6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5461 ez ezert ilyen formaban nem igaz. pl. ha jol emlexem az eletben 800m-en felul 1 T34-es nem volt kepes szembol kiszedni a tigrist, es ez itt is nagyjabol igy van. kisebb palyakon, siman kiszed a T34, viszont az "uj" tankos palyan (krivoi rog)45 percet eltem tul a tigrissel, ugy hogy nem ritkan 5-6 an tamadtak csak engem. szembol eselyuk sem volt, oldalrol is csak megsebezni tudtak, es a vegen ugy nyirtak ki hogy bekeritettek, es egyikuk hatulrol a kozelembe lopozott es szetszedett. amugy a hivatalos honlapon vannak rajzok, hogy melyik jarmunek hol van a gyenge pontja, azt kell loni. -
feedb4ck #5460 Valahol láttam egy videót arról, hogy ha a tank elülső részén azt a kis ablakot lövöd, tekintet nélkül arra, hogy német vagy orosz doboz, meg hogy 3/4 11-re vagy 10 órára van-e beforgatva, előbb utóbb kifüstöl.
Én javítottam ezen a technikán. Mikor a faszi kimászik a tankból, kiugrok, odaszaladok hozzá és a gránáttal leütöm. Nekem működik!
Ne felejtsd el átkutatni a roncsokat konzervek után.
egyed amíg meleg,
brutális hadnagy -
WolfKrieger #5459 Már elkezdtem letölteni szal megvárom.
Néhány cikkben olvastam, hogy a tankok sérülési modellje viszonylag reális tehát nem mindegy hogy hol találod el. Nyiilván le vannnak butítva a német harckocsik a játszhatóság miatt mert egy 88as lövegnek simán szét kell tépnie a kis T34est bár az se egy ócskavas:) -
HUmanHunter #5458 nemtom hogy van ez; egy t34 es egyből kilő egy teljesen épp tiggát akármilyen távolságból, de nekem soha nem sikerül t34 el még 3-4 lövésel se kilőni:D akkor most én vagyok a béna? :D -
#5457 Nem tudom pontosan, de szerintem ha csinálsz egy back up-ot a játékról (Steam-en belül van ilyen opció) akkor felrakva a meghívott gépére a meghívó által létrehozott account-tal tudsz játszani.
Vagy letöltöd a játékot de az nyilván hosszabb idő, több mint 2 GB. -
WolfKrieger #5456 Ok tárgytalan, csak kicsit olvasgatni kellett. Mindig előbb pofázok mint ahogy cselekszem:) -
WolfKrieger #5455 Biztos sose legyél benne:) -
WolfKrieger #5454 Ezt a tíz napig ingyenes meghívós dolgot hogy kell beüzemelni a meghívott félnél? A mailen keresztül felraktuk a steam-et és aktiváltuk a meghívót. (status: ready for activate) Eddig rendben van de honnan lesz meg a játék?:) Lehet nagyon láma a kérdés de technikai analfabéta vagyok. Az eredeti lemezről való installálás rögtön a kulcsnál megbukik, nyilván mert én használom. Help please! -
HUmanHunter #5453 a HE t tudtam mi csak az AP val nem voltam teljesen tisztában ^^ gondoltam hogy mit jelent de így most már biztos vagyok benne ^^ -
WolfKrieger #5452 Az AP(anti-panzer, anti-tank) gondolom magáért beszél, a HE(heavy explosive) pedig a gyalogság és a nyitott könnyű harcjárművek ellen. -
HUmanHunter #5451 tankkal;tankok ellen meik a jobb? a HE vagy az AP? -
HUmanHunter #5450 köszi -
zoltang #5449 Megvan tényleg ez a Pariser Platz pálya:
Szerintem ez az "alapverzió". Későn értem a szerverre nem tudtam "körülnézni" és alig volt más emberi játékos. -
peteshark #5448 Üdv! Megtörtént. -
HUmanHunter #5447 vki aktiválná a regisztrációmat a weblapon? már múltkor is regisztráltam, akkor se aktiváltak, törlődött is a felhasználónevem, most regisztráltam újra, mer ugye letölteni csak regisztráció után lehet -
#5446 innen -
priluki #5445 Honnan lehet a magyarositást leszedni? -
#5444 ja, Pariserplacc.
új verzióban már ISU-152 is van. -
#5443 Én ha tehetem mindig arra mapra szavazok, de sok mazohista inkább megy kaukasus-ra :O
A magyarosítás egész jó lett. -
zoltang #5442 Van Budapest is? Most láttam.
