Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
multiba kemény lesz majd! Nah ki lesz a csapatomban?
mert ugye tudjátok hogy lehet majd csapatokat alkotni illetve online kocsit vásárolni,eladni... CSinálni kéne egy jó kis ütõs csapatot! Legfõképpen CSOCSO ra gondoltam meg Skyline ra de hogy ne legyen sértõdés más is jelentkezhet.. majd lesz ilyen szintfelmérõ. persze csak ha benne vagytok aztán kitaláljuk a dolgokat.. nah benne vagytok? 😊Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem akarok külön-külön egyesével minden hozzászólásodra reagálni, megpróbálom így összefoglalva.
Nézzük, hogy miért is írok "baromságot" a fizikával kapcsolatban? Illetve miért is írom azt, hogy ettõl még talán az NFSU-nak is jobb a fizikája (holott azt sem szeretem)?
Attól, hogy egy hátsókerék meghajtású kocsi a kanyarban kidobja a farát még nem jó fizikájú (ha ott nagy gázt adunk), az inkább temészetes, mitöbb még az NFSU-ban is benne volt... Számomra inkább az a "baromság", hogyha nagy sebességgel rásodródok egy útpatkára akkor lepattanok úgy róla, mint egy ping-pong labda a falról. Ez persze a valóságban is elõfordól, de az is, hogy a patkára sodródva úgy megdobja a kocsit, hogy a bénázó soförnek igencsak kellemetlen pillanatok tud okozni. Az viszont már igencsak érdekes, hogy ugynez történik, ha szembõl hajtok neki a patkának, ott ugye az a minimum hogy felugratok a patkára, a következményei természetesen a patkamagassága és a sebesség illetve egyébb dolgok függvénye... Ebben csak az a vicc, vagyinkább az érdekes, hogy abban a bizonyos NFSU-ban lekezeli a progi ezt a patkára való sodródást, talán a ping-pong labda effektustól különbb módon is...
Igen köszönöm ismerem a Viper Racinget, a kedvencek közé is tartozik...
Lehet, hogy volt amikor azért könyörgött az egész bagázs, hogy legyen benne törsémodell, de én nem abba a bagázsba tartoztam, aki ilyen törésmodellért siránkozott, talán más sem. Ha már a készítõk, vagy a managerek ki tudták sírni az autógyáraktól, hogy törhessenek végre a verdák, akkor számomra érthetetlen, hogy ezt miért csak így optikailag valósítják meg? Nem kell itt rögtön szélsõségekbe esni, mint pl. a Viper Racinges kerék kitörési Game Over modell! Kereshetünk egy ehhez a játékhoz sokkal inkább passzoló árkádosabb fizikai sérülésmodellt! Most szándékosan fogok a Need for Speed-del példálózni, mégpedig a Porsche Unleashed résszel (NFS 5). Abban ugye optikailag is sérül a kocsi egy-egy nemkívánatos csattanásnál, mitöbb ott ez meg is látszik a kocsi viselkedésén is, akár a motor teljesítménye, vagy akár az irányíthatóságban is egyaránt, sõt mi több 1-1 hátsó kerék meghajtású modell igen csak keresztbe tudott forulni a kanyarban egy nagyobb gázadásra...
Számomra meg tehát ez a nevetséges, hogy rögtön le kell valakit hülyézni, s a véleményét baromságnak titulálni, ha nem egyezik meg a tiéddel, s mentségül a közizléssel példáózva bizonyítani a saját igazat...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jó lesz itt a munkahelyi partihoz biztosan...
ha "csak" annyira jó mint az NFSU plusz gyûrõdés akkor nem már elég lesz. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nagyon gáz egy game ez sztem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
mondtam annak nincs ertelme hogy egy 40 es utkozes utan kialhatsz a versenybol..ezekszerint nalad az nfsu valami kibaszott szar jatek lehet.. mert ennel aztan csak grafikaban szebb az nfsu.. mindan masban csak a felet eri el ennek
nem az a baj hogy elter a velemenyunk.. hanem mert baromsagot allitasz.. ha aszondod szar a fizikaja oke.. nem egy lfs.. ez nem szimulator nade hogy a szarfos fizikaju nfs jobb ennel😊 nah az lol
2) Nem állítottam, hogy kaki a grafika, csak azt, hogy KÖZÉPSZERÜ. Bízom benne, hogy különbséget tudsz tenni a kaki grafika és a középszerû grafikai jelzõk között...
3) Az, hogy kinek mi a számára tetszõ törésmodell, és a törés modell alapú viselkedés az eltérõ. Én továbbra is azt tudom mondani, hogy vicces az a törésmodell, ahol csak optikai törésrõl beszélünk, s ez a fizikában (jármû irányhíthatóságában) nem jelenik meg...
