Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Lesznek már tankok ja, ez a legnagyobb újítás ebben a verzióban.
grebber
Leszenk benne én úgy tudom.

Next PC upgrade: 2022

vagyis milyen tankok lesznek ?

thx
tankok lesznek ?

már az elõzõ verzio is csak 2004hez volt...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ez UT2004-hez is lesz vagy csak 2003-hoz?

Lacc
Nem hinném.
grebber
Ehhez az új modhoz elég az a UT2K patch ami az elõzõ verzióhoz volt??

ha nem halasztanak holnap jöna mod... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Az mán itt van a nyakunkon? hm
szvsz lenne, fõleg ha kijön a 3.0 ami még 3 nap 😊

Lacc
Lenne igény serverre? Avagy nem-e?
dikki*yysw
Milyen díjat kaptál a Make something Unreal-on? 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

énis, valszinû ezért kaptam meg elsõ djat a netommámianeve modversenyen 😊

persze mert még pangás van, de ha kijön az 1.3 akik edig probálták szvsz mind fogják ujra... és mág mások is valszinû, max majd azt kéne még hogy eleinte nem lekodolni a szervert hogy pár külföldi is bejöhessen hogy érezni lehesen milyen ha sokan vannak 😄

grebber
Ezt a gamet el tudnám képzelni külön egyedülálló játéknak is.

grebber
Én leszek az bizos.

háát a topik látogatottságából kövtkeztetve nem iztos hogy tul sokan leszünk..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jah
És mivel van benne jármû, természetesen a hungs.hu -n fog elindulni a szerver, és onnan elérhtõ lesz a mod is.
Megnéztem a videót és igen ütõs lesz rmélem...
Azt is remélem, hogy végre leszünk elegen...
Nyers
A HW-re felkerült a v3.0 videójának HiRes változata. Szép darab, minden tekintetben.

My Life for Freedom!

27.-e, az még két hét... 😞

grebber

amig nem jön ki az uj verzio esélytelen hogy ezt elegen jáccák...

grebber
Valaki nem csinálna szervert mert jó ez a kis mód lehetne jókat playelni csak kéne pár ember aki nyomná is mert a hungs.hu is leállt emberhiány miatt??!!

Nyers
Az RO a Make Something Unreal Contest FPS kategóriájában elsõ helyezést ért el! Ezt a hírt megspékelték két képpel.

Nagyobb verziók a honlapon

My Life for Freedom!

grebber
Volt múltkor a hungs.hu de mostanában nem megy.

Egyéb tört szerverrõl nem tud senki itthon/külföldön?
Gyadi
Múltkor még a Söldner ment, most nemtom.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kérlek értesíts egy mailben [email protected] ha újra indul a szerver jó volna, mert én az Mportalon fojamatosan hírezem a patch-eket stb. és már egy páran érdeklõdtek, hogy van-e szerver, de nemleges választ kellett adnom 😞 És én is visszasírom a szervert. Mi megy most a hungs.hu-n?
Ja bugokat javítottak, pályák lettek javítva/bugmentesítve és végre jelezve vagyunk a térképen!
2.1.1-ben nem látszik semmi, az új UT2004patch miatt kellett...
Én tolnám, csak lepjetek meg 1-2 tört szerver IP-jével [email protected] várom, vagy ide köszi!
grebber
Tolja még valaki vele vagy felejtésbe merült a game?

grebber
Ehe folyamatosan jönnek a javítások.Nézem is hogy látszik-e valami benne.

grebber
grebber
Innen lehet szedni a Patchet :SZEDJÉTEK

Semmiben.
Csak a bugokat javították.
Gránátbug...stb
grebber

Milyen ez a 2.1 miben más???

Lacc
deja vu
hiv odlal... 😊

ReTeK
hmm, mesélj róla

kint a 2.1 ...

Punker
akkor majd visszarakom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gyadi
Lesz, ha majd kijön a peccs, asszem ezt mondta Lifeforce.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Punker
na lesz magyar szerver vagy törölhetem a game-t?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem lehet sniperkedni még ennyi😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

akkor mi?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

fakk 😄

Lacc
Nem talált 😊