Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OMG ahelyett hogy a motorfékröl vitatkoztok takarojatok COUNTEREZNI 😄DD
meg battlefield2 zni 😄D
sry a trágár beszédért (jó a game na de a CS 😄DD)
istenem egy játék nincs amivel 2 óránál többet gamelnék de a cs vel rekordom 45 óra egyfolytában😄D
24 war meg rengeteg publik

Istencsászár
me too

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
nemtom😞 kormanynal se vettem eszre SEMMI FF et
Egy kérdés emberek.
Direkt vételeztem egy Logitech Rumblepad 2-es jószágot a gémhez. (ok,ok, nem csak ez miatt.)
Na most az egy dolog, h nem tudom vele rendesen irányítani, de még a rezgõ-izgõ-mozgó hatást annyit se érzek, mint a mobilomon. <#zavart2>
Sztetek támogatja a fósz fídbekket a gém, vagy csak a kormányoknál?
Mondom, majd jól szétrezonáltatom a kezem, de semmi. <#szomoru2>

CSOCSO
NAH!!! kiproszaltam a Suprat.. hat igen.. egybol kellemesen csalodtam.. elegge kiteszi a farat.. gyonyorueket lehet vele VEGIG driftelni..alladek az auto...
de ettol fuggetlenul HALOTT ugy az egesz mert a kormanyt nem lehet kalibralni.. es a kormany az elejen tul gyengen erzekel utanna meg rul hirtelen es a felenel mar semmit nem kormanyoz... de ha leveszem az erzekenyseget az meg szar😞(((((((

ezekutan kiprobaltam a Vipert... es most nem kellemesen csalodtam😞
a Dodge VIPER.. ami hires arrol hogy nehez vezetni.... kiteszi a farat ha nem ovatosan hasznaljak es amcsiban sajat oktato anyag jar az autohoz.. nah ez a 500 lovas kocsi 3 szor jobben visszahuzza magat a kanyarbol mint a majdnem ugyanolyan eros supra.. azert ez ciki... a dodge is el van baszva es a supra is tulsagosan tancoltatja a picsajat.. mondjuk ha renesen lehetne kalibralni nem lenne bajom.. legalabbis lehet...
de ez igy akkor is LOL!!!
plusz a valo vilagban a Supra jobban megy kanyarban.. slalomban 2mph val megy gyorsabban az alap supra az alap dodgenal..plusz skidpadon is odaver 0.1G vel a Supra......
a jatekban levo dolog meg vicc...
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
en se talalok.. meg pisztos nincs...😞
SUPRAT AKAROK!
Istencsászár
mást nemtaláltam

CSOCSO
baromira nem muxik😞((
Juiced PC.. ehez kepest a szovegben xbox van.. lol
CSOCSO
dankeee!!! ( csak a supra miatt..)
Istencsászár

CSOCSO
azert itt a velemenyuket kifejtok 60% a siman kimondta hogy szar a jatek😊
olvass csak vissza!!!
CSOCSO
amugy nem utalok.. nem olyan HUUUDEFOS.. csak nem tetszik annyira.. es persze a fikazasban kozrejatszik hogy csalodtam d eolyat hogy osszetortek pici szivem..azt hittem vegre lesz valami fasza realisztikus fast and furious jatek😞 erre nesze😞
vannak mar kodok?
Istencsászár
😄DDDDDDDDDD

CSOCSO
😊 nem kell csak valaki megjegyezte hogy ajatekrol reg esett szo.. hat azonnal ejtettem😊))
vki nem tud adni egy linket vagy FTP címet ahonnan le lehet tölteni?

Istencsászár
jólnézki<#eljen>

Tufa
én is vártam valami más autóra, mivel az elsõ kategóriás versenyek 1200lóerõig vannak, igy gondoltam lesz valami durvább. még a Charger is csak megközelití aszem az 1000et

odex
kép
nagyon zsír verda 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
nagyon fasza már nagyba 70 féle kocsit birok venni és 60 ezer dolcsim van 😄😄😄😄
ja és azt szeretném megkérdezni hogy ha eladom a kocsit kapok érte lóvét? mert nem szeretném úgy eladni hogy utána meg baszhatom az eget 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Istencsászár
mér mirevágysz fõellenségre? ez egy autós gém eljutsz a tunning csucsig oszt by

Skynet
Odáig oks hogy niccs más autó és a készítõk szerint a Viper a zisten (lol) de nincs befejezése ennek a játéknak?? Semmi megnyerés meg semmi csak verseny verseny verseny azt csah?😊

Bmw niccs ahogy elnéztem hála a jóóóóó..😊
Istencsászár
szerintem nincs eddig nemtaláltam benne

Sheke
ebbe van bmw mert,még csak crx mog bogár és 206 peugetot van,de lesz?
és mindig ilyen nehéz lesz vagy lesz könnyebb is nem mintha nem tudnák vele jáccani de azé nehéz nem?

Le Parkour

okés, csak gondoltam hátha mégis<#hehe>

How much can you take,before you snap?

Tufa
nekem a Viper volt az utolsó autó amit megszereztem, sztem nincs más autó utána.

