Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
-ODA NÉZZ, ARNOLD SVÁJCÉNEGGER!!!444
-Pwnt lol!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Viktor mire menne/ment volna pénz nélkül?
Dávid pénz nélkül is sokat ér ....
de fejlõdött nagyon sokat... túlzáskép egy amatörbõl egy profi énekes lett belõle ma estére
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dávid, fel a fejjel! A népnek nem Viktor dalára, hanem a Tiédre van szüksége .... Meg arra a szeretetre, ami Belõled a verseny folyamán végig áradt!
Dávid, ne törõdj senkivel, ez csak egy verseny, a közönség majd eldönti, kit szeretne hallgatni a jövõben, vagyis menj tovább az elkezdett úton!
Nem szoktam én megasztárt nézni ... Egyszer véletlenül belenéztem .... Jéééé .... olyan dalok, amikre ebben a zord világban szükség van ....
Azóta drukkolok Neked, Dávid .... Az élet Téged fog igazolni!!!
Remélem eljut Hozzád a véleményem.
Piroska
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
És így még Mesternek sem kellett harakirit végeznie. 😊)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led