Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
giorgio nem eshet ki :D
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Tudom,hogy itt sokan nem kedvelik Melindát,de nekem õ az,aki a saját egyszerûségével és emberségével a legjobban magával ragad.
Õ nem egy csinált valaki,nem játsza meg magát,tiszta szívvel-lélekkel énekel,igaz néha hamiskásan.
Mindenesetre benne látom azt,hogy a "celebségtõl" messze van/lesz,amit én kifejezetten gyûlölök...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Tehetséges,meg aranyos,de ide már nem való,ahogy Szelecki Dávid sem...
Ha más is kíváncsi lenne, itt el tudjátok érni:
http://tv2.hu/megatv/panorama
Na meg egy kis Google keresgéléssel hamarabb eljutott volna a Megasztár hivatalos oldaláig, a Youtube-ra feltöltött videókról nem is beszélve! :)
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Ma ki kinek szurkol? Szerintetek ki fog kiesni? Én Georgionak szurkolok:D Végre bekerül egy mackó tipusú pasi akinek akkora hangja van, de énekelhetne már is mint Tom Jones számokat.
Ha írnátok neki valami kis bátorító szöveget akkor itt egy ildal ahol megtehetitek!
http://www.facebook.com/pages/Djordjevic-Istvan-Giorgio-hivatalos-oldala/103310459734463
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
az a fanni sztem az annácska akar lenni nem?:D:D
mester azért szépen megmondta a multkor :D
ha egyszer a fanni ezt szereti és nem a játszótéren lenni akkor nem szabad az útjába állni (vmi ilyesmit mondott)
bazdmeg nem a játszótéren van a hangsuly hanem neki iskolában lenne a helye és nem ott a megaházban meg nem szombat hajnalig való bulizásokon részt venni -.-
amúgy az olyan göncök teltebb alakot kölcsönönek, nézzék csak meg Christinát az eredeti klipben, úgy néz ki mint egy molett nõ, közben meg vékony volt mint a picsa.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Reni<#finom>#finom>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!