Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg battlefield2 zni 😄D
sry a trágár beszédért (jó a game na de a CS 😄DD)
istenem egy játék nincs amivel 2 óránál többet gamelnék de a cs vel rekordom 45 óra egyfolytában😄D
24 war meg rengeteg publik
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Direkt vételeztem egy Logitech Rumblepad 2-es jószágot a gémhez. (ok,ok, nem csak ez miatt.)
Na most az egy dolog, h nem tudom vele rendesen irányítani, de még a rezgõ-izgõ-mozgó hatást annyit se érzek, mint a mobilomon. <#zavart2>#zavart2>
Sztetek támogatja a fósz fídbekket a gém, vagy csak a kormányoknál?
Mondom, majd jól szétrezonáltatom a kezem, de semmi. <#szomoru2>#szomoru2>
de ettol fuggetlenul HALOTT ugy az egesz mert a kormanyt nem lehet kalibralni.. es a kormany az elejen tul gyengen erzekel utanna meg rul hirtelen es a felenel mar semmit nem kormanyoz... de ha leveszem az erzekenyseget az meg szar😞(((((((
ezekutan kiprobaltam a Vipert... es most nem kellemesen csalodtam😞
a Dodge VIPER.. ami hires arrol hogy nehez vezetni.... kiteszi a farat ha nem ovatosan hasznaljak es amcsiban sajat oktato anyag jar az autohoz.. nah ez a 500 lovas kocsi 3 szor jobben visszahuzza magat a kanyarbol mint a majdnem ugyanolyan eros supra.. azert ez ciki... a dodge is el van baszva es a supra is tulsagosan tancoltatja a picsajat.. mondjuk ha renesen lehetne kalibralni nem lenne bajom.. legalabbis lehet...
de ez igy akkor is LOL!!!
plusz a valo vilagban a Supra jobban megy kanyarban.. slalomban 2mph val megy gyorsabban az alap supra az alap dodgenal..plusz skidpadon is odaver 0.1G vel a Supra......
a jatekban levo dolog meg vicc...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
olvass csak vissza!!!
vannak mar kodok?
nagyon zsír verda 😄
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ja és azt szeretném megkérdezni hogy ha eladom a kocsit kapok érte lóvét? mert nem szeretném úgy eladni hogy utána meg baszhatom az eget 😄
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Bmw niccs ahogy elnéztem hála a jóóóóó..😊
és mindig ilyen nehéz lesz vagy lesz könnyebb is nem mintha nem tudnák vele jáccani de azé nehéz nem?
Le Parkour
How much can you take,before you snap?
- nem
szerintetek elindul a játék tn2 proval? <#idiota>#idiota>
vagy lehet hogy az miatt dob ki hibaüzenet nélkül a windowsba?
How much can you take,before you snap?
Kezdem unni nem ad új kocsikat nem ad semmit csak versenyezgetek aztán annyi de semmi megnyerés vagy ilyesmi meg semmi extra eddig a respectem meg valahol 1500 fölött szinte mindenkinél...
Bodobácsember, Itt a torrent, ezzel elég gyorsan jön, bár én úgy gondolom, hogy jóval rosszabb mint az nfsu...
Amúgy mikóvan vége a jtéknak? Mer csak versenyzek,versenyzek azt semmisem történik csak mennek felfeléa népszerüségi pontjaim annyi...
A focus-on csak azért vagyok kiakadva mert ilyen teljesítménynövelés mellett az hogy nõ a fogyasztás oké...De hogy normális használatban (tehát nem amikorpadlózzuk!!) 10-15 literrel többet egyen a gyárihoz képest na az LOL
kerdem en:
1)minek kell ezt a dolgot a motorfekkel egy szoba hozni??? mondjak azt hogy ne nyomjuk be a kuplungot es kesz de a hagyjuk a motorfeket dolgozni legalabb addig se zabal benzint nem ugy mintha visszavaltogatnank..
2) ha ez benzinmegtakaritas.. minek beszelunk ilyeneket?? ki az a hulye aki visszavaltogat egyenkent a piros lampanal???? ( en a celicaval de azt elvezetbol😊))))
blah blah blah.. mindegy...
a boxer motorokrol.. felesleges raeroltetni az otto motor igazat.. h a a boxer motor nyomateka mashol jon ki...
Amúgy egy apró javítás bocs,de például boxermotornál mint subaru porsche bogár stb olyan 1500-as fordulattól azt a motorféket mert kiba....tul alulnyomatékos motorok általában ésnem forognak sokat😊