Sajnos azt a pályát amit leírtam nem találom jelenleg. Pedig letöltötte valahova, de még nincs a gyakorolható egy személyes pályák között sem. -
#5441 Parisier platz vagy valami ilyesmi a neve. -
#5440 gecc, az nem lehet rossz -
zoltang #5439 Nem Königplatz azt ismerem az régi pálya. Ez egy szomszédos "mellék helyszíne" annak. Néhány épület ugyanaz Reichstag stb., csak másik utcákban dúl a harc, nagy területen. (van Volksturm is) -
#5438 A königplatzon voltál sztem, az faszás map nagyon. -
zoltang #5437 A múlt héten nálunk is megjelent egy áruházlánc polcain ez a játék. Megszerezve, majd bőszen gyakorolva ma játszottam egy pályán amit még eddig sosem láttam a "steames nyílt napokon". A Brandenburg kapu környékét kellett védeni - pálya nevét nem tudom -, de valami fantasztikus hangulata van (a Reichstag is látszik). Panther V Aufs. G, meg a Sdkfz. 250/22 75mm fél-lánctalpas, a romos Berlin nagyon "pofás". Wilhelm Mohnke alatt az utolsó elkeseredett harc... -
#5436 jav. Bár az éjszakai pályát gyűlölöm (Dofinovka), nem tudom miért. -
HUmanHunter #5435 ok thx -
#5434 Mare Nostrum > kipróbálás miatt feltettem, újrahúztam a játékot és már nem raktam fel.
Carpathian Crosses > feltettem > ha megint reinstall lenne, akkor újra feltenném.
Bár az éjszakai pályát gyűlölöm (Dofinovka Maikop és Nalchik), nem tudom miért.
Biztos gyerekkori komplexusaim jönnek elő.
De Maikop és Nalchik szuper. -
HUmanHunter #5433 meik modot érdemes letölteni? -
#5432 ha arra gondol hogy direkt megfertőzik valami szar virussal akkor aki leszedi az megis érdemli...
mivel amugy is ingyenes nemsok kára keletkezett a csapatnak (teszem hozzá szerintem) -
#5431 miért milyen kár ér most bárkit is ha valami korábbi változat szivárgott csak ki? -
HUmanHunter #5430 kiszállítoták már végre
kipróbáltam;hát elég szokatlan FH2 ill MOHAA után :D -
#5429 Kurva annyukat:@Rohadjanak szarrá az ilyen emberek.Nem bírták kivárni?:@ -
#5428 Darkest Hour: Normandy 1944 kiszivárgott!
Pár napja betörtek a DH ftpre és kiloptak egy régebbi verziót (ami nem tükrözi a végső állapotot), azóta már torrenten is megjelent.
Idézet Aeneas2020-tól a hackereknek:
"Három vagy négy hetet kellett volna várnotok, de most lehet, hogy kárt okoztattok mindekinek,
annak aki várta a DH-t és annak akik dolgoztak a DH-n."
Nem ajánlatos a letöltése, akármi kerülhetett a fileok közzé, a lojálisok egyébként sem töltik le, megvárják a hivatalos verziót.
Reménykedjünk, hogy nem kell elhalasztani a májusi megjelenést.
hírforrás -
#5427 Nekem is reggel megjött a játék és én is előre fosok a multitól :)
Remélem lesznek brutál tankcsaták. -
#5426 majd raerzel, hogy melyik fegyvert melyik palyan es hogy tudod a leg effektiveben hasznalni. palyaismeret, es gyakorlas kerdese. ha meg pl. a kar98 jut 1 szuk, zuzos palyan, megvarod mig elesik elotted valaki 1 automataval, es szepen lecsereled, aztan megprobalsz vele minnel tovabb tulelni :)))) -
Gabe18 #5425 Hát jó 4 hónap CoD4 után "kissé" nehéz ez a játék...
Általában mire nekem betölti a pályát,addigra a jobb fegyvereket elviszik,marad a jó kis puska.Azzal meg mi szerencsétlenkedést le tudok vágni,félelmetes.
Na nem mintha valami automata fegyvernél sokkal jobban állnék,kicsit nem figyelek az égen a madarak nagyobb veszélyben vannak mint az ellenség...
Na meg ez a sok új pálya (ami persze jó hogy van) se teszi egyszerűvé egy ilyen friss golyófogónak mint én.
De a hangulat a régi,ugyhogy majd beletanulok jobban remélhetőleg. -
BoKK #5424 WolfKrieger miért szerinted ilyen rossz a játék??
És a szórakozáson kívül van valami cél vagy csak TDM?? -
#5423 felvagod az ereidet?! -
WolfKrieger #5422 Még 10 perc és patakokban fog folyni a vér!