6141
  • Serpa
  • Trucker39
    Nekem úgy el sem indul. :(
    Estére felteszem újra, hátha...
  • Serpa
    WWIIonline?
  • joebacsi
    létezik hasonló stílusú mmorpg-fps, szóval ez azért annyira nem nevetséges :)
  • Szega87
    mmorpg
  • joebacsi
    jah, alapjában véve taktikai fps
  • Tewe junior
    FPS ez a game?
  • joebacsi
    2.
  • Trucker39
    Köszi a válaszokat.
    Még azt árulják el nekem, a "nem fizetős" felhasználók, melyik módszerrel alkalmazzák a game-t.
    Pl.:
    1. Steam megfelelő alkönyvtárába belemásolva
    2. Leírás szerint, valahová kicsomagolva.

Ne értsen senki félre, nem kötekedni akarok, csak ez egy nagyon jó FPS, ami - mint tapasztaltátok - hosszú órákra leköti az ember fiát. Azt szeretném, hogy minél többen tudjunk -megfelelő ping-l, frame rátával, stb.- játszani.
    Bocs elírtam, JÁTSZANI! igy kifejezőbb. :)
  • Serpa
    problémák & válaszok
    ZONEALARM ISSUE UPDATE
  • haxoror
    Szedem lefele
  • Serpa
    mapváltáskor le is léptem, laggolva nem lehet csak úgy szaladgálni.
  • joebacsi
    nemis baj, mert még az a régi ut2003 modhoz íródott...azóta kicsit túlnőtte magát a játék :)
  • me and a monkey
    Igen, ember és helyfüggő a dolog.
    Én ilyenekkel voltam összezárva, de nem nosztalgiázom.
    Játszottál a játékkal már, hogy tetszik?
  • haxoror
    Az über-ismertető a banner alatt nem működik :(
  • Szega87
    élethű , mintha csak Orion the Smocker fórumozó haverom wc-jét látnám -,-
  • joebacsi
    "why are sucks european player here?"
    és mennyire igazuk volt :)
    énis valami ilyesmit mondtam, mikor amcsik felszabadultak egy német szerverre...170-180as pinggel úgyse lehet játszani
  • Serpa
    az egyik serveren (később kiderült a chatben, h keleti parti server) kérdezkedték, "why are sucks european player here?", h miért olyan magas a ping ...
    LOL
  • joebacsi
    hát sztem meg a lehetőségekhez képest egész jól van optimalizálva...nem egy árkád 'only gyalog' fpshez kell hasonlítani, hanem mondjuk egy hasonló kategóriájú játékhoz (pl: bfek, ofp), és azokhoz képest korrektül teljesít...
    azt meg, hogy kilépeget, lefagyogat, csapatból egyikünk se tapasztalta, egyedül az a gond, hogy pár szerverre nem enged fel, ami azért elég jelentős részben betudható a törtnek...meg egy ping limit még ráférne a szerverekre...
  • priluki
    Remélem lesz majd valami patch,mert tényleg jo ez a game,tankos mapok akkor jok ha sokan vagyunk a serveren,van gyalogság minden,ugy az igazi.Panzerfaustal sztm elég könnyü kilöni a tankot csak jo helyre kell célozni,bár legalább 2 kell bele...
  • Yossarian
    nálunk nem vol ilyen egyik klotyó sem. Gondolom függ az emberektől is...
  • feedb4ck
    A textúrák szépek, kár hogy gyakran tükrözéssel spórolták meg a munkát.

A játékkal mint olyan nincs semmi bajom, sőt, koncepció ügyileg talán a legjobb FPS játék amihez eddig volt szerencsém.

A probléma az, hogy ilyen összegányolt instabil lószarral eddig még nem találkoztam. Keudjük azzal, hogy ez a játék egy kibaszott memóriavámpír.

