2153
-
coltcannon #592 Az Acclaim bezarta a kapuit, kerdesesse valt a Juiced kiadasa.
Forras: Ign.com -
#591 gyk kijött xboxra -
#590 Juiced_PAL_XBOX-SKY got released 7h 17m 16s ago [NUKED] BETA.downloaded.from.bittertorrent.&.scene.released [ XBOX / SKY ] -
#589 Ezt nekem írtad, ha igen mit jelent??? -
#588 nemtom... -
#587 Bocs, ez Shongi-nak ment! -
#586 HAGYD A PICSÁBA,nekem fel se akarta rakni, majd a teljes kell! -
#585 Juiced_PAL_XBOX-SKY -
#584 Hahó senki sem tudja mi lehet a baj?
Azt írja: A Juiced.exe hibát észlelt ezért leállt, de mért, tud valaki segíteni? -
#583 nem.. csaladtag felvette es kikuldte/// -
#582 igy van! -
#581 Lenne egy kérdésem. Feltettem a Gamestarról a Juiced demóját, de nem indul el kiírja hogy az exe hibát észlelet, pedig a gép jó lenne -
#580 mé miulyen legyen a demó????
az nfs u ban még ennyi sem volt! -
#579 van full Juiced? HOL?? :D -
#578 a fóruma...
és a hivatalos oldala a játéknak! -
#577 hát nem egy nagy demo...3 kocsi és nyomkodd apage downt hogy kinézetet váltsál meg színt...1 pálya és csak a köröket meg a napszakot állíthatod...hamar megunható darab szerintem a demója...de én a street racing sindycatet jobban várom...van 1 fórum róla... -
#576 Tényleg CSOCSO mi lett a játékkal amit nyertél az NFSU kocsiddal?...kiküldték? -
#575 Talán azért nem reagálnak mert senki nem játszik vele...:))))...mindenki nyomta az uninstallt sebtiben..) -
#574 nekem semmi nem volt hozza... -
Vlala #573 CSOCSO: gratula a kormányhoz, jó választás, télleg, most mi mellette a teljes game?
Nekem még a SPCGT volt, azóta is nyúzom... -
#572 nah.. nitro nelkul supraval 2:09 ket koros ido..
elso korre 1:04:59 -
#571 elso kornek mentem kormannyal 1:06 ot:) csak egyszer nitroztam a hosszu egyenesben.. miert nem mond senki idot????? eskuszom 800 szor beirtam hogy mt megyek es senki nem reagal ra valamit... -
#570 en nem talalom sehol a juicedet (HUBokrol beszelek) -
#569 nah.. megvan a MOMO kormanyom:)
:)
sokkal jobb a Supra iranyitasa igy!!! igaz FFB hatas nemsok volt... -
#568 Ilyenkor nézz ki külföldi HUB-okra is...onnan gyorsabban lejön... -
#567 speciel jelenleg koli hubon vagyok, meg is van egy csomó embernek, de egyiknek sincs egy árva szabad slotjuk sem.
Na de elég az offból :) -
#566 Szerintem már sokaknak fent van mert megy a warezeken 1000-rel..:) -
Roll #565 mátrix szoba, állítólag -
#564 a hentelés nem igazán az én műfajom, de azért majd meglesem milyen, hisz kötelező darab. De csak ha már elterjedt DC-n. -
balint08 #563 föleg mikor nyomod a nitrót!!
-
Roll #562 Nálam csak 4.4-es driver van fenn.
Szerintem inkább foglalkozz a doom3-al.
-
#561 kissé zavaró, hogy csak fröcskölöm el a nitrot , de nem látom mennyi van még. Amúgy nagyon bejön a játék, szép, és kellően nehéz az irányítása ehhez a kategóriához. -
Nekem meg ilyen. Óra sehol :/ -
Roll #559 hang nálam se volt, de óra igen. #550 -
#558 most néztem csak meg az újabb demo-t, és van 2 problémám, amire 1 oldalt visszaolvasva sem találtam választ. (végig a VS NFSU flém ment :))
szal az egyik, hogy SB live! kártyám van, és nincs hangja a stuffnak, ill az intronál még van, aztán néma az egész.
A másik meg, Radeon 9600XT videókártya Catalyst 4.7 driverral nincsen km/óra ccsak ilyen szürke négyzet a helyén :(
Ez csak nálam ilyen, vagy más is találkozott hasonlóval? -
#557 ősz -
balint08 #556 Hi!
Mikor jelenik meg a gamma??????????????????????????????????????????????????????????????
-
#555 Kiru.::))
Photoimpacttal én is csináltam hasonlókat régebben..)) -
#554 Szálljmár le az NFSU-ról...a kettőt ne hasonlítsd már össze! Az egyik egy évvel ezelőtt lett kiadva. De ha te csak ezt tudod majmolni, hát legyen...ott legalább nem voltak 2D-s rongybabák..) -
#553 jah és LFS powa ^^