6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5501 faszba én csak most jöttem rá, hogy a szerverek tele vannak pakolva botokkal
így nem az igazi -
#5500 Ma msnenen legyél fent. És átküldöm. -
#5499 pupi, mizú a fausttal? -
Neoncsoves #5498 júni 6, angol alapfok C (Komplex) -
#5497 én 13.-án nyelvizsgáok németből, te? -
Neoncsoves #5496 június 6 :) jó nap lesz az... nyelvvizsgám, darkest hour, partraszállás évfordulója... hehe :) -
#5495 a klienst június 6tól a netről. -
WolfKrieger #5494 Üdv!
Megmondaná valaki hogy a darkest Hour modot honnan lehet letölteni?
Köszi. -
#5493 Tudod hogy van...
A düh, a harag beszél belőle. ;)
Az ellenképre még sokat, nagyon sokat, nagyon-nagyon sokat kell várnod.... -
feedb4ck #5492 szétzúzott koponyád szilánkjaival? -
feedb4ck #5491 jaj ez nagyon jó lesz!
várom az ellenképet -
#5490 szerencsére másodpercekre rá kilyuggadtam a bőröd. -
#5489 Kis "színessel" dobom fel a topikot.
Gyorshírek az RO világából.
Kép -
#5488 Én tudtam ezt, más verzió eszembe sem jutott.;) -
feedb4ck #5487 Azaz, BOH, köszi.
Egyébként én szúrtam le magam az egyik fricc szuronyával, mert gyorsan vissza akartam jutni a spawn pontra, hogy meggyőződjek arról, minden rendben van az erősítéssel.
-
#5486 Bocs, hogy Serpa helyett válaszolok de így talán gyorsabb.
Szerver
Klán oldala
...és én is ott voltam. Láttam, hogy megint leszúrtak (mint a múltkor) de persze tartom a titkot. -
feedb4ck #5485 Serpa milyen szerveren voltunk? Érdekes mapok voltak, és a ping is rendben volt. -
#5484 Az a lengyel szerver nekem szimpatikus, valahogy több sikerélmény ér mint máshol.
A múltkor szégyenszemre kivágtak Serpa mellől amikor túl sokat tk-tam. -
feedb4ck #5483 A játék hazai apostola jön neked eggyel, bár tény, hogy nem igazán fogtam fel, hogy mi történik. A vörös ködön ami brutális hadnagyra ereszkedett a vörös október gyár udvarán, a sötétben nem lehetett keresztül látni.
A terv az volt, hogy felugrok és mészárolgatok egy kicsit, de ez nem igazán jött össze és fokozatosan felbasztam az agyam egészen a hardver károsító szintig.
Amikor az a nagy orrú német zsinórban kétszer is leszúrt (ezt ne mondjátok el senkinek), már sík ideg voltam. A pohár akkor telt be, mikor rájöttem, hogy nem lehet ű-betűt írni csetbe.
Köcsög lengyelek! De legalább a pingem rendben volt! Végül lenyugodtam és elmagyaráztam nekik, hogy mi a helyzet: puskatussal és gránátokkal. -
#5482 Ma egy füst alatt egyszer megmentettem a játék hazai apostolának és a gerilla-marketingesének az életét amikor le akarták kaszabolni, máskor pedig az örök vadászmezőkre küldtem.
Igaz Ő is engem. -
#5481 jó lenne ha sokan csekkolnák a honosítást (főleg majd a véglegest), "világméretű megjelenés" előtt áll.
minél jobb fordítás legyen! -
feedb4ck #5480 egyébként újabban a spawnnál eldobálom a fegyvereket. érdemes kipróbálni. gránát marad, aztán felveszitek azt amit találtok.
vagy azt csináljátok, amit brutális hadnagy amikor fáj a foga: puszta kézzel mentek nekik
-
feedb4ck #5479 jól van serpa fiam -
#5478 e fegyver fás végével megkínáltam 2 koponyát
nem teccet nekik ... -
#5477 milyen a magyarítás? -
#5476 nem pont hogy az lövi? :-) -
HUmanHunter #5475 hehe, a "nézőkés" ablakar kell célozni :D -
feedb4ck #5474 megtaláltam az instruáló videót:
how to kill angled soviet tanks
a cím félrevezető -
feedb4ck #5473 így van -
#5472 Elsőnek normandia=)
Aztán a japók orrnyergét is meg lehet egyengetni a kispisztollyal:) -
#5471 mit szóltok a Csendes-óceáni hadszíntérhez?
lehet ez is megvalósul. -
HUmanHunter #5470 jah, már 1 jó ideje -
#5469 SG blokkolja a "békát"? jó tudni. -
HUmanHunter #5468 mondjuk 100mről én is ki tudom lőni az ellen tankját ha nem lő vissza:D 500mről célozza be így a lövegtorony alját ^^ -
HUmanHunter #5467 hát ezekből a linkekből nem tudjuk meg;max avideóból -
#5466 Linkre kattintva meglátjátok a "G-pontokat" :)
IS2
T34
KV1
videó -
HUmanHunter #5465 azt már kiszúrta:D ien kezdő népeket is felvesznek mint én? ^^ egyébként már jobban megy 1 fokkal az aprítás tankkal, debrecenen p4 el kilődözgetem a ruszki tankokat -
#5464 Csak szimplám rossz oldalon játszol.Panzer V-vel sokkal könnyebb az élet.A torony és a test közé kell célozni ott tuti a pukk.Ha kiszállnak géppuska ezerrel.Van egy csoportunk ami befogad minden magyart.RO !HUNS[banner szemed szúrja ki] -
HUmanHunter #5463 van magyar ro klán? -
#5462 Na tegnap este 2 órát toltam a "big tank maps" szerveren senkit se tudtam kilőni :) Kaptam 9 pontot de hogy mire azt nem tudom. De azért fasza a játék.
Hogy lehetne a tank elülső részén a kis ablakot célozni amikor ekkora
terepen csak egy hangyafaszt látni a másik tankból.
Már annak is örülök ha észreveszem és meg tudom állapítani ellenfél-e