Velvet Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.freetvmaci.info/
egyébként német fejlesztésû játék.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
esc csak az esc minhez kell ahol megtudod nézni mit gyüjtögettél
a játék maga meg olyna amilyen, én spec már töröltem is, eléggé csalódás :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lopakodós feeling megvan, WWII nem annyira jellemzõ, irányítást szokni kell... (Még nem babráltam vele, lehet állítgatással jobb lesz. pl a lopakodás gombot nyomni kell, folyamatosan, Collect elemekhez elméletileg esc-et kell nyomni, de az engem a tálcára tett...)
Nem egy rossz játék eddig, bár gyanítom, azért a kritikusok nem lesznek elragadtatva. Gépigény nem túlzó, grafika kissé szemkifolyatós, (sok-sok blúr) de összességében, eddig nekem tetszik. Este, sötétben majd még próbálkozok, lehet akkor jobb lesz, egy kis finomhangolás után.
http://www.freetvmaci.info/
külön tetszik,hogy full németül beszélnek a német katonák:)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
:DD
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
...a nyüzsgés már nagyban megy, ám magáról a játékról még nem sok érdemleges információ került posztolásra...de zárjuk is a témát, mert ez nem vitatéma...maradjunk magánál a játéknál, ami a topikba való, az egyéb beszerzési stb. - magánügyi - téma kerülendõ...
Kérek mindenkit, hogy itt a játékkal magával foglalkozzunk, ne azzal, hogy hol elérhetõ a kalóz verzió, hogy kell krekkelni azt stb... Ellenkezõ esetben büntipontok és majálisi banánok kerülhetnek kiosztásra!
szeretni fgojuk nagyon ezt a láma játékot :D
Ugyanazt a DDS texturát használja, mint a Crysis motorja :P
Vagyis moderátorok moddolásra fel!!!! :D
Töltsétek le a dds converter nevü progit, és már lehet is szerkesztgetni.... DDDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Windows XP / Vista
Pentium 4 3 GHz or equivalent Athlon ® 64
1 GB of RAM
3D-graphics adapter with 256 MB memory that supports pixel shaders 3.0, compatible with DirectX ® 9.0c (GeForce 6800GS or Radeon X1600XT)
5.5 GB free hard disk space.
Gépgigény stb.. ? :)
Na megyek jáccanii...<#hehe>#hehe>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Változott a helyzet?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Elvileg pénteki hír, hogy WorldWide leállt az egész projekt a GC csõdje miatt.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Miért... magyar feliratban gondolkodtok?
Nem nagyon értem ezt a pereskedés, a fejlesztõk, Inga vagy ki, megígérte múlthéten, hogy áprilisban startol a játékuk.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php