6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5821 De pangunk :( -
#5820 Viszont kívánom és egyben gratulálok a jó ízlésedhez. :)
A felső sor > a két szélső. Őket szeretném a köv. évben. -
#5819 Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, szebb jövőt!:)
(és szép frageket!)
-
#5818 1; Jó ping, két giga ram, reflex!:)))
2; kinézed merre van a csipa, s ha elhullik, felkapod a fegyvert.
3; nem. -
#5817 A mesterlövész fegyvert hogy lehet megszerezni? Az elmúlt hónapokban mióta játszok még egyszer se sikerült. -
#5816 elvihették az összeset, egy nem volt már :) -
#5815 1 hév megálló magyar ROs viszonylatokban szomszédsági viszony :) -
#5814 Tényleg szomszédok vagytok? -
#5813 hangfalakkal szemben jobb felső sarok szomszéd :) -
#5812 azt meg kell nézzem -
#5811 Akkor Te nyertél.
Pár hete Tesco-ban 1900.- Ft volt.
Amúgy egy ilyen jó játékért, amire ennyi új pálya van és készül, új módokkal, stb... egy ilyen összeg nevetséges. -
#5810 nálunk az óbudai auchanban 990ftért láttam :) -
Karácsonyi akció: január 1-ig a játék féláron, 7,5 Euro.
Részletek: ITT -
#5808 Tartsd meg a golyóid. ;) -
feedb4ck #5807 a zoknit elfogadnám.
egyébként meg remélem a jézuska kegyes volt hozzátok, mert brutális hadnagytól csak golyót kaptok. -
#5806 Hmmm. Velük vállvetve harcolnék Kurland Kessel hólankáin. -
#5805 Békés, boldog, fragekben gazdag karácsonyt kívánok! :)
-
#5804 Kellemes Karácsonyi ünnepeket minden RO játékosnak !
-
#5803 Találkozunk a harcmezőn. -
feedb4ck #5802 nem foglak a hátamon cipleni
baszom alásan,
brutális hadnagy -
#5801 Csak a harmadik volt az igazat megvallva...
Várom a következő találkát, keresni foglak, mindig érezni fogod a leheletem a tarkódon...
Ez utóbbi nem felhívás a keringőre. :) -
feedb4ck #5800 csak a második panzerfaust terítette le brutális hadnagyot
és másnap már tobrukban vigéckedett
mindenesetre átállítottam a képlopó prioritását real time-ra -
#5799 Kitöröltem az előző hsz-t, mert nem sikerült kód és egy betűkavalkád lett a vége.
Tehát a link:
Turulclan -
#5798 Csak erős idegzetűeknek !
Brutal-e vagy? :) -
WolfKrieger #5797 Köszi szépen! Most már minden zsír:) -
#5796 This steam game is currently unavailable. Please try again at another time.
Akinek ez a baja van helyezze át a Steam mappát annak a meghajtónak a gyökerébe amin most is van.
Üdv! -
#5795 Megnéztem, nekem sincs.
Csinálj back up-ot a játékról (Steam opció )és telepítsd újra. Megvan 15 perc alatt és utána nincs gond. -
#5794 Viszont sokszor akkora játékterek vannak,bővebb fegyverek és modok.
De te viszont inkább az ACE-t csináld minthogy egy olyan játékot védessz amivel még nem játszottál[max meghívó]bár még én se Armáztam^^ -
WolfKrieger #5793 Köszi szépen mindkettőtöknek, csak az a gond, hogy a Servisec könyvtárban nincs benne a STEAMDVR könyvtár. Van esetleg ötleted, hogy hol máshol lehet? -
#5792 Ez talán egyszerűbb mert nem kell a játékokat eltávolítani:
Solution:
You will need to edit your registry. But first you need to backup your registry. Please refer to this link http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q322756 for information on how to backup and edit your registry. Note: You need to have administrative privileges to edit the registry successfully.
1. Locate the following subkey in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\STEAMDVR.
2. In the right pane of the Registry Editor window, double-click Start.
3. In the Value data box, type 2, and then click OK. Note: Start key can have a value of 0 (Boot), 1 (System), 2 (Auto), 3 (Manual) and 4 (Disabled).
4. Quit Registry Editor.
5. Reboot computer.
-
fr4gf1sh #5791 A Steam "Steam Error: This game is currently unavailable" hibájának kijavítása :
* 1.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el az összes játékot ami a steamhez kapcsolódik
* 2.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el a Steamet
* 3.lépés | XP : Start/Futtatás és írjuk be hogy regedit, Vista:Start/Keresés megkezdésébe írjuk be hogy regedit ott a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve mappát töröljük (jobb klikk törlés)
* 4. Indítsuk újra a gépet
* 5. telepítsük újra a Steamet de fontos hogy az alapértelmezett helyre azaz C:\Program Files\Valve\Steam
* 6. kétszer kattintunk arra a játékra amit le szeretnénk tölteni és már indul is a letöltés.
-
fr4gf1sh #5790 Én ezt a hibát még csak frissítés elhagyásánál tapasztaltam, de más játék esetében... -
fr4gf1sh #5789 Azt már próbáltam, sajnos nem lehet, ugyanis hiába nem él már a címem, a gmail rendszerében attól még le van foglalva, pontosan az ebből a módszerből származó visszaélések kiküszöbölésére... :)
Senki nem tud segíteni? :( -
WolfKrieger #5788 Egy hete ezt a hibaüzenetet kapom ha megpróbálom elindítani a játékot: "Error-This game is currently unavaiable, please try again at another time."
Más is tapasztalt ilyet?
Mi lehet a gond? -
#5787 na ha nem él a fiók akkor regeld be ujra a mailcimet és kérj rá jelszóemlékeztetőt :) -
f1sch3r #5786 Sziasztok!
Az a helyzet, hogy elfelejtettem a steam fiókom jelszavát, amin a RO-t aktiváltam, és nem tudom használni az elfelejtett jelszó funkciót, mivel a regihez használt e-mail címem már sajnos nem él... A steam segítségnyújtást szívesen igénybe venném, csak úgy érzem, kevés az angoltudásom egy ilyen összetett probléma ecseteléséhez :D
Ha valaki nagyon ráér, örülnék ha megfogalmazná nekem ezt az egészet angolul, hogy el tudjam küldeni nekik.. :DD A dobozt a cd key-el már lefényképeztem, csak a szöveg kéne mellé...
Köszönöm a segítséget!!!!!!! -
#5785 Meg pénzt :D. -
#5784 eleinte az unreal tournament 2003 majd 2004nek volt a total conversionje, aztán megnyerték az epicnek a fejlesztő versenyét és megkapták az enginet meg a jogokat ingyen hogy elkészíthessenek egy önálló játékot na igy készült az ostfront :) -
#5783 nem, ez önálló játék -
steweee #5782 ez nem vminek a modja? bf1 ?