Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Naggggggggyon állat!!!
"Szevasztok! Sörrobi vagyok!!😊))
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Majd kialakul a mezõny.Lesznek egész jók tuti.
Go Jeff Go!!!!
Viszont a nagydarab szakállas színész csávó mega szuper volt😊) A hangja is és amit elõadott az is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Amúgy rika jó bulik szoktak lenni nyáron a Balcsin!
Nem gondoltál rá hogy indulsz a megasztárban???? Valahol el kell kezdeni a karierépítést! 😉))
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

A 2 kulcsmondatot pedig leírtad:
"Sokkal fontosabb, dolog egy elõadónál mennire jó az összhatás, és elõadásban az, hogy hagzana."
"Egy laikus ezt nem tudja megállapítani, csak a végterméket értékeli, és a keresletet nagyobb számban ezek a laikusok alkotják, tehát az õ igényeiknek megfelelõt kell készíteni, hogy értékeljék is."
Sajnos ez miatt van az, hogy 3 akkordos nóták a slágerek (mondjuk ez sarkítás, de vannak ilyenek) így sikkasztva el a zene értékét. Sajnos ebben a fogyasztók (hallgatók) és a kiadók is felelõsek, mert hozzászoktatták az igénytelenséghez a közönséget, így annak az igényét már nem elégíti ki egy összetettebb alkotás így az elõadóktól az egyszerûséget várják. Ördögi kör.
Hallgasd meg, hogy a 80-as években milyenek voltak a slágerek zeneileg (és szövegileg), és hallgasd meg, hogy most milyenek. Nagyon sekélyesedik 😞
Sajna tönkrement a tv-m :-/ Megtudná mondani valaki esetleg, hogy hogyan tudnám a tv2-t online nézni? Nem szeretném kihagyni a mai megasztárt

Mostánaban csak a zeneiskolában lépek fel rendezvényeken + a féléves vizsgák is nyílvánosak, szóval az is annak számít.
Régen gimis koromban nagyon sok fellépésem volt, egyik barátnõmmel duoban énekletünk, és minden létezõ városi rendezvényre meghívtak mindeket.
hm...régi szép idõk...

Lehet, hogy a profizmus határát súrolva építem meg az alapot, de úgy húzom föl a falakat, hogy azok ledõlnek amint rákerül a tetõ. Ettõl még lehet jó az alap, csak kész állapotban, vagyis elõadva, nem lesz belõle értékelhetõ dolog. Egy laikus ezt nem tudja megállapítani, csak a végterméket értékeli, és a keresletet nagyobb számban ezek a laikusok alkotják, tehát az õ igényeiknek megfelelõt kell készíteni, hogy értékeljék is.
Johnny: egyrõl beszélünk, azért, mert a zsûrinek már régen le van írva, hogy milyen szerepet szánnak a "gyõztesnek". Farquard nagyúrra emlékeztet a tévékettõ a Shrekbõl: aki legyõzi az ogrét, kiszabadíthatja leendõ királynõmet a sárkány karjaiból. Lehet, hogy néhányan elbuknak, de ilyen áldozatra hajlandó vagyok."
Most csinálnak 995 lelkibeteget, aki elõtt elhúzzák a mézesmadzagot, és közröhejre bocvsátják a produkcióját. A többi öt leasz az, aki amíg él, ott lesz a lemezén a TV2 embléma, és le nem vakarja magáról, hogy valaha megaszaros volt. (bocs)
Nemtom mennyire értesz a zenéhez, pont azért írtam oda, hogy érdemes megnézni a tabos kottáját. Ha azt átnézed és azt mondod, hogy nincs semmi köze a zenéhez, akkor vegyél még pár zeneelméleti órát. Csak ebben az egy számban többféle skála, hangnem- és tempó váltás van mint egy egész Romantic albumon 😊
Ilyen erõvel szerinted mondjuk Britney Spears zenét csinál? Esetleg Madonna?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez pont aközben jutott eszembe, miközben a Nile számot töltöttem fel és linkeltem ide. Sztem róluk elmondható, hogy igen extrém zenét játszanak viszont ki tudtak törni és hatalmas sikerük van. A lemezeikbõl többszázezret (ha nem milliót) adnak el, folyamatosan turnéznak az egész földön körbe, koncertjeiken pedig 60-70000 ember van ott mindig. Sztem ha valakiben lenne mersz és egy tényleg tehetséges és egyedi elõadót/zenekart felkarolna és nem csak egy lemezzel szúrná ki a szemét, hanem bevállalná, hogy kicsit többet rá költve külföldre kinyomja, akkor talán igazi sikerben lehetne részük, részünk.
puff neki, hárman csináltak lemezt, a többiek baromi messze vannak tõle (najó, edmond már énekelt fel). és miért? mert a nézõk szavaztak. ha nem lenne szavazás, akkor hogyan lehetne eldönteni az elsõt?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Itt van ez a szám (kicsit lebutítottam a minõséget, hogy ne legyen nagy a mérete): klikk
Sztem ezt meghallgatva most sokan téphetik a hajukat, hogy csak tépik a gitárt meg mi ez az állatság, de ha valaki kicsit ért a zenéhez vessen egy pillantást a szám tabos gitár kottájára értelmezze és próbálja meg eljátszani tempóban 😊 Ennyit a gitártépõs zenekarok állítólagos zenei analfabétaságáról...
Itt a kotta: klikk
Eminem féle szöveget még csak betanulni is,, meg ott azt mondják oan levegõvételi technika kell ami nem könnyû, na és még az ének,, vagy
pl egy Manson számot elõedni is nagyon nehéz (ugyanúgy ahogy az eredeti)
És azéért arra lehetne zúni!! Meg azért itt már lehetne az extrémséget is osztályozni!!!!
Megasztár: ez így igaz. Voltak a Mega1-ben is elég tehetséges R&B, rap, rock mûfajt képviselõ emberkék, de amíg a zsûri egyik tagjának sincs köze ezekhez a mûfajokhoz, addig nem fognak egy ilyen elõadót továbbjuttatni. Nézd meg az 1 döntõseit (picit durva idézet lesz) "Akkora tehenek, mint Soma, olyan szõrösek mint a Presser, és úgy nyávognak mint a Pély." /"anonim" ismerõsöm/
Amit még ebben a mûsorban nagyon szeretek: Szavazz, hogy ki legyen a Megasztár. Minek? Hogy menjen a pénzem? Nézd meg, szavaztunk a Mega1-ben is. Mi lett belõle? Aki döntõs volt, annak már jelent meg lemeze, vagy van videoklipje. Mindenki megasztár lett, mindenki befutott, mi pedig súlyos 240+Áfa-kat szórtunk ki a semmiért. Öt szavazatból a GYEA megetetett volna egy családot...