Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
fõleg hogy max felbontás az 800x600 32 bit 😊)))

igaz így gyors volt 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Johnny23
Sziasztok skacok! Most néztem meg ezt a demmot....hááát.....sztem azért még az nfsu szebb is meg jobb is,neeeem? (PIV2.8,ATI9800pro,1Gb RAM)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Eisenhower
és akkor mivan hogyha egyik gombal se mükszik se n-el se a-val?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Pyx
fxen, és ati9800on is ugyanojjan volt... mindegy, megvárom a fullt.... jöhetne már! :o)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Eisenhower
hm vga milyen? mondom én hogy ez vmi nagyon régi verzio lehet.... mert sok a bug különbözõ vga-knál de nekem akkor is bejön fõleg hogy van csomo tuningolási lehetõség (mármint a fullba) vannak klafa felnik na meg nem elhanyagolando a sok jó verda ^>^ NSX honda pölö ^.^

Pyx
én is kikapcsoltam, de itt mintha szét akarna esni az aszfalt

DJ Skyline
látom a karton emberek itt is megvannak!😊

Eisenhower
azért egy multidemot kiadhattak volna :/

Eisenhower
More than 50 licensed vehicles, including Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot and Chevrolet shirály^^

Eisenhower
szvsz azért mert nem csillog villog mint pl nfsu..... de nem is baj nfsu-ban is levettem ezt a vizesaszfalt effektust is a francba mert idegesített....

Eisenhower
öö izé jó multkorában a worthplayingen voltak juiced képek. ott megakadt a szemem egy olyan képen ahol egy ALPINE fejegység volt a képen... lehet hogy audio-t is leeht majd venni gépbe? ^.^ mert akármilyen hangosra nyomom a zenét alig hallani.... nem lenne hülyeség sztem hifiberendezés vásárlás sem^.^jót lehetne döngetni fõleg itt a házimozimon ^.^ viszont én ugy vettem észre hoyg ez a demo sztem vmi qrva kezdetleges verzio lehet....

Pyx
amugy nemtudom, nekem nemtetszik a zut.. full detailon is ojjan izééééé 😛

Eisenhower
a régi celica ^.^ a supra-t még nem tudtam betörni

Pyx
supraaaa 😊

CSOCSO
😊
amugy nektek melyik auto tetszik?
ranGer2
ha valkinek még mindeig nem menne... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
http://twister16.atw.hu/elemek/letoltes/juiced_demo.zip

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

toMpEr
vagyis az AA-t lehet ott allitani

toMpEr
AF-et a jatek setupjabol is tudod allitani, probald ott

ranGer2
n vagy a...

Eisenhower
ez a nitro gomb engem is érdekelne

CSOCSO
hardwireden szidjak a demot mint a bokrot.. sok idiota.... nemtom mi a szarral jatszanak ezek de mostansag nincs ilyen fizikaju gamez a piacon.. csak az lfs ek.. de azt ne vessuk mar egy ilyennel ossze...
ja meg valami.. MELYIK A NITRO GOMB???????????
pluhi
Akkor eddig itt a leggázabb a csontrafagyival...
Csacsi
Nekem kiírja, hogy loading...már a versenynél, és hibaüzenet nélkül kilép. 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Eisenhower
területenként változott a széria ^.^ máshogy van ami amerikai piacra ment és más ami europába....

ScoobyDoo
Nálam hibát okoz és leáll..... 😞

pluhi
Nálam látszott szépen a különbség. R3DTweakkel állitgatom.
grebber
Lehet hogy a game nem támogatja az élsimitást és az anisotropicus szûrést mert feltettem mindent fullra és semmi változás ugyanaz a kép és a sebesség.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Én 4.3-as catalyst-el nyomom semmi gondom vele.

Next PC upgrade: 2022

Csacsi
Hát én nem tudom, hogy mennyire licencelték az autókat, de az ilyen celicának gyárilag a másik oldalon van a kipufogó végzõdése. Tudom, hogy szõrszálhasogatás, de engem zavar. Fõleg azért, mert ilyen autóm van, úgyhogy nálam ez a gém viszi a toppot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Smuggler
Nagyon király lesz ez a game, grafika télleg jó, egyedül az irányítás amit meg kell szokni, NFS után nagyon furcsa de észrevehetõen jobbnak tapasztaltam. Azért ennyire nem kellett volna demot lebutitani , hogy még egy exit gomb se férjen bele De amugy összességébe nagyon eltalálták, várom a teljeset!

toMpEr
alt+f4, kilepes gomb csak a full verziohoz jar majd

CSOCSO
en se tom egyiketse....
Hol a francba kell beállítani az irányítást?
Hol kell kilépni a gémbõl?
Nekem egyik sem sikerült, alt+esc-el léptem ki.

Mikor jelenik meg a teljes ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Remélem majd a teljessel nem lesznek bajok 😊 Ez a játék jobban bejön mint az NFS:U, bár mig mindig nincs meg az a Gran Turismo-s feeling 😊 Meg kéne bele még pár száz verda 😊 mondjuk kezdhetnék egy hamradik generációs Prelude-al (kb '88 - '89) 😊

CSOCSO
supranal azert gyakorolni kell hogy megtarst a kanyar utan😊
toMpEr
amugy a felulet eleg igenytelenul pixelezodik, remelem ezen meg allitanak, meg a menu is eleg bena

hykao
Kevés az anyag sajna, még rendes oldala sincs...egyelõre
toMpEr
masik nincs?

hykao
Bannernek:

1.

2.
toMpEr
Megis van egy kis gond az ejszakai palya eleg furan nez ki nalam, de azon kivul minden tokeletes

CSOCSO
hat anno az nfsu ban is en voltam az elso.. akkor most itt is😊
az elso juiced mad max karika😊))

505thZajcev[PT]
Nekem is kilepked, elindul, par mp es desktop ....
gef4ti4200 43.45os driver

CSOCSO
Az tuti hogy az iranyitas mar jobban bejon mint az NFSU.. itt azert lehet erezni a lovakat.. kanyarban nyomtamneki egy kicsit egybol kibaszta a segget.. JUHUUUUUUUUUUUUU NAGYON ZSIIIR😊
toMpEr
nalam ment gef4ti4200 52.16, folyamatos 1024x768 32bitben

Velem van a baj, vagy a játék nem szereti az nVidiát? 😊 Másnak ment Geforce-al? Azon kívül nemtom' mi leht a baj. DirectX 9b is van .... 😞

toMpEr
nemsok kulonbseget latok

Eisenhower
nekem jobban teccik mint az nfsu ^.^ utáltam hogy mindig vizes volt a pálya ^^ meg az a sok kib*szott fényreklám a szemem majd kifolyt az tutkós hogy a tuningolás nagyon széleskörû lesz rengeteg variáció ^^fõleg felni meg rugószettek stb ^^

CSOCSO
DEMO DEMO DEMO SUPRA SUPRA SUPRA!!!!!! AARGH IMADNAK A FEJLESZTOOOK!!!!!!