6141
  • joebacsi
    nálunk is dettó...40-50 körüli német szerver (kplay.de asszem), bemegyünk rá 20-25 perc után szépen felmászik a pingünk 160-170re, és iszonyat játszhatatlan lesz az egész...bár ez késő estefelé szokott bekövetkezni, talán az a gond, hogy amerikábol, meg máshonnan hirtelen felcsatlakozik pár ember a nagy pingjével, és ez kicsit elbassza a szervert, mert ahogy láttam nemnagyon van pinglimit egyiken se...
  • Trucker39
    Ma is volt 2 órás nonstop game.
    Viszont egyre idegesítőbb ez a ping probléma. A szerverlistában 100 alatti ping, ha belépek, azonnal 200 fölé megy, és ahogy elnézem a többieket, csak néhányunkat érinti a dolog. Van valakinek ötlete, mit lehetne vele kezdeni??
    Azt azért meg kell említsem, hogy kb 3 nappal ezelőttig ez a hiba nem fordult elő!

Help!!
  • zoltang
    Ja. Most már nálam is újra N/A-s.
  • Serpa
    én most se láttom.
    ismeretlent ír.
  • Serpa
    ja.
    én is láttam ma OBI -n.
    specben volt.

de veled is ám ... :)
  • priluki
    zoltang :) veled mindig összefutok a magyar serveren..
  • zoltang
    A hungs.hu nálam már látszik, de kidob, hogy nem kompatibilis... (Eddig nem volt gond. Frissítettek valamit?)
  • Serpa
    16os se telik meg ... :)
  • Lifeforce
    Lehet kiakadt, restartoltam...
  • priluki
    a hungs nekem nem jo valamiért.. a server megvan azt annyi.. N/A
  • joebacsi
    inkább a hungs.hu-t, az 32es :)
  • priluki
    Ja,sztm is,mostanába nemigen jön oda fel senki..
  • Serpa
    OBI -t poroljuk le ...
  • joebacsi
    #1602 pont egy hasonló problémára a válasz :)
    a lényeg, hogy szarul tömörítetted ki (csak az első pár file-t), total commanderben használj alt-f9et, akkor jó lesz
  • Jack17
    Már végigolvastam vagy 2x de nekem sehogy sem akar menni
  • Trucker39
    Igen sajnos. A hová viszont beenged, annak egyszerűen elmondhatatlan a hangulata. Ha a magas pingek, meg az általad említett packet loss-ok nem elnnének, nagyon elfajulnának a dolgok. 5-6 órát simán el vagyok vele és észre sem veszem hogy telik az idő.
  • joebacsi
    pedig vannak csak városi mappos szerverek, és vannak is rajta, de oda még egyszer sem sikerült bemennem, mindig sír, hogy nem kompatibilis :(
  • Gabe18
    Én is a "gyalogos" pályákat szeretem jobban,de én eddig vegyesen találtam,hol ilyen ment hol olyan.
  • joebacsi
    nekunk úgy 3-4 kör után lettek ultragányak a pinget...bár a packet loss jobban idegesített (minden második lövésem ment csak ki a csövön a tankból, 5-6 szor kellett egy embert megszúrni szuronnyal, pedig mindegyiknél bugyogott a vére...etc :))
  • Trucker39
    Nagy menet volt az éjszaka
    Csak egy dolog miatt sírok. A szerverlistában az adott szerver pingje pl. 80-90, mire belépek lessz 160-200. Nagyon nehéz így játszani és az a bosszantó, hogy ezt csak 1-2 napja csinálja, ezt megelőzően nem volt ilyen gond. Van valakinek ötlete??
  • Hatt
    Segíts magadon és olvass vissza.
  • toza #1618
    mukodo szervereket ,ip cimet faq ba esetleg vki?!nem gyujt ossze!?
  • toza #1617
    nyilvan nem..de eddigi jatekoknal egyreszt ugyvolt,masikmeg h eleg hiheto,meg nem is 10* es zummot igenyelnek,de egy 0.1 essel is beernem vagy vmi,de nekem ez nagyon hianyzik belole...meg az bosszant h mindig takos mappok mennek,varosi lovoldozes ezerrel jobb..szvsz..bugokert meg kar...
  • Jack17
    Hali

Tudna nekem valaki segíteni, a következő problémám van a játék indításakor:

Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1806 MHz with 1023MB RAM
    Video: RADEON 9600 PRO Family (Microsoft Corporation) (6462)

: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free
  • trident
    Szokatlan, szokatlan, de jó.:)

Azt nem hiszem, hogy a German Front Módot lecserélem, de tesztelem a R.O.-t;)
  • Gabe18
    Na ma már minden Connection Failed lett nekem...
  • misaab@a
    Én nagyon szívesen várom a bandát a PT-6 TS szerverére, már csináltam Red Orchestra csatit is :)) Külföldön lenne érdemes együtt tolni.

Akit érdekel jelezze és küldök privibe TS szerver elérést.
  • Gabe18
    Ha a valóságban a válladhoz emeled a fegyvert,akkor a dolgok "közelebb jönnek" hozzád?
  • toza #1611
    kerdeznam h mert van hogy ugy csinaltak meg h valhoz rakva nincs zum?!nektek ez kicsit sem faj?!nem kene nagy..csap eppenhogy..h lassak vegre vmit...eee_??
  • feedb4ck
    Ez a szar most már játék közben is újraindul. Jövő héten új alaplap aztán újrarakok mindent. Ha azután is így megy tovább akkor megvárom míg megtanulnak programozni.
  • zoltang
    Még igen, de néha hülyül a multiban a szerverre csatlakozás.
  • Pink Tiger
    lehet ezt kipróbálni anélkül is hogy megvenném? steames trükkök működnek még?
  • Pink Tiger
    na asszem letöltöm én is gammát:)
    kedvet kaptam így olvasgatva..
  • Pink Tiger
    hú mennyi ismerős arc itt...:)
  • Trucker39
    Ismerős a dolog.

Mostanában így járok reggel dolgozni:
  • joebacsi
    jah...márcsak ezt a kört...najó még eztis...nah tényleg ez az utolsó...picsába elfelejtettem f10et nyomni...stb :)
  • Hatt
    Ezt alátámaszthatom.
    Valamelyik délután 1 körűl elkezdtem játszani és hajnali 2-kor úgy szoltak rám hogy vazze mennyi az idő. Elment a nap 1 pillanat alatt.
  • Hatt
    Nem jó az a kitömörítőd amivel kitömörítetted a sok sok rar-t. Töltsd le ujra a rarokat ha már letörölted és ucu neki:D
  • joebacsi
    sajáton, prv ment :)
  • lammaer
    Milyen Ts szerveren vagytok.. este lehet beugrok én is, ha találnék partnereket :)

BF2-t is már csak úgy játszok, ha van valami ismerős fenn, akivel lehet kooperálni.