Velvet Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
6 küldetés, mindegyik 2 részbõl áll.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ivitzp
kezdek bele jönni <#kacsint> , CroftManor hány pálya van ?

üdv
az mért lehet hogy hirtelen elszált a kép
mint ha a Hz elállítódott volna
5let?
Én egy lángszórós résznél használtam a lugert, folyamatosan. 😄DD
Egyébként a kés híve vagyok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tegnap belefutottam egy olyan helyzetbe, amit nem tudom, hogy lehet morfium nélkül megcsinálni (úgy, hogy csendesen gyílkoljon a csaj). Hangtopítossal persze mindenkit lemészárolhattam volna, de az nem buli (pálya végére gyakran két táram is marad). Morfinnal el kellet futnom egy olyan helyre, ahonnan visszafejthettem az õrüöket. Nagyon ritkán használom a hangtompítót, shotgunt meg csak az "idõre meneküljünk el" részeknél.
Mindig "Agent" rangot kapok, mi van a föltött? Általában egy-két õr életben marad, vagy nem szedek össze minden kincset.
Flare pisztolyt használja egyáltalán valaki? Már lõszert se tudok fölvenni hozzá mert tele vagyok vele. Most meg a lugerhoz vagyok fullon lõszerrel, de a hangtompítost úgyse cserélem le.<#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ivitzp
de azért jó ha kéznél van az a morfium szerintem <#vigyor3>

Tegnap álltam neki és eddig nagyon tetszik a játék. Vannak hibái, de ezzel együtt hangulatos és szép is szerintem.
Jelenleg a dokkos pályán vagyok a tengeralatjároknál, ott is a második pályán. Eddig nem használtam morfiumot. Nem tudom késöbb mi lesz a játékban, de szerintem akár nyugodtan ki is hagyhatták volna belõle.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
NA végigvittem.Hát nem egészen iylen befejezésre számítottam... <#rolleyes> de egy végigjátszást megért.

Nothing is True, Everything is Permitted

ivitzp
nah sikerült végig 😊 jöhet párizs

ivitzp
köszi a segítséget megpróbálom<#vigyor0>

CroftManor
Jó hát nekem mind1, én már a végén vagyok

Dante73
Egyszerûbb bemenni oda, ahonnan a sisakos fickó kijön, egyébként könnyen észrevesz.

http://www.freetvmaci.info/

CroftManor
rossz a link...szóval

CroftManor
Sztem ne kezd scak ezért újra, na itt a kép h én h csináltam
Persze nem ebben a felállásban <#vigyor> Amig a jobb oldali katona bemegy a másik ajtón, addig menj be a nyilak szerint balra és szúrd le a trikós pasit. A másikat emg amikor visszajön

Helyes, használd a kést, csendes, gyors. 😊

ivitzp
Inkább elkezdem elölrõl és vigyázok arra a 7db lõszerre <#rolleyes>

Shep
Le lehet késelni mindkettõt, vagy elkezded elõröl és nem pazarlod el a lõszert és egyszerûen lelövöd, vagy visszább mész és ott van morfin és azzal intézed el. Az egyik legkönnyebb játék ebben a kategóriában (persze csak miután ráéreztél)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem szabad lõni!
Elõször el kell osonni balra (az elõtted álló katona nem fog észrevenni, bármilyen közelnek is tûnik), ott leverni a kapcsolótáblát. Miután megnyugodtak, már vissza lehet menni az elsõ katonához, sötét lesz, ezért gyors halál vár rá. Aztán szép lassan egyesével likvidálni kell õket. 😊
Nem lesz egyszerû, morfium nélkül megoldható, de jön még SOKKAL nehezebb rész is. 😉

ivitzp
hogy sikerült megoldani? <#vigyor3> én is itt vagyok csak ahogy látom neked volt még lõszer nekem már az sincs <#vigyor>

CroftManor
De kiszurt a katona, meghát ha megvártam volna, míg visszaáll a helyére es mögé lopakodok, még nagyobb lett volna a vidi mérete. Igy is 87 MB lett <#rolleyes>

Ugyan nem ide tartozik szóval egy kicsit OFF, de hangulateremtõnek jó, hogy most lesz a Kémnõk (Female Agents, Les femmes de l'ombre) címû film a mozikban (Sophie Marceau-val). Második világháború, csajok németeket írtanak szóval témába vág. Mivel eredetileg tavalyi hozzá lehet jutni neten is. Gondolom jópáran már láttátok is.
On

Nos, én teljesen másképp játszom. Szinte sosem használok morfiumot, addig-addig lopakodom, amíg csendben mindenkit levadászok. Igaz, sokkal nehezebb így a játék, de élvezetesebb is. 😉

CroftManor
Gameplayem <#kacsint>

ivitzp
hát hogy mi lesz késõbb... törlés lehet<#vigyor><#idiota>

Shep
Felveszed a morfint és azzal elintézed a lámpánál lévõt, a fentivel nem kell foglalkozni, de ha már az elején ilyen gondok vannak, mi lesz késõbb?

ivitzp
legelsõ <#idiota>

Shep
Egyáltalán ez melyik pálya, mert így marhára nehéz rájönni.

