Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Átlag 5 percig tart míg sikerül bejutni valahová. Volt olyan, hogy 40 percig próbálkoztam és már éppen felkerekedtem volna, hogy felrobbantsak ezt-azt az utcában mikor bejutottam. Olyan is van, hogy feljutsz és rögtön le is dob. Ha az elsõ 2-3 másodpercet túléli, akkor minden rendben lesz a mapok között is, kivéve ha a VAC ki volt kapcsolva (ilyenkor könynen feljutsz) de játék közben bekapcsolják. Ez még nem biztos.
Csak hogy tiszta legyen: mindkét csatol dll-t be kell másolni a steam és a RO system könyvtárba, azaz összesen 2-2 pédány lesz belölük.
A steamapps.cfg-ben a felhasználó név idézõjelek nélkül van, a jelszó pedig idézõjelekkel.
Ha minden kötél szakad, két erõszakos cselekedett között benéz ide ottó és rendbeteszi a dolgokat.
ne felejtsd el átírni a steamapp.cfg-t
dietrich-nek nem jött be?
egy jó sorozat a wild bunch maprotációjából:
berezina
makhnovo
basovka
bondarevo
krasnyi
lazur
Sajnos a szerver lagzik.
Sajna nem lehet bekapcsolni a motion blurt sima D3D-ben, de aki ért hozzá, az talán tudna adni valami más megoldást hozzá. Console parancsok, vagy valami.
A berezinát mingyá megnézem... 😊
Magyar szerveren mé nincs soha senki?
Van egy. Istenek RO😮stfront Serve IP: 85.90.162.28:7757
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Egyébként most jöttem vissza Berezináról ami legalább olyan élvezetes mint Makhnovo, de vannak tankok is. Harmadjára játszom a mapon de az Orszokat még nem láttam gyõzni. Mire az erõsítés elfogy a németek még legalább 60%-on vannak. Ez a map nem balanszról szól, hanem az elõrenyomuló frontról. Nagy a háborús fílingje: hosszú készülõdés és várakozás, majd véres villámgyors összecsapások, vagy elhúzódó szarakodás. Félted az életed, hogy ne kelljen kilómétereket futkosnod. Ma többnyire egy árokban üldögéltem a nehézgéppuska mögött cigarettát szívva, ki-ki ordibálva a németeknek. Ment a hasam rendesen, gykran látogattam a bokrot, mire azonban lefõtt kávé kiszúrt bennünket a nehéztüzérség és felrobbantunk.
Azon a pályán mindenki kiélheti magát, mehetsz tankkal vagy lõheted õket PTRD-vel (ami ugye tök felesleges), van csipa is de BA64 egy se. Még döglött teheneket is kúrhattok a tanya mögött, míg nincsenek németek.
A pálya majdnem teljesen lineáris, híddal, faluval, tanyával és kiterjedt árokrendszerekkel. Talán a második legnagyobb map Orel után, bár BlackDay July-t még nem láttam.
Ma egyébként sikerült úgy lõnöm a PTRD-vel mint a vod-os cod2 szerveren az uzivá alakított pisztollyal. Annak idején lekispisztolyozós tizedesként folytattam ott harci tevékenységeket, ma már ki tudja miért.
Direkt 3D 9-nél idegesítõen néha szétesett a kép.
Átállítottam Sima Direct mD-re és most jó, csak sajnos inactív a Motion blur a játék alatt. Lövésre és gránátra sötétedik a képernyõ.
Valahogyan elõ lehet csalogatni a Motiuon Blur-t Sima Direct 3D alatt?
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Most pl. a Wild Bunchon nincs VAC és nagyon könnyû bejutni. Ilyenkor szokott elõállni az a ritka dolog, hogy egy idõ után szétkapcsol a játék.
"An unknown steam error is pereventing you from connecting to this server if the problem persists please contact valve for support" Ez nálam is elõfordul. Ha egy szerver folyton ezt nyomja "connection error" nélkül, akkor valószínûleg nem tudsz rá felmenni.
Az alap steammel nem hiszem, hogy menni fog, de feltöltöttem ide két dll-t. Mindkettõ 2 kópában van jelen: steam & RO system könyvtár.
dll.rar
"An unknown steam error is pereventing you from connecting to this server if the problem persists please contact valve for support"
Ez vajon mit akar jelenteni?
