6141
  • Falcon87
    De pangunk :(
  • me and a monkey
    Viszont kívánom és egyben gratulálok a jó ízlésedhez. :)
    A felső sor > a két szélső. Őket szeretném a köv. évben.
  • trident
    Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, szebb jövőt!:)

(és szép frageket!)

• trident
    1; Jó ping, két giga ram, reflex!:)))

2; kinézed merre van a csipa, s ha elhullik, felkapod a fegyvert.

3; nem.
  • bakvarnyu
    A mesterlövész fegyvert hogy lehet megszerezni? Az elmúlt hónapokban mióta játszok még egyszer se sikerült.
  • Serpa
    elvihették az összeset, egy nem volt már :)
  • tototto
    1 hév megálló magyar ROs viszonylatokban szomszédsági viszony :)
  • me and a monkey
    Tényleg szomszédok vagytok?
  • tototto
    hangfalakkal szemben jobb felső sarok szomszéd :)
  • Serpa
    azt meg kell nézzem
  • me and a monkey
    Akkor Te nyertél.
    Pár hete Tesco-ban 1900.- Ft volt.
    Amúgy egy ilyen jó játékért, amire ennyi új pálya van és készül, új módokkal, stb... egy ilyen összeg nevetséges.
  • tototto
    nálunk az óbudai auchanban 990ftért láttam :)
  • me and a monkey

Karácsonyi akció: január 1-ig a játék féláron, 7,5 Euro.
    Részletek: ITT
  • me and a monkey
    Tartsd meg a golyóid. ;)
  • feedb4ck
    a zoknit elfogadnám.

egyébként meg remélem a jézuska kegyes volt hozzátok, mert brutális hadnagytól csak golyót kaptok.
  • me and a monkey
    Hmmm. Velük vállvetve harcolnék Kurland Kessel hólankáin.
  • trident
    Békés, boldog, fragekben gazdag karácsonyt kívánok! :)

• me and a monkey
    Kellemes Karácsonyi ünnepeket minden RO játékosnak !

• me and a monkey
    Találkozunk a harcmezőn.
  • feedb4ck
    nem foglak a hátamon cipleni

baszom alásan,
    brutális hadnagy
  • me and a monkey
    Csak a harmadik volt az igazat megvallva...
    Várom a következő találkát, keresni foglak, mindig érezni fogod a leheletem a tarkódon...
    Ez utóbbi nem felhívás a keringőre. :)
  • feedb4ck
    csak a második panzerfaust terítette le brutális hadnagyot
    és másnap már tobrukban vigéckedett

mindenesetre átállítottam a képlopó prioritását real time-ra
  • me and a monkey
    Kitöröltem az előző hsz-t, mert nem sikerült kód és egy betűkavalkád lett a vége.
    Tehát a link:

Turulclan
  • me and a monkey
    Csak erős idegzetűeknek !

Brutal-e vagy? :)
  • WolfKrieger
    Köszi szépen! Most már minden zsír:)
  • garferi
    This steam game is currently unavailable. Please try again at another time.
    Akinek ez a baja van helyezze át a Steam mappát annak a meghajtónak a gyökerébe amin most is van.

Üdv!
  • me and a monkey
    Megnéztem, nekem sincs.
    Csinálj back up-ot a játékról (Steam opció )és telepítsd újra. Megvan 15 perc alatt és utána nincs gond.
  • Scottt
    Viszont sokszor akkora játékterek vannak,bővebb fegyverek és modok.
    De te viszont inkább az ACE-t csináld minthogy egy olyan játékot védessz amivel még nem játszottál[max meghívó]bár még én se Armáztam^^
  • WolfKrieger
    Köszi szépen mindkettőtöknek, csak az a gond, hogy a Servisec könyvtárban nincs benne a STEAMDVR könyvtár. Van esetleg ötleted, hogy hol máshol lehet?
  • me and a monkey
    Ez talán egyszerűbb mert nem kell a játékokat eltávolítani:

Solution:

You will need to edit your registry. But first you need to backup your registry. Please refer to this link http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q322756 for information on how to backup and edit your registry. Note: You need to have administrative privileges to edit the registry successfully.

1. Locate the following subkey in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\STEAMDVR.
    2. In the right pane of the Registry Editor window, double-click Start.
    3. In the Value data box, type 2, and then click OK. Note: Start key can have a value of 0 (Boot), 1 (System), 2 (Auto), 3 (Manual) and 4 (Disabled).
    4. Quit Registry Editor.
    5. Reboot computer.
  • fr4gf1sh
    A Steam "Steam Error: This game is currently unavailable" hibájának kijavítása :

* 1.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el az összes játékot ami a steamhez kapcsolódik
    * 2.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el a Steamet
    * 3.lépés | XP : Start/Futtatás és írjuk be hogy regedit, Vista:Start/Keresés megkezdésébe írjuk be hogy regedit ott a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve mappát töröljük (jobb klikk törlés)
    * 4. Indítsuk újra a gépet
    * 5. telepítsük újra a Steamet de fontos hogy az alapértelmezett helyre azaz C:\Program Files\Valve\Steam
    * 6. kétszer kattintunk arra a játékra amit le szeretnénk tölteni és már indul is a letöltés.
  • fr4gf1sh
    Én ezt a hibát még csak frissítés elhagyásánál tapasztaltam, de más játék esetében...
  • fr4gf1sh
    Azt már próbáltam, sajnos nem lehet, ugyanis hiába nem él már a címem, a gmail rendszerében attól még le van foglalva, pontosan az ebből a módszerből származó visszaélések kiküszöbölésére... :)

Senki nem tud segíteni? :(
  • WolfKrieger
    Egy hete ezt a hibaüzenetet kapom ha megpróbálom elindítani a játékot: "Error-This game is currently unavaiable, please try again at another time."
    Más is tapasztalt ilyet?
    Mi lehet a gond?
  • tototto
    na ha nem él a fiók akkor regeld be ujra a mailcimet és kérj rá jelszóemlékeztetőt :)
  • f1sch3r
    Sziasztok!
    Az a helyzet, hogy elfelejtettem a steam fiókom jelszavát, amin a RO-t aktiváltam, és nem tudom használni az elfelejtett jelszó funkciót, mivel a regihez használt e-mail címem már sajnos nem él... A steam segítségnyújtást szívesen igénybe venném, csak úgy érzem, kevés az angoltudásom egy ilyen összetett probléma ecseteléséhez :D
    Ha valaki nagyon ráér, örülnék ha megfogalmazná nekem ezt az egészet angolul, hogy el tudjam küldeni nekik.. :DD A dobozt a cd key-el már lefényképeztem, csak a szöveg kéne mellé...
    Köszönöm a segítséget!!!!!!!
  • Falcon87
    Meg pénzt :D.
  • tototto
    eleinte az unreal tournament 2003 majd 2004nek volt a total conversionje, aztán megnyerték az epicnek a fejlesztő versenyét és megkapták az enginet meg a jogokat ingyen hogy elkészíthessenek egy önálló játékot na igy készült az ostfront :)
  • Rage47
    nem, ez önálló játék
  • steweee
    ez nem vminek a modja? bf1 ?