6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Gabe18 #5381 Fölhivtam a SevenM-t is,valóban megjelent már egy hete.De ugye náluk nem lehet személyesen megvenni,csak rendelni,és elég nagy az átfutási idő. -
#5380 még egy link.
1C Publishing EU brings Red Orchestra: Ostfront 41-45 to new markets -
#5379 pedig az 1C kiadó nem a kicsik közzé tartozik.
1C fórum
ha gondoljátok regeljetek be, nyissatok egy topicot és kérdezz!
1C - Red Orchestra: Ostfront 41-45
Game available for limited territories only! -
Gabe18 #5378 Most hivtam fel őket hátha,de semmi.Ebben a hónapban jön,de közelebbit nem tudnak.Ahhoz képest hogy a Sevenm-nél már "megjelent" (vagy nem) nem nagyon terjed.
Kissé el van átkozva ez a játék... -
#5377 Már én is várom már hogy benne legyen, de még mindig nincsen dátum megadva. -
Gabe18 #5376 Hát nem bánnám ha holnap már lenne a CD Galaxisban... -
HUmanHunter #5375 ahhoz képest ha rámész még mindig az van hogy előrendelés :D
amúgy valaki kapott már a "hét elején megjelenő" dvds változatból, mert én még az email óta semmit nem hallottam róla? -
Gabe18 #5374 Sevenm oldalán a hír: "Megjelent a Red Orchestra: Ostfront 41-45" -
HUmanHunter #5373 danke ^^ -
#5372 azért ez elég jó gép , mennie kéne jól -
feedb4ck #5371 az árnyékok sokat esznek, blob elég
esetleg probald lentebb venni a dynamic mesh lod-ot -
#5370 tobb ember, tobbet kell szamolnia a procinak. teljesen normalis dolog -
#5369 Sziasztok!
Az miért lehet, hogy kevés az fps-em ha olyan pályán vagyok ahol például 30 ember van?
Max grafikán játszok, és ha üres a pálya vagy kevesen vannak rajta akkor normális.
Ha leveszem legalacsonyabb grafikára akkoris kevés az fps egy teli szerveren. Most lett a játék is újratéve.
CPU: intel inside 3.0GHz
Videókari: ATi x1950 PRO 512 MB
RAM: 1,5 GB
Válaszokat köszi előre is!
Üdv! -
#5368 done
:) -
HUmanHunter #5367 amúgy a Human Hunter t nem lehetne átírni mondjuk 25tH HuNt3r re? :D
4 éve v mennyi ideje regisztráltam ezt az accot és a HU.man már nem igazán létezik, a bf '42 t is otthagytam már :D -
HUmanHunter #5366 a hivatalos magyar oldalon is ki vagyok rakva úúúú híres lettem :D -
#5365 igen. -
Gabe18 #5364 Na ez jó hír.Akkor ha minden igaz jövő héten lehet hadba vonulni... -
#5363 sevenmtől egy csóka? -
#5362 kijaz a Gábor Tolnai
Product Manager ? -
#5361 Oks,visszaigazoltak:) -
#5360 Szerintem már tag vagy hisz az oldalon is ott a neved.
Banner Sg-s moderátor nem tudja - ha jól gondolom - szerkeszteni, mert ez egy swf banner és egy "külsős" weboldalról van ide linkelve. -
HUmanHunter #5359 Tisztelt Gulyás Márk!
A válasz nagyon egyszerű: a héten készült el a gyártás. Mi is nagyon várjuk és sürgetjük a gyárat, de sajnos ennél többet nem tudunk tenni. Egyébként a játék ma érkezik be a raktárunkba az ígéretek szerint, így előreláthatólag jövő hét elején már a rendeléseket és a boltokat is ki tudjuk szolgálni.
Üdvözlettel:
Gábor Tolnai
Product Manager -
#5358 Regeltem,valamelyik admin visszaigazolhat:)
Illetve valaki kérjén már meg egy modit, hogy írják át a bannerben a RO !HUNS linkjét a jó oldal címére mert az én kérésemre nem reagáltak..Köszi:) -
#5357 nekem is szar ott a pingem, mig normalis nemet szervereken 30-40.invitelnel vagyok -
#5356 Nekem sincs ping problémám (T-on line > 1 Mbit-es ADSL), hátha ír valaki aki szintén Chello-n nyomul. -
feedb4ck #5355 most nézem a qtracker-en, sok német szerveren 29-es a pingem.
a wilden a pingem az orosz és a nyúdzsörzi szerverek magasságában van.
talán az UPC problémája lesz.
valaki? -
feedb4ck #5354 cselló majdnemlegjobb (mittudomén éppen most mia neve) van. eddig nem volt vele gond, a wild bunch-on 80 körül szokott lenni a pingem. már amikor mindenkié normális - ami egyre ritkább.
warez szerver? érdekes gondolat. tény mindenesetre, hogy az egyetlen szerver ahová a tört játékkal minden probléma nélkül fel tudtam menni. itt vannak a legnagyobb arcok, pl. a hülyeségeket rikoltozó superbibi kapitány.
podrovnyik!
-
#5353 milyen neted van?
pár napja egy serveren voltunk, ahol nekem stabil 50es pingem volt, neked 160 körül. -
#5352 valoban nem, raferne mar 1 reinstall a serverre vagy levehetnek rola a warezt :) -
feedb4ck #5351 nem tudom ti hogy nyomjátok, de rakowicén ez a 15 fps 160 pinggel nem volt túl szórakoztató -
Gabe18 #5350 Válasz érkezett:
"Tisztelt Érdeklődő!
Még nem jelent meg, április folyamán várható.
Tisztelettel:
CD Galaxis / GalaxisNet"
És az előrendelésnél is átírták 2008 áprilisra a várható megjelenést. -
#5349 valszeg késik a szállítmány.
© HUmanHunter!
küldj te is mélt, h mi a késés oka. -
HUmanHunter #5348 énis megrendeltem egy cégtől, amit először linkeltek ide a fóurmba hogy onnan meg lehet rendelni, ott is március van, de még mindig semmi hír[márc elején rendeltem meg] -
#5347 oké. én is gondoltam erre. -
#5346 várakozók nevében köszi. -
Gabe18 #5345 Én tegnap irtam egy email-t nekik hogy esetleg van-e már,vagy tudják-e mikor érkezik,de eddig semmi.Ha jön valami érdemi válasz azonnal tudósitok. -
#5344 telefonáljatok be v email ... -
Gabe18 #5343 Hát ez az... -
#5342 már április van és cdgalaxisnál még mindig márciusi megjelenés van kiírva :(