2153
-
#552 Nekem egyes játékoknál olyan nyomora van a hangnak hogy egy idő után úgy berecseg hogy ki kell kapcsolni a hangot. Ezt úgy kell megoldani hogy a DirectX Diagnosticban az Audio alatt a Hardware Acceleration-t leveszed Basic-re.
De nem biztos hogy ez a te bajod is. -
#551 hm de jót röhögtünk de még így 2d-s játékként is simán veri az nfsu-t -
Roll #550 Hát így nitroval nem semmi az írányítás:
Ha valaki tudja, mi a gond a hanggal nálam, légyszi szóljon. -
#549 A juice-nál lehet...kérdezd a Juice Fun-okat, én nem tom...nekem csak motor hang nem volt...a zene ment 1000-rel...de elég unalmas volt azt tudom mert csak egy track megy. Így ha több kört mész akkor az agyadra megy... -
#548 az egyik bolt előtt van itt ilyen...ja meg vannak az útszélen ilyet tábla rendőrök is....ezt a játékban is bevezetik úgylátom..:)))))))) -
Roll #547 És ez így normális? -
Roll #546 Az intro-ban még van hang, de játék alatt már nincs.
Ez mitől lehet?
A configolásnál miért nem látok audio beállítást? -
#545 Nálam se volt...kiru az a kép lentebb..)))...az a csajszi (vagymi) ott a jobboldalon egy tábla?.:)))...2D game..:) -
balint08 #544 mikor jelenik meg a gamma (nincs kedvem visszaolvasni)????? -
Roll #543 Miért nincs hangja nálam? -
#542 shift -
#541 hát a nemhivatalosban sehogy az offical demoban meg amire állítod configba -
#540 én lány vagyok ^.^ -
balint08 #539 hogy lehet a demoban egy kis nitrót adni a gépnek??????? -
balint08 #538 nyugi fiúk -
Roll #537 Ne csesszétek szét a topikot. -
#536 -
#535 nem mondtam hogy nagy ember vagyok lesz*rom mennyi hozzászólásom van. olyan hülyeségen sértődtél meg hogy más inkább röhög rajta mitsem elkezdjen itt megsértődni. esetleg akkor sértődhettél volna meg ha csak azt az 1 szmájlit rakom be. de látod most egy nap kihagyással ujra veszekedés van igaz egyoldalú veszekedés mert én nem foglalkozom vele^^ jót röhögök és kész ^^ inkább nyomok vagy 2 kört a juiceddel^^ -
4du4sz #534 azert erzed magad nagy embernek mert van 1000 hozzaszolasod?? kotekedni tudsz, de valami ertelmeset mondani... -
4du4sz #533 es miert, csak hogy kotekedj! -
#532 NINCS ^.^ -
4du4sz #531 te azt nem tudod hogy miota olvasom a forumot! csak nem irtam soha! de akkor elnezest! egyebkent meg nincs igazam?? -
#530 uj forumozo vagy így nem tudod hogy általában ezt a szmájlit-->> ritkán hagyom ki^.^ nem rosszindulatbol raktam oda... szal nem vagyok rosszindulatú csak mindent felveszel ^.^ -
4du4sz #529 mondtam en valami olyat amiert pl ez kellett:
kurvara rosszindulatu vagy!!!!!!!! -
4du4sz #528 de a tegnapnak vege van! es ma nem vitazott senki!
de mar vitazik! nem is csodalkozom hogy a jatekot fikazzatok meg egymast, hiszen minden szarba bele tudtok kotni!!!!!! -
#527 eltelt egy nap? még a napnak nincs vége -
4du4sz #526 udv mindenkinek!
vegre eltelt egy nap hogy nem vitatkozott senki senkivel!
nem a jatekhoz hanem a vitahoz szeretnek hozzafuzni ket dolgot!
1. szerintem mindenkinek tetszett az nfsu es mindenki varja mar a juicedet! szoval magukat hazuttoljak a fikazassal!
2. akinek tenyleg nem tetszik az INKABB ne jatszon vele, de annak semmi ertelme hogy "ilyen szar meg olyan szar es ezeert szar meg azert szar" -
további képek www.gamestar.hu vagy www.akklaim.com -
#524 :) -
Roll #523 Eddig ez a topik elkerülte a figyelmemet, de már szedem én is. -
#522 de a haver viszont és valszeg dvd-n fog kijönni ^.^ -
#521 Hát a Colint, azt tényleg nagyon elb@szták... -
#520 Te az vagy? -
#519 a colin 5nek vmivel könnyeb az iranyitása mint az rbr-nek de a colin minden sorozata szar kivéve az 1 meg talán a 2. -
#518 preview verziorol hallottal mar? ujsagiroknak magyarorszagi viszonteladok kapjak stb..... -
#517 Nem csomó...ez az igazság....ha ez ennyire fáj akkor csak sajnállak.. -
Drizzthsz #516 Törés közbeni állapotról nincsen véletlenül képe valakinek? -
#515 ilyen felfogassal nem talalnal egyetlen egy olyan jatekot ami megkozeliteni azt a szintet amivel leulnel jatszani...
persze hogy nekiallok fikazni a masikat mert a kakan is csomot keresel bazz...
UG szep volt uj volt erdekes volt.. most johet az jo es az elvezetes... ennyi... aki arcadozni akar menjen nfsu 2 zni...aztan majd mutassa meg milyen UFO-kat birt osszerakni a jatekban...koszonom! -
#514 Loooll.. szanalmas tarsulat aki oda irogat... gecc:))sajnalom hogy nincs oda jelszom es lusta vagyok most regelni..de ugy leugatnam azt a par kis buzit....
szarabb mint az ug... az ug nak jobb a fizikaja meg hasonlok:) LOAL:) meg hogy az ug ben szebb volt a nitrozas.. hat keremszepen:
a juicedben jobban bejon a nitrozas.. itt legalabb ugy erzem hogy tortenik is valami nitrozas kozben, nem ugy mint az NFSU ban... errol ennyit.. a jatek nem valami szep de legalabb az autoknak van fizikajuk es nem teglakkal jatszunk... -
#513 A Xpand-ra írtam