6021
Ki lesz a legjobb?
-
#4661 jahogyja... kis betűvel írta így nem is gondoltam rá hogy a neve az :D
ja erre emlékszem, szerintem egy fos, de hát ez van... még 1 kört engedtek neki, a végső döntősök között úgy sem lesz ott (ha igen akkor tökönszúrom magam...:D) -
Geccoka #4660 http://www.youtube.com/watch?v=0khzKS9ymVw -
#4659 kire gondolsz "genya" alatt? :) -
#4658 de bazdki mondták h a genyát tovább engedték és nem hittem el, erre tényleg
akk nézzék már meg, h hozzá képest kiket küldtek el a picsába.... -
#4657 tovább jutott -
#4656 és a döntős csávó csajával milett? -
#4655 a zene jó volt benne :)
a srácnak pedig tényleg nem kéne erőltetnie a pörgetést, sokkal többet ért volna egy normál tempójú, mondanivalóval rendelkező rap szöveggel -
#4654 nem jutott tovább a börtönös nő -
Dean Winchester #4653 k9
továbbjut
szánalom bazdmeg
ezek a szarok?:SSSSSSSSS rappelni igy mindenki tud :S
jólvan szutyok...
-
Dean Winchester #4652 megvan továbbment, szánalom :D börtöntöltelék kell ide meg 4 éves kisgyerek...... -
Dean Winchester #4651 hehhhh nem figyeltem ,most ez a börtöntöltelék továbbjutott? :O -
sandmis #4650 „úúúúúúúúúúúúúúúúristen! Kőműves ruhás punk csávó, akusztikus gitárra!!! Életszemlélet!
de nekem ezek a csajok a legjobbak: http://www.youtube.com/watch?v=WvPC4lNF3Pw RESPECT!! hajrá dirty csajok! -
milly67 #4649 Nálam ő már a legjobb: http://www.youtube.com/watch?v=k_bOTVR-6SI
-
#4648 Mi annak a szamnak a cime amit enekelnek a reklamban(sokan eneklik,majd vegul egy csavo nekifog enekelni,es annyi) ? -
#4647 Fene tudja. Szerintem Gazsi jobban énekel,de rettenetesen megnőtt az arca...utálom is őt.
Viki gyerek,meg szimpi,de botrány,ahogy erőlködik a zeneiparban.
De ez csak egy szubjektív vélemény. ;) -
#4646 egy gáspár lacinál mindenképpen jobban tud. -
#4645 Viktor? Akkor mi nem egyről beszélünk...
Nem tud énekelni a gyerek... -
xxxpaulxxx #4644 király viktor... hátbazeg Oo -
rorock #4643 alma nem esik messze, viktor tényleg jól énekel -
#4642 saunders jól énekel, olyan lesz mint Király Viktor -
#4641 andrás k. saunders és lee olivér feloszlanak, és nem zenélnek együtt a megasztárban, közölte a facebookján andrás.
nagykár értük, jók voltak együtt pedig :S -
#4640 nyomhatnák egész nyáron a noob jelentkezőket
legalább lenne min röhögni... -
xxxpaulxxx #4639 Nem, csak ne egy buzit rakjanak már be kritizálni:D -
Dean Winchester #4638 kit fikázzon ? ez a dolga :S még az lenne a szép ha kussba volna és minden produkció után annyit mondana.
1.: ok továbbment
2.: nem
tiszta szutyok lenne a műsor :D -
xxxpaulxxx #4637 Jah, csak egy ilyen ember ne másokat fikázzon, ha egyszer ő az aberált;D -
#4636 Nem tudom,nekem nincs bajom vele,én csípem a beszólásait... -
xxxpaulxxx #4635 Fridi a "laikusokat" azaz a közönséget képviselheti:D
Plusz ugye a keményenmegmondom kateg -
#4634 volt egy fekete srác az egyik részben, András Kallay Saunders, na neki nem egyszerű modell anyucija van :D vagyis volt fénykorában... -
#4633 az oké, na de hát Fridinek... :D -
Dean Winchester #4632 nem minden a hozzáértés szerintem.
ha van hallása és hallja amit énekelnek akkor bizony nem kell hozzá zenésznek lenni h ezeket az ember megítélje.
-
#4631 hát ebben a műsorban rajta kívül mindenki őszinte, mert a többinek van köze a zenéhez :) jóhogy nem a Benke Laci bácsit kérték fel :D -
#4630 Ő képviseli az őszinteséget... :))) -
#4629 olyan mint a Csillag Születikbe Fáy Miklós. Csak beszólogatni kell neki,.. -
#4628 már régóta örlődik bennem, de eddig nem kérdeztem senkitől. Fridi mi a f*sznak kell a zsűribe? köze nincs az énekléshez, de mégcsak a zenéhez sem. Mondjuk a Bakácsnak sem volt több, na de Fenyőt lecserélni Fridire...-.- -
#4627 Viszont pzitiv(az?),hogy lesz(lesz?) megint pár rész válogatás,nem csak 4-5,mint eddig. -
xxxpaulxxx #4626 milyenjólesz:D -
#4625 ez komoly?
nem normális egyik kereskedelmi csatorna sem baszki. megvárják az x-factort és majd minden hétvégén csatázni fog a 2 műsor tuti. -
xxxpaulxxx #4624 nem tudtak szombatra filmet vásárolniXD -
#4623 nebassz! akkor minek kellett ilyen korán elkezdeni?! -
xxxpaulxxx #4622 nyáron lesz az új válogatás felvéve... szóval valszeg ősszel lesz új rész