Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugyu
Meg lehet ezt valahol eredetiben vásárolni, vagy csak asteamon lehet letölteni és fizetni is? Ja és mennyibe is kerül? Ha lehet és netalán van valakinek egy eredeti eladó, akkor jelezzen. Köci

Mersant
2 rekesz sör áráért meg tudod venni, dupla haszon...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

F12-vel tudod állítani

Akkor véget ért a móka. Próbáltam kijátszani magam, mert egy idõre le kell hogy disszociáljak a játékról - elég sok munkát felhalmoztam. A warezos dolgokat azért naponta leellenõrzöm és ha más nem tesz imeg, akkor szólok, ha van valami.
Ezt te tudod variálni közelíteni távolítani a sniperrel.
Az tényleg jó csak ritkán lehet hozzáférni egyébént nem tudom mért de egyes szervereken csak a cél optika látszik mint alapból de van olyan mint pl a codban hogy kitakarja az egészet. Szerintem jó megoldás mert célzás közben valaki oldalról arra somfordál akkor észre veszed és nem tud meglepni meghát így reális.

\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fővel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensőmből vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegőt!

Serpa
baró a sniper.
szedtem le az emberkéket, mint a céllövöldében, azt se tudták ho vagyok.

Végre sikerült belõnöm ezt a távolság dolgot a tank lövegen 4-5 tankot sikerült kilõnöm közben 1 találatott kaptam.
De a legjobb a Krasnyioktober pályán bajonettel gyilkolászni a németeket több németet szúrtam le mint amennyit lelõttem lenn tartom a szúrony gombot és sprint az ellenség felé jó móka <#hehe>

Kár hogy ma vége lesz az ingyen hétnek <#szomoru1>

\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fővel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensőmből vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegőt!

Mih ez a hiba amikor befagyok a kezdõre?
MÁr többször elõfordult kiválasztom a kasztott után betölt mindet csak karival nemtudk semmi lépést se tenni ....
Lõni tudok ,de ujra töleni nem.
Csak a disconnecdt segit...
Többek közt erre értettem az optimalizátlanáságt a gamenek és egyéb hülye dolgai miatt....

Serpa
tárgyalás alatt van; lehet, h az 1C lesz az itthoni forgalmazó.

Téleg a dobozos változatal mivan itthon nem lehett kapni?
Kih a kiadója?
Mert most vacilálok hogy ezt vegyem vagy a dod-ot és stemes vásárt kihagynám..

me and a monkey
Egyébként revideálom a véleményem, hogy gyalogost nem lehet kiiktatni, tényleg a HE lövedékkel hidegre lehet tenni õket, kipróbáltam. Csak mellé lõttem és meghalt.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

LOL 😄
Ez igazi?
MErt valóságba elég érdekes lehett igaz ne haják honnan loh ,de helyhez kötött és ha egyszer kiszurjak könnyü bom

hangtompító ágyúra:

ami a SPLAT-pt illeti vagy megváltoztatták a map-sorrendet vagy véletlen megy...
Mersant
pl.: de a többi is érdekes:

"Ahogy kezdtek elterjedni a páncélosok, úgy kezdtek elterjedni a páncélelhárító fegyverek, amelyek viszonylag kis ûrméretûek voltak (a két világháború között jellemzõen 20 és 37 mm között), de nagy sebességû lövedékeikkel képesek voltak átütni az akkori kor viszonylag vékony acélpáncélzatait. Ezek az ágyúk azonban hasztalanok voltak, ha egy erõdítést kellett lerombolni, vagy ha házakban bujkáló katonákat kellett semlegesíteni. Ezekre a feladatokra ugyanis nagy átmérõjû, nehéz és lassú lövedékek kellettek, ezért specializálták a jármûveket egy-egy feladatkörre."

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Jah az arad night is jóh! Ugyanaz mint arad csak sötétbe 😄

Dietrich
voltam egy brit szerveren..semmi mást nem hallani ott csak a fuckin szót <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

me and a monkey
Meghal, de elõõte haldoklott még egy kicsit, emelgette a fejét majd szép lassan kimúlt
Béke poraira +++

Román képeslap
Arad by night

bakvarnyu
ez tul hosszu, nincs kedved összefoglalni a lényeget?<#vigyor1>

Mersant
az tény hogy pl. egy házba becsapódna 1 AP akkor a fal repeszei valószínû kicsinálnának, meg nagy sanszal meg is süketülnél, sõt szívrohamot is kaphatsz...,de ha így oldották volna meg akkor fölösleges lett volna 2 fajta lõszer, és ugyanolyan gagyi lenne a játék mint a többi lövöldözõs tankos pl. BFek...
amúgy én sem vitatkozni akarok, csak reagálnom kell az ilyen kommentekre...<#nezze><#vigyor>

Mersant
a tankban lévö ütésre, hõre, túlnyomástól robbanó dolgokra: üzemanyag, lõszer, olaj...

trident
igen, nem is a lövedék repszhatására gondoltam, hanem amibe csapódik.

