6021
Ki lesz a legjobb?
-
#1935 legnagyobb forma volt
de nem találok róla képet ááááááá
Ui: Ismeri A dalt??? -
#1934 Hehe most látom, hogy a tesóm is bejutott.
Lesz kinek szurkolni. -
#1933 vége....
Ismerje meg a dalT Pély úr! -
#1932 megszakadok a röhögéstől :DDDD -
#1931 Itt van!
Ismeri a dalT? -
#1930 Bazzeg, most volt Tony Soprano(gyk. Maffiózók), aki tölcsért csinált a fejéből -
#1929 Ismeri A dalt Péli urrr??? -
#1928 Ismerje meg a dalT! -
#1927 Srác fülhalgatóvl?? nem akart kimenni, nem hallotta őket!!! LOL:DDD:D -
#1926 jekjám -
#1925 elefánt dal
azt nem hiszem el -
#1924 Ismeri a dalT? -
#1923 szép volt a csávó
dirr egy pofon
ááááááááá
mende-sülysáp ááááááá -
#1922 "Ismerje meg A dalt!!!!!!!!!!!!!" -
#1921 megy a mai oltás -
#1920 "Ismeri a dalt??" -
#1919 Ezt olvastátok már?Remélem ma lesz. -
#1918 épp ezt akartam írni, hogy Robbie nagyon jól megcsinálta!!!:)) -
#1917 Ajánlom hallgasd meg Robbie Williams előadásában. -
kisgyerek20 #1916 Nagyon jó az emléked tényleg ez az a szám. Köszönöm szépen. -
#1915 Emlékeim szerint Frank Sinatra - Mack the knife -
kisgyerek20 #1914 Sziasztok! Ha valami látta az első adás Megasztár 3-mat a szereplőválogatást és tudja annak a számnak a címét amelyiket egy kék ingen éneklő férfi énekelt és gitározott is közve. Na ha vki emlészik rá és tudja annak a számnak a címét az írja már ide le. Nagyon-nagyon örülnék neki.
Mellesleg megjegyzem, hogy szerintem ez a férfi be fog jutni az 10 valahány döntös közé. -
#1913 Fogod tudni, hidd el nekem. -
#1912 ez mindíg így van...
sok önkritiátlan -
#1911 most nézem vissza a tegnapit, és csak egy dolog:
teatyaúristen!!!
és pont az ugat, hogy igazságtalan, aki a leg kutyaütőbb volt. -
#1910 Jelentkezz. -.- -
#1909 1 senki nem kérte, hogy bizonyítson
2 ilyen szinten ez nem fejlődés...
de ilyen alapon én is fejlődtem, ert idén peca közben szebben dúdoltam valamit mint tavaly... én is jelentkezzek a MSZ-ba? -
Aspyrin #1908 Ez csak duma, a hülyeségre sokan harapnak (pl. én is:p), most talán azok és nézik a műsort akiket eddig nem érdekelt a megasztár. -
Aspyrin #1907 Lóf@szt fejlődött, aki ennyire önkritikátlan annak mit mondjon az ember? A csákó egy szánalomkupac. -
Aspyrin #1906 Ez így van rendjén, én kimondottan élvezem ezeket a részeket. A tehetségektől fogunk hallani eleget.. -
#1905 tényleg úgy jön le, hogy bénák vannak csak, de lehetett avégén hallani, hogy a Presser mondta, hogy ez a mezőny sokkal erősebb mint a másik 2 szal.... -
#1904 nem sokszor ebben az életben, de megint egyetértek veled... :D -
#1903 Ja, lehet, hogy ez pozitív jellemvonás, meg ha ismerném nagyon komálnám mint ember:)
Furcsa az ijen gondolkodás amúgy, hogy ojanok kiállnak akiknek abszolút semmi hallásuk meg hangjuk. Mondja nekik a környezetük - akik szintén botfülűek - hogy menjenek el a Megasztárba, mert ojan jól énekelnek??? -
#1902 Hát azért javult. Valamennyit. Vagy sokat jelent az, h nem olyan vonyítós muzsikát választott? :o
Végülis azért erény. Neki biztos, met egyfelől azért becsülendő h ismét kiállt az ország elé, h bizonyítsa, azóta fejlődött. (Legalábbis megpróbálta)
(az peddig más kérdés hogy megint röhögnek rajta) -
#1901 jajaja:DD
kár, hogy a hangja továbbra is fülsértő - számomra:)
nem is tudom, hogy erény e ez a "kitartás" nála vagy mi... -
#1900 Apropó, a tavalyi Zámbó Jimmys... Mennyit jelent ha levágatja az ember a haját és nem anyuci öltözteti fel... Egyből moderáltabban néz ki... -
#1899 Hogy te mijen együttérző vagy:DDD
Dehát látod, hogy az a tavalyi Zámbójimmys vonyító is visszajött, pedig hetekig rajta csámcsogott mindenki:) Van ezekben biztos egy nagy adag mazochizmus (meg szadizmus:DD) is -
#1898 nem, csak ez a vágyam -
#1897 provokátor -
#1896 ln azt szeretném ha a megasztár mexünne örökre