6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1599 énis úgy mentem fel, hogy 2 flash munka között tartok egy kis szünetet...ezvolt 6kor :D
vigyázni kell vele, rosszabb mint a drog :) -
Gabe18 #1598 Hát igen,én is leszedtem újra,beállitgatom,na mondom felmegyek megnézem megy-e rendessen,de nem játszok most vele.Aztán eltelt egy óra... -
#1597 amúgy ma este végre csapatból egy olyan 4-5en kitudtuk együtt próbálni egy külföldni fullos 32es szerveren...hát így tsel, meg ennyi emberrel iszonyat hangulata van egy utcai harcnak pl...mikor minden méterért megkell harcolni, nagyonkomoly :) -
#1596 elsőre, max másodszorra, ha tiszta a cél...nem...bfes múlttal nemkell holmi távolságméréssel szarakodni, simánt ment a dolog érzéssel egy kis gyakorlás után :)
az más kérdés, hogy hány lövés pattan le a tankról, mire megsebezném...főleg német oldalról... -
#1595 egyébként ti, mondjuk egy 1km re lévő tankok hanyadjára találtok el?
távcsővet használtok a távolság bemérésére? -
#1594 Nálam is gyakran előfordul ez, 1 tárat még ki tudok lőni ezután semmi. -
#1593 nekem olyan szokott lenni, h befagyok a spawnpontra, és csak a disconnet segít. -
misaab@a #1592 Obinet muxik.
Hungs.hu nem. mi a port amin fut a game? mert a hungs.hu-n csak IP van. -
feedb4ck #1591 Legközelebb csinálj másolatot a system könyvtárról. Én is beszoptam néhányszor mire felértem ésszel. -
Gabe18 #1590 "A "critical error" sokkal kevésbé idegesítő mint az újraindulások"
Valóban,hiszen a játék el sem indul...
Most mi a bánatot csináljak?Szedjem le újra? -
feedb4ck #1589 A "critical error" sokkal kevésbé idegesítő mint az újraindulások (amiből ma csak 5 volt 2 óra játékra). Előfordul ugyan, hogy egy CE után vége az örömködésnek és a játék ugyanezzel a hibaüzenettel fogad. Nekem már annyi volt belőle, hogy kopit készítettem a játék szisztem könyvtáráról, amivel ha kell felülírom a régit. Így nem kell újra kicsomagolni az egész játékot és újra beállítgatni. -
Gabe18 #1588 Na nagyszerű...
Eddig nekem működés szempontjából jó volt a program,de tegnap ugye egyszer kilépésnél ujrainditotta az egész gépet,mostmár inditásnál:
-
#1587 ha a steam is engedi, leszek ma este.
hungs.hu -ra fel tudsz menni? -
#1586 Láttam egy Dietrich nevezetű botot a játékban. -
#1585 inkább egymás mellett.
márcsak Dietrich kéne, mint tankparancsnok.
:) -
zoltang #1584 Most mi van a Steam-el? Eddig a magyaron kívül külfoldi szerverekre is be tudtam lépni. Most az elmentett tuti jó (favorit) szerverekre sem tudok belépni. Mindig a kopmatibilitási blablát, vagy a hiba a kapcsolatban szöveget írja ki. Már csak az árva, üres magyar szervrerre kapcsolódik a progi. Az 1210 átírás 1200-re, sem segít. -
#1583 Nekem is mocsok lassan tőlt be a játék de meg lehet szokni. Annyira nem számít hogy éppen milyen kaszttal mész, mert ami marad az átlagban még mindig nagyon jó a z adott pályára. -
#1582 spawnolni csak akkor lehet máshova (de akkor csak oda) ha a csata kimenetele változik ,tehát elbuktok, vagy elfoglaltok 1 pontot...
igen, csak korlátozott számban lehet 1-1 kasztot választani, és ez szerintem így jó is, legalább nem mindenki sniperként stb. futkos, hanem olyan az összetétel/arány mint 1 valós harcban...az hogy akinek lassabb gépe van, nem tud már más kasztot választani...hááát ez van, gyorsabbnak áll a világ... :-)
-
lammaer #1581 A fórumon felbuzdulva, tegnap én is kipróbáltam a játékot. Kis gyakorlás után irány fel az éles szerver... hát, elég elveszettnek éreztem magam a csatamezőn, sokszor azt se tudtam ki-kivel van, ha meg tudtam akkor meg már késő volt cselekedni :)
Kicsit "lassú" a játék a többi árkádos cucchoz képest, ezt is szokni kell.
Ami nem volt világos:
- spawnolni mindig csak egy helyen lehet? Vagy lehet valahogy másik pontot választani?
- az minden szerveren úgy van, hogy a különféle kasztokból csak korlátozott számú ember lehet? Szóval, akinek gyorsabban tölti be a játék a pályát, az beválasztja magának a géppuskást, a lassabbaknak meg marad a az "ultrapontos" MP40-el felszerelt assault csákó? Nekem legalábbis igy tűnt és ez nagyon nem tetszik... -
SZU #1580 Köszi a választ! ;)
A bajonett meg mire jó? Ha csak gyorsan döfök (nem tartom nyomva), 2x kell mellbe. Ha puskatust használok, detto. De akkor legalább pontosabb a fegyó elvileg. -
#1579 lassan összerugdosom az új rendszert, aztán holnap felszabadulok ts-re, aztán megoldjuk kooperációban :) -
misaab@a #1578 Én most voltam bent a szerveren. Nekem bejött simán.
