Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de asszem az elsõ 3 megára mindig visszament, olyan mint a Sugerabugera, az mind az 5-ben szerepelt 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
00:00:56nál piero milyen fejet vág már XDDDD
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
amúgy Gáspár Laci is ilyen volt a Mega idején, õ is a semmibõl küzdötte fel magát, és szerényen élte ezt meg, de ahogy jött a siker elszállt az agya. szerettem, meg 1-2 számát a mai napig szeretem, de magát az ember már nem.
A mostani Megasztárban nekem Reni a nagy kedvencem nagyon szép hangja van és szerintem a kisugárzásával sincs semmi gond. Színpadra termett 😊
Azt is aláírom, hogy Caramel az egyetlen olyan tehetségkutatóból kikerült emberke, akit bírok és akire azt mondom, hogy megérdemelte. Tényleg egy cseppet sem szállt el.
Szerintetek a mostani Megasztár gárdában van ilyen? Én Kállay Saunders András-ról tudnék ilyet elképzelni. (Vagy Kökény Attiláról.)
nem hiába mondta Mester is, h a ez magyar zenetörténelem egyik legmonumentálisabb dala.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de ha lenni is, a karikák szülõi felügyeletre figyelmeztetnek, neki pedig ott voltak a szülei.
#5055: Sehogy... pont ezért baszták ki😄
megasztárban 12 es karika mellett hogy énekelhet egy 11 éves lány ?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha minden igaz így volt:
1. Tonnadonna
2. Caramel
3. Magdi
4. Király Viktor (LOL)
5. Felméri
A dobogósokat nem tudom😛
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
am kökény az aki megnyerheti a megát..
sztem õ az akinek egyedi hangja illetve stílusa van!
ahogy énekel bele viszi mindegyik számba a saját stílusát és ezzel egyedi
ugy mint a karamellnek is egy különös hanglejtése van!
bár nem csípem kökény-t de hát a realitás az h õ nyerje meg a megasztár 5öt!
am senkise tudja melyik szériát ki nyerte meg és kik voltak benne a top3ba?
Mert nem jár a Morrisons 2be😄
am nem csípem a kicsiket az ilyen vetélkedõn és ellenük is vagyok, de annácska jó volt nah! azért százszor jobb mint anno a lüszike 😄
annácska igenis tehetséges, ha elfogadod, ha nem. azért mert nem operaénekesnek készül, nem biztos, h kevesebb mint ez a kiscsaj. tény, h kicsi egy ilyen vetélkedõhöz, és jobb is, h most kiesett. ez azonban a hangjából semmit nem von le, ami 11 éveshez képest varázslatos volt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez már tehetség.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
szóval ezért furcsa... (méghozzá az Adam's Comedy vérzett el vele szemben)
ez meglepetés :S
aztán meg õ a legtehetségesebb de õ megy haza? XDDDD bár ez sztem csak presser véleménye , no meg kicsit jót akart neki h ne sírjon XD
mind1 ment ...
félek jövõhéten meg giorgio megy
vége a gyerek napnak 😄