Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a Bakács volt a legnagyobb arc😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacee86
Sztem nem rossz a hangszíne, csak ezek a hülye remegetései, meg a magasan vonyítása, meg ez a külsõ így együtt nagyon komikussá teszi. Alapból jobban énekel, mint sok hazai "popsztár".

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tyler1
már vagy 25 azért 😄
de asszem az elsõ 3 megára mindig visszament, olyan mint a Sugerabugera, az mind az 5-ben szerepelt 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

õrá emlékeztek? XDD (am durva h csak 20 éves 😮
00:00:56nál piero milyen fejet vág már XDDDD
LordVenom
Gáspár Laci azt hiszi õ szarta a spanyol viaszt. Jót tenne neki egy kurva nagy pofon,annyira beképzelt lett...pedig a mûsor alatt még én is kedveltem.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
András is visszafogott, de sztem ez inkább az új közegnek, és a nyelvi hiányosságoknak tudható be. neki ez az ország és az emberek eddig idegenek voltak. szimpatikus nekem is a viselkedése, aztán lehet amcsiba meg egy gizda, nagy pofájú nigger volt 😄

amúgy Gáspár Laci is ilyen volt a Mega idején, õ is a semmibõl küzdötte fel magát, és szerényen élte ezt meg, de ahogy jött a siker elszállt az agya. szerettem, meg 1-2 számát a mai napig szeretem, de magát az ember már nem.

manome
Miután befutott az ember gondolom, hogy nehéz megállni, hogy ne szálljon el az agya. Én nem ismerem Caramellt, de csodálkozom, hogy õ nem lett beképzelt. Gondolom azért sokat próbálkozott a Megasztár elõtt is, hogy befusson, így nem mondható el róla , hogy korán jött a siker. Ha az ember megdolgozott érte akkor kevesebb az esélye, hogy fent hordja majd az orrát. Persze ez személyiségtõl is függ.
A mostani Megasztárban nekem Reni a nagy kedvencem nagyon szép hangja van és szerintem a kisugárzásával sincs semmi gond. Színpadra termett 😊

Lacee86
A Saunders igazi sztáralkat. Kökény Attila is biztosan tehetséges, meg szimpatikus emberke, meg érzelmek stb., de vhogy nekem nem az igazi, nagyon középszerû. Én továbbra is tartom, h az eddigi megasztárok alatt hangilag a Tóth Vera a legeslegjobb.

morleone
Mester Tamás talán túl sokat élt Amerikában, de én ezt nem állítanám errõl a dalról. Tény hogy kellemes és magával ragadó, de azért ilyen rébuszokban nem beszélnék róla!
Azt is aláírom, hogy Caramel az egyetlen olyan tehetségkutatóból kikerült emberke, akit bírok és akire azt mondom, hogy megérdemelte. Tényleg egy cseppet sem szállt el.
Szerintetek a mostani Megasztár gárdában van ilyen? Én Kállay Saunders András-ról tudnék ilyet elképzelni. (Vagy Kökény Attiláról.)

elõre ne jelentsünk már ki semmit 😄
Lacee86
Még a Megasztár alatt bírtam, de a Szállok a dallal-on kívül katasztrófálisak a saját számai. :/

Tyler1
hát igen, pl. a lélekdonor elég csöpögõs lett, de nekem annyira bejön a hangszerelése, és Caramel hangja hozzá, h öröm hallgatni 😊

nem hiába mondta Mester is, h a ez magyar zenetörténelem egyik legmonumentálisabb dala.

Kaplan
S nem mellesleg kiváló zeneszerzõ is. Én is becsülöm nagyon, még akkor is ha néha a szerelmes dalszövegektõl már kiráz a hideg. De itt nem csak Caramelrõl beszélek. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tyler1
ezzel pedig nem értek egyet, nõi hangban lehet, de a Megasztár és talán az ország legnagyobb tehetsége, amit semmilyen xfaktoros és megasztáros sem fog überelni soha, az Caramel. a színtiszta hanghoz, egy remek szövegíró párosul, és mint ember is megmaradt ugyanolyan szerénynek, mint amikor elõször lépett színpadra.

Tyler1
úgy ahogy egy horrorfilmben szerepel egy gyerek. semmi köze nincs egymáshoz a kettõnek.
de ha lenni is, a karikák szülõi felügyeletre figyelmeztetnek, neki pedig ott voltak a szülei.

Sztem Caramel, meg Gáspár Laci volt a legjobb

#5055: Sehogy... pont ezért baszták ki😄

Jim Morrison
nemtom volt e mar :

megasztárban 12 es karika mellett hogy énekelhet egy 11 éves lány ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacee86
A "Tonnadonna" messze aláz mindenkit az eddigi összes Megasztárban.

