Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

16 éves Yvette
Ja...akkor õ lesz a következõ.

17? szeli volt a legkisebb 😄
EZAZZZZZZZZZZZZZ van igazság😄
Lacee86
De van, Yvette is csak 15-16 körül van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mostmár nincs gyerek a mezõnyben.

koder
Vééégre kiesett ez a székeli vagy hogy hívják..SP utánzat hurrá hurrá hip hip

Lacee86
Ez mondjuk abszolút igaz. De azért örülök, h végre kiment. 😊

Tyler1
eddig is így volt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

na bazz itt már mostantól lehet szavazni???? 😮
yeah! Felméri takarodj!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
annyit azért megjegyeznék errõl a Szeleczki gyerekrõl, h több helye van/lenne a magyar zeneiparban mint sp-nek, fluor faszomnak, és társaiknak.

am meglepõdtem volna ha a betegség miatt azt mondják h továbbmegy felméri XD
ivette multkor is meguszta , jövõhéten már nem fogja 😄
Tyler1
na végreeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄

Kaplan
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!! 😄DDDDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
van igazság!!! szelektív gó haza! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kökény kiesne akkor dobnék egy hátast 😄 bár sztem ha õ maradna a kettõbe akkor tuti könnyü dolga lenne a zsûrinek
ez bunda!!! a kökény sehol se volt az utolsó 5be ennyit nem fordulhat
Tyler1
szelektív gyerek megint bennmarad fogadjunk-.-

óóóóóóóóóóóó a faszom a melcsikébe lehetene már légikisasszony aztán repülhetne
Lacee86
Ez hülyeség. Pl. a legjobb sportoló sem tud mindig egyformán jól teljesíteni.

már szavaznak a fületlenek!
Tyler1
mee niga.

na ki marad a végére?remélem Dávidka,és a Renáta ,aztán sírhat az Eszenyi is meg a 12 éves pisis lyánykák is
saundersnak miért ennyire gány hangja van? tiszta szar h néha nyomja a magas nõi hangot 😄
szegény Kökény eljátszotta Krisztust,olyan volt minta engem is keresztre feszítettek volna
LordVenom
Szeleckit hetek óta benn tartják az ostoba nedves tini lányok...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

na most má' igazán hazamehet a herpeszes gyerek
jajjjj fridivel mi történt? 😄 vártam tõle vmi negatív kritikát
inkább azokat hallgasd,mert a mai produkció elég gyérre sikerült
szeleczki nem vmi jó :S
sõt helyesbítek ez szar :S
Kaplan
Fos, megint. S leszarom a betegségét, eddig a hangmutálásra hivatkozott állandóan.

Kaplan
Nekem ez nagyon mulatós, attól függetlenül, hogy kedvelem Attila hangját. De ez a mulatós vonal nem jön be.

most?
egymás után volt két hét amikor oltári szar volt 😄
pl. a pokerface és ami aztán volt..
majd múlt hét elõtt volt vmi fasza elõadása majd multkor megint egy elmegy kategória... azért aki itt tart az hétrõl hétre jó elõadásokat adjon már elõ ,sztem 😊
Na jön a másik hangtalan gyerek!

http://www.youtube.com/watch?v=kwPMXfO749c

azért durva h kökénynek mennyi száma fent van már a youtube-n 😮
Kaplan
Hallottál már a transzponálás fogalmáról? Amúgy én nem akarom védeni Renátát nekem nem túl szimpatikus. De nem minden embernek ugyanazok a hangterjedelmei. Ha nem jön ki eredeti hangnemben akkor lehet transzponálni és ez nem szégyen egyáltalán. Mert ahány ember annyi hang.

Egy tehetséges énekesnek nincs olyan ,hogy nehéz dal,meg nagyon magas hang.Aki tehetséges az bármit elénekel TISZTÁN!!
Lacee86
Igen is szépen énekel. Jó, most picit valóban hamisak voltak a nagyon magas hangok, de azok igen nehezek. Most nem volt csúcsformában, de bizonyított már, h igen is megérdemelte a zsûri bizalmát anno.

Tyler1
te biztos többet értesz hozzá mint Presszer Gábor, gratula!!!

Ezt a sok mellébeszélést amit ez a Presser véghez visz ,szánalmas!
Mért kell becsapni ezeket a gyerekeket,elhitetni velük ,hogy jók,akkor is ha szarok! Nem értem?!
Ezekre a szerencsétlen gyerekekre egyre botrányosabb rongyokat húznak!
Azt tudnám ,hogy ez a Renáta mit keres még mindig itt.nem is értem hogyan lehet ilyen hamisan énekelni!?
Magnumrolcsi
Meg ez a sok láthatatlan rajongó...

Kaplan
Az, én már rég elküldtem volna picsába burkoltan a mûsorvezetõket.

Tyler1
de bazmeg, mint ha vmi óvodások lennének, úgy faggatnak mindenkit a "szerelmérõl" -.-
kibaszott idegesítõ.

Magnumrolcsi
Azért Lakatos Yvette 😄D
Az mondja olyan neki az Ádám mintha a bátya lenne, Ádám meg úgy tekint Yvettere mintha a huga lenne. Ez ilyen reggel hugom, este dugom téma. 😄

yugoslave
"fridibõl nem a kritikus hanem az édesded puding jut eszembe"
Nekem meg az hogy meleg. 😊

Szerintem Melinda nem is akar/akart sztár lenni. Csak az énektudásából akar profitálni mindenféle bulvár nélkül, ami ugye lehetetlen 😛 Csak õ ezt nem tudja elfogadni és küzdd ellene, ezért van olyan szenvedés szaga a nõnek picit!!!

Tolvai Renáta a favorit nálam, nem csak az édibédi pofija miatt, hanem az énektudása, fellépése miatt is. Neki szurkolok, bár úgy látszik ki fog esni hamarosan :/

Pénteken kiderül! Kár, hogy így a barátok köztöt kell késõbbi netes nézésre halasztanom, fõleg, hogy az rtl moston nekem nem játsza le a videót...

yugoslave
Bakácsot utálom!!! Mindenkit tapintatosan leolt 😄

Nekem is szimpibb volt Bakács mint most fridi. Nekem fridibõl nem a kritikus hanem az édesded puding jut eszembe és zenéhez sincs semmi köze. Presser és Eszenyi az igazi szaktekintély értük érdemes volt adni a mûsorra addig amíg nem a nézõk döntötték el a versenyzõk sorsát. Mert esett ki olyan is a rosszabb teljesítményû helyett aki többet érdemelne.
(LifeJune Vs Fivérek)

Szerintem Szíj Melinda abszolút nyertese a szériának ezt könyvelhetjük, viszont nem fogja sokra vinni a szakmában, hiszen hiába van csodás hangja és megkapó kisugárzása a színpadon, hiányzik belõle a törtetés, az a fajta egó amire egy 21. századi sztárnak elengedhetetlenül szüksége van. Arra lennék kíváncsi ki lesz az a személy aki évek múlva is benne lesz a köztudatban és minõségi produkciókkal lepi meg kis hazánkat. Annácska biztos, hogy meglepetéseket fog okozni, de egyetértek a kritikákkal egy kislánynak az iskola padban a helye, értségi után maximum jöhet a munka. De ez már a szülei felelõssége.