2153
-
#632 honnan van ez az info a mai megjelenésről az oldaladon? -
#631 nforcen nem van -
#630 ezen oldal szerint ma kellene kijönnie. tud valaki erről valami infot? -
#629 www.autosjatekok.hu -a 2004-ben kijövő játékok listája -
#628 Hy.Tudja valaki h. kb mikor jön ki -
#627 Remélem ugy lesz mint a SH4-nél hogy 2-3 napra rá jöt a PC-s. Bárcsak igy lenne! -
#626 Na Ps2-n már van. Mostmár csak pár hónap. :-) -
#625 max nálad volt ilyen ;) -
#624 akkor bettetted a magassági kormányt amikor nem volt út és átmentél Lock on ba?...:DD -
#623 remélem is hogy jobb lesz bert a demó nem volt a legjobb (pl.: nem volt hang vagy ha jött a hang akkor sercegett a textúra állandóan szétesett és néha út sem volt... -
#622 Azt mondták, hogy jobb lesz majd mint a Demo...no majd meglássuk..) -
#621 -
#620 ÁÁÁ de várom már!! -
#619 Kijott X-boxra akkor nem sokára itt kell lennie!!!!!! -
#618 Mitől élne??Semmi új info. -
#617 Hát nagyon kihalt ez a topic..) -
#616 Üdv Mindenkinek...!
Felkerült a lapra 140 screenshot, így mindenki csemegézhet kedvére...
www.autosjatekok.hu
-
Chaos Mad #615 nah.. azt hittem hogy vmi gáz van már, jöhetne má ez is :) -
#614 Én is ugyhogy pörgessék fel az iramot azt adják ki a népnek. -
#613 az jó hír, kíváncsi vagyok rá... -
#612 Juiced - Újra kiadónál
[2004-09-11 @ 11:24 - sHadeS]
Aki keres, talál -szól a mondás. Így járt a Juiced is, ami az Acclaim megszűnésével sajnos kiadó nélkül maradt. Azonban a Take Two nem hagyta sokáig parlagon heverni a játékot, azonnal lecsapott rá, és felkarolta. Egyelőre ennyit tudni, a többi majd ezután érkezik (remélem).
info:Gamestar -
#611 nahja.. de meg kis gazzal se lehet...
keresztbe lehet tenni.. ugy hog yelengeded a gazt... ez jo meg minden de nem az igazi... legalabb gazzal lehetne cisnalni vagy valami.. -
#610 nem azért power drift a neve, hogy nagy gázzal csúszol???
Akkor ne kis gázzal power drifteljünk:) De szerintem az a demo még eléggé kezdetleges volt és azóta eltelt 1-2 hónap... -
#609 hat eleg uberzsir a supra fizikaja.. ( az nfsu hoz kepest)
csak.. ha ilyen beallitasi lehetosegekkel adjak ki a jatekot...akkor nem igazan lehet majd allitani a gaz erzekenyseget:( es ez gaz mert nem igazan tokeletes a dolog es igy meg mindig konnyu kicsuszni.. igaz.. csak akkor csuszok ki amikor power driftelni akarok.. ami meg nem sikerult:( mert akarmilyen kis gazt adok ugyanugy kibassza a segget.. ami nem igazan realis...
realitasrol annyi hogy ne a jatek karara tortenjen... szal orulnek ha megoldanak hogy kis gazzal lehessen latvanyosan driftelni... -
#608 Remélem megoldják mert a demoban nagyon jó fizikája volt az autóknak. Szerintem. :) -
#607 ja.. epen mondani akartam.. ugyhogy rulez:)
-
#606 -
coltcannon #605 "F4G owns the rights to the title, rather than Acclaim, and will now simply seek a new publisher for the game, which was developed in the UK by independent studio Juice Games."
Roviden: Az f4g-nel vannak a jatek jogai, nem az acclaimnal, igy egyszeruen egy uj kiado utan kutatnak. -
Gear #604 Megpróbálják eladni , ez szinte biztos. Nem fogod free megkapni.Ill. nem tőlük. -
#603 nahja:) -
#602 az a legrosszabb, ha elveszik, sosem kiadva... pedig a mostani nem véglegest kitehetnék for free :)
nade, ilyet még nem látott a világ :( -
#601 Remélem azért nem vész kárba mert nekem tetszett a demó. -
#600 ah, ha át is veszi valaki a juicedet, sokára lesz az még kint :(( -
#599 nahjao a burnout egy ari kis jatek..viszont a Turok az megalapozta az FPS-t az eletemben... -
#598 en is ezt akartam eppen betenni.. azt irjak hogy azert ajuicedbol meg lehet valami.. mondjuk ki a faszt erdekel a juiced ha nincs acclaim:((
turok... burnout... stb... mind mind szep emlekek... -
#597 -
Gabe18 #596 Lehet már Juiced sem lesz...
576:
Hosszas szenvedés után az Acclaim feladta a küzdelmet: a cég vezetősége csődöt jelentett. Az első figyelmeztető jelek nyár elején jelentek meg: az előző pénzügyi év nagyon rosszul zárult (56 millió dolláros veszteség), a patinás kiadó nem tudta tovább fizetni az MLBPA (baseball) és a Turok licencekért járó jogdíjakat - így elvesztették azokat. Az alkalmazottak augusztus közepén késve kapták meg a fizetésüket, az utóbbi két hétben pedig már egyáltalán nem érkeztek meg a heti fizetési csekkek.
Az cég munkatársait (600 emberről van szó) pénteken tájékoztatták arról, hogy hétfőn már nem kell dolgozni jönniük - 15 percet kaptak arra, hogy összepakolják az iróasztaluk tartalmát, és távozzanak. Az Acclaim tegnap hivatalosan is csődeljárást kért maga ellen. A futó fejlesztések (jelesül: a Juiced és a The Red Star) sorsa egyelőre bizonytalan - a játékok állítólag majdnem teljesen készen vannak, így jó eséllyel tudják majd őket más kiadóknak értékesíteni. R.I.P. Acclaim! -
#595 ha nézem a régi játékaim, mindbe volt lan opcio, a maiakban meg időnként extraként van .... érthetetlen... -
#594 bazz, azt az egy előnyt láttam a Juicednél, hogy lesz multi, ha nem lesz menjenek a francba...
A munkahelyen mit csináljunk vazz, ha nincs LAN opció?
Így hiva jut a világ? Lehet dolgozni fogunk... -
#593 a demo alapján ebben sem lesz lan!!! :( vicc... a flat outnál azért nem lesz online, mert arra már nincs idő... bakker, tehát a lan eccerübb.. és mégse teszik bele :( álá nfsu :(((((