki jutott egyből tovább, és kit juttatott tovább a zsűri harmadiknak. Már ha már kiderült. Köszönöm ! -
#4040 Erős tévedésben vagy... pénzben mernék fogadni, hogy nem ő lesz a megasztár. -
#4039 Perverz állatok -
#4038 MOST! -
obsession #4037 Helló ! Nem vagyok TV közelben. Mikor lesz eredményhirdetés ? -
xxxpaulxxx #4036 Az fix!:) -
Dean Winchester #4035 engem is,kurvajó jobb mint a megasztár sztem! -
xxxpaulxxx #4034 Viszont látásra -
djgork #4033 Hali mindenki! Ugye az egyértelmű mindenki számára hogy Lüszi lesz a megasztár!
Minden média tele van vele! TV,UJSÁG, STB -
xxxpaulxxx #4032 Engem;) -
#4031 Tökömet ebbe a béna popdarálóba... ki a szart érdekel ez???
-
zsotesz #4030 Egyébként nálam ma este Nacsa Oivér volt a legjobb -
gdevil #4029 Viszont annak idején pl Caramelnél nem érdekelt a mozgása. Ő annyira jó volt anélkül is, hogy a kutya nem nézte a mozgását. De ugyanígy Tóth Vera és Rúzsa Magdi is. Náluk nem kellett mozgást nézni.
Ez a széria viszont szerintem jóval "hígabb" mint a régebbiek. Itt már nincsenek olyan egyéniségek, így hát akaratlanul is nézzük, hogy mitől lehetnének jobbak.... -
zsotesz #4028 Mondjuk úgy, hogy neki kellene kiesni, a 3 fiú ma jobb volt. -
gdevil #4027 Egy rocky-nál (csókkirály),meg a Billy Jean-nél is "vele jár" a jó mozgás. Meghát egy megasztár mozogni is tudjon egy dögös rockzenére. Ne csak dűlöngéljen, mint soxor pl Krisztián.... -
tomiboy1989 #4026 Lehetséges mert most nem túl jól teljesített viszont az előzőbe jó volt.. -
xxxpaulxxx #4025 Lüszi esik ki ennyi -
tomiboy1989 #4024 amúgy ha figyeltétek ebbe a döntőbe mindenki egy kicsit a mozgásra is odafigyelt. -
tomiboy1989 #4023 most egyet értünk szerintem is elég jó volt
-
#4022 Szódával elment... nem a stílusa, ahhoz képest elég ügyes volt. -
gdevil #4021 Jujj! Krisztián nagyon gáz! Ide egy dögös mindent bele stílus kéne, nem ez...