A hozzászólásoddal nem engem, hanem saját magad minõsíted...
nfsu kurva jo volt nehol.. csak aztan jottek a catch up problemak.. a nevetseges lehagyom a golfommal a supradat dolog... meg ilyenek...
amugy kiralysagot olvastam..allitolag lesz dyno test is a jatekban!!!😊)))))) megcsinalod a kocsidat.. felteszed a padra es meglesed hany lovat nyom ki az autod😊) mekkora zsir mar nem?😊 szerintem jo lesz a jatek nagyon..ez a grafika nekem boven eleg..szarok az nfsu csillogos zseles grafikajara!
2)grafika.. nem olyan kaki az!!! az autok nem sokkal szebbek az NFSu ban... a kornyezet.. kit erdekel 200 nal a kornyezet?????? nem a kornyezet teszi a jatekot.. erre pont megfelelo a kornyezet...
3)toresmodell.. ez pont elegendo.. vagy ha tenyleg azt akarod hogy egy negyvenes utkozesnel mar ne menjen az auto rendesen akkor az biztos tuti jo gamma lenne.. ket nap alatt mindenki dobna a picsaba.. amugy en 3 utkozes utan mar a neonokat elvesztettem.. a nitro kilyukadt.. egyszer sikerult a turbot is elrepitenem....
ez a kasztnigyurodes epp eleg ... gondold csak el mikor megveszed a draga cuccaidat a kocsihoz majd egy buzi miatt nekimesza a falnak mert o nem lassitott.. hopp.. egybol cserelhetsz spoilereket.. mig ha jobb toresmodel lenne.. akkor egybol csavarodik az alvaz.. motor megnyekken stb.. hurra....nem kell ennel jobb toresmodell.. ez epp eleg!
nah ennyit akartam...
Ezt a Race Driver2-nél is eljátszották, de nem sikerült jobbat kiadn8iuk, itt meglátjuk mi lesz a helyzet. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A fizikától egyáltalán nem voltam hanyatt esve. Elsõre simán nyertem benne. Nekem az autók mozgása is nagyon úgy tûnnek, mintha sinen mennének. Az NFSU-t sem igazán szerettem, de nekem úgy tûnt, hogy még abban is jobb "fizika" volt.
A grafikája teljesen középszerû.
A "törésmodellje" sem egetrengetõ teljes sebességgel szándékosan belementem egy oszlopba, de csak egy minimális gyûrõdés lett rajta, épp a vizualitás láthatárán. Ezt követõen többször ütköztem, hogy még több sérülés legyen, kiváncsían várva, hogy miként is hat ez vissza az irányításra. Sajnos nem vettem észre, hogy ez bármennyire is visszahatna, így meg ez a gyenge optikai sérülés olyan mintha nem is lenne... :-/
A játék legnagyobb pozitívuma számomra, hogy benne van a a két körlámpás Toyota Celica... 😊
A demot nem akarom jobban leírni bizom benne, hogy a full sokkal jobb lesz, de így szerintem a hamar felejthetõ játékok közé fog kerülni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
gamershellrõl:
"*Update* It was brought to our attention that Acclaim Germany uploaded the demo in error. The final demo is still in testing and will be released in the weeks to come."
szal ez a "demo" nem mérvadó.
azert a celicac kicsit arkadosak..azokkal eleg konnyen lehet venni a kanyart... jo mondjuk a celica gt 4 kerekes az uj celica meg elso... de azert a hatsokerekeset nem kene ilyen nehezre rakni😊 maradhat ez igy csak az elso kerekes gyengebb autok ne zabaljak le az utrol a nagy hatsokerekeseket..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

fizika veri az nfsu-t!... meg van tores!!!!!!
ezt max az nfsu 2 fogja uberelni... ha ertelmes fizikaja lesz..de nemhiszem..szal max kinezetben es tuning lehetosegileg lesz jobb az nfsu2😞
MEghalt a Király Éljen sokáig ez a KIRÁLYNÉ!!!! nem kell több gagyi Arcade NFSu😊) Bárcsak j lenne a kormányom... Kipróbálnál Force Feedbackel....
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Nem tudom, de én valós fizika alatt azt értem, hogy normálisan tudom vezetni a kocsit, aztán ha verseny tempóra kapcsolok, akkor össze-vissza csúszkálok, pörgök, forgok. Ha normálisan tudom vezetni nagy sebesség mellett, akkor az számomra már arcade. 😊
normálisan tudja vezetni a kocsit. ésszel kell vezetni nem normálisan^.^ ez is csak a gázt tapossa ^^ ill. nyomja^>^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
!! FORZA MILAN !! -Johnny-

fizika úgyszintén szar. pattognak a kocsik ide oda háppfe - shift-delete
fizika azért szar mert pattognak az autok? hát inkább sztem a rugok olyanok amit tuningnál belerak az ember.... elég érdekes volna ha pl a túraautóknál lengedezne a kaszni mint vmi nyárfa tudod ki a tököm száguldozna egy olyan autoban ^.^