Velvet Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok! Az mitõl lehet, hogy körbenézés közben akadozik, mintha kihagyna az egér miközben a FRAPS állandó 60 FPS-t mutat. legújabb vga driver van telepitve, és nem használok semmilyen CODEC pack-ot.<#nemtudom> PLS HELP!
Rage47
Hitmanhez képest?
hát splinter cell-ekhez képest sajnos nagyon z kat... :(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dante73
Közben megleltem. Annyira még rájöttem közben, hogy a kamerakezelés... egy borzalom. Falhoz lapulásra se leltem még rá, (néha kéne) de egyebekben a hangulata rendben van. Idegelõ, hogy a morphin az kell. Akad egy pár embert, akit anélkül lehetetlen megölni. Márpedig, ugye arra van kitalálva, hogy akkor, "mikor nem emléxik pontosan", azaz bajba kerül, ki tudjuk vágni magunk. Ennek ellenére, van, aki sosem fordít hátat... Az eddigiek alapján, sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna belõle hozni, de azért még nem egy veszett fejsze nyele a dolog. Mert egy pozitívuma azért van; A lopakodós hangulatot sikerült átadni, hangok jók, grafika elmegy...

http://www.freetvmaci.info/

Prince23
Én már nagyon várom, kurvára:DD Splinter Cell hiányom van. Kipróbálom, az ha jó irány a bolt. Vélhetõleg magyar felirattal jön ki. és tartalmazzon már multit is... akkor tuti nálam a gém
egyébként német fejlesztésû játék.

Gideon Wieth
optionsban be lehet állítani h ne kelljen folyton nyomni... am a játék nekem nem tetszik. többet lehetett volna kihozni belõle

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

collectiblesekhez bal egérgobmot kell cask nyomni...
esc csak az esc minhez kell ahol megtudod nézni mit gyüjtögettél

a játék maga meg olyna amilyen, én spec már töröltem is, eléggé csalódás :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dante73
1. fejezet, 1.2. pályaszakasz után;
Lopakodós feeling megvan, WWII nem annyira jellemzõ, irányítást szokni kell... (Még nem babráltam vele, lehet állítgatással jobb lesz. pl a lopakodás gombot nyomni kell, folyamatosan, Collect elemekhez elméletileg esc-et kell nyomni, de az engem a tálcára tett...)
Nem egy rossz játék eddig, bár gyanítom, azért a kritikusok nem lesznek elragadtatva. Gépigény nem túlzó, grafika kissé szemkifolyatós, (sok-sok blúr) de összességében, eddig nekem tetszik. Este, sötétben majd még próbálkozok, lehet akkor jobb lesz, egy kis finomhangolás után.

http://www.freetvmaci.info/

köszi..igen,már olvastam a választ amott is..így már szebb:)

külön tetszik,hogy full németül beszélnek a német katonák:)
poppe
kórházban fexik a csaj, és ott emlékezik vissza a küldetésekre (összesen 12 van) 1. küldiben egy náci földalatti bunkerba kell behatolni, ott robbanóanyagot keresni, és felrobbantani az üzemanyag tartályokat. ehhez szépen lopakodva ki kell nyírni mindenkit egyesével. ha belövöd magad morfiummal, megáll az idõ, oda tudsz menni a náci katonához, amelyik mondjuk a fényben áll veled szemben, és különben észrevenne. kb ennyi, lopakodni, csendben gyilkolni. ja, meg vannak elrejtett cuccok, amiket össze kell gyûjteni, majd lehet fejleszteni képességeket, ott még nem tartok, épp csak kipróbálni volt idõm. zene fasza. és így néz ki max felbontáson 1920x1080( érdekes színek vannak, kicsit misztikus, eddig nem sok 2. vh fílingem volt)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Gideon Wieth
emberek milyen a játék ? mert eddig senki nem mondott semmi érdemeset :D Leszámítva DarkSector láma kifejezését. Az õ véleményére meg valamennyire szoktam adni mivel nem szokott nagyon eltérni az enyémtõl :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

poppe
jah, ott is ezt válaszolták, ahol már kérdezted ;)
:DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
launcher exe-t futtasd és kattints a settingsre :)

balee4
a legjobb hogy az én hsz-m is törölted, holott csak azt kérdeztem, hogy milyen a játék gépigénye, lol

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

szegénykém de csúnya és nincs egy felbontás opció és nekem olyan összenyomottnak tûnik kissé...színek és zene jó..hangulat meg majd jön..vagynem<#hehe>
hykao
...de ki lehet...azonban jobb lenne, ha mindenki magától is belátná, hogy miért nem érdemes a dolgot erõltetni itt, már csak saját érdekbõl sem...mindenkinek magánügye, hogy honnan szerez be egy játékot (legalábbis SG moderátori szempontból...hisz ez itt nem a BSA...), ám a megszerzett - kalóz - verzió elindításával kapcsolatban stb. ott érdemes hemzsegni, ahonnan meg lett szerezve...
...a nyüzsgés már nagyban megy, ám magáról a játékról még nem sok érdemleges információ került posztolásra...de zárjuk is a témát, mert ez nem vitatéma...maradjunk magánál a játéknál, ami a topikba való, az egyéb beszerzési stb. - magánügyi - téma kerülendõ...
werkfilm
attól hogy már nincs itt külön dedikált warez fórum, a hangulat még ugyan az mint régen volt, a warezt pedig sosem lehet innen kiûzni, csak ha megszûnik az oldal és újra nyílik más néven sokkal komolyabb moderálási elvekkel.

