Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakker ez már túlzás sajnálom a dávidot :S
nagyon a victort dicsõitik :SSSS ááá
Tinman
Nem volt rossz abs. Elismerem, pedig nem kedvelem Vikit, Magdit meg fõleg nem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hát a mai nap messze legjobb elõadása..

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kaplan
A mai este alapján ez az eddigi egyértelmû best. 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

és a viktort is

na már Magdi is itt van?
De viktor most lepipálta
Istencsászár
Ez gyönyörû volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

egyetértek
mama 2
😊))

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

õszintén én meg azt nem tom fridi mit keres ott viszont néha jókat tok rajta röhögni
Kaplan
Ha azt nézzük valamennyire igaza is van. A döntõre ennek a három embernek lett volna 'joga' : Király Viktor, Lakatos Krisztián, Tamara. Ehelyett ott ez dávidka.. aki... döntse el mindenki maga. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LordVenom
Fridi néha olyan fejet vág a dalhallgatás közben,mintha azon gondolkodna,mi a tökömet keres ez a két gyerek a döntõben? 😊))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

ja bakker döntõben és ennyiszer említeni a hamis szót 😄
döntõben dícsérni kéne õket de fridi legalább megmondja amit gondol! ezt tiszetelem benne,más nem merimegmondani 😄
Istencsászár
De durván...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fridi megint osztja a népet
mama 2
_:AS?_AD?SD_:?AS. Igazad van😄.
Clouse: én se😄
Amúggy ez most szép. Szeretem magyarul is, és angolul is. LOOOL Caramel😄.

LordVenom
õzikét nézte a szemed,mi? 😄

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

hát a csajoknál nem a dalra figyeltem<#nevetes1>
Szecsõdinek egyik szeme sír, másik szeme haj.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Istencsászár
Nem volt ez rossz, jobb volt mint a csajoké.

hát ez a beckstreet boysos dal tõlük sztem szarrr<#levele><#levele>
mama 2
:C.

Tinman
Vagyunk ezzel így egypáran... a japán csajok a legtutibbak ebben a szériában :-)

Hien & Karcsi

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

furcsa volt a kameramozgás, nem lehet e az, hogy 1-2 dalnál, azaz az utolsó kettõ ismételt dalnál bejátszottak csak egy-egy felvételt, létezik, hogy ezzel füllentenének? (csak azt mondom, hogy furcsa volt a kameramozgás az utolsó két dalnál)

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

lerí róla hogy csõratyi
mama 2
nem mint egy, mert az is-.-.

ez a karcsi mint egy sötét emokcsg 😄
mama 2
Hát nem tom. De Hiem jobbat érdemel nem Karcsit:C.

LordVenom
Múltkor az egyik egyetem ebédlõjében tartottam egy elõadást,és ott is a ferdeszemû mangacsajokat néztem...mindig elvarázsolnak.
Erre hien a blikk szerint összejött Szecskával. most akkor Karesz mégsem ratyi?

Tinman
Nem. Tudnék róla :-D
Múltkoriban Hargitai Bea volt... gondolom januáriban lesz.

Soniát majd láthatod a playboyban<#wink>
mama 2
Én meg Soniát, meg Hient:C.

Tinman
Egyetértek. Múltkor Dávid ezt sokkal jobban énekelte...

hát ja tamarát jobban nézném mint õket
mama 2
😮O. Már megjelent az a playboy újság?😄

LordVenom
Hehhh...ez még ha lehet még rosszabb volt. Aránylag szívesen hallgatom ezt a musicalt,de ez szenvedés volt. És Viktoré is....maradhattak volna inkább a lányok.

az igen láttátók mester tamást<#vigyor2>
Istencsászár
Miért kellett kitalálni ezt a dalismétlést? -.- ez egy szar.

valamibõl meg kell élni
Tinman
:-D

Sonia leszerzõdött a playboy-al. 1 nuni + 2 cici = 1 millió. Nem vicc!

na jön pumuk<#nyes>li
Istencsászár
Ez most nem volt a legjobb, sok mély hang amit nem tudott kiénekelni stb... szét vannak esve.

kérhetett volna többet is 😄
igen tudom, de ez akkor is szar volt, most is szar.... a közönség szereti a szart? (Ezek szerint én is mert én is "nézem)

az elementary force az nem a csillag születikben fedezték fel?😄
LordVenom
Bennem már felébredt...😄DD
Mi van Soniával? O_O

Amúgy észrevettétek, hogy Fenyõ fejérõl lerítt, amikor bejöttek a kirúgottak énekelni, hogy ennél lejjebb már nem süllyedhet?😄

mama 2
nem. Közönség kiválaszotta ezt a számot és ezt énekli. Dávid meg a Lehetsz Királyt énekli, amit már énekelt:C.

Cujo HuN
A Hienre lehet méég szavazni?? <#vigyor2>

eszenyi....<#zavart2>

Nem tom hol él,nevettséges