6141
  • Svenhassel
    Plusz a Steam-en még adó is kerül a 19.99 re... szal jól jártál :D
  • smusher
    mocskos kapitalisták
  • f1sch3r
    Végre, megjött a játék, a poén az, hogy a dobozos verzió, házhozszállítással együtt olcsóbb volt, mint ha steamen vettem volna...
    összesen volt 2980 forint, steamen 19.99 a játék. (1USD=159 HUF).
  • Neoncsoves
    Carpathian Crosses
  • priluki
    hopp most látom 3 mod van? :D én 2- röl tudok melyik az a CC??
  • smusher
    én is felraktam, aztán hüppögtem, leszedtem, és fertőtlenítettem a vinyót adok még majd esélyt neki, de ez így ebben a formában nem volt jó húzás tőlük.
  • f1sch3r
    Nah rábeszéltetek, megrendeltem a dobozos verzsönt, ha minden igaz, holnapra meglesz...
  • feedb4ck
    mivel gyors vagyok, 80 fölött nem szeretek játszani. 120 fölött pedig egyáltalán nem csatlakozok, csak ha valaki hív.
  • bakvarnyu
    200 ping az kurvaszar de még 150 is
  • feedb4ck
    gyakorlatilag bármikor tudsz teli szerveren játszani 200 ping alatt
  • trident
    utolsó emlékem szerint kicsit kevesebb mint kétszár szerver van (jól emlékszem? Most nem otthon vagyok, nem tudom leellenőrízni).

Több 50 slotos szerver van, azok teli is szoktak lenni, én kb. azokat kedveltem, mert igazi publáma vagyok, nincs is nagyobb öröm, amikor elindul a tömeg...:D
  • trogerzsiger
    ahha van két magyar szeró is van! a magyar web ottvan a bannerban.
  • f1sch3r
    Köszi a gyors választ! :D
    Van magyar szeró/klán vagy vmi community weboldal?
  • trogerzsiger
    dehogy, vannak szerók bőven. Most jött ki 3 mód.
  • f1sch3r
    Sziasztok!

Megtetszett nekem ez a RO, meg is szeretném venni, azonban utánnanéztem 1 kicsit, és úgy látom hogy iszonyat kevesen játszanak ezzel a játékkal.
    (GAME-monitor.com -ot néztem, 23 szervert adott ki, és egyik sem volt tele). Tényleg ennyire siralmas a helyzet? Ennyire kevés játékos van?
    Ezen kívül a magyar communitynak van weboldala?

Köszönöm a segítséget!
    F1sch3r
  • feedb4ck
    Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára. Nekem csak a pályákkal van bajom meg a hangokkal.

Meg a ragadollal. A RO-ban nagyon profi ragdoll van, legalábbis nem láttam még hozzá foghatót, viszont a DH-beli legfeljebb átlagos. Az is érdekes, hogy a spawnnál az angolok egy pillanatra német egyenruhában látszódnak.

• Neoncsoves
    a DH Team-ről megvan a véleményem. Itt igérgetik hogy kiadják jövőhéten (szal ezen a héten) a patchet, de sehol semmi hír. + kiadták Alpha verzioban az egészet, MG hangját nem tudom minek változtatták meg, az amcsi fegyverek hangjait akár UO-s GFMből is kiszedhették volna vagy akár az Elit Alakulatból. Helyette összeb*sztak valami fost, és a fejünkhöz vágták 18 hónap kemény munka után (gondolom milyen kemény lehetett...) a mapoknak a valósághoz szinte köze nincs, kb feleannyi FPSem van mint RO-ban, pedig nem c64ről játszok. DH-t nagyon nagyon vártam, hogy partraszállás, meg brecourt meg carentan azt nesze mit kaptunk egy rakás fost ami a valósághoz nem is hasonlít. a BAR állva full automataban alig ránt valamit..... egyszer lehet talán visszarakom, bár nem hiszem... Lehet leszedem a CC-t az legalább jó. Állitólag...
  • priluki
    Köszi,megnézem bár hogy leszoltátok nemsok jot remélek....
  • Serpa
    új hangot kapnak a szövetséges fegyverek, tankok, új német hangok is (Mg42, Fg42 + néhány tank) lesznek, penetrációt/töltési sebességet módosítanak, ...
  • trident
    Filefrontról, RO honlap szerint vagy hivatalos oldal.

