Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindjárt én is berakok egy Corrados képet
Nah, végre kocsik is vannak! Majd én is csinálok még.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Le Parkour
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Mitsubishi Eclipse GS-X
Chevrolet Corvette
Dodge Viper
Mazda RX-7
Nissan Skyline GT-R
Civic Type R
Honda CR-X
Acura NSX
Toyota Celica GT-S
Toyota Supra
VW GTI
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
How much can you take,before you snap?
én ShinjinHun néven vagyok.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
start menu: futtat: dxdiag ...
ott a hangkártya résznél a directx accelerationst állitgasd .. full rol lejebb, feljebb... 😊
Forza.
tudnátok segíteni, hogy telepítés közben miért dob ki egy uninstall.exe-s hibaüzenettel? ez hiba csak akkor van, ha kiírom cdre a gammát, de ha daemonnal mountolom a képfáljt és úgy telepítem, akkor nincs semmi probléma.
elõre is kösz
Nem tudjátok miért? Néha elõjön, brummog egy kcisit, majd megint eltûnik.
Az lenne a kérdésem, valakinek van ötlete, hogyan lehet eltüntetni ezt a fullscreen-smooth/blur dolgot azonkívül, hogy shaderek kikapcs?
(továbbá van valakinek sejtelme arról, hogy ez hogyan hivatott javítani a látványosságon?)
Kösz elõre is