Velvet Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ma este lehet teszek fel egy kis gamepplayt <#vigyor0>#vigyor0>
Nothing is True, Everything is Permitted
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://www.freetvmaci.info/
Alapból nem rossz a játék, csak sajna kissé félkész. De azért végigtolom, bár idegrendszer kell hozzá, mert ha meghalsz, eléggé visszadob. Viszont a hangulata szerintem, megvan.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
már a vége felé járhatok(kórházba), itt már STG44-el kell öldökölni, csávó fut felém 20 méterrõl 1 golyóssal kinyír...elmehetnek a fejlesztõk, eléggé nehéz lett...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
kiküszöbölhetõ lenne a dolog, ha mondjuk nem csak 1 nyamvadt morfin lenne nálunk hanem mondjuk legalább 3, akkor a többi idegesítõ dolog még elnézhetõ lenne. csak 20 percet szarakodtam az egyik résszel, míg nem észrevettek és lelõttek, kezdhettem elõrõl, ott hagytam abba.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szóval ez egy ritka gyenge próbálkozás lett, a nagyok nyomába sem ér.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2, Monitor drivere még akkor fel lett téve, amikor tavaly õsszel feltettem a Vistát
3, igen olvastam errõl a refresh rate kapcsolóról, mondták haverok, letöltöttem, ez egy reg fájl, hozzáadtam az nvidiához.. de nem jelenet meg ez a funkció
2. Monitor driverének felrakása (amennyiben a windows nem ismeri fel pontosan, hanem csak PnP kijelzõnek tûnteti fel)
3. Videokártya driver kontroll panelén van egy speciális funkció, amiben beállítható, hogy hány herz-et kényszerítsen - attól függetlenül, hogy az adott játék mennyit szeretne. (nVidiánál úgy rémlik csak hekkelt kontroll panelen jön elõ ez a funkció) Tehát nem a sima frekvencia beállításról van szó!!! Anno emlékszem több alkalmazásnál is be kellett vetnem ezt a funkciót, amikor az LCD monitorok még nem voltak túl szokványosak az otthoni PC-k esetében...
Feladom.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mögé lopakodtam, de vagy 3x bele kellett szúrni, ahelyett hogy 1 mozdulattal elvágta volna a torkát. Másik észrevette odaszalad.
De kinyírtam mindkettõt.
Hitman 5 -öt akarok inkább!
Miután elsétál a másik, öld meg, húzd be a hulláját a susnyásba, majd lopakodva kövesd a hídon át, egészen addig, ahol megfordulni szokott, és kampec.
Hogy kellene ezt csinálni?
Ha meg átállítom 75-85 Hzra, akkor meg kiírja hogy optimális mód: 60 Hz és kilép.
Aspyrin, nvidia driverben is 60 Hzra van állítva.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Kb.3/4-nél elakad, a SmPackkal kell e valamit csinálni instalálás közbe,mert hiába okézom le?!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Most mi a fenét csináljak? Állandóan kidob a játékból emiatt <#nemtudom>#nemtudom>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"