Arra sem számítottam, hogy a 2 éves motorjával sokkal rosszabbul teljesít mindt a cod2. Egy tömött szerveren a frémrátám gyakran 20 alatt marad olyan pályákon mint rakowice, königsplatz.
  • I.C.ram
    Nekem a tankozás tetszik a legjobban! :D Múltkor is bepattantam egy panzer4-esbe, és zsinorban kifingattam 3 t-34-est :D Fasza, hogy nehéz célozni, menetközben meg szinte lehetetlen.
  • me and a monkey
    Tényleg élethű játék...
    Emlékszem a katonaság idejéből, tényleg ilyenek a WC-k.
  • feedb4ck
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hi ol!
    nah kipróbáltam , naon fasza kis game ez , egyenlőre a lövöldözős rész teccik , a tankosdi nem nagyon .Nem tudtam felrobbantani az ellen tankját panzerfausttal.De a lövöldözés naon odabasz!
  • me and a monkey
    Nálam sem fagy és semmiféle hibaüzenetet nem kapok.
    Egyébként ez az első legális játék amit megvettem, bár ha jól belegondolok, akkor ez minden szoftveremre igaz.
    29,94 $ volt, de semmi gondom nincs így vele.
  • steweee
    hogy kell elindítani? nálam hibaüzivel megakad
  • Eisenhower
    nem fizetős van és nem telepítettem mert nem telepítős hanem ki kell csomagolni ugyanaz a verzio mint zoltang-nek
    netem: adsl 3mbit
    Steam: u.a. mint zoltang
    játék: u.a. mint zoltang

jah meg nekem a steamapp.cfg-be az a bizonyos 1210 az nálam 1200 ^^>^^
  • zoltang
    Nálam. (Red Orchestra Ostfront 41-45 (c) Tripwire Interactive 2006-03-15 PROVISION nfo)

Netem típusa:
    Chello Classic (Letöltés: 2.560 kbit/s Feltöltés: 512 kbit/s)

Steam:
    Internet/ Az internetkapcsolat sebessége: LAN/T1>1M

Játék:
    Internet/ Kapcsolat: Kabel/ADSL, dinamikus hálózati sebesség pipa
  • Trucker39
    Köszi! Sokat segítettél!
  • priluki
    Nekem sincs semmi gondom vele,tök jol fut az egész..
  • Trucker39
    Pl: Fizetős illetve "nem fizetős". Van-e a kettő között különbség. Ha nem fizetős, hogyan lett telepítve. Milyen a net és mire állítottad a game-ban. Ilyesmire gondolok elsősorban.
  • Eisenhower
    mire gondolsz? ^>^
  • Trucker39
    Beállításról említhetnétek néhány szót! Nem csak dicsekedni kéne ! :)
  • Eisenhower
    nálam simán jók a pingek, német szerveren is általában olyan 50-58 között
  • zoltang
    Akkor én szerencsés vagyok? Nálam semmi gond a progival. Kívétel amikor a kompatibilitási, vagy kapcsolódási hiba indokkal nem csatlakozik valahova. Nem fagy, és nem őrül meg a pingem (kopp kopp kopp).
  • feedb4ck
    áááh ratyi az egész. minél többet játszok vele annál ratyibb. minden alkalommal másképp fagy el, connection failed, lag, újraindulások. teljesen leamortizálta a gépemet. aki teheti kerülje el.
  • Trucker39
    Nálam valami más lehet a gond. Egyedül vagyok az OBI szerverén (belpéskor 80-s ping, mire fegyvert kapok, már 260!! Később sem lessz kevesebb 200-nál. Mi a f* lett ezzel a game-val??
  • Gabe18
    Én ha felmegyek egy nagyjából jónak igérkező szerverre,akkor a ping először 100-200 között van,innen rövidessen lemegy 50-120 közé,és ez a nagy átlag.
    Persze amikor belép valaki 1000 feltti értékel,és huzamosabban bent is marad,hát akkor isten óvjon...