CroftManor
Hát most nem vágom h pontosan hol van ez, sejtem... de sztem a fentit lõd le ha van nálad töltény, az alsót meg morfiumozd le és kész <#vigyor0>

ivitzp
nagyon ügyes vagyok magamtól sikerült a hidas két katonát megölni <#vigyor> de mikor bemegyek az udvarba és ott is van két õr egy a tetõn egy lent . nem jövök rá hogy lehetne megoldani <#vigyor> segítsetek <#rolleyes>

DarkSector
hát én feltettem és nem lett belõle splinter cell.
szerintem csak kissebb dolgokban javithat. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Velvet Assassin Update 1-RazorDOX

Ez a patch mit javít van valami info?? Sehol nem találtam róla adatot google csak ezt adja ki hivatalosat nem 😄
Már 1mb-ban nem lehet sokminden.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
az nemrossz.😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Küldetésenként 52 perc tehát 312 perc. (nekem ennyi volt)

DarkSector
kevessebb

grebber
Ez a rövidség kb mennyi idöt takar 6-8 óra?

DarkSector
HA VALAKIT ÉRDEKELNE, HOGY A JÁTÉKOT FELISMERTESSE AZ XFIRE PROGRAMMAL, AZ SZÓLJON!!!
(mert sok játék nem kompatibilis ha warez az x-fire-val... DE ÉN MEGOLDOTTAM 😄)

Kompatibilitás még elérhetõ:
The Last Remnant
Left 4 Dead

Prince23
Jelenleg nálam 7/10, de még nem értema végére.
Amúgy pár pálya nagyon hangulatos tud lenni, pl a kikötõs (2.) meg 3.

Shep
Hát a végére értem 😞 Sajnos elég rövid de régen volt ilyen játék (talán még a Wanted ami mostanában volt, meg a Crysis Warhead) amivel egy huzamban órákat tudtam játszani, lineráis az egész, nem túl nehéz de valahogy mégis viszi magával az embert, az elsõ 1,5 pálya után valahogy beszippantott és alig akart elengedni. Kár, hogy az újrajátszási értéke gyakorlatilag 0.
Grafika: 9/10
Zene: hát ez valami borzalom a stáblista alatt szóló nyekergéssel kínozni lehetne 4/10
Játékmenet: vannak benne jó ötletek de összességében egyszerû mint az 1x1 7/10
Irányítás: végletekig leegyszerûsített (talán túlságosan is) 8/10
A legnagyobb a játékban a dudorászó németek fõleg az a tada tada da da da dallamú.
Ne m egy Hitman, vagy SC, sõt még csak nem is egy Stolen, de nagyszerûen el lehet vele szórakozni fõleg azután élvezetes miután az ember ráérez a dolgokra.

grebber
"Ez a játék belátható idõn belül Magyarországon nem fog megjelenni. A probléma az, hogy a Comecock (õk adják ki a játékot) kihátrált a megkötött szerzõdésünk alól, melynek eredményeképpen a CDV beperelte õket. Nem tudjuk meddig fog tartani, de ami már teljesen biztos, nem lesz itthon megjelenés.
Terveinkben egyébként a magyar feliratos változat szerepelt, ami már egy ideje kész van, és arra várt, hogy a játékba integráljuk..."

Shep
Olyan problémám van ,hogy annak a pályának a végén mikor a szélmalomból kell likvidálni az egyik nagyvezért akkor jön a video, hogy megmentenek a helyiek töltené az új pályát és visszadob az asztalra. Ha visszalépek újból a meneküléses résztõl kell folytatni. Volt valakinél hasonló gond? Mitõl lehet ez?

Mai terméseim:

Ezt a részt kifejezetten utáltam!

Köszi a választ
Shep
Egyre jobban tetszik a játék, a grafika is nagyon rendben van. A gránátos trükk nagyon komoly. A kezdeti sokk után egészen jól el vagyok vele, bár azt hiszem lassan a végére érek.

Evin
Visszaolvasás!!!
Nálunk talán meg sem jelenik hónapokon belül jogi vita miatt, talán még utána is angolul lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szisztok feltudná valaki tenni a magyar nyelvi file-kat,vagy esetleg megtudnátok mondani honnan lehetne megszerezni??????
Lobsterman
morfin

tobias88
Rögtön az elején, az elsõ pályán, egy õr fent mászkál, egy pedig lent, én már ott elakadtam, mert mindig észrevesznek <#nyes>! Ötlet?
Ez csak annyit jelent, hogy nem játszottál még elég sok játékkal! 😉

Prince23
Ilyen rossz mentési rendszert életemmben nem láttam. Most komolyan!

CroftManor
Hát, szinte csak a hentelésrõl szól, legalábbis, ameddig eljutottam benne.. nem is nagyon tudtam mást beletenni a vidimbe