Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
azt az elsõ lányt sajnáltam hogy úgy leszólták, pedig
nem is volt rossz,
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha a fura egyenlõ azzal, ha valaki nem kajálja be a hátsztáffos-latinos-csipõrángatós-széttáromamuffomat stílust, akkor legyek fura.
Az tény, hogy a srác nem illett a mûsorba - nem "sztár" volt, hanem elõadómûvész, bár van a magyar zenének egy hasonló hangú és stílusú alakja, akit ugyan nem szeret mindenki, de õ sem dzsigoló-mozdulatairól híres, és mégis másfél évtizede ott van a csúcson. (Ákos)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én ezt nem értem 😞
Akinek szopós szája van, az jó, aki gyönyörûen énekel, az szar.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
¡Hala Madrid!
Világi Zolika volt a legmenõbb/annyira kiabált, hogy féltem hanyattesik/
Ja meg ugye a Jimmy utánzó a 2. mûsor végén...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Az volt a leggázzabb. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ha már vitte valamire, akkor mi a faxot keresett ot? Úgy megsértõdött, öröm volt nézni... "azt mondta, lenyomom a torkomba, amikor nem is így van, rekeszbe nyomom és onnan énekelek, mert így kell"... ÁÁÁÁÁÁ
Pély jól mondta: tök képzavar a csaj...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mélyebbre már nem süllyedhet
JA! az a kameraszoba vagy mi, az egy fémdoboz mert oan az akusztikálya mint egy hordónak
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF