Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
2 gyerekes anyuka elõadása tetszett a legjobban, nagyon vidám kisugárzása volt, sztem a latin feelinget jól átadta
fifi
Bejutott végül...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LittleL
ja, egyre jobban kezdenek muzsikálni,
azt az elsõ lányt sajnáltam hogy úgy leszólták, pedig
nem is volt rossz,

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Szabina
Hát igen.. a látványhoz képest a hang kissé elmaradt.....

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

fifi
A legjobb volt. És jól gondolta a gyerek. NEM jut be, de 3millió ember már ismeri...3millió embernek játszotta a SAJÁT dalát. Lehet ezzel többet nyert, mint hogy késõbb olyan csávót próbáljanak belõle csinálni mint az a kis görcs Péló Barna...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Szabina
Az a fiú nem volt a legjobb énekes, viszont ha észrevettétek (és ezt a zsûri sem jegyezte meg), nagyon szép hangzása volt a zongorának a gitárnak és az éneknek együtt, fõleg hogy nem ugyanazt a dallamot játszották. Nagyon jól "meghangszerelte" és a dal is szép volt. Ha nem õ énekelné akkor tuti befutó lenne, mert egy kerek egész szám.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

fifi
A jazzénekes, az utolsó szopósszájú nõ, és a vékony/öcsém szerint vegyszerezõkalapos/sztem kajakra elvette a helyet sokkal nagyobb tehetségeknél...

Davidus
Nem jutott tovább a hatsztaff😉

V9ykn8_TZL0

Szabina
Én a második csajnak drukkoltam (asszem Ivett a neve),az õ elõadása nagyon tetszett. Szerintem elég erõs volt a mezõny, mindannyian tehetségesek, nekem egyedül a kalapos rózsaszín csaj lógott ki.

Ja, a FNM sem volt rossz, kedvelem a számot.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szeretem, ha valaki tud énekelni, és a zenéje igényes.
Ha a fura egyenlõ azzal, ha valaki nem kajálja be a hátsztáffos-latinos-csipõrángatós-széttáromamuffomat stílust, akkor legyek fura.
Az tény, hogy a srác nem illett a mûsorba - nem "sztár" volt, hanem elõadómûvész, bár van a magyar zenének egy hasonló hangú és stílusú alakja, akit ugyan nem szeret mindenki, de õ sem dzsigoló-mozdulatairól híres, és mégis másfél évtizede ott van a csúcson. (Ákos)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sajnáltam a srácot aki a faith no more-tól énekelt ill. a legelsõ csajt, õk voltak a legjobbak

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen, az.

Szabina
Szerintem is nagyon gyenge volt, messze elmaradt a többiekhez képest. Egyébként ügyesek voltak! <#smile><#eljen>

fifi
Melyik volt? A gitáros-zongorás?

Davidus
fura ízlésed van😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
ájníd hatsztaff

V9ykn8_TZL0

Serpa
meddig tart még ???
<#levele>

jöhetne már a Taken.

Most alázzák szarrá a csávót, aki szerintem eddig a második mûsor történetében toronyxmagasan a legjobb volt.
Én ezt nem értem 😞
Akinek szopós szája van, az jó, aki gyönyörûen énekel, az szar.

Davidus
A kalapos csaj elég gyér volt. Nem tudom hogy kerülhetett be a döntõbe.

V9ykn8_TZL0

Én a 2. adást láttam még csak a neten, mivel nem vagyok otthon...De az a gitáros utcazenész srác nagyon jó volt szerintem...Abban volt valami, úgyhogy neki szurkolok mostantól😄😄
Szabina
Ittlehet szavazni a legviccesebb elõadókra, meg is lehet õket nézni újra. <#vigyor2>

Igen...írj mailt és megadom a címet ahol megtalálod! cím: [email protected]

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

lee86
hello! a 3. adás is megvan? egyetemista nõvérem már péntek óta rágja a fülem, h szerezzem má be... 😞 htx!

&#161;Hala Madrid!

fifi
Na de ha õ már ennyire benne van akkor mit keres a mûsorban?
Világi Zolika volt a legmenõbb/annyira kiabált, hogy féltem hanyattesik/
Ja meg ugye a Jimmy utánzó a 2. mûsor végén...

Bucser
Tökmindegy mit rizsáltak össze a lényege egy volt.. Az hogy nem idevaló.. innentõl téged érdekelne mit vakerálnak???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Waterhorse
Nagyon jó volt nekem egyik favoritom, de gitár nélkül nem volt annyira jó, néztem a honlapon az exkluzív videókban. Ám ez már kit érdekel ha innentõl zenei kísérettel fogják nyomni<#vigyor>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

LittleL
- Remetelány, -......remetelány..

Az volt a leggázzabb. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

A csajt bírtam, aki visszabeszélt kintrõl az egyik zsûritagnak, hogy "majd meglátjuk, õ mire viszi világviszonylatban és én mire viszem"...
Ha már vitte valamire, akkor mi a faxot keresett ot? Úgy megsértõdött, öröm volt nézni... "azt mondta, lenyomom a torkomba, amikor nem is így van, rekeszbe nyomom és onnan énekelek, mert így kell"... ÁÁÁÁÁÁ
Pély jól mondta: tök képzavar a csaj...

magus
kar hogy nem fogta fel mit mondtak neki

St
az a dugófejû roma srác jól énekelt, tetszett az elõadása
magus
volt két giráos csavo, azt el lehetett hallgatgatni

Szabina
Jövõ héten már középdöntõ lesz! <#integet2>

Télleg kurvajó volt!

Davidus
Ez a gitáros csávó eszméletlen volt. De mást is tud így nyomni?

V9ykn8_TZL0

Mike
Én emlékszem 2-3 de 5-10 éves számokra is.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Képzeljétek el mondjuk vmelyik hörgõs metálos muksót amint zene nélkül produkálja magát

Mike
szvsz egy-két zsüritag is nszépen bukna, így zene nélkül

Mike
szerintem a tv2 a magyar televiziós bûvár békája
mélyebbre már nem süllyedhet

spyderco
Felraktam a tegnapi teljes adást ide és nosztalgiaként a tavalyi 2 selejtezõt ide

http://www.o-store.hu

Tetsuo
10perceig bírtam.. ilyen emberek..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

a nagyrész nem viccbõl megy el...
Johnyy
Most ezek téleg asziszik hogy ezzel az énekkel megasztárok lesznek... Nekem úgy tûnt hogy csak vicbõl mentek el , és ez benne a szánalom hogy nem,, Ja Sörös barátunk Jól énekel !!! A zsûri idegileg öszeomlott, már amikor az a kékszürke "festõ" muksó éneklelt szabályosan szivvatták a zsûritagok egymást hogy nem állították meg,, csak hogy a másik szenvedjen......

JA! az a kameraszoba vagy mi, az egy fémdoboz mert oan az akusztikálya mint egy hordónak

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bucser
Valaki be tuda bûvészkedni a dolgot aviba?? Hogy letölthetõ legyen?? nem láttam a mai részt..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Davidus
És még meg is sértõdnek.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Valami híres festõre hasonlít de nem ugrik be a neve. Segítsetek😊

V9ykn8_TZL0

Smuge
fentvan megasztar.hun😊)

Szabina
Én alig kaptam levegõt a nevetéstõl. Ezeknek az embereknek egyátalán nics önkritikájuk?

Davidus
Meg az a csávó akinek azt mondták hogy punkos. Na nála fetrengtem😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
A Zámbó Jimmy-s volt a legdurvább akit nem lehetett lelõni se😛

V9ykn8_TZL0