6141
![]() |
| HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Sziasztok!:)
A Lengyel - Magyar találkozó jó ötletnek tűnik, remélem találkozunk és nem melózom.
Respekt aki kitalálta, rég jártam a hivatalos RO oldalon, fórumon, van esetleg arról hír, hogy akár új UT vagy más motorral készítenek új, friss, ropogós RO-t?
-
Neoncsoves #5700 HURTGEN!!! ÓÓJESZ VÉGRE!!! :) -
pont eztt a berlini képet akartam berakni én is.
Amúgy nekem nem jön be,hogy ilyen sok az infantry pálya. -
Berlini anzix
Mintha az Elit alakulat című filmet láttam volna.
Hurtgen -
Dawnville nagyon szép pálya lett és nagyon hangulatos.
Teljesen más mint a CoD-ban.
Indul a harc
A hátukba kerülök a pályaudvarnál -
Híradó! -
/off. Itt van.ON. -
Off és elnézést.:)
érdemlegeset nem tudok a team fortress 2 free weekendről, be kell próbálkozni. -
egész jó map lesz a Dawnville, ha javítják a bugokat.
ráadásul szép pálya is. -
ja nagyjából 3 fajta férfi van: 60% nem olvas 39% olvas de csak
2. vh könyveket 1% olvas mást is
-
A II. VH még mindig sok embert foglalkoztat. Kortól független.
Engem sem izgat más jellegű játék, van valami perverz módon izgalmas amikor egy oroszba engeded a tárat. -
O.K. Remélem az alapjátékot nem kell újratenned.
-
HUmanHunter #5689 gz neki ;) -
érdekességképp megemlítem, h az egyik DH modder tag tegnap múlt 60 éves. -
Igen, töltöm le én is így.:)
Nálam is hibák voltak. -
Amikor frissítettem akkor jöttek nálam is elő a bug-ok, lásd pl.5681 #.
Én inkább leszedtem újra az egész DH-t már az 1.1 verzióval. -
Ahogy a két kis gyerek engedi megyek.... -
Töltöm le én is majd a DH frissítést, meg a magyar szerverekhez is a pályacsomagot.
A DH első blikkre nem jött be, de megérdemel még egy esélyt.
Jut az eszembe, remélem nem veszitek bunkóságnak, de mivel érdekelt néhány embert 08.22.-én lesz team Fortress 2 ingyenes hétvége. Érdemes megnézni van a pre load lehetőség!
-
ma felrakom serverre, estefele megnézhetnénk néhányan ... -
Igen, ilyesmi bugok voltak nekem is.Amit előtte vázoltam azzal biztos jó lesz, kb. 30 perc az egész. -
HUmanHunter #5681 -
Nekem akkor volt minden fura a DH módban (lag, minimális FPS, gombok nem látszódtak...).
Aztán Steam alkalmazás segítségével back up-oltam a játékot, újra telepítettem, majd leszedtem a DH 1.1-es verzóját és akkor már úgy viselkedett a játék mint az alapjáték.
-
HUmanHunter #5679 felraktam a DH modot, hááát eléggé furcsa. felmentem egy dh serverre, semmi háttér nem volt csak átlátszó cucc, fegyvereket nemigazán tudtam választani a join game buttont se lehetett látni úgy próbáltam meg saját magam megkeresni[1. re sikerült ugyan mert nem először logolok be a gamebe :D] -
Jónak tűnik, itt le foglak lőni egyszer-kétszer.
Hurtgenwald nálam a NumeroUno DH pálya. -
DH-Dawnville (working title)
kép1
kép2
kép3 -
Igen, ez a lényege. -
bajsz #5675 Ha megveszem a game-t akkor csak steam-en keresztül lehet multizni? -
Igen, ez fut minden DH szerveren. Kb. 30 van ebből 2-3 ahol van élet, sajnos a magyar is üres általában. -
HUmanHunter #5673 ez a DH mod fut pár szerveren ahol játszanak is mert a képek alapján úgy gondolom letöltöm? -
DH módban némely pálya sokkal jobb mint az alapjátékban.