Felméri :A:?SD:?AS😄ASDDddd
ooh köszi szépen
Úgy is Felméri fogja megnyerniXD

Ha minden igaz így volt:
1. Tonnadonna
2. Caramel
3. Magdi
4. Király Viktor (LOL)
5. Felméri

A dobogósokat nem tudom😛

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

lolllll
am kökény az aki megnyerheti a megát..
sztem õ az akinek egyedi hangja illetve stílusa van!
ahogy énekel bele viszi mindegyik számba a saját stílusát és ezzel egyedi
ugy mint a karamellnek is egy különös hanglejtése van!
bár nem csípem kökény-t de hát a realitás az h õ nyerje meg a megasztár 5öt!

am senkise tudja melyik szériát ki nyerte meg és kik voltak benne a top3ba?
megasztár honlapján: Mester Tamár számára új hír volt, hogy Giorgionak zenekara is van
Mert nem jár a Morrisons 2be😄

egyik mondat üti a másikat 😄DDDD

am nem csípem a kicsiket az ilyen vetélkedõn és ellenük is vagyok, de annácska jó volt nah! azért százszor jobb mint anno a lüszike 😄
Willenbrock
Jó de eléggé egyféle a hangfestés,tele van közepesen magas hangokkal,nincsenek nagyobb ingadozások-ezért lehet hogy csak bizonyos operadarabok mennek rendesen a kiscsajnak.Persze meglepõen felnõttes a hangja-az is lehet hogy kamu.

Tyler1
aha, nem szabad mi? alatta egy sorral azért belinkelsz egy általad nevezett tehetséget ugyanabban a korosztályban. legalább ne saját magadnak állítanál gerendát azzal, h a vélemélnyedet meg is cáfolod azon nyomban. mielõtt vkit lefikázol, magadat gyõzd meg, h igazat mondasz-e.

annácska igenis tehetséges, ha elfogadod, ha nem. azért mert nem operaénekesnek készül, nem biztos, h kevesebb mint ez a kiscsaj. tény, h kicsi egy ilyen vetélkedõhöz, és jobb is, h most kiesett. ez azonban a hangjából semmit nem von le, ami 11 éveshez képest varázslatos volt.

Kaplan
10 éves, ha jól értelmeztem amúgy ez a kislány, ráadásul egy évvel idõsebb mint Anna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
A könnyûzene és az opera teljesen más tészta. Mellesleg mennyi idõ lehet õ? Anna tehetséges és ezt aki megvétózza azt abszolút nem tudom komolyan venni. Nem értem miért fáj a magyar embereknek bevallani, hogy valaki tehetséges. Nem kapsz holnaptól több fizetést azért mert valakit lefikázol akirõl tömegek állítják, hogy van benne potenciál. 😉

Korhatár kell, a kislány meg idegesítõ volt, ilyen fiatalon senkirõl sem szabad kijelenteni, hogy tehetség.
Ez már tehetség.

LordVenom
Ez a baj...a média mindig is embertelen volt,és átgázolt bárkin. Ehhez pont megfelelõ "végrehajtó" az érzéketlen buta Klaudia.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Kaplan
Annácska tehetségben a korához mérten tényleg leveri az egész mezõnyt. Viszont Giorgio egy már majdnem kész kiváló énekes aki számomra egy nagyon szimpatikus stílusirányzatot ad elõ. Ez a döntés így volt helyén, Annácskának van még ideje tanulni, az alap nagyon jó amibõl építkezhet de tanulni még sokat kell. 😊

Lacee86
Hát vicc lett volna, ha harmadszor is megússza, ezt a zsûri is belátta. Annácskának itt ért véget, nem az álom, csak a Megasztár 5.

Tyler1
megjegyzem, nem volt ide való a koránál fogva, viszont olyan hangja van 11 évesen, h az vmi eszméletlen. remélem pár év múlva visszatér, mert óriási tehetség lehet belõle tényleg.

de már anna állt kint a színpadon és akkor is õt engedték tovább 😄
szóval ezért furcsa... (méghozzá az Adam's Comedy vérzett el vele szemben)
no filmslágerek lesznek a jövõhéten 😄
Rage47
legfiatalabb, gondolom ezért küldték el
na bazdmeg
ez meglepetés :S
aztán meg õ a legtehetségesebb de õ megy haza? XDDDD bár ez sztem csak presser véleménye , no meg kicsit jót akart neki h ne sírjon XD
mind1 ment ...
félek jövõhéten meg giorgio megy
ide a korsót 😄
vége a gyerek napnak 😄
koder
jovok egy korsoval :dddd

yesss
koder
haza
ugy ertem

tovább jah
koder
Egy korsót arra h dzsordzso megy

Giorgio!!!!
kössz
ha valaki tudja,hogy melyik megasztár ki nyerte és ki volt benne az utolsó 3ba akkor az írja már meg ha kérhetem 😊
FZoleee
most múlik pontosan
ha annácska lesz a kettõben akkor ugye 90% h a zsûri õt fogja továbbjutattni? 😄
ez meik quimby szám?