Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeritnem meg inkább ne...,ha célkereszt kell meny codozni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Nem kell egybõl rám fogni a 2. világháborút mingyá kirobbantom a harmadikat is 😊 Csak kérdeztem.A következõ részt elronthatnák igazán egy célkeresztel a gyengébbek kedvéért.

Next PC upgrade: 2022

dikki*yysw
Miért ne fejlesztenék, az a verziószáma hogy béta 3.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

grebber
Ezt a modot fejlesztik majd tovább is vagy ez az uccsó verzsön??

mi? a topic? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

dikki*yysw
Én nem fogom 😊

Felesleges, mert ha lecseng akkor úgy is törölve lesz.
akko legalább hiv oldalt ki kéne tenni mellé...

Nem és ne is rakjátok.
Csak a fenti leírást frissíteni kellene... Dikki... 😄
az ro über ismertetõ helyet nem lehetne kirakni a hiv odlal loinkjét meg a hungs.hu-n lévõ letöltést?

baszki letöröltem az UT2004 image fájlt.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

mindenki arról beszél hogy milyen király lenne egy fullrealisztikus játék , de nekem ez valahogy (az alapvetõ dolgokon kivül ) nem fontos egy játéknál..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

grebber
Akkor már nem vagyok egyedül 😊)

hát kipróbáltam és merem állítani hogy a LEGSZEBB játék a világon viszont arra is rájöttem hogy célkereszt és radar nélkül hihetetlenül béna vagyok, ez a game nekem sajna túl realisztikus 😞((

szeritnem az svt40re is lehet, még azon probálgatam elõször, bár aztán lehet rosszul emléxem 😊

igen csak szerintem grebbernek is elõjött az a bug ami nekem is párszor hogy eltünik az ironsight meg a fegyver a kezünkbõl meg minden 😊

ez viszont sajnos bug, nekem is volt iylen
kilépsz -belépsz (vagy probálhatsz respawnnál másik fegyverre váltani) és akkor elvileg kel lenie mindenhol rendes ironsightnak

Csak azzal lehet célozni. 😊
dikki*yysw
Arról beszélgetünk, igen.

Hát igen ez nem kezdõknek való :-) Egyébként írták fórumon hogy van valami iron sight vagy mi a csoda, azzal lehet célozni, nem?

grebber
Gratulálok.Nekem csak a pisztolynál van rendesnek mondható célzás gépfegyvernél eltünik a fegyver és amikor lövök csak azt látom hogy löttem valahova.Igy én nem tok játszani.

Hát bízom benne hogy türhezõ lesz a játék, nemfog annyira akadozni, mivel most töltöm az ut2004 3. cdjét...

Pötty a monitor közepére nem jó, mer ha nem emeli vállhoz a puskát (Iron Sights) akkor a puska alapból szór...
Aki még nem játszottak a Red Orchestra-val:
O betü a térkép ezen látni az elfoglalandó/megvédendõ pontokat ill. saját magunkat
Aki újak voltak és esetleg nem volt nekik célkereszt azok állítsák be a Controls-ban az "Iron Sights"-ot valamire, ez arra jó, hogy a puskát vállhoz emeljük és így már a puska irányzékával lehet célozni!
Fontos, ha legugolunk, vagy hasalunk a puska nem rúg vissza akkorát, így könnyebb a célzás egy lövés után és kissebb célpontot is nyújtunk az ellenségnek!
Controlsban a Bayonett/ MG Deploy elég egyértelü, de fontos lehet ezzel a gombal lehet szuronyt szegezni a Mauserre ill. a Nagant-ra (Gewehr 43 ill. SVT40 erre nem alkalmas) ill. ennek a segítségével tudjuk a golyószórókat kitámasztani (különben nem is lehet velük normálisan célozni) szintén nem elhanyagolható információ, hogy a golyószórókon csak akkor lehet tárat cserélni, ha ki vannak támasztva!
IRONSIGHT!
alapból i betü vagy egér középsõgomb/görgõ lenyomása ...

dikki*yysw
Ironsight a megoldás
vagy rajzolj egy pöttyöt a monitorod közepére 😊

grebber
Lennék a ti helyetekben szívesen akik tudtok vele igy is játszani.

grebber
Célkereszt nélkül én egy senki vagyok. 😞(

grebber
Jó ez a game csak nem tudok vele játszani.

semmit, ez csak serveroldali...

grebber
Mit kellett átirni vagy beállytani??

Nah a SPEEDHACK dolog megoldva, úgyhogy jöhettek 😊
UT2004 az megy vele kicsit lebutítod... RO nagyobb pályákon hááát.... nagyon lebutítod és menni fog! Egy próbát megér!
Asszem én is kipróbálom ezt a cuccost, bár elég rossz gépem van, azért leírom a configomat, hátha rábeszéltek hogy ne töltsem le az ut2004et potyára. Tehát : 1.8ghz pentium4, gefos 4 mx 440, 512 ddr ram. Kommenteket várok...

jól láttad 😊

grebber
Jól láttam ebben sincsen célkereszt???

eddig voltunk 5en

grebber
Mindegy jön aki jön én kajálok 5-8 perc azt én ott leszek a szerveren ha megy egyátalán most.

péntek este van ne számíts túl nagy tömegre, majd holnap 😊
(én holnap biztos)

ócsó kifogás !

grebber
Na megérkeztem hányan vagyunk eddig???

En jatszanek, de jelenleg az USA-ban vagyok es itt is maradok meg 9 honapot mint cserediak. 😊

én toborzok bõszen de eddig a kutyát sem érdeklni 😊 legalábis nekem ugy tünik 😄
bár elöbb volt fent egy "player" 😛

grebber
Hát már nem tok most menni mert kell edzésre mennem majd este 9-11-ig leszek.Adiig toborozzatok emberkéket hogy legyünk.

open hungs.hu
de ase-bõl is lehet kapcsolodni

grebber
lol elirtam már törlök amit lehet.
mit is kell beirni a konzolba hogy csatlakozzon vagy hogy is megy??

2k-t ne is inkább a 2k4et 😛
amuyg csinálj és szolj ha mész 😊

grebber
Én mennék csak nincs helyem feltenni a Ut2k-t de csinálok azt megyek én is.