6141
  • Falcon87
    Na, tegnap este a miskolci cora-ban én is megvettem ezt a játékot. Fantasztikus! Végre valami újítás, nem csak az árkád lődözés! Tiszteletem a készítőknek.
  • Solt
    Akkor ...olsz, és ACE-t hegesztesz! :D :D
  • tpM
    nem
  • Solt
    Megvetted Te is töki?
  • tpM
    Hát azér ArmÁban nem lehet letámasztani a fegyverket peremekre, meg nincs ilyen részletes animáció rendszer (cső csere meg újratöltés stb) ami engem RO-ban idegesít, hogy egy deszka kerítés megállít egy tankot (ArmAban meg erdőkön át utat lehet szabni meg épületeket rombolni :] )
  • trident
    Üdv!
  • Neoncsoves
    Armed Assault*
  • Rue East
    Armed Assult
  • toza #5773
    a amerikasarmira gondoltal v mejik az a "armat"??!
  • Hassel606
    Szasz tri! Küldtem PÜ-t, pillants már rá!
  • stefaan
    Igen tudom hogy olyan, csak az nem menne el a notimon. Jó nekem a RO, meg beszereztem a Source-engine-t, is arra meg annyi mod van hogy most jódarabig nem unatkozom.
  • Neoncsoves
    szvsz ugyanaz mint RO csak modern hadviselés
  • Scottt
    Akkor tudom még ajánlani az Armát:) Az sem rossz játék valósághűség szempontjából(talán egy picivel fölötte van a RO-nak is^^)
  • stefaan
    "Nem fog a RO mindenkinek bejönni, ez más mint egy "arcade fps". =)"

Nekem bejön, és mióta játszom képtelen vagyok régi arcade-okkal játszani. Valahogy ez a sebzésmodell és ballisztika jobban tetszik. Próbáltam azóta a Combat Arms-t, de talán ha 6x voltam fennt. Az tényleg csak egy "mész és lősz" játék. Unalmas is.
  • trident
    Nem feltétlen.

Sokan nyilatkoznak tompa ütésről vagy ostorcsapásszerű fájdalomról, amit a felfokozott harci állapot, a kavarodás, adrenalin, hirtelen fájdalom miatt nem feltétlen tudnak azonosítani.

A lövedékek gyakran eltörnek és a becsapódás irányától függetlenül okoznak távoli sérülést, ugyanez igaz, ha egyben marad a lőszer, mert deformálódik.
    Így egy ólommagvas esetén lehet nyakon lőnek és két araszra a mellüregedbe kerül a lőszer. Acélmagvas esetén pedig láttam olyat, amikor seggbe lőttek valakit, kisujjnyi bemeneti sebbel, combközépen pedig két kimeneti tenyérnyi sebbel...

Nagy pályák? A keleti front híres volt arról, hogy közös megegyezéssel gangokban, gyártelepen folytak....

Én nem szeretnélek rábeszélni a RO-ra. Másnak inkább mondanám, hogy a főmenűben a practice gombra klattyolva játszon egy kicsit a botok ellen, egyszerűbb pályákon, kipróbálva a fegyvereket, mozgást, támadást, védekezést, ismerkedve az egyenruhákkal, gyakran megnyomva az "O" gombot, hogy ismerkedjen a térképpel, realizálja a pontokat.

Nem fog a RO mindenkinek bejönni, ez más mint egy "arcade fps". =)
  • Mersant
    1000x realisztikusabb mint COD es tarsai. spawn kill sokkal jobban ki van kuszobolve mint BF-ben volt (hisz ott semmit nem tettek ellene), itt viszont okosan vannak felepitve a palyak + aknazar. serulesmodell is 1000x jobb, nem kell fel tarat beleuriteni senkibe hogy meghaljon, nincs az hogy 20 olommal a testeben meg ugral az emberke. bunnyhopp alapbol nincs.
  • toza #5765
    de hat azert ha labon lolek azt azert erzed...azt is h belrol vagy hatulrol jott e vagy elolrol e vagy nem e... nagy a vilag az emberekhez kepest.... updatek meg nyilvan felpakolodnak maguktal kurva steam mel szal nyilvan mindig legujabbat tolom nyilvan.. de akkor is kaki... az volt 2 eve is amikor kijottek az elso verzijok de van benne vmi ami miatt aszittem h erdemes lesz megvenni...de inkabb nem is..
  • tototto
    köszönjük emese
  • tototto
    kint volt egy célkereszt az ember előtt, és brightskinű karakterek sétáltak veled szembe, nem voltak terepszinű ruhában és mielőtt rádlőttek megkérdezték szabade, majd ha megsérültél felszedted az 50es hpt meg a nagy páncélt :)
  • trident
    A "gyalogos" és tankos csaták is élvezhetőek, a realisztika, a pálya mérete, összetettsége, hangulata miatt teljesen jól összerakott a játék, az hogy neked nem tetszik, az egy dolog.