Tufa
gondolom kicsit lazára vette hogy mindenkit elver... <#hehe>

musha
egyszer egy gyorsulási versenyt nyomtam egy sráccal, megnyertem, majd utána néztem, hogy a világranglista második helyezettje volt. aztán persze megvert vagy négyszer egymás után 😊)

Istencsászár
ezt a kérdést komolyan gondoltad?
- nem

Hi
szerintetek elindul a játék tn2 proval? <#idiota>
vagy lehet hogy az miatt dob ki hibaüzenet nélkül a windowsba?

How much can you take,before you snap?

Istencsászár
tegnap akkora racét nyomtam 1 gyerek ellen 3 körös volt és végig 1 mpn belül volttunk test test elleni küzedelem ment végé éeszméletlen volt

musha
de tényleg...és ez rajta kívül senkit nem érdekel, de nem veszi észre, mindegy.

Istencsászár
átkéne irni a topicot Juiced ami CSOCSO utál kb mer ezvan végig😄

Skynet
Valaki végigtolta már?😊
Kezdem unni nem ad új kocsikat nem ad semmit csak versenyezgetek aztán annyi de semmi megnyerés vagy ilyesmi meg semmi extra eddig a respectem meg valahol 1500 fölött szinte mindenkinél...
ChevyG
hol lehet kikapcsolni azt, hogy ne irjon ki verseny közbe okosságokat? (pl break, stb)
musha
pff..<#szomoru2>

Kösz a torrentet.
Duddits
Nem lehetne befejezni?!!

threeman
Ezt a gémet elcseszték. Trailer alapján jónak tûnt, na akkor mondom letöltöm, de nagyot hibáztam. A kocsik szépek, meg jó hogy össze-vissza törik, de az irányítás, a játékélmény, a játszahtóság az nagyon szar.

Bodobácsember, Itt a torrent, ezzel elég gyorsan jön, bár én úgy gondolom, hogy jóval rosszabb mint az nfsu...

Tudna nekem mondani valaki egy torrentes címet ahonnan le lehet tölteni a gamet? Elõre is köszi.
Skynet
Odáig oké hogy csapatás közben,de ép arról beszélek hogy az autó fogyasztása normál körülmények között annyi akkor nevetséges az egész😊

Amúgy mikóvan vége a jtéknak? Mer csak versenyzek,versenyzek azt semmisem történik csak mennek felfeléa népszerüségi pontjaim annyi...
CSOCSO
ez a jatek tiszta szar!!

<#taps><#banplz>
musha
hmm...Juiced topik...mikor volt szó utoljára a játékról? <#sniffles>

CSOCSO
20 25 liter egy kisse valoban sok... de mondjuk ha szejjel csapatas kozben van akkor nem olyan gaz... azert egy 320 lova supranak se kevesebb a fogyasztasa csapatas kozben.. csak az egyik i4 a masik meg i6 motor.. ami azert nem mindegy.. a 25 liter ubersok a focustol. a 20 meg hiheto de kinek nemsok a 20 liter?
CSOCSO
ertem... akkor a boxerokra valo tekintettel 2590 et mondok😊)
Skynet
Hjo csak montam hogy a 3000-es fordulatta azé ne általánosíts😊

Skynet
Nekem 1értelmü csak még mindig nemértem hogy hogylehet ilyen baromságon vitatkozni amikor ha jóltudom még a kreszoktatásnál amikor kicsit belemennek a mûszaki részbe ott is elmagyarázzák a motorfékezést visszaváltással😊

A focus-on csak azért vagyok kiakadva mert ilyen teljesítménynövelés mellett az hogy nõ a fogyasztás oké...De hogy normális használatban (tehát nem amikorpadlózzuk!!) 10-15 literrel többet egyen a gyárihoz képest na az LOL
CSOCSO
1) a cikkben az volt alenyeg hogy mondjuk piroslampa elott ne valtogassuk vissza hanem engedjuk a motorfeket dolgozni.. azaz ne nyomjuk be a kuplungot a megallas elott...

kerdem en:
1)minek kell ezt a dolgot a motorfekkel egy szoba hozni??? mondjak azt hogy ne nyomjuk be a kuplungot es kesz de a hagyjuk a motorfeket dolgozni legalabb addig se zabal benzint nem ugy mintha visszavaltogatnank..
2) ha ez benzinmegtakaritas.. minek beszelunk ilyeneket?? ki az a hulye aki visszavaltogat egyenkent a piros lampanal???? ( en a celicaval de azt elvezetbol😊))))

blah blah blah.. mindegy...

a boxer motorokrol.. felesleges raeroltetni az otto motor igazat.. h a a boxer motor nyomateka mashol jon ki...
Skynet
Ezt a cikket nemláttam valamelyik marha azt írta hogy fogyasztáscsökkenés érhetõ el motorfékezésel?😊

Amúgy egy apró javítás bocs,de például boxermotornál mint subaru porsche bogár stb olyan 1500-as fordulattól azt a motorféket mert kiba....tul alulnyomatékos motorok általában ésnem forognak sokat😊
CSOCSO
Az hogy amit Csocso ír az nem motorfékezés hanem blokkolás na az viszont erõs LOL😊

csak erosen erzekeltettem a dolgot. .termeszetesen nem leblokkolasrol van szo.. arrol van szo amit irtal... de ez nemtom miert nem egyertelmu...