DE. tényleg nem vitatkozok ezen, de nem is akarok most utánnaolvasni, van egy rakat dolgom és megyek vissza RO-zni😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

AP lövedékben nincs repesz így max a légnyomás lehet okozhat sérülést azt nem tudom hogy robban is e a cucc.

trident
Igen, HE lövedéket használok, de elõfordult kezdetben egy párszor. Hááááttt. Tartalékos vagyok, nem kellett szolgálnom, de ha valaki mellé csapódik be egy páncéltörõ lövedék, azér szerény tudásommal azt gondolnám, hogy a légnyomás, a becsapódás energiája, a repeszek nem hatnak pozitívan az emberi testre.

Aradon, az északi mezõvel szemben vagy egy pajta, melynek padlásrészére fel lehet menni és a tetõ egy kiszakadt részén a hohoszok szeretnek kilövöldözni. Az tiszta sor, hogy az ap lövedék mire szolgál, de én nem örülnék neki, ha befigyelne mellém. Bár ilyen helyzetben majd hivatkozok a bowling golyóra.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Érdekes, hogy veled fordulnak elõ a legfurcsább dolgok...
Akkor mitõl robban fel egy tank amit eltaláltak AP-vel?

Mersant
"-az valban ciki, ha belövök a AP lövedékkel egy pajtába akkor vígan szaladgálnak a gyalogosok,"

mitol lenne ciki? ez nem robban, csak atszakitja a pancelt, oylan mintha egy bowling golyot basznal be. HE-t kell hasznalni...

detto<#hehe>

trident
Nálam nagyon nem voltak gondok,
-a játékos modellek brékdenszén jó lenne javítani,
-a fegyverek célzás találat rendszere jó, gyakorlás kell hozzá,
-a tankos csaták hangulatosak, de néha ott sem tiszta, hogy a legjobb lõni,
-az valban ciki, ha belövök a AP lövedékkel egy pajtába akkor vígan szaladgálnak a gyalogosok,
-a csipázás tetszett, pedig sohasem szerettem csipázni,
-a pontlövõk használata nehezebb, de a gehwert jól használható,
-a sorozatlövõket meg gyakorolni kell, fekvõ gugoló helyzetbõl rövid sorozatokat érdemes távolabra,

Az Americas Armyban látott apróságokat (pl. kaszt választási sorrend) jó lenne belevenni.
És érdemes lenne a készítõknek egy hangyafasznyit elmozdulni a játszhatóság irányába, hogy ugyan rétegjáték legyen, de a játékélmény fontos, legyen kicsit könnyebben emészthetõ, hangulatosság mellet sikerélmény is több jusson.^^

Most idegesitett fel igazán elöször a game 😄
Arad-nál meg más tankos mapnál imádni való ,amikor egyedül visszed el a tankodat ,és szépen megállsz már becélzod az ellen tankját ,és amikor lönnél beszál egy ügyes gyerek és el rallyzik onnan....
Méghozzá ugy hogy le is lönek minket...

Kéne a tankokra ilyen zár ,hogy aki elöször szállt be ne engedhesen be a másikat ha ugy akarja...

bakvarnyu
haha király.
én egyébként ilyen hibákkal nem találkoztam amit irtatok azalatt a kemény 45 perc alatt amíg játszottam, távcsövessel 1 lövés 1 ember ha pontosan fejbecsûröd.
A tankos dolog meg a BF1942-ben is úgyanígy van, ha nem pontosan találod el a gyalogost az ágyúval nem hal meg.

hat nallam pl ez nemigy tortent..(vissza raktam a jatekot kozben...unalmas volt a hetvege torott asztal meg roncsolt bill nelkul...)
kb 1-2 mp eket is kesik neha pedig magam ala lottem..160-170 es pingel..maskor meg ugyanennyivel siman oke minden..viszont tovabbra is erdekes hogy fulra fegyver cso elott a csavo,lenyomok egy sorozat,es hatra fordul hogy lelojjon...hmmm
Dietrich
ma a keresztfiammal toltuk..õ vezetet én lõttem és fordítva..hát jó pár németet hazaküldtünk <#hehe>
de volt egy akirõl lepattantak a skulók (5 lövést kapott a tankja de meg se kottyant neki), gyalogos mappon halhatatlan volt..ide is betört a cheat? <#sir>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Tudjátok mit hiányolok az RO😮stfront-ból? A szovjet csapatszállító teherautókat, amik még a mod-ban benne voltak. Meg a Sevastopol pályát pl.
Gyalogost, ha nem egy házban van legcélszerübb a tang gépfegyverével leszedni, nem azzal, ami a toronyban van, hanem ahol a rádiós foglal helyet 3. pozíció!
me and a monkey
O.K. Akkor én voltam béna, kipróbálom.

Nekem müködött rendesen HE lövedék mikor tankkal épp foglaltam és jött egy gyalogos bemenekült egy házba belöttem az ajtón egy AP-t mert az volt a csõbe és semmi a következõ HE volt és azt már nem élte túl.