Néhány kedvcsináló kalandozásaimból:
Kasztrendszer a játékban
Én és a Sherman rá 20 mp-re már nem voltam az élők sorában...
OmahaBeach - áldozatokra várva
Akik jöttek is szép sorjában -
Hadd fényezzem egy kicsit magam....
Tegnap DH pályán (Omaha, green vagy valamilyen hasonló szektor...) a felénél álltam be, már csak egy nyavalyás artillery officer rang jutott és teljesen benyomtak az amik a legutolsó bázisig.
Amint kiszaladtam a sövényig már le is lőttek. Rádiók csak a pálya elején voltak.
Aztán sikerült arty-t kijelölnöm a bázisunk elé és sövényről-sövényre csúszva kellett vagy 5 perc mire elkúsztam a pálya legelején lévő rádióig. (partmenti ütegeknél)
Akkor aztán ráküldtem az 5 arty-t az amerikaikra, gyakorlatilag a pálya másik feléről lettem első cirka 5 perc alatt, pusztultak néha ötösével is.
De mivel ők már oda spawn-olodtak be így esélyül sem volt visszajönni a rádióig így csak haltak és haltak.
De amint elfogyott az 5 arty kb. 1 perc alatt bedaráltak.
Ui. a játék fejlesztői főnöke is a csapatunkban volt. (TW Wilsonam)
Egy magyar baka hőstettei Normandiában -
Neoncsoves #5670 van ez igy :| én ilyenkor szólok nekik h: Artillery dont move!!! Check the map... aztán ha hülyék kirohannak, akkor téged nem szólhat le az admin -
Gabe18 #5669 Mostmár úgytűnik nem igy van,mert az imént a tűzérségel sikerült egy 2 saját,egy ellenség halált hozó csapást mérnem,azt az admin kivágott egyből...
Pedig csak annyi történt hogy az utolsó német pont előtti részen még mikor nézelődtem távcsővel ott mászkált vagy 2-3 német,mire lebombáztam már előrenyomult pár orosz... -
HUmanHunter #5668 én fel se raktam és mégis az alap gamet indítja el
-
Nekem is csak minden másodikra szokta indítani a DH-t. -
Halljátok mért van az hogy felrakom a dht. megjelenik a steamnél is elindítom, de csak a sima ro-t indítja el :S -
Neoncsoves #5665 ja :D kb. a 2. VH-ban ugyanez volt, sőt! Volt amikor nem is tudták, hogy már rég előrenyomult 1 kisebb szakasz és lebombázták őket... ez van -
HUmanHunter #5664 sorozzad őket ne féltsed a csapattársaid majd rinyálnak ha hagyd abba :D -
Gabe18 #5663 Mostanábn elővettem én is újra.Kiprobáltam a DH-t is,elsőre nem nagyon jött be.Aztán kis szokás,meg pár jobb pálya felfedezése után már igen.Viszont az kiboritó mennyire nehéz benne az embereket megkülönböztetni.Amiket én szeretek városi gyalogos pályákon ott meg aztán kész mikor kis ablakokból lönek ilyen "árnyalakok" mindenfelé,azt most döntsem el hogy visszalőjek vagy sem...
Az előbb amerikai oldalon hozzájutottam egy nagyobb gépfegyverhez,gondoltam kipróbálom,de aztán rájöttem hogy nem is merek vele löni nagyon,mert egyszerüen megállapithatatlan hogy a célként kijelölt házban milyen emberkék szaladgálnak éppen.A védő ellenség,vagy a már foglaló mieink... A végén egyszer jobban megszórtam "csináljunk már valamit" alapon,aztán egyszer csak hallom hogy ordít valaki hogy "stop,stop,please stop"... megúsztuk egy saját halottal...
Na de azért jó kis játék.
Ja amúgy lehet már régebben kérdeztem,de nem tudja valaki esetleg nem lehet valahogy 1360x768 felbontást beállitani?Mert 1280x800 van benne ugye de azt nem tudja a tv amire ki van kötve a gép. -
jaja ez a film vége mikor jön a tigris meg a fél német hadsereg az amik meg rohannak át a hídon hogy fel tudják robbantani, nagyon jó map lesz hogyha elkészül és nem lesz tele buggal :):)