Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyomjátok már azt az auto mod-ot akkora shirály ^.^ (page down billentyû)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Van a grafikának valami titka amit én nem tudok? 😊 Nekem így néz ki a játék: http://homes.puskas.hu/safpers/images/juiced.jpg
(Geforce 2 GTS 64 MB, legújabb detonátorral, DirectX 9. Mi kell még? 😊 )
(Geforce 2 GTS 64 MB, legújabb detonátorral, DirectX 9. Mi kell még? 😊 )
jah és elõbb volt olyan hogy nekimentem vminek elég erõsen és csippantott 1-et hogy az alváznál a világítás szarakszik egy ideig pislogott majd bemondta az uncsit de volt olyan is hogy ugyancsak nekimentem vminek és elfolyt a nitrom......
sztem jó kis gém lesz ez nincs olyan csillivilli az auto mint nfsu-ban mondjuk én nem is bánom^.^ az a sok világító reklámfény mindig baszta a szemem. amikor autit választotok azért nem árt párszor megnyomni azt a page down billentyût. hát ugy látom tuningcucc lesz bõven. a régi fajta celica-ra vannak olyan tuningok hogy csak néztem^.^ azért rakhattak volna bele régebbi verdát is ^^ mondjuk azt a honda crx-et amit láttam képeken vagy mittom én 2-es golfot ^^ sztem jó játék. itt (hál isten) nem a csillivillire mentek.
A 4.5 caty nálam belassított néhány gamát de fagyás nem volt .
"vessetek a mókusok közé" :)
a gs-en má lokálba vala 😊
"vessetek a mókusok közé" :)
Hol a francba kell beállítani az irányítást?
Hol kell kilépni a gémbõl?
Nekem egyik sem sikerült, alt+esc-el léptem ki.
Hol kell kilépni a gémbõl?
Nekem egyik sem sikerült, alt+esc-el léptem ki.
Felnyomtam minden szûrõt, hogy lássam a gépigényt. Hát a verseny elsõ másodpercében hozta a fagyit. Grebber, milyen catalysted van? Itt 4.5, lehet hogy nem komálja. Persze nem ir ki semmit, tehát bármire háklis lehet.
Next PC upgrade: 2022
Vagy fél éve nem látott dolgot sikerült elõhozni a játéknak. Kékhalált. Sõt, olyan kékhalált, hogy ki sem irt semmit.
NFSU szebb volt. Viszont itt kipördültem a kanyarban a Suprával. Hoppá.
NFSU szebb volt. Viszont itt kipördültem a kanyarban a Suprával. Hoppá.
Az NFSU szerintem szebb.Ebben DX9-es kártyával mintha bagyon csillognának a kocsik túl szépek.
dx9 es kártyával jobb a helyzet , nekem is mindjárt lejön és kipróbálom. de a 78 as kép szerintem nem olyan rossz
non potest pluere aeternum
kepek
ugylatom nehol bugos a screenshot, majd mindjart kitorlom az elejerol a szarokat
ugylatom nehol bugos a screenshot, majd mindjart kitorlom az elejerol a szarokat
hat mar az autok kidolgozottsaga is hagy magautan kivannivalot, eleg elnagyoltak, pl az ajto,tanksapka meg a motorhazteto illeszteset csak egy fekete vonal jelzi a texturan...

shotot tudsz tolni hogy hogy néz ki? de kiváncsi vagyok hogy néz ki a 9600xt-n ^^
Nekem még 10 perc. Ha nem megy DX8-on, elmehetnek a picsába,
Nekem is az van.
Nekem is az van.
megneztem, nemrossz, az iranyitas eleg jo, de a grafika gyenge
valamilyen szinten tornek az autok is
3 toyota van benne, 2 celica meg 1 supra
valamilyen szinten tornek az autok is
3 toyota van benne, 2 celica meg 1 supra
szvsz van olyan mint nfs- amit láttam video-t ^>^
Olyan mint a Sanghaj Street Racer?
Ez a demó kis idõre fellendití a topicot kiváncsi vagyok milyen lesz a game!
Sikerült.A románoktól jön 60-70-el.
Vicces lenne.