Rendszeresek az updatek, sokat optimalizálták is a játékot.

De ez van. NEM NEKED VALÓ.
  • Serpa
    telefonon bejelentkezett az illető.
  • Neoncsoves
    lelőnek valahonnan. a valóságban hogy volt szerinted?
  • toza #5759
    inkabb javitsak a fejlesztok a hibakat... es akkor de
  • feedb4ck
    a legkeményebbek nem szakítják félbe a töltést ha már egyszer belekezdtek és pont úgy mozognak mint a játékban
  • Neoncsoves
    ok akkor ne játszál vele :)
  • toza #5756
    ez a jatek szar....

marmint gyalogos kent... assetod honnan lonek rad,eccer csak vmiert meghaltal,fegyver toltes kozben nem lehet felbe szakitva eletert kuzdeni puska tussal vagy vmi,kurva szar a mozgasa a embereknek... kizarolag hujen felepitett mappok vannak,spawn kill szempontyabol,mer kb kotelezo mer a spawn pontok szar hejen vannak stb!!utalom..
  • trident
    Utólag is boldog születésnapot!:)

Okés minden, újra elő-elővettem a RO-t, de csak módjával. Hangyát láttam, hogy ő is RO-zik, bár nekem akkor éppen sürgős tf2-zöm kellett...:)

• bzsoli
    Jah, szevasz Trident!

rég hallottam felőled, minden oké!?

zsolti
  • bzsoli
    srácok, na és persze lányok is

van két friss ropogós RO vendégpassom, vihető, csak szóljatok

zsolti
  • trident
    Lesznek itt ismerősök, bzsoli is ha jól tévedek falumbeli, anno LAN partikat is szervezett, korábbi COD-os barátaim is leledzenek itt... Na és persze örülök, hogy itt is látlak:)

Már csak egy dolog kell: újra elővennem a RO-t..:D
    De már indítom is, ellenőrzöm hogy a kedvencekben megvan-e minden szerver, kell-e letöltögetnem.

• m1garand
    új mod, lehet pecázni is
  • bakvarnyu
    megattam neki a kegyelemdöfíst

• Solt
    Óóó... egy lelki társ a kedvenc topikomból!
  • trident
  • Neoncsoves
    \o/
  • Solt
    Pár ArmA-s is csatlakozik! :) Üdvözlet Uraim! :)
  • bakvarnyu
    tankok gyenge pontok
    a BF-hez semmi köze , itt 500 méterről is kiszednek a pró-k egy lövéssel..
  • Mersant
    szerintem fennt van a www.redorchestra.hu -n, de meg nem eskudnek ra. keressetek meg a tankok gyenge pontjait is (vannak rajzok a hivatalos oldalon) nehogy negativ elmenyetek legyen az elso nagy tankcsataban :)
  • bzsoli
    értem, ok, az a map jó lenne, melyik lehet az, mi a neve, nem ugrik be?

korábban, meg hát most is BF-ezek, szóval nagyjából tudom, hogy megy ez, csak itt ugye lehet állítani a távolságot, és azt nem tudom, miként viselkedik...vagy hogy miként célozzak, ha még a távolságot is állítani lehet, ez a gondom.

zsolti
  • Mersant
    van 1 gyakorlo map, de a nevet nem tudom sajnos. egyebkent meg a rutin, ki kell tapasztalni a harcmezon nehany halal altal :)