6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
HUmanHunter #5661 egen Ramelle,Francia Ready -
HUmanHunter #5660 szerintem má ramelle, a vége mikor legyakják a fél csapatot -
#5659 És ez melyik része lenne a filmnek?
Amikor beszakad a fal és ott állnak szemtől-szemben? -
#5658 [URL=http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=27572]készül egy map a "Ryan" filmből.[/URL]
-
#5657 Kipróbáltam a DH 1.1-es változatát. Érezhetően klasszisokkal jobb lett a játék, így már el kell gondolkodnom, hogy a Steam-en belül melyik játékmódot indítsam.
Az Omaha-s pálya és Foy új verziója nagyon eltalált pálya.
Omaha-n németként az MG mögött átélhettem, hogy milyen is volt a Ryan közlegény bevezető képsora. -
#5656 2008ban hd streamet plx -
#5655 -
#5654 jó videó -
#5653 Na kész Van a Red Orchestra movie.A második.
Castor komámmal megmutatjuk hogy a mások által lenézett BA-64-es páncél autó nem egy szar darab ami csak lézeng a mezőn!
Rengeteg Tankost fellehet idegesíteni, és meglehet semmisíteni a megfelelő praktikával!
És ez melett halálos ellenségei voltunk a közkatonáknak is.
tőlteni kép alatt a download this video gombra katt
És bocsánat ha valakit bánt hogy épp áldozatként szerepelt a movieba.De megnyutatásként párszor benne van hogy haláloztunk el mókásan mi is. -
#5652 nem tudnátok ilyen Carpathian crosses server ip -t mert amelyiket talál az mind üres? -
#5651 Vazz lehetne majd benne ökölharc. -
#5650 taktikai shooter lesz, de lehet konzolra is elkészítik "azt", amit még nem jelentettek be.
talán Lipcsében megteszik ... -
#5649 Na lehet mégis csak lesz Red Orchestra 2 UE3al? :)
forrás
nagyon sirály lenne UE3 + RO = my favorite game :D -
Rue East #5648 na, azért a discovery műsorokra ne hivatkozzunk forrástként :D -
#5647 jo kis video a tervezőt még nem láttam :D
-
#5646 igen sokan azt hiszik, ezért raktam be mindenki saját szemével lássa
-
Alkarcsont #5645 Ezesetben én voltem nem eléggé tájékozott a fegyverrel kapcsolatban, amelyik videót én néztem róla ott csak azt említik, hogy a tár autómatikusan repül ki ha üres és elég jellegzetes hangot ad ilyenkor. -
Alkarcsont #5644 Valóban?
Youtube -
#5643 ugyen ez a a bia-ból -
#5642 loading and reloading m1garand -
Neoncsoves #5641 igazából ha kilököd az egész tárat akkor nincs benne semmi különös... -
#5640 a garandot a tár kiürítése nélkül is lehet ujratölteni^^ Csak körülményes. -
Alkarcsont #5639 *BAR-nak egyes lövéseknél -
Alkarcsont #5638 DH fegyverekkel kapcsolatos nagy hibák:
1. M1 carabine-nak mintha nagyobb visszarúgása lenne mint a BAr-nak egyes kövéseknél.
2. A Garand akármikor újratölthető holott ezt nem lehetett megcsinálni, csak ha üres a tár.
3. Hozzányúltak az MG42-eshez és azzal b*szott sorozatokat lehet leadni, amin meglepődtam. aztán kipróbáltam én is kb. másfél tárat lőttem el mire a cső túlmelegedett. MG42-vel soha nem lőttek hosszú sorozatokat!!! -
#5637 a hiteles story -
#5636 hát modnak indúlt, csak nyertek vele egy kalap pénzt azután nőtte ki magát -
HUmanHunter #5635 *mod -
HUmanHunter #5634 red orchestra mob? hole'szte 5k ért lehet megvenni a boltba és sima játék -
Neoncsoves #5633 Red Orchestra nem mod :D -
#5632 Nekem az a furcsa hogy egy játékhoz ami eleve egy mod készítenek még modokat
Ráadásul Keleti Frontra specializálódott játékhoz nyugatit
Nahh szóval én is törlöm ezt a DH-t. -
Neoncsoves #5631 egyáltalán nincs benne pont CoDos map, csak hasonlóan néz ki. Fáj hogy benne van Foy? Az nem CoDban volt benne hanem a 2. Világháborúban... -
#5630 van néhány COD-ban is szereplő map.
másra nem tok gondolni. -
#5629 Hogy értitek hogy cod koppintás? -
Rue East #5628 sztem is ez a DH nagyon gyenge, lerágott csont amugy is, 1-2 mapon és és járműven kívűl ez semmi -
Alkarcsont #5627 Hát nekem ez a DH nem jön be. A bár csak 2-3 mapon toltam CoD koppintások és ez nem jó. Méghozzá azért nem mert a CoD nem ilyen stílusu játék és így nem RO-hoz lettek tervezve. -
#5626 kipróbáltam a DH jól szétszopattak -
#5625 Darkest Hour 1.1
(ha egyáltalán nincs telepítve a DH, akkor a kicsomagolt Darkest Hour mappát helyezd a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\red orchestra\ mappába , utána pedig indítsd el a steamet) -
#5624 redorchestra.hu link a 1.0b --> 1.1 pecshez
**HUN-[OGC.hu][RO]-DARKEST HOUR** <BETA 1.1> 78.24.190.104:8888 -
Neoncsoves #5623 Filefrontról eddig 11 letöltés történt. Ennyire nem figyelik a DH-val játszó emberek azt a ModDB-s oldalt? Remélem vannak v1.1-es szerók ... -
Neoncsoves #5622 Kijött a DarkestHour v1.1 patch!
208Mb
Link