361
-
#321 Bebűjsz a szekrénybe vagy a pottyantósba -
mindegy #320 Sziasztok hogyan kell ráadni az SS-ruhát a csajra?????? -
ricsa008 #319 senki nem tudja?? -
fixpont #318 Az utolso palya meg brutalisan szar a jatek megcsufolasa, sima akciojatek lesz belole, ahhoz meg az iranyitas szar. -
fixpont #317 Gyenge kozepes, mind grafikaban, mind kidolgozasban, palyak egyhanguak, inkabb ugyessegi mint eszjatek, picit Commandos utanerzesem volt nehol. A checkpointos mentes az kritikan aluli. 6/10 -
Hoz_Hun #316 Na most megnéztem az end credit-et is (tegnap kicsit túl késő volt hozzá). Így egy fokkal jobb a vége, de még most sem vagyok elégedett. -
Hoz_Hun #315 Jaja, elég soká. -
#314 Majd a legvégén kapsz fegyvert egy bódéban, de addig hosszú az út. -
Aspyrin #313 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hálóinges pályán mikor jutottál fegyverhez? Mert én már vagy 3-4 checkpointon vagyok túl, de még mindig nem találtam, és egy szál késsel nem vagyok mindig hatásos! -
Hoz_Hun #312 Hát a vége az nagy csalódás volt. Mintha összecsapták volna.
Meg úgy éreztem nagyon rövid a játék. Ezzel együtt nagyon élveztem és pár pályát újrázok is. A malmos pálya volt a legjobb. A végén a falutól már tiszta hent az egész. Meg vicces, hogy fegyvert akart szerezni, de ruhát aaaaazt nem. Na meg hogy a kinyírt öröktől nem tudta elvenni a fegyvert csak a szekrényből. Na mindegy, jó játék volt. -
#311 6 küldetés, mindegyik 2 részből áll. -
#310 kezdek bele jönni , CroftManor hány pálya van ? -
ricsa008 #309 üdv
az mért lehet hogy hirtelen elszált a kép
mint ha a Hz elállítódott volna
5let? -
Aspyrin #308 Én egy lángszórós résznél használtam a lugert, folyamatosan. :DDD
Egyébként a kés híve vagyok. -
Hoz_Hun #307 Tegnap belefutottam egy olyan helyzetbe, amit nem tudom, hogy lehet morfium nélkül megcsinálni (úgy, hogy csendesen gyílkoljon a csaj). Hangtopítossal persze mindenkit lemészárolhattam volna, de az nem buli (pálya végére gyakran két táram is marad). Morfinnal el kellet futnom egy olyan helyre, ahonnan visszafejthettem az őrüöket. Nagyon ritkán használom a hangtompítót, shotgunt meg csak az "időre meneküljünk el" részeknél.
Mindig "Agent" rangot kapok, mi van a föltött? Általában egy-két őr életben marad, vagy nem szedek össze minden kincset.
Flare pisztolyt használja egyáltalán valaki? Már lőszert se tudok fölvenni hozzá mert tele vagyok vele. Most meg a lugerhoz vagyok fullon lőszerrel, de a hangtompítost úgyse cserélem le. -
#306 de azért jó ha kéznél van az a morfium szerintem -
Hoz_Hun #305 Tegnap álltam neki és eddig nagyon tetszik a játék. Vannak hibái, de ezzel együtt hangulatos és szép is szerintem.
Jelenleg a dokkos pályán vagyok a tengeralatjároknál, ott is a második pályán. Eddig nem használtam morfiumot. Nem tudom késöbb mi lesz a játékban, de szerintem akár nyugodtan ki is hagyhatták volna belőle. -
#304 NA végigvittem.Hát nem egészen iylen befejezésre számítottam... de egy végigjátszást megért. -
#303 nah sikerült végig :) jöhet párizs -
#302 köszi a segítséget megpróbálom -
#301 Jó hát nekem mind1, én már a végén vagyok -
#300 Egyszerűbb bemenni oda, ahonnan a sisakos fickó kijön, egyébként könnyen észrevesz. -
#299 rossz a link...szóval -
#298 Sztem ne kezd scak ezért újra, na itt a kép h én h csináltam
Persze nem ebben a felállásban Amig a jobb oldali katona bemegy a másik ajtón, addig menj be a nyilak szerint balra és szúrd le a trikós pasit. A másikat emg amikor visszajön -
Aspyrin #297 Helyes, használd a kést, csendes, gyors. :) -
#296 Inkább elkezdem elölről és vigyázok arra a 7db lőszerre -
#295 Le lehet késelni mindkettőt, vagy elkezded előröl és nem pazarlod el a lőszert és egyszerűen lelövöd, vagy visszább mész és ott van morfin és azzal intézed el. Az egyik legkönnyebb játék ebben a kategóriában (persze csak miután ráéreztél) -
Aspyrin #294 Nem szabad lőni!
Először el kell osonni balra (az előtted álló katona nem fog észrevenni, bármilyen közelnek is tűnik), ott leverni a kapcsolótáblát. Miután megnyugodtak, már vissza lehet menni az első katonához, sötét lesz, ezért gyors halál vár rá. Aztán szép lassan egyesével likvidálni kell őket. :)
Nem lesz egyszerű, morfium nélkül megoldható, de jön még SOKKAL nehezebb rész is. ;) -
#293 hogy sikerült megoldani? én is itt vagyok csak ahogy látom neked volt még lőszer nekem már az sincs -
#292 De kiszurt a katona, meghát ha megvártam volna, míg visszaáll a helyére es mögé lopakodok, még nagyobb lett volna a vidi mérete. Igy is 87 MB lett -
Hoz_Hun #291 Ugyan nem ide tartozik szóval egy kicsit OFF, de hangulateremtőnek jó, hogy most lesz a Kémnők (Female Agents, Les femmes de l'ombre) című film a mozikban (Sophie Marceau-val). Második világháború, csajok németeket írtanak szóval témába vág. Mivel eredetileg tavalyi hozzá lehet jutni neten is. Gondolom jópáran már láttátok is.
On -
Aspyrin #290 Nos, én teljesen másképp játszom. Szinte sosem használok morfiumot, addig-addig lopakodom, amíg csendben mindenkit levadászok. Igaz, sokkal nehezebb így a játék, de élvezetesebb is. ;) -
#289 Gameplayem -
#288 hát hogy mi lesz később... törlés lehet -
#287 Felveszed a morfint és azzal elintézed a lámpánál lévőt, a fentivel nem kell foglalkozni, de ha már az elején ilyen gondok vannak, mi lesz később? -
#286 legelső -
#285 Egyáltalán ez melyik pálya, mert így marhára nehéz rájönni. -
#284 Hát most nem vágom h pontosan hol van ez, sejtem... de sztem a fentit lőd le ha van nálad töltény, az alsót meg morfiumozd le és kész -
#283 nagyon ügyes vagyok magamtól sikerült a hidas két katonát megölni de mikor bemegyek az udvarba és ott is van két őr egy a tetőn egy lent . nem jövök rá hogy lehetne megoldani segítsetek -
#282 hát én feltettem és nem lett belőle splinter cell.
szerintem csak kissebb dolgokban javithat. :D