6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3661 jobb gomb a my gamesnél a játékon és kellenne lennie egy send mailnek ahova be kell írni a mailcímet ahova küldeni akarod a passt
mail címem: [email protected] -
#3660 megvan! mond el hogy kell elküldeni és elküldöm :-) -
#3659 hali, engem érdekelne a guest pass ha még megvan:) -
#3658 van guest passom, ha kell elküldöm valakinek szívesen -
#3657 Hali!!!
megvettem a játékot!! jeee most töltöm le -
Neoncsoves #3656 rosszul írtam az ip-t!
akkor: redorchestra.myip.hu:8768 -
Neoncsoves #3655 szevasztok! Örömmel jelentem, belőttem egy TS Szervert addig amíg nem tudunk valamit intézni. amikor szóltok elindítom a szervert. 24/7-ben nem tud futni mert a gépemről megy!
IP: redorchestra.myip.hu -
#3654 Hali! Vki tudna küldeni egy meghívót? Nagyon megköszönném! Privibe pls! Thx előre is! -
#3653 Természetesen semmi, csak azt hittem Te immunis vagy a "klánosodásra". -
#3652 Jól látom ,hogy ez egy korai KT porsche toronnyal....még véletlenül sem azt teszik bele amit "nagyszámban" gyártottak 1 dolog hiányzik ezekböl a játékokból a hozzáértés ... vicces hogy minden tankon ugyanott van a löszer és motor kilövési pont ami még véletlenül sem fedi a valoságot meg persze meröleges oldallövés 400m en belül a személyzetre nem halálos... vannak éredekes dolgok a játékba ennek ellenére jelenleg ez a legjobb online "harci szimulátor" hangok tetszenek grafika egész jó csak lehetne kicsit reálisabb a dolog. -
#3651 re nem baj. Nekem volt nem kellemes tapasztalatom, de lehet csak én vagyok szenzitív. -
#3650 várom már hogy egy királytigrissel irtsam a férgeket :) -
#3649 hát más nem maradt, esetleg hajóágyúval -
#3648 hm.....na ezt mivel fogjak kiszedni a szovik? talan repulovel? -
#3647 fasza, asszem vezsek egy ro-t -
#3646 ez nem igaz, nekem sima visa electronom van nem dombornyomott mégis megtudtam venni -
#3645 nekem automaták közt az MP44 fekszik kézre.
no és az MG -
#3644 whats problem?
^^
én se. -
#3643 Megvallom nem értem. -
#3642 De remélem te nem élvezed a bugabuzust. -
#3641 #3C|SkiLL>SerpaSG
Serpa. Te is fiam Brutus..... ;) -
#3640 A RO-t csak dombornyomott bankkártyával lehet megvenni!
Szóval akkor tudod megvenni ha domborúak a betűk rajta. -
#3639 Várom már a módot de semmi hír, hogy mikor szándékoznak kirukkolni vele.
Hivatalos honlap
Más: igazad volt a fegyverekkel kapcsolatban, a Kar és a Mosin Nagant értő kézben halálos tud lenni.
Bár nekem az automata karabélyok jönnek be, Tokarev, Gewehr. -
#3638 OMG!!!
Király Tigris -
#3637 ezeket a modokat meg nagyon várom, csak félek szerver nem lesz belőlük, mert pl ut2k4hez is van ezer mod , sőt totalconversionök, de szerver nincs hozzájuk, vagy ha van is 1-2mindig üres :(
igy járt RO is ami ugye 2k4TC -
#3636 attól függ mikori, én azzal vettem, de a régieken még nem volt a hátoldalon biztonsági 3jegyű szám azzal nem ment, de az újon már van és azt elfogadja :) -
#3635 Junior plusszos visa electron kártyával meglehet venni a ro-t? -
Neoncsoves #3634 az érdekes lesz... a CC moddal mi van? :) -
#3633 Jaja II. vh É-Afrika 3 Tigris 44 Shermant kilőtt és utána elvonult.
'Sok lúd borítja majd holtan a csatamezőt' -
m0rTaL #3632 Sok lúd disznót győz...ennyi...XD -
#3631 bocs hogy így ide "pofátlankodok" de nekem fontos
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl [kicsi] tankot, házat stb)
MSN címem: [email protected] -
#3630 hát nagyobb kunszt shermannal német tankot fogni -
#3629 Menekültök?:D -
#3628 szép de mit fogunk csinálni shermannal a német tankok ellen? -
m0rTaL #3627 Nem tudom láttátok -e jön a Red orchestra legujabb modja legalábbis készül:)
további infokert
www.wargamer.hu
http://www.marenostrumgame.com/June%20Telegraph.pdf
Észak Afrikai hadszíntér -
Alkarcsont #3626 bug. -
m0rTaL #3625 http://www.wargamer.hu/wg.cgi?modul=forum;page=01;forum=14;
Ajánlanám figyelmetekbe a linket. -
#3624 igen ez elofordult mar nalam is, de csak akkor ha szinte egymas szajaban vaygunk... -
#3623 olyannal találkoztál már, hogy a viszonylag közelről leadott lövés hatástalan, lepattan mind oldalról, mind szemből sőt volt olyan, hogy hátulról se sikerült kilőni? -
#3622 nem az oldalaba, hanem ha 1 vagy 11 oraba allsz be szembol ferden, akkor is a front pancelt lovik, de ugye igy lepattan rola a lovedek. ha merolegesen oldallal allsz, akkor szinten 1 lovesbol kiszednek...