Velvet Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hamburg kikötõ, tengeralattjárós kapitányok kiikattása...ez a rész
Hamarosan elkészül a magyarítása!!!
Info itt
Akkor végre nekiállok játszani vele!
Next PC upgrade: 2022
A párizsi pályán a death of butcher part 01-ben a végén nem bírom felvenni az SS uniformist. Miért?
zita
1.)A Crypt-ben az aranyszobornál kihagytam a Secret ach.-et,ezért a Le Boeuf ban nem adta meg a Miss know it all Ach.-et.(6.-7.Ach.)
Kérdés :Ha megcsinálom a Butcher-Crypt et elölrõl,és utána ugrom a Le-Boeuf -ra szintén megcsinálva elölrõl,adja -e a Miss Know It All Ach-t,vagy a Crypt -tõl végig kell mindet játszanom a Le Boeuf ig,hogy beadja a Miss K...I.All-t ?
2.)FADE TO GREY - VILLAGE ( XBOX WORLD )
There are 5 collectibles ( DE CSAK HÁROM VAN !!!! ) to find in this mission.
http://caprine.extra.hu/velvet.html
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Kérdés :Ha megcsinálom a Butcher-Crypt et elölrõl,és utána ugrom a Le-Boeuf -ra szintén megcsinálva elölrõl,adja -e a Miss Know It All Ach-t,vagy a Crypt -tõl végig kell mindet játszanom a Le Boeuf ig,hogy beadja a Miss K...I.All-t ?
2.)FADE TO GREY - VILLAGE
There are 5 collectibles ( DE CSAK HÁROM VAN !!!! ) to find in this mission. If you look at the map you'll see that they are numbered according to how you would find them as you play. So if you miss one then you should go back and look around for the one you've missed. Regular collectibles are marked in RED. Letters are marked on the map in YELLOW (L). And Special collectibles are marked in BLUE. Please Note: In order to get the Eagle Eye achievement you must collect all of the collectibles in a single playthrough and if you reload an earlier save it writes over any progress that you may have already made.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ne tegyetek Morphine skill-re 2 csillagnál többet. egyszer mert nem is kell 2-nél több morfium - én spec gyakorlatilag csak akkor használtam ha valaki könnyedén lekaphatott volna, egyéb esetben ha nehéz lett volna leszúrni lopakodva simán fejbelõttem - valamint mert ha nem keresitek félõrülten az összeszedhetõ cuccokat, mielõtt a végsõ 2 küldetéshez értek (ahol már nem használhat a kétlábú morfiumot) nem lesz elég XP-tek ahhoz, hogy kimaxoljátok Strength-et.
"The trees move. Do you not see it?"
örülök amúgy h belekezdtem, IGN iszonyatosan lehúzó kritikája majdnem lebeszélt róla <#lookaround>#lookaround>
"The trees move. Do you not see it?"
(
érdemes elolvasni sztem.
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Logitech MX 1000
Segítségre lenne szûkségem!
Nem tudom használni a fegyvereket csak a kést hogy kell lõni a pistolyal mega sörétes puskával ?
Lõszerem az van meg ki is tudom választani de se célozni se lõni nem tudok egyikkel sem!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vagy csak olyan mint az assassin's creed...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A történetnek meg abszolút semmi köze a valódi Violetthez. Bár a haját valóban így hordta. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A végén már mikor a zsidókat pörkölik a nagy házban, ott már trainert kellett nyúlnom... Egy végigjátszást megért.
Nothing is True, Everything is Permitted
Meg úgy éreztem nagyon rövid a játék. Ezzel együtt nagyon élveztem és pár pályát újrázok is. A malmos pálya volt a legjobb. A végén a falutól már tiszta hent az egész. Meg vicces, hogy fegyvert akart szerezni, de ruhát aaaaazt nem. Na meg hogy a kinyírt öröktõl nem tudta elvenni a fegyvert csak a szekrénybõl. Na mindegy, jó játék volt.