hykao
Úgy tûnik sokaknak még mindig nem sikerült felfogniuk, hogy itt az SG-n egy játék topikjában a játékkal foglalkozunk, nem annak warez verzióival és ezek fellelhetõségével stb...ez annál szomorúbb, mert fõleg olyanok nyomatják a már rohadt fárasztó wrz-hájpot, akik már nem mai madárkák itt az SG-n... (release-ek címének beírkálása, torrent oldalak belinkelése, melyik idióta melyik verziót szedi, hol tart a letöltés stb...)
Kérek mindenkit, hogy itt a játékkal magával foglalkozzunk, ne azzal, hogy hol elérhetõ a kalóz verzió, hogy kell krekkelni azt stb... Ellenkezõ esetben büntipontok és majálisi banánok kerülhetnek kiosztásra!
DarkSector
LOL
szeretni fgojuk nagyon ezt a láma játékot :D
Ugyanazt a DDS texturát használja, mint a Crysis motorja :P
Vagyis moderátorok moddolásra fel!!!! :D

Töltsétek le a dds converter nevü progit, és már lehet is szerkesztgetni.... DDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gideon Wieth
akkor már csak játék beli tapasztalat érdekelne :)

<#ejnye1>
Windows XP / Vista
Pentium 4 3 GHz or equivalent Athlon ® 64
1 GB of RAM
3D-graphics adapter with 256 MB memory that supports pixel shaders 3.0, compatible with DirectX ® 9.0c (GeForce 6800GS or Radeon X1600XT)
5.5 GB free hard disk space.

Gideon Wieth
Képen kivül valamit kaphatnánk ? :)

Gépgigény stb.. ? :)

Néhány kép az elejéröl:

Na megyek jáccanii...<#hehe>

DarkSector
jah itt szebb a video

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Eagle16
Én is kíváncsi vagyok erre a játékra, ezen videó alapján nem tûnik rossznak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Shep
Kicsit én is tartok tõle, de a kor, meg a helyszínek talán emelik majd a hangulatot. Egyszer szerintem mindenképpen végigviszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
monnyuk...tény hogy a videótól okádni tudnék, de talán élõben jobb lesz.

Gideon Wieth
én elég szkeptikus vagyok... szerintem oltári nagy bukás lesz

DarkSector
Amúgy valaki próbálta már hogy mien a játék???

Shep
Hát errõl mindigaz a képregény jut eszembe ahol a maszkos terrorista mondja a másiknak, hogy hé ott van Sam F. mire a másik, de nem láthatjuk mivel árnyékban van :) Egyébként a video alapján nem tûnik nagy durranásnak, bár a fejlõdési lehetõség lehet dob majd a dolgon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gideon Wieth
jah am splinyocellben sötét volt legalább... Itt azért nagyon elütt a nappali fény.. Egy próbát mondjuk azért fogok tenni vele ha azt mondjátok h jó :)

Gideon Wieth
jah de 2009ben ez übergagyi... kárérte pedig jó elképzelés volt de ez sztem nagyon le fogja rontani az egészet.

Splinter Cell-ben is ez volt... Sõt, ott még egy állandóan világító éjjellátó szemcsi is volt a fejünkön. :P
Gideon Wieth
Aki játszott vele.Milyen a game ? Mert videón nézve ezaz árnyékban vagyunk és nem látnak oltári nagy gáááááz.

Na nemsoká meglátjuk hogy milyen is....<#eljen><#hehe>

grebber
Oroszoknál szinte minden elõbb megjelenik ezzel is akarják hátráltatni a warezt ne kelljen annyit várni rá.

Next PC upgrade: 2022

Rage47
nagyon trendi manapság ez az orosz verzsön
grebber
:D

Next PC upgrade: 2022

Evin
Meg oroszul pc-re.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

poppe
boxra már kint van... :(

Rage47
Prince23
Már aranyban

Ezekszerint már rég elkészült, már a kiskereskedelmi szortírozás van hátra.

kirol
Április 30-án jelenik meg!

nagykispeter
Csak azt,azért nem értem,hogy lehet az hogy április 14 van kiírva megjelenésre ,videót adnak ki,közbe állítólag csõdbe mentek!
Változott a helyzet?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Úgy látszik mostmár hiába

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
vandyke
Kinek ígérte meg???
Elvileg pénteki hír, hogy WorldWide leállt az egész projekt a GC csõdje miatt.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Prince23
Április 14-én jön

Miért... magyar feliratban gondolkodtok?

Nem nagyon értem ezt a pereskedés, a fejlesztõk, Inga vagy ki, megígérte múlthéten, hogy áprilisban startol a játékuk.

vandyke
hát ha azt mondom, hogy a játék egyáltalán nem fog megjelenni belátható idõn belül... szted az rossz hír???

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Prince23
És ez most nagyon rossz hír?