6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
HUmanHunter #5621 singleben hogy lehet a botok számát növelni? 6 vs 6 nem az igazi -
HUmanHunter #5620 ok majd szólj -
#5619 régen játszottunk, de felrakom
-
HUmanHunter #5618 ok, mikor leszel fenn? 1 serveren próbálgathatom^^ -
#5617 ennél bonyolultabb, de ha gondold segítek
-
HUmanHunter #5616 nézegettem a gyengepontokat az oldalon, a képeken szemből már ha'listennek 1 lövésből megvan minden tank:P a többi oldalt még gyakorolni kell -
HUmanHunter #5615 ha seggbelövöm a tankokat akkor is min 3 lövés :S -
#5614 hát tudnod kell, hogy mit hol lőj meg (mutator függő),meg nem árt egy jó soför is, sokat kell játszani ne add fel. -
#5613 van valami gyakorlo map ahol beallsz kozepre es a tankok kulonbozo tavolsagokra allnak toled, sajnos a neve nem jut eszembe, de az oldalon biztos fennt van. ott gyakorolhatod az aranylovest, meg a tavolsagokat is szokhatod... -
#5612 biztos csalnak -
HUmanHunter #5611 faxom tankos mapon a tankommal még mindig nem tudok kilőni más tankot 1 lövésből[ezt jómegszontam:D] engem meg csomószor kilőnek még ha tiggával vagoyk akkor is -
Alkarcsont #5610 na valakinek em akad véletlenül meghívója? -
#5609 akkor inkább játszanék a micsodámmal :) -
#5608 de azért lehet single-ba is játszani csak botok ellen -
MORO67 #5607 Köszi -
#5606 ez 1 multi jatek, nincsenek benne kuldetesek... -
MORO67 #5605 sziasztok megtudná valaki mondani hogy ezzel a játékkal csak MULTI-ba lehet játszani vagy van single lehetöség is??? -
Alkarcsont #5604 Van valakinek szabad RO meghívója? -
#5603 úgy tom nyár végéig erősödik a forint, azután visszaáll a "helyére".
mér vegyem meg drágábban, ha olcsóbban is megtom ^^
spekulálok :) -
#5602 1000 ftért vársz fél évet -
#5601 tom, de én dobozosat szeretnék venni.
úgy pedig 4600ft.
mág várok, hátha lemegy 3500ft-ra az évvégére. -
#5600 Első videó vmi nagyon idegesítő szvsz -
#5599 Tiszteletem bajtárs!
Igen, a RO és TF2 csúszik mostanság, mindkettő más, de mind kettő nagyszerű kikapcsolódás! -
#5598 Áháááá, szóval idebújtál! Szia öreg cimbi! -
#5597 Most még érdemes is mert, a dollár árfolyama alacsony.
A tf2 meg egyszerűen fasza. Jól megcsinálták, ráadásul olcsó ha egy hagyományos játékhoz hasonlítod, abszolút megéri, ahogy a RO is!
-
Neoncsoves #5596 Team Fortress 2 -
#5595 mi az a TF2? -
#5594 tehát, pontokba szedve a véleményem.
- eleve jól kezdődött a DOD:S free weekend.
vmi francos fixre kellett várni órákat, h ne "mods" üzemmódban fusson a játék, hanem önállóan (ennek köszönhetően már negatív tartományban állott a játék megítélésem).
ingame.
- olyan szögből/helyről kaptam a halálos lövéseket, h ihaj-csuhaj, a utolsó órákban már csak röhögni tudtam ezeken; nem beszélve arról, h a sok kis köcsög nem állott a spawnt tűzalatt tartani, kimenni is alig lehetett.
- és mijaz, h nem lehet vállra emelni az automata(mp40/44, thompson, ...) fegyvereket? röhej.
- térkép, lehet látni hova lövöm/dobom a puska/gránátot, nc.
- olyan hamar lemerül az "elem" rohanás közben, h a "nyúszi" is megelőzne.
- kicsik a mapok, 4-5 helyszínen voltam és azok mind pindúrok voltak, 30-40 méter után már a map másik végén voltam (persze lehet vannak nagyok is).
- egyetlen pozitívum a source motor, nem hiszem h nem lehetne jobb játékot készíteni ezzel.
összegzés.
lehet vkinek bejön ez a stílus, de én rohadtul nem az kaptam amit elvártam, ellentétben a TF2től, amit előbb-utóbb megveszek. -
feedb4ck #5593 jó hogy téged is látni, azt hittem végleg rajta maradsz a TF-en -
#5592 Nálam a drei blitzburger, schnell!!! poszter vezet, de ez sem kutya...:)
-
#5591 Na majd mindjárt jól fel lesz dobva Serpa és csicsereg.:)
Ha ez sem, akkor majd ez:
-
#5590 el, de össze kell szednem a gondolatokat és már késő is van. -
#5589 Hm. Elmondod? -
#5588 "amit lehet ki kellene használni."
inkább ne.
én hátast dobtam a hétvégén, és nem jó értelemben. -
#5587 Nagy fíling volt, asszem újra játszanom kell RO-t.:D
Most van egy csábító Day Of Defeat: source ajánlat is (800 jó magyar forint), amit lehet ki kellene használni.
De lesz most pár szabadnapom, ellenőrizni kell, nem rozsdásodott be a kispisztoly csatja...:D -
#5586 Serpa. Írtam privát üzit, nem reagáltál. -
#5585 vhogy bele lehetne írni (jól láthatóan) a banner alá a 3 magyar szerver ipjét? -
zoltang #5584 http://www.darkesthourgame.com/
Patch 1.0b Hotfix
Date: Monday, June 23rd, 2008 -
HUmanHunter #5583 2 nap alatt megjött, én 2 hónapig vártam rá mikor előrendeltem :D -
zoltang #5582 DarkestHourBeta1a_IncrementalPatch
http://forums.darkesthourgame.com/