361

• Béla az állat
    Emberek valaki futott már a csajjal? Komolyan mondom fergeteges, olyan a mozgása mint egy reumás tevének. Sajnos ez a játék is csak erős középszer, bár vannak néhol jó pillanatai. A grafika elmegy, kapunk a pofánkba szép árnyékokat, sherdereket, bumpmapinget, blur effektet, hogy kifolyik a szemünk, de az csak jó mert legalább nem látjuk a gyenge mozgásanimációt, a sivár környezetet, a gyagyássegghülyevakegér ellenfelekről nem is beszélve. Továbbá felteszik az i-re a pontot a tisztelt fejlesztők egy olyan képzavarral, hogy az valami hihetetlen.-------> A morfium használata.---->Belövöd magad és lőn világosság, egy szál csipkés kombinéban rohangálsz az ss tisztek és Wehrmacht katonák között, miközben rózsaszirmok hullanak az égből. Csak és kizárólag erős játékfüggőknek ajánlom eme gyöngyszemet, nekik úgyis mindegy csak játék legyen.
  • CroftManor
    Na én már eljutottam oda hogy Riva Tunnerrel beállítottam hogy minden módban 60 Hzn menjen, elindítom a játékot, erre megint ugyanazt írja ki, hogy az ajánlott mód: 60 Hz.
    Feladom.
  • CroftManor
    Talán ha elolvasnád az aláírásomat, egyből megtudnád XD
  • morphologu
    Cső mindenkinek. Tud valaki gyógyírt arra hogy nekem tök sötét a game. A gammát is maxra raktam és semmi, A catalystban is felnyomtam a fényerőt majd kifolyt a szemem, és mikor belépek a játékba ugyan olyan sötét. 2-3 hónap múlva veszek majd egy TFT de addig azért szeretnék játszani vele. Valakinek ötlet?
  • Prince23
    Gears of War
  • kirol
    Kösz, kipróbálom.

Szerintem is szép. Olyan GoW nekem legalábbis. :D
  • Aspyrin
    Szép, bizony!
  • Lobsterman
    Nem tudom miért mondja mindenki hogy csúnya. Szerintem kifejezetten szép a játék(maxon legalább is).
  • Lobsterman
    Hogyha odasettenkedsz mögé, célzás mód meg minden nélkül elvörösödik a képernyő és ha elég közel vagy egy balklikkre leöli az ellent.
  • Cat 02 #232
    Ez borzalmas, megy 20 fps-el és még csúnya is. Kipróbáltam xfire nélkül, és úgy is alacsony az fps, szal nem is amiatt van =\
  • kirol
    Talán ezt a játékot nem nekem találták ki.
    Mögé lopakodtam, de vagy 3x bele kellett szúrni, ahelyett hogy 1 mozdulattal elvágta volna a torkát. Másik észrevette odaszalad.
    De kinyírtam mindkettőt.

Hitman 5 -öt akarok inkább!
  • Aspyrin
    Egyszerre nem fog menni, két-három kört tesz majd, mire teljesen felérsz.
  • Aspyrin
    A hídon?
    Miután elsétál a másik, öld meg, húzd be a hulláját a susnyásba, majd lopakodva kövesd a hídon át, egészen addig, ahol megfordulni szokott, és kampec.
  • kirol
    Csak lopakodva nem érem utol, mert ő meg sétál, és így gyorsabb, mint én.
  • Cat 02 #227
    Miért nem Velvet Assasinhoz adtad hozzá ? :)
  • Cat 02 #226
    Így látatlanban (még nem toltam vele), sztem ne fuss mögé, hanem lopakodj :D
  • kirol
    Bakker, már az elején meghalok. Ott mondja, várjam meg míg szétválnak. Megvárom, elbújok a sötétben, füttyentek, odajön. Ő nem lát, mert árnyékban vagyok. Visszaindul, odafutok mögé ő megfordul és agyonlő.

Hogy kellene ezt csinálni?
  • kirol
    Milyen monitorod van, hogy nem PnP?
  • CroftManor
    Csináltam egy képet róla. Mindkét helyen 60 Hzra van állítva, ha meg elindítom a játékot, kapásból átvált 85 Hzra és kilép.
    Ha meg átállítom 75-85 Hzra, akkor meg kiírja hogy optimális mód: 60 Hz és kilép.
  • CroftManor
    Én már állítottam 75-re 710-re 80ra,85, és akkor is azt írja ki kapásból hogy Nem optimális mód, ajánlott mód 1280x1024, 60 Hz.
    Aspyrin, nvidia driverben is 60 Hzra van állítva.
  • norbi2fraktal
    nekem LCD monitorom van és elakartam inditani és folyton kidobott hiba nélkül,alapesetben 60Hz-ben volt a monitor, de át állítottam 75Hz-re és nem dob ki, és még el is indul,úgyhogy egy próbát megér....
  • nagykispeter
    Bocs közbe rájöttem mit kell csinálni!
  • nagykispeter
    Nekem már egy órája megy az instalálás ,de még mindig nem akar a végére érni.
    Kb.3/4-nél elakad, a SmPackkal kell e valamit csinálni instalálás közbe,mert hiába okézom le?!
  • Aspyrin
    Nvidia driverében is gondolom, hogy van freki felülbírálási opció, talán azt kellene megkeresned.
  • CroftManor
    Bocs h megint én...de rájöttem hogy vmiért 85 Hzba állítja magát a monitor, ha elindítom ezt a játékot és ezért írja ki hogy ajánlott mód: 60 Hz.
    Most mi a fenét csináljak? Állandóan kidob a játékból emiatt
  • CroftManor
    Az a legviccesebb az egészben hogy kiírja játék közben hogy, ajánlott mód: 1280x1024, 60Hz, de alapból 60 Hzra van állítva a monitor.
  • CroftManor
    De a Windowsban 60hz-ra van állítva, csak a játékban írja ki hogy 80 hz
  • DarkSector
    Velvet Assassin videó ízelítő a játékból, avagy hogy van a duplakill??? :P
  • hykao #213
    Lehet, hogy a 80hz miatt hemzseg.
  • CroftManor
    nem tudja vki mért van az, hogy ha jönne egy animáció a játékban, akkor kiírja a monitorom hogy: Nem optimális mód: 1280x1024 80 Hertz?
    Holott minden játékot 1280x1024en futtatok, az a monitorom max felbontása
  • DarkSector
    jah akkor azok télleg videók :P
  • Cat 02 #210
    Azért meglesem, bár Thief 3 és Hitman 3 hoz képest biztos csalódás lesz :D
  • poppe
    ha lenne más, tuti nem ezzel játszanék... de sajnos nagy pangás van... :S
  • Cat 02 #208
    Tényleg ennyire rossz ? =\
  • CroftManor
    Hát, pont ma néztem, a Mirror's Edge Screenshots mappája 4,11 GB XD
    és csak képek vannak benne, úgy ahogy van letöröltem, csak a helyet foglalta
  • Lobsterman
    Mindegyik .bik file szóval valószínűleg mind videó.
    Nem baj ez, ezzel nem azt mondom, csak vicces.
  • DarkSector
    vagy csak gondolod. lehet video név alatt más fájl is.
    Vagy mind mozgokép?
  • Lobsterman
    Én ilyet még akkor sem láttam hogy a videók több helyet foglalnak mint maga a játék. Talán még JRPGket el tudom képzelni hogy ilyen az arány :)
  • Prince23
    Jah értem :D
  • Prince23
    Nekem 5.36 gb