Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem aze de Viktor megis jobb mint DAvid. En elhiszem h neked DAvid bejon, meg aranyos meg minden , de nezd a tehetseget is 😉

LordVenom
Nekem egyikre sincs szükségem...azért mint pártatlan megint mondok egy szubjektív véleményt. Ha már két rossz közül kellett nyernie valakinek,jogosan nyert Viktor. (ja és a két rosszat nem magamhoz mértem. <#idiota>)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

-akkor a részesedésemrõl...
-ODA NÉZZ, ARNOLD SVÁJCÉNEGGER!!!444
-Pwnt lol!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Minél pocsékabb az élet, annál inkább elõretör a lélek ... ez már csask így mûködik .... mert más már nem marad .... mert akkor már csak önmagából tud építkezni az ember ....

Viktor mire menne/ment volna pénz nélkül?

Dávid pénz nélkül is sokat ér ....
Nezzetek az RTL-t Lagzi Lajcsi a szombat esti lazban XD

Istencsászár
"nem énekelt viktorka ilyen jól mindig"

de fejlõdött nagyon sokat... túlzáskép egy amatörbõl egy profi énekes lett belõle ma estére

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a probléma nem az eredmény, mert az várhaó volt a kezdetektõl. Sajnos túl nagy volt a korruptság és ugyebár nem énekelt viktorka ilyen jól mindig. Egy szó mint száz, gáz volt ez a megasztár.

FZoleee
most kellene szájról olvasni, hogy mit mondanak egymásnak...
mama 2
Amúgy Fenyõ mondta a mûsor közepén, hogy most hogy itt van a kettõ legjobb... Nos, akkor lehetne mondani hogy ott van a kettõ legjobb a döntõben, ha az egész megaszar végéig a zsûri döntött volna, és nem a közönség. Mert amíg a közönség dönt, addig nem lehet mondani hogy szakmailag a legjobb kettõ van a döntõben, mert a gözönségnek halvány lila fingja sincs a zenérõl(tisztelek a kivételnek).

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Ja, nálam is volt, hogy foglaltat jelzett a telefon .... Ennyit a korrket szavazási lehetõségrõl .....
DAvidra van szukesege a nepnek ? 😄DD na ne nevettes mar 😄DD Viktorra sincs szuksege amugy. Itt Schwarc davidra lenne szukseg.

most zavarban vok..nem gáspár laci nyerte meg eaz egyik megasztárt?
Istencsászár
Vonatkoztassatok el attól hogy van egy ( butuska ) de nagyon jó hangú huga vagy növére fogalmam sincs, s jómódu családból származik. A hangja alapján neki kellett megnyerni, és habár nem egy karamell ( ami nekem nem kimondottan tetszik, de elismrem hogy nagyon jó a hangja ), megállja a helyét az eddigi nyertesek mellett, a mai száma amivel megnyerte tökéletesen sikerült, egyszerûen erre csak õ volt képes már hetek óta, senki más...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mondjuk már alapba az volt a csalás hogy Viktor a Sirály családba tartozik. Még azt sem tartom kizártnak hogy miatta indították az egész megasztár 4-et... *khöm*

mama 2
:o

Szégyen! Magyar népnek angol nyelvû megasztár! Durva .....

Dávid, fel a fejjel! A népnek nem Viktor dalára, hanem a Tiédre van szüksége .... Meg arra a szeretetre, ami Belõled a verseny folyamán végig áradt!

Dávid, ne törõdj senkivel, ez csak egy verseny, a közönség majd eldönti, kit szeretne hallgatni a jövõben, vagyis menj tovább az elkezdett úton!

Nem szoktam én megasztárt nézni ... Egyszer véletlenül belenéztem .... Jéééé .... olyan dalok, amikre ebben a zord világban szükség van ....
Azóta drukkolok Neked, Dávid .... Az élet Téged fog igazolni!!!

Remélem eljut Hozzád a véleményem.

Piroska
mama 2
<#idiota>!

Jé ott volt az unokatesóm a tv-ben :o!!!

Tinman
Engem is, engem is <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szégyelhetik magukat.Bár szerintem nagy karrier áll Dávid elõtt,nem féltem õt.Viktor mögött nagy anyagi támogatás áll,a megasztár nélkül is nagy sztárt faragnak belölle.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mama 2
Hát jah. Adja nekem😄.

mama 2
A CSÍTER *** ANNAK A *** TV2-NEK ***MEG

viktor majd rászorul a luxuslakásra 😄 biztos benem költözik sztem 😄dddd
Mondjuk igazad van 😊

hiába hívtam a szavazás lezárása elõtt a számot 5 perccel, ne mkapcsolta a hívást o_O CHEAT LEET HAXORZ!!!!444

LordVenom
Mit sztrájkoltok,nem mindegy ki nyert? 😄DD
És így még Mesternek sem kellett harakirit végeznie. 😊)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Jaja mutattak a szazalekot es utanna bumm le is zartak. Akkor mi ertelme volt mutatni az alast??? pffff

mama 2
meg szokott lenni a popdaráló. És szerintetek most mér hozták elõrébb az eredményhirdetést? Azért mert a Viki vezetett:C.

Megakamu mint tudjuk drága jó viktor apukája nagy támogatója a tv2nek ninc smin csodálkozni
😊
szopjon le az összes ..................................................................................................
CSALAS!!!!!!!! MERT MUTATTAK H 51 %49%, DE RA 1 PERCRE LEZARTAK A SZAVAZAST!!! ES H MIERT????????? MERT AKKOR VIKTOR VEZETETT !!!!!! MASKOR MEG FEL ORAN AT KELL SZAVAZNI MEG BLA BLA

matrix666
Nem Utasi Ápri nyert neeeeeeeeeeeeeeee

Na a buzi örülhet igy nem kell öngyilkosnak lennie mert nem tudta volna elviselni a vereséget.A meleg fiu.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mama 2
cinkelés, fake, csalás...

Tomo15
A zsûri nyalása és ez a bunda valami gyomorforgató volt. Apuka elintézte<#vomit>
megnéztem volna a zsûri képét ha a dávid nyer..kcisit csalódott vok.dávidnak drukkltam 😊
andaxxin
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggggggggggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Tinman
Sejtettük.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nah Viktor nyert...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

LordVenom
Akárki akármit mond,én csípem Fridit. 😄DD

Friditol ez azert jo huzas mert o Vikit favorizalja es hogy Davidka se szomorkodjon kap egy autot igy a kozonseg se szavazzon ra tobbet.

Hát Fridi észrevette hogy a népszerüsége leesett.

mama 2
az😄.

a valaki segítenhetne dávidon az lindácska ha elénekelné a himnuszt
na vajon megcserélik a képeket?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

fridi nagyon rendes csavó 😄
zolee90
Enikõ magát ajánlja fel

Fridi 😄DDDDDDDDDDDDDddd

Hát az igazat.Biztos<#gunyos1>

Tinman
Hoppá!!! Miket mondott MEster????