6141
  • Serpa
    na hol?
  • Neoncsoves
    és hol van? :P
  • Serpa
    az a 1000ft 790 ft.
    péntek 15.00 órai dollár középárfolyammal számolva.

botok ellen télleg gagyi.
    de hát ez ellen van a multiplayer opció lehetősége.

DH crashfixre egy lehetséges megoldás az oldalon.
  • trident
    Ennyi pénzért bőven megéri, az biztos, hogy gyakorlás, pályaismeret, taktika kell a szórakoztató játékélményhez.

A DH-t csak tíz percre tudtam kipróbálni, nem volt sok időm, de meg fogom tenni...:)
  • bakvarnyu
    Aztán mért volt uncsi.Neten is ugyanaz a játékmenet csak még szét is aláznak az ellenfelek.
  • trogerzsiger
    iggggen, most megkapod egy ezresért.
  • BoKK
    Üdv
    Ma kipróbáltam botok ellen a játékot és hát elég uncsi volt. Érdemes megvenni eredetiben ,hogy neten játszhassak??
  • Mersant
    igen beta, de gondolom 1 darabig nem lesz mas, majd befoltozgatjak...
  • priluki
    ez még valami beta akkor? Várjak még vagy érdemes leszedni?
  • Mersant
    lehet, viszont eleg bugos, mindenkit ledobalnak a szerverek 1 ido utan...
  • priluki
    HI,lehet már tölteni a DH-t? nem 6. ára volt irva?
  • trogerzsiger
    a zannyukat, olcsó
  • garferi
    D-Day alkalmából csak hétvén a RO $4.99 :) Kb. 1000 Ft adókkal. http://www.steampowered.com/v/index.php?area=app&AppId=1200&cc=HU
  • garferi
    http://www.red.orchestra.pl/plug.php?e=maps
  • feedb4ck
    a puskád vége túllógot a brutális figurámon. egyébként a hadnagy csak azt akartam megkérdezni, hogy minden oké. ott feküdtél a váró sarkában - azt hitte valami részeg csöves vagy.
  • me and a monkey
    Tegnap szétütötted a fejem. Rám álltál és hiába lőttem Rád, semmi.
    Aztán vége.
  • feedb4ck
    még szép, hogy hiszel, mikor te visítoztál a leghangosabban, hogy jaj istenem, most mind meghalunk
  • Scottt
    1x valami MH43nevű asszem valami ruha csomagot,másszor mapokat..
  • me and a monkey
    Én hiszek Neked, lehetnél az RO_Huns! group komisszárja, propagandatisztje.
  • WolfKrieger
    Tudja valaki hogy honnan lehet mapokat letölteni? A játékon belüli letöltés valamiért nem megy.
    Köszi.
  • Serpa
    de akkor mit akart letölteni?
    emlékszel rá?
  • feedb4ck
    így történt esküszöm
  • Scottt
    Délben nemkéne még ennyire részegnek lenni:)
  • feedb4ck
    értesítsetek, ha a közeljövõben csoportos harci cselekményekre kerül sor, hogy idõben szólni tudjak brutális hadnagynak.
    (egyébként elég hihetetlen dolgokat hallottam róla, pl. hogy nõi ruhákba öltözik, meg ilyenek).
    tiszta ideg volt emiatt amikor legutóbb láttam. éppen egy pohár vodka mellett szalonnázott, mikor a rádió bemondta.
    elkezdte verni az asztalt egy kibiztosított kézigránáttal, mire midannyian kiszaladtunk...
    felrobbant ez egész lõszerraktár voronyezsben, csak brutális hadnagy maradt meg meg az asztal
    de komolyan...
  • feedb4ck
    megnéztem volna a netlimiter statisztikáit, hogy pontos adatokat mondjak, de valami miatt miatt már egy ideje nem regisztrál semmit. egyébként ajánlom, talán az a probléma, hogy véletlenül a régi verziót tettem fel a legutóbbi újra-telepítéskor.
  • Scottt
    Igen.Hát végig ment a csík és kiírta, hogy completed, vagy vmi ilyesmit:)
  • Serpa
    végig ment a telepítés?
    kiírta a végén, h sikeres telepítés?
  • Scottt
    Találtam ilyeneket,és akkor elkezdett tölteni 1-2 dolgot,amihez kib@szottul nem volt kedvem megvárni amig lecsorog:S
  • Serpa
    ezeket a mapokat keresd a server listában.

Ardon
    Chisinau
    Dofinovka
    Maikop
    Nalchik

ha mindent jól csináltál, gond nélkül beléphetsz a CC-s serverre.
  • bakvarnyu
    jobb gomb az ikonon és Totals , ott van daily report monthly report stb.
  • priluki
    egyépként hol tudom nézni ezel az össes adatforgalmat? mert csak a pillanatnyit mutatja
  • priluki
    Aha köszi,akkor leszedem azt a progit valamivel..
  • me and a monkey
    Valahogy úgy.
  • bakvarnyu
    nekem a Battlefield 2 közben 12k volt a fel- 4k a letöltés , ez alapján ki tudod számolni. Egyébként a dumeter programmal mérhető az adatforgalom.
  • Scottt
    Felraktam az ok.Szóval csak a CC-s szervereken fog akiválódni a mod?
  • me and a monkey
    CC. Letöltöd feltelepíted és innentől a játék már nem segít, neked kell megtalálnod a CC mód alatt futó szervereket.Pl. innen
    Vagyis lehet, hogy már régóta fent van a gépeden a mód, csak nem CC-s szerveren próbálkozol.
  • Scottt
    Hogy az isten faszába lehet működésre birni ezt a tetű CC-t?1400óta ezzel szarakodok de nem működik rohadjon meg:@
    Mit hova kell felrakni?
  • me and a monkey
    Szerintem nem sokat, de biztos tudod kontrollálni, hogy éppen hol állsz az 5 GB-hoz képest.
  • priluki
    Hi,lenne egys kérdésem,lehet láma de mind 1:D Mobilnettel játszom, most vettem és az érdekelne hogy játék közben kb milyen adatforgalmat csinál mert ugye 5 Gb a havi keret,tehát ha játszom az számottevö?
  • me and a monkey
    A játék szerverkeresőjében amikor ránézel, hogy ki van fent és milyen néven... ott láthatod, hogy ténylegesen ki játszik a szerveren.
    Ott a sok Dietrich, Vlagyimir, stb... nincs listázva.