Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Ja lehet csak egy fx 5200-asssal nemigen lehet jó minõséget elérni

musha
nekem meg bejön.

Tufa
Prototype class lett. Azt hiszem 4 prototipust kell a gépbe rakni.(ez full 😛 )

Duddits
Mi az a (P) a Class-nál?

Duddits
A Skyline-on kívûl egyik se jön be.

musha
ha ti is, akkor én is 😊

Tufa

Solid Snake
Értem én : két néger verekszik egy alagutban
Duddits
De sötéten meg rondák, és úgy nem látszódnak a gyönyörû festések. <#nyes>

Solid Snake
Hagyd csak, ne fáradj vele 😊)
Duddits
Nah, csináltam egy köteg képet, csak kikéne világosítani mert sötétek lettek hogy rohadjon meg. És nem tom miért, mitõl.

Tufa
np 😊

Tufa
lehet hogy érdemes lenne feljebb vinned az élsimítást 😊) Olyanok mint a lego autók 😄
Mindjárt én is berakok egy Corrados képet

Duddits
Jah, jó, azt nem néztem. <#nyes> Sorry.

Nah, végre kocsik is vannak! Majd én is csinálok még.

Bandi 18
[/url][/img]

[/url][/img]

Bandi 18
[/url][/img]

Sheke
ez azért van mert szar némejik törés

Le Parkour

odex
most peugeott 206-al nyomom és csak annyit kérdeznék meg hogy amellett van 70000 dollárom hogy már bele kezdhetek egy uj kocsiba? ja meg hogy ha veszek uj kocsit megint lekel futnom több kört azért hogy megkapjam megint a tuningokat???

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Tufa

Kiemeljem vagy észreveszed?

Duddits
Ki mondta, hogy elsõ autója? Azért mert kevés pénze van.

Tufa
volt

Danman
Vlotmûár vkinek olyan,hogy amikor rányomnál a TEST DRIVE-ra akkor eccerúen egy hibaüzenettel kilép?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sheke
kinek volt már olyan hibája hogy elõször még jó volt a 2 es cd instalja aztán meg megállt és kiírta hogy rossz a data3.cab plz help!

Le Parkour

nékem 206-som van full a kicsike..

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Istencsászár
néhány

Mitsubishi Eclipse GS-X

Chevrolet Corvette

Dodge Viper

Mazda RX-7

Nissan Skyline GT-R

Civic Type R

Honda CR-X

Acura NSX

Toyota Celica GT-S

Toyota Supra

VW GTI

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vki
Valaki tudna nekem adni egy hivatalos autólistát?

ACER Aspire 5738ZG

Prézli
Help!
A game nem fogad el cheatet

magus755
voltmár egy autom csak az meg lassu volt azt eladtam ezt meg megvettem és feltuningoltam!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Tufa
hogy csináltál elsõ autóként egy 5ös osztályú autót?

magus755

magus755
sziasztok én még csak most kezdtema gamet de az elsö autom ilyen amit kreáltam lesz ez még jobb is!

Danman
Vki?#1455

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Duddits
Itt mit kéne látnom?

Duddits
Hát nézd meg! Workshop -> Sell Car!

Istencsászár
mivel irtad ki és hogyan?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tud valaki segíteni?

How much can you take,before you snap?

Tufa
nekem most lenne kedvem egy kicsit kocsikázni(nem feltétlenül élesben, hanem csak úgy ökörködni 😊

musha
tényleg, aki gondolja ide írhatná az online használt nevét, így talán sûrûbben összefutunk majd.
én ShinjinHun néven vagyok.

odex
menyié tudnám eladni egy honda crx ful tuningosan?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

az a baj hogy kiírtam mégegyszer, és ugyanaz volt a hiba. pedig mondom, daemonnal mûködött.

arty
ird ki még1x, ujrairhatora .... lehet elrontotta az elsõt

Forza.

arty
milyen hangkártya? driver legujabb? directx gyorsito funkciok maxon ?

start menu: futtat: dxdiag ...
ott a hangkártya résznél a directx accelerationst állitgasd .. full rol lejebb, feljebb... 😊

Forza.

hali.
tudnátok segíteni, hogy telepítés közben miért dob ki egy uninstall.exe-s hibaüzenettel? ez hiba csak akkor van, ha kiírom cdre a gammát, de ha daemonnal mountolom a képfáljt és úgy telepítem, akkor nincs semmi probléma.
elõre is kösz

Duddits
Nálam otorhang sincs vazze!!

Nem tudjátok miért? Néha elõjön, brummog egy kcisit, majd megint eltûnik.

Danman
ja bocs meg még az Mi brutálisan hülye,hogy állandóan nekimegy a falnak,mint egy biliárdgolyó!

CSOCSO
benne van az optionsban hogy blur kikapcsolasa.. ( jatek kozben esc es options... majd video)
SuperCharger
Hali mindenki!

Az lenne a kérdésem, valakinek van ötlete, hogyan lehet eltüntetni ezt a fullscreen-smooth/blur dolgot azonkívül, hogy shaderek kikapcs?
(továbbá van valakinek sejtelme arról, hogy ez hogyan hivatott javítani a látványosságon?)

Kösz elõre is

Duddits
Szerintem szörnyû ahogy kiáll az oldalsó küszöb.

Danman
Halljátok másnál is ilyen hülye hangja van a kocsiknak,ikllyen visító,vinníogó hang???egyébként sztem jó játék:-hang(+zene)-irányítás

CSOCSO
45 ora😊))