Esetleg nem tudja valaki linkelni a steam patchert? (mert most alap steam van fenn)
Egyébként meg, megpróbáltam mégegyszer és véletlen ugy indult el hogy kis ablakban és nem teljes képernyõn ezért mikor megpróbáltam csatlakozni valahova akkor látom kint a windowsba hogy a játék hiányol egy "vstdlib_s.dll" fájlt.
Mikorra várható a dobozos?
viszont készül egy faja mod
Mare Nostrum
Lehet hogy a hackelt steam.dll lesz a kulcsa a dolognak?
Egyébként van valami várható idõpont a dobozos kivitelben történõ megjelésre?
- steam.dll jelenléte a RO system könyvtárban (esetemben a mérete 3 174 400 bájt. ha ez nem a standard steam.dll, akkor a provision féle pecs terméke)
- steamapp.cfg jelenléte a RO system könyvtárban (benne steames felhasználói név és jelszó. Ezt kellett átjavítanom, hogy játszani tudjak)
Ha nincs ilyened, itt az enyém fiktív felhasználó névvel és jelszóval, amit értelemszerûen meg kell változtatni:
############################################################################
##
# SteamApp.cfg
#
# Steam Client App configuration-override file
#
# This file is read by the Steam code in the Client
# Application, and controls configurable parameters that
# affect only that App.
#
# To be effective it must be placed in the App directory
# (for example, c:\Steam\SteamApps\[email protected]\Half-Life\).
#
############################################################################
##
#
# Debug-launch settings
#
# Use these settings when you are running your application directly
# from your debugger (ie, not launching the App from the Steam UI)
# In such cases, you need to tell Steam which application
# you are running and the version you want to use. Each application has
# an ID number and each version of your application has a version ID number.
# You also need to indicate the username you are running Steam under.
#
# SteamInstallPath should point to the directory where the corresponding Steam.exe
# resides
#
# To do a debug launch:
#
# - do at least one launch from the UI first to ensure the Minimum Footprint files
# are present
# - leave the Steam UI running
# - copy this file into the App directory
# - fill out the following config parameters
# - copy Steam.dll into the App directory
# - run the app directly or through the debugger, with "-steam" on the command line
#
# You may leave it setup and still do normal launches through the
# Steam UI. However, if you comment out the SteamInstallPath parameter,
# you must also REMOVE Steam.dll from the App directory, or else the
# launch will fail with "The local Steam service is not running".
#
SteamAppId=1200
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="G:\Steam"
#
SteamAppUser=brutalishadnagy
SteamUserPassphrase="brutalishadnagyjelszava"
A #-al kezdõdõ sorok valószínûleg elhagyhatók. Csinálsz egy txt fájlt, belemásolod, átjavítod a felhasználói nevet és a jelszót aztán megváltoztatod a kiterjesztését cfg-re.
A játékot a steamen kívülrõl indítottam miközben a steam már ment.
Két szerveren játszottam: valamelyik neogen meg a wild bunch. Kb. 10 próbálkozás után tudtam bejutni (nagyon sokan meghaltak). Talán a steam identifikációs szerverei hibáznak ilyenkor.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?p=410060
Lehetséges, hogy azért adta fel, mert egyszerûen nem tudta mivel jár a kapcsolódás: látszólag véget nem érõ szarakodással.
Az ügyben nyomozást rendeltem el.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
íme
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
ha van folyószámlád akkor igényelhetsz hozzá internet kártyát (éves díj nem sok) ne tartsál rajta egy fillért sem majd mikor vásárolni akarsz valamit akkor utalsz rá pénzt.
Ennyi az egész szerintem ez így biztosnágos vagy nem erre gondoltál ?
Vagy Steam-en keresztül letöltöd, cirka 2 GB, ára pedig: 6700.-
Bõvebben.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
rendeld meg kulfoldrol, haveromnak angliabol 1000Huf volt a postakoltseg pluszba mikor a WOWot megrendelte, a RO amugy 7000 ropi atszamolva, szal 8bol megusznad ha minden igaz..