6141
  • HUmanHunter
    most mondta apám hogy telefonáltak neki hogy holnap hozzák, jee ^^
  • Gabe18
    Ok,kösz.
  • Serpa
    asszem lesz benne egy link, arra kell kattintania miután a steamet telepítette.
  • Serpa
    "Mennyien játszanak"
    server/player

"mi a játék célja"

szórakozás.

"megéri azt a kétezret??"

többet is.
  • BoKK
    Sziasztok!
    A játék felől érdeklődnék. Mennyien játszanak mi a játék célja megéri azt a kétezret??
  • Gabe18
    Működik.Jó sok új pálya van,szinte mindenütt olyanok mennek.Legalábbis nekem újak.
    Viszont járt hozzá két meghivó ha jól látom.Azt egy ismerősömnek hogy tudom átadni?Azt tudom hogy az e-mail cimére kell küldeni,de neki utánna mit kell vele csinálni?
  • HUmanHunter
    majd írd meg hogy működik e egyáltalán :D
  • Gabe18
    Ok,köszi.
    Közben én már meghoztam Galaxisból.Egy DVD-s a dolog,meg egy magyar nyelvű sablon tájékoztató van benne a Sevenm-től.Szóval semmi extra,de hát 1990-ért mint nyitó ár,bőven jó.Na nézzük a telepitést...
  • HUmanHunter
    nekem kiszállítani ^^
  • bakvarnyu
    Nézd úgy, hogy játszhattál vele egy évig mi meg nem.
  • tototto
    galaxisnetnél már kapható 1990ft, nem mondom jó olcsó, steamen jóval többért vettem :S
  • Mersant
    szinten UK
  • Serpa
    nekem UKból.
  • bakvarnyu
    nektek honnan van dobozos?
    egyébként meglep milyen sokan várják !
  • Serpa
    amiről Mersant beszél az a gyűjtői kiadás.
    60 kártya van benne (térképekről, tankokról), egy fém RO dögcédula, stb(háttérképek, trailerek, ...)
  • Scottt
    Nekem 2cd,egy manual,egy képeslap volt:)
  • Gabe18
    Már mit nem tudnak,a CD Galaxisba vinni,vagy neked kivinni?
    Már amúgy lassan én is ott tartok hogy a SevenM-től rendelem,de most hogy 14-15-re beigérte a Galaxis megint elbizonytalanodtam...
  • Mersant
    nincs benne semmi extra: nekem 2 CD + 1 kis konyvecske, ennyi...mondjuk volt valami masik verzio is, abban voltak + cuccok, de nem tudom mar mik. viszont ketlem hogy itt azt hoznak forgalomba.
  • tototto
    ezt a pár napot már kibírjátok ha eddig nem vettétek meg steamen :)
    én anno nem tudtam ellenállni neki, pedig de jó lett volna ez dobozosan :(
    ha megveszitek pls nyomjatok róla pár shotot mi van benne a dobozban, lehet megveszem dobozosan is, de ha csak egy dvd akkor fölösleges
  • HUmanHunter
    sevenm et felhívtuk, aztmondták csütörtök előtt semmiképp nem tudják
    felhívtuk a hivatalos cuccot, aztmondták nem tudják megmondani hogy mikor hozzák, megadtak egy másik számot, ott azt mondták hogy nem tudják megmondani, hogy van e raktáron, csak az tudja aki az előbb átirányított ide :D
  • Ichi san
    A CD galaxis honlapján azt írják, hogy ma vagy holnap várható a megjelenés... reménykedés ON
  • WolfKrieger
    Egyáltalán nem!
  • HUmanHunter
    remélem jövőhéten már hozzák a cuccot
  • tototto
    nekem sajnos elképesztően swappol, hiába no kevés ez az 512mega ram, szal amig nem lesz uj gépem szerintem hanyagolom RO-t, meg amugyse sokat játszom mostanság, ha meg igen akkor valami casual játékot választok :S
  • Mersant
    hat a tankos palya nevetseges...
  • priluki
    Na kiprobáltam én is ezt a modot,hát ahoz képest hogy ez is csak beta,sokkal szinvonalasabb mint az MN. Fegyverek kidolgozotsága fogott meg föleg,MN-be a fegyverek szerintem elég gagyira sikerültek... csak 10 percet tudtam vele játszani,de majd MA! :D
  • feedb4ck
    hát most őszintén.. nem mindegy?
  • Serpa
    Maikop?
    Kárpátok rulz.

igen, jobb lett volna ha úgy oldják mint a MNnál, külön menü stb.
    de hát ez is csak egy beta(1).
  • me and a monkey
    Szűrj pályanévre, talán így a leggyorsabb.
  • me and a monkey
    Mint a való életben, hisz a románok csak 1944-ben álltak át a muszkák oldalára.
  • me and a monkey
    Tényleg pofás mód, jobban meg van csinálva mint a MN.
    Az a pálya pedig tényleg jó, nem tudom a nevét, ahol a mortar-os videók készültek.
  • tototto
    nem értem miért jó hogy bele integrálták rendes ROba, most keresgélhetek szerver után mert mindet kilistázza, legalább lehetne választani ROn belül milyen szervereket akarok mint anno ut2k4nél, bár azt gondolom nem ismeritek :)
  • Scottt
    Ez, hogy van?Egyszer a románok a németek ellen harcolnak másik mapon meg má az oroszokat kell írtani?:/
  • trogerzsiger
    van szeró? akkor rakom is fel.
  • Serpa
    ezek a rönó tankok bexarás milyen jók ^^

kábé 20 tank száguld át a pályán ... feeling megvan.
    el is gázoltam egy krapekot az árokban :)
  • HUmanHunter
    amúgy ez is úgy van kb mint a bf? van 200 server azt válogass? vagy mint a battleground europe hogy 1-2 nagyobb server és ott megy a hunt?
  • tototto
    Kijött a Carpathian Crosses total conversion első bétája :) link
    szedje mindenki!!!
  • HUmanHunter
    lehet hogy csak az lessz amit március közepén megírtam hogy a nyári szünetre már csak meglessz :D
  • Gabe18
    Én nem rendeltem meg pont ezért,mert azt irja az oldaluk hogy megrendelés után "egy héten belül" jön valami "visszaellenőrzés" és utánna még "1-3 nap" . Hát az még másfél hét is lehet,én meg bíztam benne hogy ezen a héten a cd galaxisba már csak eljut... de hát nem...
  • HUmanHunter
    neked mondtak időpontot hogy kb mikorra szálítják ki nekeD?