A favorites közé copypasteztam az IPt és feloldotta azonnal.
-
Cypher7 #1577 Hát nem tudom... Ezt az IP-t sem fogadja el sehol. Ha a kedvencekhez írom be akkor ismeretlen szerverként jelenik meg a listában, ha a console-ból próbálom indítani akkor meg csak a nagy sötétség van elöttem... Esküszöm nem értem... -
misaab@a #1576 hja, megtaláltam közben de nem vehető észre egykönnyen. tipográfiából egyes a készítőknek :) nehéz ám a gém, mint a forgotten hope. amíg kijön a fh2 addig ezzel el leszek :P -
#1575 azt mutatja a piros háromszög...nekem bfek után leginkább a csapattársak azonosítása hiányzott (minimappon, 3dmappon)...főleg tankokból, ahol ugye az effektív távolság elég nagy...volt jópár tékám abból, hogy nemkérdeztem meg, hogy "hé tevagy az a 3 pixel a horizonton?", meg az elején azért sikerült összekevernem a kis tankokat (panzer2, meg t26 asszem), meg mivel szinte full minimumon játszok, így az elején a gyalogok azonosítása sem volt mindig 100% os :)
Többi tank sziluettel szerencsére nincs gond, erre legalább jó a más játékokban szerzett tapasztalat :) -
Gabe18 #1574 Miért nem mutatja?Vörös háromszög te vagy. -
Gabe18 #1573 Az IP-t kiírtam: 195.228.45.176:6666
Jutalmam a játékból való kilépéskor egy gépujraindulás lett,hogy csatlakozhassam a táborhoz... -
Cypher7 #1572 Valaki legyen szives és írja le az OBI-s szerver pontos IP-jét és nevét mert eskülyöm, hogy még csak hasonlót sem találni a szerver listában pedig már vagy kissmilliószor végignéztem... Ha beírom a korábban beírt OBI-s IP akkor a jutalom a nagy sötét semmmi. Please HELP! -
misaab@a #1571 nem tudok olyan alap dolgot pl, hogz ha a térképet előhívom "O" billentyűvel, miért nem mutatja, hogy hol vagyok. hát nem egy BF arcade a stuff azt már érzem.
pont ezért is tűnik érdekesnek.
-
#1570 Jah még valami: a Team radio-val mit lehet csinálni? Kicsit untam, hogy az egyik srác majd egy órán keresztül szinte mindent kommentált ékes "english" nyelven. Azt is ha tárazott, azt is a lelötték, meg azt is (ez volt a legritkábban az üvöltésének a tárgya) ha valakit el talált. Sokszor azt sem hallottam, ha a muszka mögém lopakodott, mert ez az őrült mindent túl üvöltött. -
#1569 Ez igaz sajnos, de ha találsz egy jó szervert, akkor órákig is el lehet lenni...
pl. a ma este: 20.50-kor be engedett egy szerver (második próbálkozásra) és most léptem ki, mert majd kifolyik a szemem -
feedb4ck #1568 Amíg nem tudjuk milyen drivert szeret, addig a legjobb megoldás, ha minden a legújabb. A hibáktól amiket leírtam mindenesetre több száz ember szenved, az őket tárgyaló oldalak a leglátogatottabbak a játék fórumán.
-
#1567 azse mindig jó :)
ezenkívül lehet még túlmelegedés, táp-, alaplaphiba megmég kismillió dolog, nemkell rögtön a játék hibájára gondolni (egyedül annyi lehet, hogy ez izzasztja meg jól a gépet, és csak ilyen kiélezett helyzetben jelentkezik valami hiba, ami miatt újraindul) -
feedb4ck #1566 all up to date -
#1565 sztem ott valami más gond lesz...drivercserék? -
feedb4ck #1564 Nekem az állandó újraindulásokkal már szétbaszott itt mindent maga körül. Bár ennyit kétségkívül nem ér, most már azért sem hagyom abba - ha lehet nem is veszem meg. Ami az esték elütését illeti, különben sincs jobb ötletem rideg lelövöldözgetésénél. -
#1563 abból a párszáz szerverből durván 2-3 ra nemtudok felmenni a backup verziómmal :)
(bár petkoek szerverere is komp. hibát írt tegnap, de az obinetes magyar szerverre felenged minden további nélkül)
1 magyar szervert kéne megtölteni esténként, és könnyen megtalálnánk egymást :)
ma sajna nemjó, de holnaptól igyekszem :) -
Gabe18 #1562 Nekem ujraindulás nem volt még,de már 2x ugy lefagyott szerencsétlen hogy csak a reset segitett rajta. -
#1561 Megoldható ha a krekkelt keresi a szervert. Mi is így csináljuk még. -
FLeK0 #1560 nincs 'krekkelt', mindenki egyutt jatszik (ha tud).