Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazából ha kilököd az egész tárat akkor nincs benne semmi különös...

trogerzsiger
a garandot a tár kiürítése nélkül is lehet ujratölteni^^ Csak körülményes.

*BAR-nak egyes lövéseknél
DH fegyverekkel kapcsolatos nagy hibák:
1. M1 carabine-nak mintha nagyobb visszarúgása lenne mint a BAr-nak egyes kövéseknél.
2. A Garand akármikor újratölthetõ holott ezt nem lehetett megcsinálni, csak ha üres a tár.
3. Hozzányúltak az MG42-eshez és azzal b*szott sorozatokat lehet leadni, amin meglepõdtam. aztán kipróbáltam én is kb. másfél tárat lõttem el mire a csõ túlmelegedett. MG42-vel soha nem lõttek hosszú sorozatokat!!!
m1garand

makett.tk

m1garand
hát modnak indúlt, csak nyertek vele egy kalap pénzt azután nõtte ki magát

makett.tk

*mod

red orchestra mob? hole'szte 5k ért lehet megvenni a boltba és sima játék

Red Orchestra nem mod 😄

bakvarnyu
Nekem az a furcsa hogy egy játékhoz ami eleve egy mod készítenek még modokat
Ráadásul Keleti Frontra specializálódott játékhoz nyugatit <#confused>
Nahh szóval én is törlöm ezt a DH-t.

egyáltalán nincs benne pont CoDos map, csak hasonlóan néz ki. Fáj hogy benne van Foy? Az nem CoDban volt benne hanem a 2. Világháborúban...

Serpa
van néhány COD-ban is szereplõ map.

másra nem tok gondolni.

trogerzsiger
Hogy értitek hogy cod koppintás?

sztem is ez a DH nagyon gyenge, lerágott csont amugy is, 1-2 mapon és és jármûven kívûl ez semmi

Hát nekem ez a DH nem jön be. A bár csak 2-3 mapon toltam CoD koppintások és ez nem jó. Méghozzá azért nem mert a CoD nem ilyen stílusu játék és így nem RO-hoz lettek tervezve.
bakvarnyu
kipróbáltam a DH jól szétszopattak

Serpa
Darkest Hour 1.1
(ha egyáltalán nincs telepítve a DH, akkor a kicsomagolt Darkest Hour mappát helyezd a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\red orchestra\ mappába , utána pedig indítsd el a steamet)

Serpa
redorchestra.hu link a 1.0b --> 1.1 pecshez

**HUN--DARKEST HOUR** <BETA 1.1> 78.24.190.104:8888

Filefrontról eddig 11 letöltés történt. Ennyire nem figyelik a DH-val játszó emberek azt a ModDB-s oldalt? Remélem vannak v1.1-es szerók ...

Kijött a DarkestHour v1.1 patch!
208Mb
Link

singleben hogy lehet a botok számát növelni? 6 vs 6 nem az igazi

ok majd szólj

m1garand
régen játszottunk, de felrakom

makett.tk

ok, mikor leszel fenn? 1 serveren próbálgathatom^^

m1garand
ennél bonyolultabb, de ha gondold segítek

makett.tk

nézegettem a gyengepontokat az oldalon, a képeken szembõl már ha'listennek 1 lövésbõl megvan minden tank😛 a többi oldalt még gyakorolni kell

ha seggbelövöm a tankokat akkor is min 3 lövés :S

m1garand
hát tudnod kell, hogy mit hol lõj meg (mutator függõ),meg nem árt egy jó soför is, sokat kell játszani ne add fel.

makett.tk

Mersant
van valami gyakorlo map ahol beallsz kozepre es a tankok kulonbozo tavolsagokra allnak toled, sajnos a neve nem jut eszembe, de az oldalon biztos fennt van. ott gyakorolhatod az aranylovest, meg a tavolsagokat is szokhatod...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bakvarnyu
biztos csalnak

faxom tankos mapon a tankommal még mindig nem tudok kilõni más tankot 1 lövésbõl engem meg csomószor kilõnek még ha tiggával vagoyk akkor is<#szomoru1>

na valakinek em akad véletlenül meghívója?
tototto
akkor inkább játszanék a micsodámmal 😊

bakvarnyu
de azért lehet single-ba is játszani csak botok ellen

Köszi
Mersant
ez 1 multi jatek, nincsenek benne kuldetesek...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

sziasztok megtudná valaki mondani hogy ezzel a játékkal csak MULTI-ba lehet játszani vagy van single lehetöség is???
Van valakinek szabad RO meghívója?
Serpa
úgy tom nyár végéig erõsödik a forint, azután visszaáll a "helyére".
mér vegyem meg drágábban, ha olcsóbban is megtom ^^

spekulálok 😊

bakvarnyu
1000 ftért vársz fél évet<#vigyor>

Serpa
tom, de én dobozosat szeretnék venni.
úgy pedig 4600ft.
mág várok, hátha lemegy 3500ft-ra az évvégére.

Scottt
Elsõ videó vmi nagyon idegesítõ szvsz

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

trident
Tiszteletem bajtárs! <#worship>

Igen, a RO és TF2 csúszik mostanság, mindkettõ más, de mind kettõ nagyszerû kikapcsolódás!<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hassel606
Áháááá, szóval idebújtál! <#wow1><#nyes> Szia öreg cimbi!<#law>

trident
Most még érdemes is mert, a dollár árfolyama alacsony.
A tf2 meg egyszerûen fasza. Jól megcsinálták, ráadásul olcsó ha egy hagyományos játékhoz hasonlítod, abszolút megéri, ahogy a RO is!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Team Fortress 2

bakvarnyu
mi az a TF2?

Serpa
tehát, pontokba szedve a véleményem.

- eleve jól kezdõdött a DOD:S free weekend.
vmi francos fixre kellett várni órákat, h ne "mods" üzemmódban fusson a játék, hanem önállóan (ennek köszönhetõen már negatív tartományban állott a játék megítélésem).

ingame.
- olyan szögbõl/helyrõl kaptam a halálos lövéseket, h ihaj-csuhaj, a utolsó órákban már csak röhögni tudtam ezeken; nem beszélve arról, h a sok kis köcsög nem állott a spawnt tûzalatt tartani, kimenni is alig lehetett.

- és mijaz, h nem lehet vállra emelni az automata(mp40/44, thompson, ...) fegyvereket? röhej.

- térkép, lehet látni hova lövöm/dobom a puska/gránátot, nc.

- olyan hamar lemerül az "elem" rohanás közben, h a "nyúszi" is megelõzne.

- kicsik a mapok, 4-5 helyszínen voltam és azok mind pindúrok voltak, 30-40 méter után már a map másik végén voltam (persze lehet vannak nagyok is).

- egyetlen pozitívum a source motor, nem hiszem h nem lehetne jobb játékot készíteni ezzel.

összegzés.
lehet vkinek bejön ez a stílus, de én rohadtul nem az kaptam amit elvártam, ellentétben a TF2tõl, amit elõbb-utóbb megveszek.

jó hogy téged is látni, azt hittem végleg rajta maradsz a TF-en
trident
Nálam a drei blitzburger, schnell!!! poszter vezet, de ez sem kutya...😊