Ping tökre nem lényeg vegyétek észre, hogy ping és ping között is különbség van. Szerintem jó a netkódja az RO-nak én 100-as pingnél is belelõttem a falba megnézve mennyit késik, és nem volt probléma, az embereket is szedtem lefele puskával...
me and a monkey
Panceltoro lovedekkel ne is lojel gyalogosra, mert a valo eletben sem szednel ki vele senkit, hacsak nem telibetalalod, HE-vel pedig cafatokra szedi ha a hatosugaranak megfelelo helyen van a gyalogos, aki nem ezt tapasztalta az bizony csunyan mellelott

HE lövedékkel lõttem. Mindegy, azért ezt még kipróbálom újra.

Serpa
arra írtam, h "erre varrj gombot".

Dietrich
amúgy valaki ott TK-zott minket rendesen..téged lelött engem megsebzett..hogy rohadna le aki spawn pontnál ezen élvezkedik...

Dietrich
dehogynem!
írtad:
Figyelj!
én figyeltem és löttem..T34 meg fûstölt utána 😊

amúgy jöhetnél TS-re akkor könnyebb lenne .p

Serpa
megsértõdtem, mert nem figyeltél.
<#vigyor>

Mersant
hm...erdekes olvasni itt 1-2 velemenyt :-)

-nekem a pingem semmivel sem rosszabb mint mas jatekoknal, sot itt magasabb pingel is normalisan lehet jatszani
-panceltoro lovedekkel ne is lojel gyalogosra, mert a valo eletben sem szednel ki vele senkit, hacsak nem telibetalalod, HE-vel pedig cafatokra szedi ha a hatosugaranak megfelelo helyen van a gyalogos, aki nem ezt tapasztalta az bizony csunyan mellelott
-ugyanigy a kezifegyvereknel is, az ujratoltos fegyver halal pontos, hacsak 1 legypiszkot latsz is a monitoron, de azt eltalalod akkor biztos halal, de ha eltalalsz valakit es nem hallna meg akkor azt onnan latod hogy annak lelasul a mozgasa, akkor viszont nem tud kapasbol megfordulni, ha nem igy van azt jelenti mellelottel ;-)

ami tenyleg zavaro a jatekban az az hogy a fedezek mogott hasalsz, es egyszercsak rajta talalod magad, valamint hogy 40cmes homokzsakot nem lehet atugrani, amugy ezt leszamitva a jatek kozel tokeletes...

ez 1 csapatjatek, senkit nem erdekel a statod, a lenyeg hogy a csapatd nyerje a meccset, BFben is utalom az olyan embereket akik miatt nem lehet jatszani mert a statjukra izgulnak, egesz nap 1 ponton campelnek hogy jobb legyen K/D aranyuk stb. szerintem ez szanalmas...amugy meg ha a lista elejen vegzel akkor jol jatszottal, vagy ha nem is jol de eredmenyesen, ilyen egyszeruen meg lehet allapitani...<#vigyor>

Dietrich
a tankos része odabasz rendesen pl. az uo-nak..ebben kétségtelen jobb. ha jó a csapat és tényleg hallgat a fõnökre kifejezetten élvezetes, II. vh-s feeling
a mapok kinézete

de ami kiábrándító benne a gyalogos része, a hatalmas pingek 1024/192 adsl terén is..nekem 25-ös pingjeim vannak a coduo-ban, de itt 100 körül is volt..

me and a monkey
Na jó, de ha HE lövedékkel - ami elvileg gyalogosok ellen is jó - a lába elé lövök közvetlen közelrõl, vagy amikor a csûr oldalában áll és mögé lövök, hogy a falon robbanjék a golyó és cafatokra robbanjon az ellen... akkor azért vígan ne szaladjon el.
Mindezzel együtt élvezets játék, amit nem szeretek benne:
- karaktermozgás szörnyû (Cod UO-hoz képest burleszkfilm...)
- néha (bár csak 60-as pingem van)képtelen vagyok nyílt téren eltalálni bárkit is,
pl. újratöltõs fegyverrel talán 1X találtam el egy embert)
- hiába találok el v.kit, akkor sem hal meg, hanem megfordul és lelõ.

Már hogyne lenne közze az is megjelenitéshez tartozik...
Egyébként példádnál vissza térve valszeg nem találtad el.
Itt mindenél pontosan,nyugisan kell célozni!(mint rendesen)
Egyik lenti hozzászolásra a Tank lövészetnél is azért nem hal bele a gyalogos ,ha rá lösz,mert egyszerüen nemtalálta el normálisan.( leh lehet lõni ,de pontosan kell célozni)
Igazábol se lövöldöznek a gyalogságra a tank lövegel ,ezért találták kih a gépuskát vagy az olyan lövedéket ami ugy robban mint egy nagyobb kézi gránát (he)!

most már el fogom kérni az üzenõfüzetedet
es tenyleg!mivan a tobbi,kb 30 mappal?!