361

• grebber
    Velvet Assassin Update 1-RazorDOX

Ez a patch mit javít van valami info?? Sehol nem találtam róla adatot google csak ezt adja ki hivatalosat nem :D
    Már 1mb-ban nem lehet sokminden.

• DarkSector
    az nemrossz.:P
  • Shep
    Küldetésenként 52 perc tehát 312 perc. (nekem ennyi volt)
  • DarkSector
    kevessebb
  • grebber
    Ez a rövidség kb mennyi idöt takar 6-8 óra?
  • DarkSector
    HA VALAKIT ÉRDEKELNE, HOGY A JÁTÉKOT FELISMERTESSE AZ XFIRE PROGRAMMAL, AZ SZÓLJON!!!
    (mert sok játék nem kompatibilis ha warez az x-fire-val... DE ÉN MEGOLDOTTAM :D)

Kompatibilitás még elérhető:
    The Last Remnant
    Left 4 Dead
  • Prince23
    Jelenleg nálam 7/10, de még nem értema végére.
    Amúgy pár pálya nagyon hangulatos tud lenni, pl a kikötős (2.) meg 3.
  • Shep
    Hát a végére értem :( Sajnos elég rövid de régen volt ilyen játék (talán még a Wanted ami mostanában volt, meg a Crysis Warhead) amivel egy huzamban órákat tudtam játszani, lineráis az egész, nem túl nehéz de valahogy mégis viszi magával az embert, az első 1,5 pálya után valahogy beszippantott és alig akart elengedni. Kár, hogy az újrajátszási értéke gyakorlatilag 0.
    Grafika: 9/10
    Zene: hát ez valami borzalom a stáblista alatt szóló nyekergéssel kínozni lehetne 4/10
    Játékmenet: vannak benne jó ötletek de összességében egyszerű mint az 1x1 7/10
    Irányítás: végletekig leegyszerűsített (talán túlságosan is) 8/10
    A legnagyobb a játékban a dudorászó németek főleg az a tada tada da da da dallamú.
    Ne m egy Hitman, vagy SC, sőt még csak nem is egy Stolen, de nagyszerűen el lehet vele szórakozni főleg azután élvezetes miután az ember ráérez a dolgokra.
  • grebber
    "Ez a játék belátható időn belül Magyarországon nem fog megjelenni. A probléma az, hogy a Comecock (ők adják ki a játékot) kihátrált a megkötött szerződésünk alól, melynek eredményeképpen a CDV beperelte őket. Nem tudjuk meddig fog tartani, de ami már teljesen biztos, nem lesz itthon megjelenés.
    Terveinkben egyébként a magyar feliratos változat szerepelt, ami már egy ideje kész van, és arra várt, hogy a játékba integráljuk..."
  • Shep
    Olyan problémám van ,hogy annak a pályának a végén mikor a szélmalomból kell likvidálni az egyik nagyvezért akkor jön a video, hogy megmentenek a helyiek töltené az új pályát és visszadob az asztalra. Ha visszalépek újból a meneküléses résztől kell folytatni. Volt valakinél hasonló gond? Mitől lehet ez?
  • Aspyrin
    Mai terméseim:

Ezt a részt kifejezetten utáltam!
  • MORO67
    Köszi a választ
  • Shep
    Egyre jobban tetszik a játék, a grafika is nagyon rendben van. A gránátos trükk nagyon komoly. A kezdeti sokk után egészen jól el vagyok vele, bár azt hiszem lassan a végére érek.
  • Evin
    Visszaolvasás!!!
    Nálunk talán meg sem jelenik hónapokon belül jogi vita miatt, talán még utána is angolul lesz.
  • MORO67
    Szisztok feltudná valaki tenni a magyar nyelvi file-kat,vagy esetleg megtudnátok mondani honnan lehetne megszerezni??????
  • Lobsterman
    morfin
  • tobias88
    Rögtön az elején, az első pályán, egy őr fent mászkál, egy pedig lent, én már ott elakadtam, mert mindig észrevesznek ! Ötlet?
  • Aspyrin
    Ez csak annyit jelent, hogy nem játszottál még elég sok játékkal! ;)
  • Prince23
    Ilyen rossz mentési rendszert életemmben nem láttam. Most komolyan!
  • CroftManor
    Hát, szinte csak a hentelésről szól, legalábbis, ameddig eljutottam benne.. nem is nagyon tudtam mást beletenni a vidimbe
  • Prince23
    Hát nem ártana neki egy kis reklám... bár ez a muszáj ellenfelet ölni ez idegesítő benne:(((
  • CroftManor
    Köszi, már megtaláltam, valóban arra van állítva, de nekem arra nem csinált semmit. Úgyhogy átálítottam Enterre, igaz kicsit így nem kézre eső akció közben de majd kitalálok vmit...
    Amugy ma este lehet teszek fel egy kis gamepplayt
  • balee4
    alapértelmezetten középső egérgombbal veszi elő a fegyvert;)
  • Dante73
    Középső egérgomb, fegyóváltás pisztolyra/shotira, majd megnyomod, (mármint a középső egérgombot) és kézbe is vette.
  • CroftManor
    És azt nem tudod, hogy ha már kiszúrtak és el kezdenek lőni, akkor hogy kell elővenni a fegyvert? mert akkor nekem semmit nem csinál, hiába nyomogatom a bal egér gombot Felvettem a shotgunt is de nem veszi elő
  • Dante73
    Nem mindig, de lopakodásnál általában késsel öl a csaj. Nekem volt már olyan, hogy mögé állt, kihúzta magát, és fejbe lőtte az ellent. Jól nézett ki.
    Alapból nem rossz a játék, csak sajna kissé félkész. De azért végigtolom, bár idegrendszer kell hozzá, mert ha meghalsz, eléggé visszadob. Viszont a hangulata szerintem, megvan.
  • CroftManor
    Ok,köszi. Amúgy hogy kell elővenni a pisztolyt? Mert hiába váltok át késről pisztolyra, akkor is késsel szúrja le őket ha megnyomom a bal egérgombot
  • Dante73
    MÍg dumálnak, lopakodj be oda, ahonnan a sisakos előjön. Balra elbűjsz a sötétben, onnan már 1xű!
  • balee4
    Ha fejleszted a karaktert, kapsz ám újabb morphin "helyeket", mondjuk csak az a gáz, hogy bizonyos pályákon alig találni.
  • CroftManor
    Tényleg elég nehéz, ha nincs nálad morfium, semmi esélyed a katonák ellen. Már az elején nem birok továbbjutniitt :S ha megölöm az egyiket, jön a másim és lelő
  • norbi2fraktal
    áá ahogy játszottam a Wolverine.-el már nem is tetszik ez :D::D:D
  • Shep
    Ezért is jobb a SC meg a Hitman, mert ott nem vagy mindenáron rákényszerítve egy megoldásra. Azokban ha valami balul sül el elő a stukit aztán hajrá.
  • zzeN
    egy kis bug létrázás után:

