Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koder
<#eljen>annaszart is ide vehetjük

Tyler1
ez vicc komolyan. szeleckzi a legnulább a mezõnybõl, és bazmeg továbbjut-.-

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

koder
Már megint...pff:DDDD

igeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koder
Juj de kamu ez a szavazás...persze valószínûnek tartom hogy 1-2 szavazatkülönbség van az uccsó néhány között..meg persze az is biztos hogy aki 3perce még a top 5ben volt az hirtelen leghátul van:DDD meg a szeleckyt is berakják leghátulra hogy a sok tinipicsa küldözgesse az smseket pfff

ó hogy rohadjon le a lába tõböl :O
Tyler1
hangban?

Lacee86
Ne dicsekedj, ha nem hallod. (Nem a mai, a mostani tényleg gyenge volt, már az ének alatt is a sírás fojtogatta.)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mér melinda miben erõs?
Tyler1
na pl. most a zsûri is a érzéseit vette célba, és el is sírta magát. na ez az amit a média nem tolerál, és kiméletlenül szétszedi azt, aki hagyja magát. és ebben Melinda nem erõs.

koder
Szelecky essen már ki a szar hangjával meg a herpeszével együtt...<#ticking>

nemááár
giorgio nem eshet ki :D
jááááááááááááááááj ez a tabáninéééé hát a falra mászooooook
na ez a banda ami most van akár már ma kieshet
LordVenom
Talán igazad van,de talán emiatt van,hogy kedvelem...a mai mû világban felüdülés a hasonló emberek látványa,és hallgatása.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
kb. a Tabánihoz tudnám hasonlítani, tehetséges, de nagyon esendõ, nem való a médiába. akármilyen helyen végez, sosem fog helyt állni a zeneiparban. mint ahogy Tabáni sem tudott.

LordVenom
Azért ettõl merõben eltér a véleményem.
Tudom,hogy itt sokan nem kedvelik Melindát,de nekem õ az,aki a saját egyszerûségével és emberségével a legjobban magával ragad.
Õ nem egy csinált valaki,nem játsza meg magát,tiszta szívvel-lélekkel énekel,igaz néha hamiskásan.
Mindenesetre benne látom azt,hogy a "celebségtõl" messze van/lesz,amit én kifejezetten gyûlölök...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Ez,amit ez a kisgyerek elõad,már kín...

Tehetséges,meg aranyos,de ide már nem való,ahogy Szelecki Dávid sem...

de nézem a Viptérképet és mindenhol ez a vén qva vezet
nekem tök mindegy Szíj(on), Annácska, Lakatka ezek közül valaki
Lacee86
<#eljen>

Tyler1
remélem ma a Szelecki röpül, annyira nem idegesít mint a gusztospatkány, de nem bírom, ha egy jó énekes távozik, míg az ilyen tinibálványok bennmaradnak.

annabella2
Ez a 360 fokos kamera engem is nagyon érdekel. Múlthéten próbáltam rámenni, de eléggé be volt lassulva az oldal. Vannak jó ötletei a Megasztárnak, ez egy tökjó újítás! Szerintem Annácskának már mennie kell! Iskolában a helye és nem a Megasztár csapatában! Neki még annyi lehetõség lesz a kiugrásra, de páran már eléggé benne vannak a korban és 30 felett már nehéz karriert építeni, fõleg egy ilyen szakmában. Úgy érzem elveszi másoktól a lehetõséget.

Most olvastam, hogy most már minden pénteken 20:40-tõl elérhetõ ez a 360 fokos kamera!! Szerintem ez tök szuper, mert nekem nagyon tetszik ez a spéci kis cucc:

Ha más is kíváncsi lenne, itt el tudjátok érni:
http://tv2.hu/megatv/panorama
Lacee86
Giorgionak én is szurkolok. Ez nem szépségverseny, itt hang kell és egyéniség, ami nála nagyon is megvan.

JürgenKlinsmann
Ez amúgy is javallott ha az ember információkat akar felkutatni! :D Ha például fényképezõgépet akarok vásárolni, akkor elsõnek nem egy fórumba megyek megkérdezni, hogy mit tud, hanem megnézem a gyártó honlapján a specifikációkat.
Na meg egy kis Google keresgéléssel hamarabb eljutott volna a Megasztár hivatalos oldaláig, a Youtube-ra feltöltött videókról nem is beszélve! :)

