6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
zoltang #5861
Red Orchestra: H of S, SG.hu-n -
#5860 Hivatalos bejelentés a RO tulajdonképpeni 2. részéről > link -
#5859 -
#5858 igen, en sem raktam fel. Fpshez tok felesleges -
#5857 Kaptatok ti is levelet, hogy van hozzá magyarosítás? Én valahogy nem vágyok rá ezt magyarul játszani. -
#5856 pl. itt megtalalod -
Gabe18 #5855 És hol lehet ezt egyáltalán megnézni hogy mik vannak meg,és még miket kell megszerezni.Mert néha játék közben bedobja hogy ez vagy az megvan,aztán ennyi.Nem lelek ilyen statisztikát se a steam-en belül,se a játékon belül... -
#5854 elesben meg nem tudtam kiprobalni, de elnezve eleg meszarszek jellegu lehet...foleg hogy 1-1 tank is vana palyan -
Elar #5853 Én maradok a Danzigon :) -
#5852 Ráadásul az új map is szar SZVSZ -
#5851 az lesz mint BFben, mindenki ezekre a szarokra fog hajtani es a public szervereken levo amugy is szar csapatmunka meg rosszabb lesz... -
#5850 Semmi értelme^^SZVSZ -
#5849 jatszottatok mostansag a game-el? bevezettek a rankrendszert, osztogat mindenfele "plecsniket". van ennek valami ertelme, vagy csak "dicsekedni" lehet veluk? -
Elar #5848 Sziasztok
Abban segítsetek légyszíves, h miért nem müxik a mikrofonom a gameban?
Az audio settingsnél (elvileg) be van kapcsolva a chat. Mégsem hallani amit mondok
A mikrofon tuti mükődik :) -
#5847 Ez a szemét Steam-os installálás agyamra megy.Múltkor gond nélkül felment most meg hiába írom be a tokon levő kódot mindíg azt írja invalid kód.Pedig jól írtam be sokszor ellenőriztem-mi a fene gondja lehet? -
#5846 Igen, a DH még nem jól optimalizált, előfordul, hogy némely pályán lag-hegyek közt játszol.
Sajnos 1-2 szerver megy csak jó kihasználtsággal de ezeken jó csaták szoktak kialakulni. -
#5845 Érdemes alaposabban megnézni mert elég jó csaták mennek. Van még a Carpathian crosses meg a Mare nostrum de a CC-t még csak ki se tudtam próbálni, nem volt szerver egy se. -
#5844 Azt raktam fel-->Szar legalábbis eddig(5perces beleszagolás)A gépigény irreálisan nagy a simához képets.Az ai hülye,és csak 2 szervert találtam a menü pedig nekem nem tetszik(túl sötétek a gombok) -
#5843 A Darkest Hour talán.Egyedül a "spawn" rendszere nem tetszik. -
#5842 Egy kérdés:Melyik a legkiforrotabb mod?Illetve melyiknek van a legjobb "feelingje"?:) -
#5841 Tegnap újra raktam a RO-t aztán felnéztem a szerverre(SiegeofBudapest'44)jó volt két dolog amin megakadt a figyelmem.
-Lehet csak sorozatos véletlenek de azért elég sok volt a tk(Nekem is sikerült véghez vinni 2-t:/)
-Második ha van valaki aki kbra összefogja a csapatot sokkal jobban megy a játék.Én igyekeztem mindig írni, hogy ki hol merről.A végére kezdett összerázódni a csapat de egyszer csak meghalt a gép,szar a tápom és játék közbe egyszerűen leállt-.-" -
#5840 Az persze, az originál pályákkal nincs gond. -
#5839 Szép. Háborúban is szárba szökken a szerelem. -
#5838 Így névről nem ugrik be szóval lehet, hogy valami user made pálya azok lehetnek telepakolva objektekkel vagy csak simán optimalizálatlanok lehet nem benned van a hiba:) -
#5837 kipróbáltam, de az Alte Ziegelei B66 pálya még most is olyan mint a diavetítés. -
#5836 most látom 1gigád van, azért kiprobálhatod. -
#5835 elvileg 2 giga ramnak elégnek kell lennie.
egy redorchestra.ini buherálást véghez vihetsz, hátha gyorsabb lesz.
leírás -
feedb4ck #5834 ime -
feedb4ck #5833 magyar honvéd udvarol
-
feedb4ck #5832 jó kép -
feedb4ck #5831 Mikor botok ellen játszol a CPU igény aránytalanul megnövekszik. Legalábbis nálam így volt annak idején mikor teszteltem. Maxold ki a botok számát és kiderül. -
#5830 Ez a kép tetszett így kiloptam a hivatalos magyar RO oldalról.
Csatajelenet: kép -
tKool #5829 Hát a gépem már nem mai gyerek. :)
AMD Atholn XP 2000+, 1GB Ram, egy 128-as Ati Raedon 9600PRO. De szerintem a tankokkal lesz gond, mert a sima gyalogos pályákon semmi gond, simán megy. Azért köszi a segítséget. -
#5828 Ilyenek ezek a játékok,van pár tankos pálya amire be se megyek
annyira szaggat,valószínűleg a dús növényzet miatt. -
#5827 nekem viszonylag erős gépem van, és jól is fut a játék maxon, ellenben ha 4-8* AA be van kapcsolva akkor a szaros rusnya bokroknál vagy fáknál beszaggat borzasztóan, de csak ha rá nézek egy ilyen növényre amugy az 50 fős pályán megy maxon :)
ha vissza veszem 2* az élsimitást akkor tökéletes lesz
lehet nálad is ez a gond -
#5826 nagyobb palya tobb ram, tobb elenfel nagyobb proci igeny. meg ugye lehet a hatterben futo sok spy es egyebb josag. milyen geped van?
-
tKool #5825 Üdv!
Most szereztem be a játékot, és rohadtul tetszik is. Eddig csak gyakorló játékot játszottam, de mielőtt neten is elkezdeném, lenne egy kérdésem, ami egy kicsit zavar. Van pár pálya (pl.: Bondarevo) amelyek egy részénél úgy elkezd szaggatni a játék, hogy már néha a kedvemet szegi. Akárhogy állítom át a képi megjelenést, akkor is csinálja. De a pálya más részein pedig simán fut, nem szaggat. Akkor mi a gond ezzel a pár pályával? Vagy rosszul állítom be display-t? -
#5824 idén jöhetne Red Orcsi 2 -
#5823 nem itt kell zsongani, hanem WAR-on. -
#5822 mar felkialtottam magamban hogy "jee ujra el a topik", erre csak a "de pangunk" szoveg var....micsoda csalodas....:)