Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
sõt helyesbítek ez szar :S
egymás után volt két hét amikor oltári szar volt 😄
pl. a pokerface és ami aztán volt..
majd múlt hét elõtt volt vmi fasza elõadása majd multkor megint egy elmegy kategória... azért aki itt tart az hétrõl hétre jó elõadásokat adjon már elõ ,sztem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kwPMXfO749c
azért durva h kökénynek mennyi száma fent van már a youtube-n 😮
Mért kell becsapni ezeket a gyerekeket,elhitetni velük ,hogy jók,akkor is ha szarok! Nem értem?!
Azt tudnám ,hogy ez a Renáta mit keres még mindig itt.nem is értem hogyan lehet ilyen hamisan énekelni!?
kibaszott idegesítõ.
Az mondja olyan neki az Ádám mintha a bátya lenne, Ádám meg úgy tekint Yvettere mintha a huga lenne. Ez ilyen reggel hugom, este dugom téma. 😄
Nekem meg az hogy meleg. 😊
Szerintem Melinda nem is akar/akart sztár lenni. Csak az énektudásából akar profitálni mindenféle bulvár nélkül, ami ugye lehetetlen 😛 Csak õ ezt nem tudja elfogadni és küzdd ellene, ezért van olyan szenvedés szaga a nõnek picit!!!
Tolvai Renáta a favorit nálam, nem csak az édibédi pofija miatt, hanem az énektudása, fellépése miatt is. Neki szurkolok, bár úgy látszik ki fog esni hamarosan :/
Pénteken kiderül! Kár, hogy így a barátok köztöt kell késõbbi netes nézésre halasztanom, fõleg, hogy az rtl moston nekem nem játsza le a videót...
(LifeJune Vs Fivérek)
Szerintem Szíj Melinda abszolút nyertese a szériának ezt könyvelhetjük, viszont nem fogja sokra vinni a szakmában, hiszen hiába van csodás hangja és megkapó kisugárzása a színpadon, hiányzik belõle a törtetés, az a fajta egó amire egy 21. századi sztárnak elengedhetetlenül szüksége van. Arra lennék kíváncsi ki lesz az a személy aki évek múlva is benne lesz a köztudatban és minõségi produkciókkal lepi meg kis hazánkat. Annácska biztos, hogy meglepetéseket fog okozni, de egyetértek a kritikákkal egy kislánynak az iskola padban a helye, értségi után maximum jöhet a munka. De ez már a szülei felelõssége.