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

annabella2
Miért nem mentek fel a Megasztár oldalra, ott biztosan fent van , hogy ki milyen számot énekelt és kitõl. Mester Tamást én is kezdem megkedvelni, de akkor kiütötte nálam a biztosítékot amikor Reninek beszólt , hogy husi.... Õ sem tökéletes, és ha valaki kicsit túlsúlyos az nem feltétlenül rossz dolog. Nem tetszik, hogy ennyire nagyra tartja magát. Bár az tény, hogy most újra indul az õ karrierje is , mert Saunders olyan gyönyörûen énekelte a dalát, hogy sokan lecsekkolták az eredetit youtube-on. De elszállni az egekbe azért nem kéne...
Ma ki kinek szurkol? Szerintetek ki fog kiesni? Én Georgionak szurkolok:D Végre bekerül egy mackó tipusú pasi akinek akkora hangja van, de énekelhetne már is mint Tom Jones számokat.
Ha írnátok neki valami kis bátorító szöveget akkor itt egy ildal ahol megtehetitek!

http://www.facebook.com/pages/Djordjevic-Istvan-Giorgio-hivatalos-oldala/103310459734463

akkor ott a cím is :DDDD
Lacee86
Erre gondolsz. Yvette énekelte, de nem Kate Parry, hanem Kelly Clarkson.

nem ez. Azt hiszem a dalszövegbe van olyan hogy: "because of you". :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lacee86
Kövezzetek meg, én kezdem megkedvelni a Mestert. Normálisan viselkedik, kikerült végre az a hátborzongató fülbevaló a fülébõl, és nincs olyan idiótán felöltöztetve mint a többi zsûritag, végre emberi formája van.:) És amúgy a zenéhez biztosan ért, meghallgattam pár számát, egész jól énekel.

ezaz? bár ezt az X faktorban énekelte az egyik csaj :D
http://www.youtube.com/v/3fBdgZUtpBg&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
Sziasztok, megtudnátok mondani hogy ez melyik szám? Az egyik csaj énekelte, és ha minden igaz katy perrytöl.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

JürgenKlinsmann
Még mindig jobb és a zenéhez is több köze van, mint az X-Faktorban Gesztinek! <#nevetes1> Geszti csak ezt csinálja a zsûriben:

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

ja csak ennyit,hogy a fanni igen az annácska akart volna lenni :)
Tyler1
én nem tudom, de sztem volt az már mindennel, tán csak ekét húzó marhával nem :)

mintha picit kevernéd az X-t a megával:D:D:D
az a fanni sztem az annácska akar lenni nem?:D:D

no nálam a leggyengébb az a sanuders :D remélem kiesik ,de félek h nem fog :(

mester azért szépen megmondta a multkor :D
ha egyszer a fanni ezt szereti és nem a játszótéren lenni akkor nem szabad az útjába állni (vmi ilyesmit mondott)
bazdmeg nem a játszótéren van a hangsuly hanem neki iskolában lenne a helye és nem ott a megaházban meg nem szombat hajnalig való bulizásokon részt venni -.-
Lacee86
Miért a Mester az nem buzi? :O

Tyler1
na fõleg a Mester aki részegen olyan nõkkel mászkál, h bottal nem piszkálnám meg(de lehet még józanul is).
amúgy az olyan göncök teltebb alakot kölcsönönek, nézzék csak meg Christinát az eredeti klipben, úgy néz ki mint egy molett nõ, közben meg vékony volt mint a picsa.

Lacee86
Én sem mondtam, h nem próbálnám fel. xD

szerintem semmi baj azzal a csajjal, legalább nem egy csontkollekció, úgy jó ahogy van!<#finom>
Lacee86
:) Viszont az tök parasztság amúgy a zsûritõl, h emlegetik, h így husi meg úgy husi. Hát ne kezdjük el elemezni, h õk hogy néznek ki, fõleg a Friderikusz...

Reni amúgy totál korrekt nõ, de engem valahogy a foga idegesít:D Vigyorog és kiszúrja a szemem ,hogy mennyire szabálytalan:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

na végre kiesett az egyik okádék

Reni<#finom>
Tyler1
én meg Andreast, de ennél még az Adam's is jobb volt.

Lacee86
Persze h gyenge, semmi keresnivalója nem volt a döntõben. Én pl. azt a londoni feka nõt szívesebben láttam volna a helyén.

Tyler1
most nézem h "megáról"-t írtam xD na szóval magáról, nem a mûsorról :D

Kaplan
Azért némi fogalomzavarban pancsolt a srác. Most a Rockot vagy a Rock'n'Roll-t. Nem mindegy.. :) Azt se tudja mit beszélt, csak játszotta végig a hülye fejét. Gyenge volt, na.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hogy lehet vkit ilyen rondán kisminkelni.. szegény Yvette:D