Háttt..hát, én sem borultam meg a dh-tól...Lehet túl sok publik tf2 miatt is...
  • priluki
    tudtok adni egy linket honnan lehet a DH-t leszippantani?
  • trogerzsiger
    az de jó lenne. Uoban mennyi kellemes percet okozott nekem :-)
  • Serpa
    azt írják, e hétvégén jön.

Foy mapban bízzok ...
    ^^
  • Neoncsoves
    Ahhoz képest, hogy a DH Team azt mondta múlt héten, hogy jövőhéten jön a patch... Már jövőhét van és sehol semmi...
  • Mersant
    azert megy igy mert rohadt nagy palyak vannak...

olyan szerverekre kell jarni ahol sok a nemet es esetleg klanosak is, ok ertelmesen jatszanak, hasznaljak a mikrofont, es igy egyutt lehet dolgozni veluk, meg ha hasznalod a gyorsparancsokat arra is odafigyelnek...
  • me and a monkey
    Ugyanez a szitu.
    DH egyelőre hanyagolandó, annyi jó RO pálya van, nem létkérdés egyelőre a DH.
  • Svenhassel
    Az gáz, hogy nekem a sima RO megy 30-50 fps közt (ez se túl nagy) de a Darkest Hour akármit is csinálok csak 6-10 fps-el szándékozik menni? Levettem a grafikát mindent minimumra és ugyan úgy mint maxon csak 10 fps alatt van...
  • feedb4ck
    Úgy tűnik a játékosok sem sokkal okosabbak. Ma teljesen felbasztam az agyam azon a köcsög hidas pályán, mert az idétlen szakaszvezetők a füstöt állandóan a hídra hajigálják.

Az oké, hogy az első a hídra megy, mert valahogy el kell hajítani a másodikat is, de annak a helye az ellenfélen van. Nulla taktikai érzékű csapattársák + szar pályák + bolha az ágyamban = frusztrált brutális hadnagy.

Mert ja a mapok meg szarok, sok egyutas és kiegyensúlyozatlan ratyipálya, vagy ha van más is van azt nem látni, mert ledobál mindenkit és nem teszik be.
  • trogerzsiger
    alapból is hülyék a botok.
  • smusher
    sztem konkrétan ronda. és az apró részletek, pl. a sten nem látszik szinte, vmelyik amerikai csúzli, talán az m1 carbine pedig túl közel van iron sightban, practice-ban 3rd person nézetben nincsen hangja a lépéseknek, ilyenek. de ez még mind oké, a botok viszont elképesztően ostobák, nem lehet velük játszani, pedig személy szerint én szeretek offline is nyomulni, amikor nem égek a lámaságom miatt
  • Mersant
    konkretan? szerintem a kidobalasokat leszamitva nincs vele gaz, es van par szerver ahol nem dob le. az teny hogy a 3 mod kozul a CC a legjobb, DH is tetszik MN viszont kaki...
  • smusher
    rettentően türelmes voltam a dh moddal, de rettentően felhúzott. a botokról jobb, ha nem is ejtünk szót. oké, ez beta. kell még újabb 18 hónap? legyen. de akkor sem kellett volna így kiadni.
  • bakvarnyu
    ismét 20 dolcsi a játék
  • me and a monkey
    Egy külön kis "fülön" jelenik meg a játék a Steam-en belül a "Games" menüpontban.
    Elindítva a játékot és ott keresve már a DH-s szervereket listázza ki.
  • BoKK
    Üdv
    Én egy szem szervert nem találok se a steam se az ő beépíttet keresőjével se.
  • feedb4ck
    én nem is nagyon tudtam róla mostanáig. meg is leszek nélküle bár csodálkoznék, ha ilyen állapotban hagynák
  • priluki
    hát remélem nem marad igy amilyen hirverés volt az egésznek... nagy csalodás lenne...
  • feedb4ck
    nem igazán stabil még. 20 percnél tovább egy szerveren sem sikerült megmaradnom.

az amcsi hangok engem idegesítnek, az új fegyverek hangja meg mintha a kvékből lenne. a németek még mindig (már előre) a bolsevikokat szídják.

azt hiszem carentan volt, ahol nem tudtam átugrani a térdmagasságú sövényeken - elég gagyi módja ez a pálya építésnek. inkább a taposóaknák.
  • trogerzsiger
    Azzal szerintem mennie kell, ot visít egy amd 64 bites logó a játékban.
  • Madgamer88
    Helló!

Az hogy ha elindítom gamet, de nem csinál semmit, az lehet, hogy 64 bites xp-t nem szereti, vagy valami más a probléma?