361
-
#201 ?P
mindegyiknél ez van.
Assassin Creed meg 2.7Gb asszem.
-
#200 Lol. Alig több mint 2.5 giga a játék :D
C:\Program Files\Velvet Assassin
Total space occupied: 5 753 968 511 bytes in 5 039 file(s), in 167 directories
------------------------------
C:\Program Files\Velvet Assassin\Videos
Total space occupied: 3 088 961 144 bytes in 99 file(s), in 7 directories
-
Aspyrin #199 Miután kiválasztottad a fegyvert, az egér középső gombját nyomd meg. -
leviking #198 hogy kell lőni? -
#197 Jah, csak aztán levágták, hogy a főszereplő csaj, akkor a popsit mutogatni kell, (erről szól a morphin is) és akkor TPS. Így meg a kamerakezelés az, ami elég gányul sikeredett.
Egyébként a TPS-ek nagy része itt vérzik el. Nem tudom, miért nem szabadon kalibrálható a kamera, és akkor mindenki ízlése el van találva. (álá GTA4, ahol már nem is tudom hanyadszor baszarintják el az autós nézetet, de ragaszkodnak hozzá...)
Mindent összevetve, egyébként nem annyira rossz játék ez, mert a lopakodás hangulata az megvan. A többi meg elmegy egy kis szódával... -
gereee93 #196 Még mindig nem sikerült teljesen magamévá tennem a 143-as hozzászólás lényegét...pedig nem akarok se büntipontot kapni, se majálisi banánt! :D -
Aspyrin #195 Nekem tetszik! :)
-
#194 Hát...de az eddigiek alapján lehetne akár FPS is, ahogy eleinte annak is készült...elég csak megnézni a topik első hozzászólásait... -
#193 What is this??? -
gereee93 #192 Nem ismételgetem a baromságaimat, hanem ott teszem fel a telepítéssel kapcsolatos kérdésemet, ahol beszereztem a játékot...nem is értem miért itt kerestem volna a választ... -
#191 Szerintem ez megér 7-8 pontot.
Manapság úgyis ritka a normális játék.
Ezzel legalább elvan az ember mert lopakodós...
szerintem legalábbis.
8pont, mert vannak kissebb apró hibák, de nem vészes. -
#190 Az tényleg javít az összhatáson. Máris "látom" a gametrailers reviewét, kb. 6 pont körüli.
És az egy külön vicc, hogy nem lehet falhoz lapulni!!!!!!! Nekem eddig kb 7.5 pontot ér. Ez a morfiumos dolog meg leegyszerűsíti a játékmenetet, nem is használom annyira, ha csak valamit elbaszok, és ne kelljem megint betöltsem az álláspontot. (mert akkor mindent kezdhetek előlről, kihallgatások, stb.) -
#189 a mai piachoz kell viszonyítani.
ahhoz képest elég jó. -
#188 Nem tudom, hogy merjem-e...az eddigiek alapján nem túl biztató a dolog: linearitás, gyilok-kényszer, fura kombinés rohangálós morfium mód, konzolos miliő...talán a grafika és a zene javít a dolgon...majd meglátjuk... -
#186 mihez képest ronda? -
#185 hykao nem próbáltad a gamet? -
strebacom #184 Fúú nekem valahogy nem jön be a game iszonyú csúnya a grafikája, oszt még néha be is akad,hogy mééé egy ilyen szar...tudom nem támogatja az sli-t.. -
#183 szerintem se magyar.
max a rippelt verzio. -
Aspyrin #182 Imádom a lopakodós-gyilkolós játékokat, bár eddig csak konzolon játszottam eggyel, évekkel ezelőtt(a nevére sajnos már nem emlékszem). Szóval remélem, nem fog csalódást okozni a játék. -
#181 Mi magyar neked? Meg mi az hogy neked is? Miért kinek magyar még és mije? Szerintem nem egy dologról beszélünk. -
#180 Nem lesz magyar verzió -
bgabor #179 Mostmár elindult, de a menüben szép kék-fehér kockák nyüzsögnek, grafikai beállításoktól függetlenül. -
eds7 #178 Nekem is magyar. -
bgabor #177 Köszönöm! -
#176 a játék telepített mappájában ilyen mapát keress---\redist
és ott van a driver, és nyugodtan tedd fel mer ATI-n is megy -
bgabor #175 Nekem nem indul el, physx driver hibára hivatkozva. Honnan szerezhetném be ezt a drivert? Mert a google beszél Nvidia Physxről meg van ugye Aegia physx driver is. Melyik kell? Nem gáz ha az ember felrakja ezt az physx drivert ATI videokártya mellé? -
#174 Elindítottam és ha nyomom az előre gombot 60 FPS mellett látom, hogy picit akadozva megy. Mi a francért? -
bgabor #173 Évek óta van hozzá teljes magyarítás a magyarítások.hun. -
#172 Pár kép az elejéről! Megvárom a magyar verziót aztán tolom úgy!
-
#171 lődd be magad morfiummal -
Kalmopyrin #170 Sziasztok!
Mit is kéne csinálni a bunker előtt, mert bújkálok, de ha közelebb lépek lőnek. :(
Oda szaladok, de mire elő veszi a bajonettet lelőnek, jobb esetben 1x meg is tudom szúrni.
Ha füttyögök neki, akkor nem nagyon jön közelebb a zsákoktól..
Köszi, -
#169 akkor inkább várok a következő Splinter Cellre.
bár arra is gondoltam, hogy elő kéne venni a Chaos Theory-t, már jóval többet tudok angolul, mint mikor először játszottam vele... -
#168 lehet állítani, és még graffot is
launcher.exe
-
barany #167 Sziasztok !
Lehet valahogy felbontást változtatni ?
Wide moncsin játszom és igy nem az igazi. -
Thanatos #166 igen... -
Thanatos #165 hitmanhaz képest, hm, kb mint a pacman... :P -
crazyman19 #164 helosztok az mitol lehet hogy inditom elindul a képernyő aztán kiirja hogy a windows hibát észlelt ezért leáll. vista alatt midnen játékom fut rendesen -
#163 Azért lopakodsz biztos, hogy gyilkolhass. Különben elszaladnának! :D
Én még nem láttam, de annyi rosszat mondtatok már, hogy így látatlanba elment kedvem tőle. -
#162 Ehh...jól értem, hogy lopakodás ide, lopakodás oda, de mindenképp gyilkolászni kell? :O -
#161 Hitmanhez képest... talán van reménye. na jó: nincs :) nem vagyok elragadtava amúgy a gémtől. Elég kicsi a játéktér is... SC-nek baromi megfelelő volt
Fallhoz lehet tapadni egyáltalán?