Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* 1.lépés | Start/Vezérlõpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el az összes játékot ami a steamhez kapcsolódik
* 2.lépés | Start/Vezérlõpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el a Steamet
* 3.lépés | XP : Start/Futtatás és írjuk be hogy regedit, Vista:Start/Keresés megkezdésébe írjuk be hogy regedit ott a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve mappát töröljük (jobb klikk törlés)
* 4. Indítsuk újra a gépet
* 5. telepítsük újra a Steamet de fontos hogy az alapértelmezett helyre azaz C:\Program Files\Valve\Steam
* 6. kétszer kattintunk arra a játékra amit le szeretnénk tölteni és már indul is a letöltés.
Senki nem tud segíteni? 😞
Más is tapasztalt ilyet?
Mi lehet a gond?
Az a helyzet, hogy elfelejtettem a steam fiókom jelszavát, amin a RO-t aktiváltam, és nem tudom használni az elfelejtett jelszó funkciót, mivel a regihez használt e-mail címem már sajnos nem él... A steam segítségnyújtást szívesen igénybe venném, csak úgy érzem, kevés az angoltudásom egy ilyen összetett probléma ecseteléséhez 😄
Ha valaki nagyon ráér, örülnék ha megfogalmazná nekem ezt az egészet angolul, hogy el tudjam küldeni nekik.. 😄D A dobozt a cd key-el már lefényképeztem, csak a szöveg kéne mellé...
Köszönöm a segítséget!!!!!!!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nekem bejön, és mióta játszom képtelen vagyok régi arcade-okkal játszani. Valahogy ez a sebzésmodell és ballisztika jobban tetszik. Próbáltam azóta a Combat Arms-t, de talán ha 6x voltam fennt. Az tényleg csak egy "mész és lõsz" játék. Unalmas is.
Sokan nyilatkoznak tompa ütésrõl vagy ostorcsapásszerû fájdalomról, amit a felfokozott harci állapot, a kavarodás, adrenalin, hirtelen fájdalom miatt nem feltétlen tudnak azonosítani.
A lövedékek gyakran eltörnek és a becsapódás irányától függetlenül okoznak távoli sérülést, ugyanez igaz, ha egyben marad a lõszer, mert deformálódik.
Így egy ólommagvas esetén lehet nyakon lõnek és két araszra a mellüregedbe kerül a lõszer. Acélmagvas esetén pedig láttam olyat, amikor seggbe lõttek valakit, kisujjnyi bemeneti sebbel, combközépen pedig két kimeneti tenyérnyi sebbel...
Nagy pályák? A keleti front híres volt arról, hogy közös megegyezéssel gangokban, gyártelepen folytak....
Én nem szeretnélek rábeszélni a RO-ra. Másnak inkább mondanám, hogy a fõmenûben a practice gombra klattyolva játszon egy kicsit a botok ellen, egyszerûbb pályákon, kipróbálva a fegyvereket, mozgást, támadást, védekezést, ismerkedve az egyenruhákkal, gyakran megnyomva az "O" gombot, hogy ismerkedjen a térképpel, realizálja a pontokat.
Nem fog a RO mindenkinek bejönni, ez más mint egy "arcade fps". =)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Rendszeresek az updatek, sokat optimalizálták is a játékot.
De ez van. NEM NEKED VALÓ.
marmint gyalogos kent... assetod honnan lonek rad,eccer csak vmiert meghaltal,fegyver toltes kozben nem lehet felbe szakitva eletert kuzdeni puska tussal vagy vmi,kurva szar a mozgasa a embereknek... kizarolag hujen felepitett mappok vannak,spawn kill szempontyabol,mer kb kotelezo mer a spawn pontok szar hejen vannak stb!!utalom..
Okés minden, újra elõ-elõvettem a RO-t, de csak módjával. Hangyát láttam, hogy õ is RO-zik, bár nekem akkor éppen sürgõs tf2-zöm kellett...😊
rég hallottam felõled, minden oké!?
zsolti
üdv: zsolti
van két friss ropogós RO vendégpassom, vihetõ, csak szóljatok
zsolti
Már csak egy dolog kell: újra elõvennem a RO-t..😄
De már indítom is, ellenõrzöm hogy a kedvencekben megvan-e minden szerver, kell-e letöltögetnem.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a BF-hez semmi köze , itt 500 méterrõl is kiszednek a pró-k egy lövéssel..
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
korábban, meg hát most is BF-ezek, szóval nagyjából tudom, hogy megy ez, csak itt ugye lehet állítani a távolságot, és azt nem tudom, miként viselkedik...vagy hogy miként célozzak, ha még a távolságot is állítani lehet, ez a gondom.
zsolti