már a vége felé járhatok(kórházba), itt már STG44-el kell öldökölni, csávó fut felém 20 méterről 1 golyóssal kinyír...elmehetnek a fejlesztők, eléggé nehéz lett...
  • CroftManor
    Na akkor nem maradok le sokról.
  • Broafka
    egyet értek.
    kiküszöbölhető lenne a dolog, ha mondjuk nem csak 1 nyamvadt morfin lenne nálunk hanem mondjuk legalább 3, akkor a többi idegesítő dolog még elnézhető lenne. csak 20 percet szarakodtam az egyik résszel, míg nem észrevettek és lelőttek, kezdhettem előről, ott hagytam abba.
  • balee4
    AZ MI tényleg nevetséges, előfordult, hogy az egyik őr kiszúrt és a fél pályán át üldözött, holott már rég szem elől tévesztett. Amúgy tényleg nem könnyű a játék, ha lelepleződtünk gyakorlatilag csak a morphin segít, ha éppen van nálunk, hiszen általában töltényünk is nevetségesen kevés van, és nehézkes is a fegyver előhúzása. A checkpoint rendszer is rohadt idegesítő, elég ritkán ment a game.
    Szóval ez egy ritka gyenge próbálkozás lett, a nagyok nyomába sem ér.
  • Shep
    Hát harmatos ez a játék, tele van egy csomó idegesítő dologgal. Kezdjük ezzel a checkpointos rendszerrel, nem lenne ezzel baj, de mikor már 5x hallgattam végig, hogy Karl hangokat hall és Fritz meg ellopta Khón csokiját, hát akkor kezdtem kicsit ideges lenni. Nem nehéz a játék, de elég 1-1 rossz lépés és ha észrevettek gyakorlatilag véged és szenvedheted végig ugyanazt újra. A sötétben lapulás is marha érdekes. Van ,hogy az orruk előtt mozgok el és nem látnak, máskor meg méterekről kiszúrnak. Hangulat sajnos szinte nulla, a zene is inkább idegesítő mint hangulat fokozó. Egyedül a grafika pozitívum, a Hitmannel és a SC-el egy lapon említeni is vétek ezt a játékot. Hogy aztán végig viszem -e, majd kiderül.
  • balee4
    Nagyon gyenge játék lett ez, hol van a Hitman-hoz képest, nevetségesen kevés a lehetőség. Leegyszerűsített az egész. Nem szól másról mint a hentről, mégha lopakodva is tesszük ezt. Semmi náci hangulata nincs, a pályák is rohadt egyszerűek, a graffal viszont nincs semmi baj, tényleg szép. Bár nálam néhol már 20 fps-el futott csak. De mind1 is, hiszen nem jött be a game.
  • CroftManor
    1, Ma tettem fel uj VGA drivert
    2, Monitor drivere még akkor fel lett téve, amikor tavaly ősszel feltettem a Vistát
    3, igen olvastam erről a refresh rate kapcsolóról, mondták haverok, letöltöttem, ez egy reg fájl, hozzáadtam az nvidiához.. de nem jelenet meg ez a funkció
  • hykao
    1. Újabb videokártya driver felrakása
    2. Monitor driverének felrakása (amennyiben a windows nem ismeri fel pontosan, hanem csak PnP kijelzőnek tűnteti fel)
    3. Videokártya driver kontroll panelén van egy speciális funkció, amiben beállítható, hogy hány herz-et kényszerítsen - attól függetlenül, hogy az adott játék mennyit szeretne. (nVidiánál úgy rémlik csak hekkelt kontroll panelen jön elő ez a funkció) Tehát nem a sima frekvencia beállításról van szó!!! Anno emlékszem több alkalmazásnál is be kellett vetnem ezt a funkciót, amikor az LCD monitorok még nem voltak túl szokványosak az otthoni PC-k esetében...