6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3581 hát ezt eddig is tudtuk, ne is számitson rá senki hogy fogják árulni ha akarták volna már réges rég lenne forgalmazója, mostmár utolagosan szerintem 99% hogy nem is lesz
remélem ue3ra is kiadják majd a srácok idővel RO2-t pl :) -
#3580 =) -
Alkarcsont #3579 megkérdeztem a galayis-t mikor lehet náluk kapni a játékot ez a sajnálatos válasz érkezett:
Tisztelt Érdeklődő!
Sajnos nincs hírünk az érkezéséről, egyenlőre még nincs magyarországi forgalmazója.
Tisztelettel:
CD Galaxis / GalaxisNet
==================================================
Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 64.
Telefon: (06-1) 479-0933
Email: [email protected]
Honlap: www.galaxisnet.hu
==================================================
-
#3578 jó volt, igaz skacok? :) -
#3577 Sziasztok!
hallottam steamen hogy steamen van meghívó egy játékhoz. ez igaz? ha igen akkor valaki küldene eggyet? Ha elmondjátok hogy kell én is szívesen küldök cserébe dod vagy cs:s meghívót:-) -
#3576 kk.
Ma délután, estétől akkor tridentSG -re váltok, aki felvesz emailen keresztül: [email protected]
(ha meg lennénk 10-en, 20-an, akkor egy ts is megoldható.)
Aki gfm-ezett: Hans Keeman is bepróbálkozott a RO-val, Peteshark is tervezi megvenni én pedig a trialaccountomat HangyaQtyának passzolom le jövő héten:) -
#3575 1xűbb ha emaillel veszlek fel, elküldöd?
v rakj SG a trident mögé. -
#3574 nem.. Nem tudom mi az ileltve ilyen nicket nem használtam.
Amikor én vettem fel azokat, akik ide beírták a nick-üket, nem írt ki semmit.
Mondjuk lehet érdemes lenne tényleg akár az sg akár a hun tagot viselni (bár a cod pléjerek miatt a hun-tól viszolygok).
Klánról sohase legyen szó, csak baráti társaságról és bandázásról:) -
#3573 én a Lazur mapra benéztem, azt hittem olyan lesz mint a CoDos, de nem.
trident aka NoTSaG ?
ezt kaptam amikor felvettelek trident. -
#3572 Próbálok, próbálok, felvettem barát listára Rich-t és SerpaSG-t:) -
#3571 Ma én is megpróbálok menni, Smolensken még nem jártam.
DE ! Legutóbb első lettem az "Enemy at the gates2" pályán oroszoldalon, ez még engem is meglepett.
Oldal elkúsztam a német vonalak mögé - Volga part, német állások - és egy rom mögül szedegettem le a krautokat.
Egyébként tényleg filmszerű a pálya. -
#3570 a Smolensk-i map nagyon el lett találva.
ma is leszel? -
#3569 Nagy csaták voltak a napokban, szerencsére Serpával is sikerült összefutnom. Valami ragadhat rám a koszon kívül, mert még rengetegszer lelőnek (rolf), de próbálom a csapatot segíteni =) -
#3568 ahol hely van :)
mindjárt megyek. -
#3567 melyikre jártok mert több is van már :) -
#3566 én ma olyan 21.30-22.00 körül csatlakozom, bunchra.
leszel? -
#3565 :P
Igaz statban még messze vagyok, de próbálkozom. Ma nagyon jót tanksofőrködtem, ez a lényeg:) -
#3564 De így hogy a demoban nincs kézben a fegyver így az egész nem ér egy rakás szart sem. -
#3563 Supportban már szerepelt ez a megoldás a demoplayre omfg!:
Demos from the main menu always crash me, too, but from ingame, it works. Just play Kaukasus or something in practice mode, pull down the console, "demoplay filename" and off you go....
-
#3562 hihetetlen... -
#3561 Jah hát chache ellenőrzés megvolt, de elég felesleges volt, mert friss telepítés.De továbbra sem jó.Az meg sallang szöveg hogy nem jó driver vagy szétuningolt vas.
Megírom nekik a hibát pontosan megnézem mit szólnak hozzá. Remélem nem ugyanezt. -
FLeK0 #3560 I have a General Protection Fault (GPF) What do I do? -
#3559 THX!
Mostmár csak az az érdekes hogy Nem MŰKÖDIK!
És nem csak nekem egy haveromnak sem!
Ez ilyen szar fos bugos? Ilyen hibát ír ki (windowsba critical errorként):
General protection fault!
History: UGameEngine::LoadMap <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- Level Gorlitz <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 0012FF18 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Van akinek egyáltalán jó?
-
sFAlastor #3558 Konzolba beírod hogy demoplay demoneve. -
#3557 steam oldalán megtaláltam a megoldást.
itt egy lehetőség, h aktiváljuk a guest passt.
böngészőbe beírni:
steam://ackMessage/ackGuestPass/< Your Guest Pass Code > -
#3556 van egy kis gond.
amit küldtél mail, az abban lévő linket nem tom előhozni, úgyse, h a böngészőbe bemásolom.
?? -
#3555 Valaki tudja hogy lehet visszajátszani azt a demot amit felfesz az ember? -
#3554 megvan.
még ma letöltöm. -
#3553 OK, egy haverom is képben van még, de ha megmarad akkor igen.
Találkozunk a csatamezőn! :)
Megkaptad már? -
#3552 ha nem passzolod el, szívesen veszem majd ^^ -
#3551 Elment. Ha jól néztem, akkor 1 hónapig jó, hacsak meg nem toldjuk még eggyel. Én alapból kettő meghívót kaptam.
Részletek -
#3550 köszi.
bmikor felhasználható? -
#3549 Igen, igen, nem felejtettem el.
E-mail címed privátban kérem. -
#3548 #3279
:) -
#3547 Aki tudna meghívót adni privibe írjon, nagyon megköszönném! -
#3546 Na szereztem meghívót.Most beépülök a játékba jobban mint annó!
Akkor nem jött be, de egy haverom esküszik hogy ennél jobb game nincs csak játszak vele két napot egyfolytába:D -
Neoncsoves #3545 -
#3544 Én Rich néven halok meg általában. -
#3543 #3531 -
#3542 Forumra a nevedet.