Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jóval erõsebb a hangja mint a Viktoré.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tinman
Dávid most nem rossz... hmmm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ugy lehet ö se tudja a himnuszt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

zolee90
hát egyik sem egy Paul Potts.

Melyik a buziképü?

Igazad van,hiszen már a Megasztár4 elkezdésekor el volt döntve hogy Vikike nyerjen.Igaz hogy nem tud magyarul de nem baj.

Meg az sem mindegy, hogy kit küld ki az MTV az Euróvízióra. Szerintetek Király Viktornak mennyi esélye lenne egy saját számmal az Euróvíziós dalversenyen ?

Pepsi Twist
ki fog nyerni? a buziképû vagy a droid? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

andaxxin
nem hinném hogy mindegy nekik ki nyeri,ugyanis a T-Com a szponzor és nekik nem mindegy hogy ki fog énekelni a kapcsolat-koncerten.Valszeg nem örülnének 1 musicelnek.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

mama 2
Hát igen, ez igaz. Én sem szeretem Viktort, de Dávidot sem, de az igaz hogy Viktor bármit el tud énekelni bárhogy... De Dávid csak musical:C.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Most jön be a sok lové.Azt irnak ki a képernyõre amit akarnak,igy szerzik a pénzt.Szerintem az se érdekli öket igazán hogy ki nyer.A bevétel a lényeg.

sok buzi VIKTOR buzi
Tinman
Osztom a nézeted... nem engedik Dávidot. Mondjuk ennek örülhetünk, mert Viktor elénekel bármit korrektül, nekem mondjuk nem jön be, de elismerem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megmondtam pár hozzászólással ez elött, hogy ez fog történni.

micsoda meglepetés, Viktor fordított. Bár inkább õ nyerje meg mint Dávid.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

mama 2
Háháháááá, bekavart a tv2😄DDDDDDDDD.

Sziasztok.Hát nem tudom a zsüri mennyit kapott a Király családtól,de jó sok lehetett hogy ennyire felmagasztalják.Mesternek meg biztos volt ágyjelenete Linduskával,mert csak a Király felirat lóg a szeme elõtt.Friderikuszt meg elküldeném hallásvizsgálatra mert olyan süket mint a 90 éves öreganyám.

Istencsászár
No most megelõzte, csak sajna ez az utolsó dal Dávidnak kedvez és meg fogja nyerni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pfff vezet viktor 😞((((
Van esze a TV 2 nek 😄

30 hozzászólás november óta... köszi nem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ide is írhattok véleményt: http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=DinnyesTV&id=1227296293
Istencsászár
Én semmit sem hallottam dávidból... szöveget? zéró.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

de loooooool XXDDD

PJack
hál' istennek 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

a technika devilje

PJack
de gáz xD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nincs hang 😄DDDDdd
FZoleee
hát egy "kis" baki <#idiota>
Tinman
Jó a hang :-DDDD

Tinman
Ez jó volt a Dávidtól... Viktortól ebbe a számba semmi érzelmet nem éreztem. Ez van.

a nórinak meg elment a hangja 😄
LordVenom
Ez lekötött...szerintem egész jó volt az elõadás is,de show is tetszett. Viktor igazi Prince hangal kezdte,és Dávid most volt talán a legjobb. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Mint...általában lehet,hogy nem a tehetség fog nyerni..hanem a szimpátia.!!Úgy tünik Dávid ,gyermeteg külselye sokaknak szimpatikus!!Azért Viktor mérföldekkel jobb a srácnál.....pártatlanul..
Amia szavazást illeti biztos van szarkavarás..ha nincs akkor ,ismét egy példa az emberei butaságra.

mama 2
XD

Tinman
Ez most nekem bejövõs, amit mûvelnek :-)

Kaplan
Nyílvánvaló, hogy a megasztár nevelés azt jelenti, hogy ki mennyire eladható. De ne feledjük, hogy ez egy ének verseny is egyben. Nem kell ahhoz világsztárnak lenni, hogy 5-6 számot jól elõadjon, csak énekesnek és profinak. Dávid minden csak nem énekes, és nem is profi. Össze-vissza ugrál mint valami bakkecske a színpadon levegõt meg elfelejt venni... <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ha a TV2-nek van egy kis esze, most belenyúl a szavazásba és megfordítja az állást.

Mit akarsz? Fenyo megmondta h 100 ev sem eleg h vilagsztart neveljenek...

Kozben Mester Tamas elokap egy kest es szivenszurja magat XD

Ha DAvid nyer nezzetek majd h a zsuri mit fog osszehazudni h o igazabol ilyen jo meg olyan jo 😄DDDD

Kaplan
Ha ez a gyerek így fog énekelni 2009-ben a kapcsolat koncerten mondjuk egy Jamiroquai, Robbie Williams, Madonna, George Michael kaliberû sztár elõtt, szerintem körbe röhögik..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

andaxxin
A Viktor valóban nagyon jól énekelt,de ez a csíra dávid gyerek tiszta hamis ganyéééé az egész produkciója.
Mégis az fogja megnyerni mert az idióta feje szimpatikus a sok hülyének.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

mama 2
Tudtam...Velem van az erõ,és éreztem. Utálom Viktort, a hagja sem tetszik, de kár hogy nem õ fog nyerni😞. Hogy néz majd ki, 2009-ben a kapcsolatkoncerten musical Dávid:C.

LordVenom
Pedig ez egyértelmûen a legjobb volt eddig,és ezt úgy mondom,hogy pártatlan vagyok. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

dávid vezet?????
lehet hogy nincs igazam de viktor azért jobb
(egyépként pártatlan vok)
dávid nyerjen😄 kíváncsi lennék tamás fejére av égén 😄 belehalna ha nem viktor nyerne 😄Ddddd
Istencsászár
És megfogja nyerni Dávid... csodálatos.

és mégis a Dávid vezetXD

nekem annyira nem jött be ez a muzsika😄