2153
  • FactorG
    Nekem egyes játékoknál olyan nyomora van a hangnak hogy egy idő után úgy berecseg hogy ki kell kapcsolni a hangot. Ezt úgy kell megoldani hogy a DirectX Diagnosticban az Audio alatt a Hardware Acceleration-t leveszed Basic-re.

De nem biztos hogy ez a te bajod is.
  • Eisenhower
    hm de jót röhögtünk de még így 2d-s játékként is simán veri az nfsu-t
  • Roll
    Hát így nitroval nem semmi az írányítás:

Ha valaki tudja, mi a gond a hanggal nálam, légyszi szóljon.
  • karikusz
    A juice-nál lehet...kérdezd a Juice Fun-okat, én nem tom...nekem csak motor hang nem volt...a zene ment 1000-rel...de elég unalmas volt azt tudom mert csak egy track megy. Így ha több kört mész akkor az agyadra megy...
  • karikusz
    az egyik bolt előtt van itt ilyen...ja meg vannak az útszélen ilyet tábla rendőrök is....ezt a játékban is bevezetik úgylátom..:))))))))
  • Roll
    És ez így normális?
  • Roll
    Az intro-ban még van hang, de játék alatt már nincs.
    Ez mitől lehet?
    A configolásnál miért nem látok audio beállítást?
  • karikusz
    Nálam se volt...kiru az a kép lentebb..)))...az a csajszi (vagymi) ott a jobboldalon egy tábla?.:)))...2D game..:)
  • balint08
    mikor jelenik meg a gamma (nincs kedvem visszaolvasni)?????
  • Roll
    Miért nincs hangja nálam?
  • CSOCSO
    shift
  • Eisenhower
    hát a nemhivatalosban sehogy az offical demoban meg amire állítod configba
  • Eisenhower
    én lány vagyok ^.^
  • balint08
    hogy lehet a demoban egy kis nitrót adni a gépnek???????
  • balint08
    nyugi fiúk
  • Roll
    Ne csesszétek szét a topikot.
  • Eisenhower
  • Eisenhower
    nem mondtam hogy nagy ember vagyok lesz*rom mennyi hozzászólásom van. olyan hülyeségen sértődtél meg hogy más inkább röhög rajta mitsem elkezdjen itt megsértődni. esetleg akkor sértődhettél volna meg ha csak azt az 1 szmájlit rakom be. de látod most egy nap kihagyással ujra veszekedés van igaz egyoldalú veszekedés mert én nem foglalkozom vele^^ jót röhögök és kész ^^ inkább nyomok vagy 2 kört a juiceddel^^
  • 4du4sz
    azert erzed magad nagy embernek mert van 1000 hozzaszolasod?? kotekedni tudsz, de valami ertelmeset mondani...
  • 4du4sz
    es miert, csak hogy kotekedj!
  • Eisenhower
    NINCS ^.^
  • 4du4sz
    te azt nem tudod hogy miota olvasom a forumot! csak nem irtam soha! de akkor elnezest! egyebkent meg nincs igazam??
  • Eisenhower
    uj forumozo vagy így nem tudod hogy általában ezt a szmájlit-->> ritkán hagyom ki^.^ nem rosszindulatbol raktam oda... szal nem vagyok rosszindulatú csak mindent felveszel ^.^
  • 4du4sz
    mondtam en valami olyat amiert pl ez kellett:
    kurvara rosszindulatu vagy!!!!!!!!
  • 4du4sz
    de a tegnapnak vege van! es ma nem vitazott senki!
    de mar vitazik! nem is csodalkozom hogy a jatekot fikazzatok meg egymast, hiszen minden szarba bele tudtok kotni!!!!!!
  • Eisenhower
    eltelt egy nap? még a napnak nincs vége
  • 4du4sz
    udv mindenkinek!

vegre eltelt egy nap hogy nem vitatkozott senki senkivel!
    nem a jatekhoz hanem a vitahoz szeretnek hozzafuzni ket dolgot!
    1. szerintem mindenkinek tetszett az nfsu es mindenki varja mar a juicedet! szoval magukat hazuttoljak a fikazassal!
    2. akinek tenyleg nem tetszik az INKABB ne jatszon vele, de annak semmi ertelme hogy "ilyen szar meg olyan szar es ezeert szar meg azert szar"
  • Eisenhower

további képek www.gamestar.hu vagy www.akklaim.com
  • CSOCSO
    :)
  • Roll
    Eddig ez a topik elkerülte a figyelmemet, de már szedem én is.
  • Eisenhower
    de a haver viszont és valszeg dvd-n fog kijönni ^.^
  • karikusz
    Hát a Colint, azt tényleg nagyon elb@szták...
  • karikusz
    Te az vagy?
  • Eisenhower
    a colin 5nek vmivel könnyeb az iranyitása mint az rbr-nek de a colin minden sorozata szar kivéve az 1 meg talán a 2.
  • Eisenhower
    preview verziorol hallottal mar? ujsagiroknak magyarorszagi viszonteladok kapjak stb.....
  • karikusz
    Nem csomó...ez az igazság....ha ez ennyire fáj akkor csak sajnállak..
  • Drizzthsz
    Törés közbeni állapotról nincsen véletlenül képe valakinek?
  • CSOCSO
    ilyen felfogassal nem talalnal egyetlen egy olyan jatekot ami megkozeliteni azt a szintet amivel leulnel jatszani...
    persze hogy nekiallok fikazni a masikat mert a kakan is csomot keresel bazz...
    UG szep volt uj volt erdekes volt.. most johet az jo es az elvezetes... ennyi... aki arcadozni akar menjen nfsu 2 zni...aztan majd mutassa meg milyen UFO-kat birt osszerakni a jatekban...koszonom!
  • CSOCSO
    Loooll.. szanalmas tarsulat aki oda irogat... gecc:))sajnalom hogy nincs oda jelszom es lusta vagyok most regelni..de ugy leugatnam azt a par kis buzit....
    szarabb mint az ug... az ug nak jobb a fizikaja meg hasonlok:) LOAL:) meg hogy az ug ben szebb volt a nitrozas.. hat keremszepen:
    a juicedben jobban bejon a nitrozas.. itt legalabb ugy erzem hogy tortenik is valami nitrozas kozben, nem ugy mint az NFSU ban... errol ennyit.. a jatek nem valami szep de legalabb az autoknak van fizikajuk es nem teglakkal jatszunk...
  • karikusz
    A Xpand-ra írtam