Velvet Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és csak képek vannak benne, úgy ahogy van letöröltem, csak a helyet foglalta
Nothing is True, Everything is Permitted
Nem baj ez, ezzel nem azt mondom, csak vicces.
Vagy mind mozgokép?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mindegyiknél ez van.
Assassin Creed meg 2.7Gb asszem.
C:\Program Files\Velvet Assassin
Total space occupied: 5 753 968 511 bytes in 5 039 file(s), in 167 directories
------------------------------
C:\Program Files\Velvet Assassin\Videos
Total space occupied: 3 088 961 144 bytes in 99 file(s), in 7 directories
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyébként a TPS-ek nagy része itt vérzik el. Nem tudom, miért nem szabadon kalibrálható a kamera, és akkor mindenki ízlése el van találva. (álá GTA4, ahol már nem is tudom hanyadszor baszarintják el az autós nézetet, de ragaszkodnak hozzá...)
Mindent összevetve, egyébként nem annyira rossz játék ez, mert a lopakodás hangulata az megvan. A többi meg elmegy egy kis szódával...
http://www.freetvmaci.info/
Manapság úgyis ritka a normális játék.
Ezzel legalább elvan az ember mert lopakodós...
szerintem legalábbis.
8pont, mert vannak kissebb apró hibák, de nem vészes.
És az egy külön vicc, hogy nem lehet falhoz lapulni!!!!!!! Nekem eddig kb 7.5 pontot ér. Ez a morfiumos dolog meg leegyszerûsíti a játékmenetet, nem is használom annyira, ha csak valamit elbaszok, és ne kelljem megint betöltsem az álláspontot. (mert akkor mindent kezdhetek elõlrõl, kihallgatások, stb.)
ahhoz képest elég jó.
max a rippelt verzio.
Next PC upgrade: 2022
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
és ott van a driver, és nyugodtan tedd fel mer ATI-n is megy<#eljen>#eljen>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mit is kéne csinálni a bunker elõtt, mert bújkálok, de ha közelebb lépek lõnek. 😞
Oda szaladok, de mire elõ veszi a bajonettet lelõnek, jobb esetben 1x meg is tudom szúrni.
Ha füttyögök neki, akkor nem nagyon jön közelebb a zsákoktól..
Köszi,
bár arra is gondoltam, hogy elõ kéne venni a Chaos Theory-t, már jóval többet tudok angolul, mint mikor elõször játszottam vele...
launcher.exe

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Lehet valahogy felbontást változtatni ?
Wide moncsin játszom és igy nem az igazi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én még nem láttam, de annyi rosszat mondtatok már, hogy így látatlanba elment kedvem tõle.