Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TYME
SAVE GAME PLEASE!!!!!!!!!

TYME
nekem

TYME
Én nem fikáztam az írányitást csak azt mondtam furcsa!!!!!

Duddits
Aki fikázza az irányítását, húzzon el és vegyen egy Force Feedback-es kormányt mert eszméletlen ahogy érzed, hogy rámész egy patkára és kimozdul a kocsi!!

TYME
Ja és hogy tudok feltenni képet a gépemrõl ezt is köszi

TYME
Valaki adjon mentést!!!
Szeretem a Corradot nagyon, de nem valami fényessen tudom vezetni az autót mert az írányítás naon furcsa.

Tufa
mindenkinek ugyanazt a hibát adja ki...

odex
figy az nem törés hiba ne halgass shekére hülyeséget mond!
1 gyereknek is így volt hogy ezt írta ki és ha jól tudom az eggyik program bezavar neki és ezért szar utána meg a windowsot ujra tedte és 1-bõl indult neki!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

musha
tényleg, ilyen brutál teljesítményû autók közül melyik a legirányíthatóbb? (ha jól láttam, a két legerõsebb kocsi a Viper és az egyik Corvette, de ezek nagyon kiprögõsek)

musha
tegnap kicsit kikerekedtek a szemeim éjjel, amikor már nem volt a kívánt kategóriában career verseny (online), csak 1200 lóerõs dögöknek. mondom poénból benevezek a 3000GT-mmel, ami hát a fele sincs erõben 😊 nem megnyertem? <#vigyor2> nem akartam hinni a szememnek. bár mondjuk valószínû, ha kihasználják a kocsik adta lehetõségeket, akkor rommá vernek, de másodszorra is épp hogy csak második lettem.
van egy viperem, de azzal kizárólag a körpályán vagyok hajlandó menni, mert az tényleg irányíthatatlan.

Tufa
jó a 4 kerék meghajtásúak megint csak más kategóriába tartoznak 😊 nekem a 4wdbõl az EVO VIII tetszik a legjobban. Épphogy a legnagyobb elérhetõ kategória legalján vagyok de a majd 100-150lóval erõsebb amcsi betonszaggatókat simán lehagyja 😊

Tufa
én gondolkoztam hogy kipróbáljam-e kormányal, de az túl fárasztó 😄
Egyébként meg meglehet tanulni a pályákat, nem annyira nehezek. Bár van egy, elég nagy-kanyargós, nem tudom mi a neve, verseny volt, 1es kategória, Viperel voltam(pontosabban nem én, hanem az egyik Crew tagom) 1047lóerõ. T.K volt egy Corvettel 940valahány ló. Valami hihetetlenül durva iramot diktáltak egymásnak, tátott szájjal néztem 😄
6körös verseny alatt, 1 kört rávertem pedig végig mediumban ment.

musha
dehát a gt4 egy kicsit más mûfaj. az azért jó, mert brutál sok kocsi és pálya, és egyáltalán mert gt, ez meg azért mert száguldozás, tuning és online versenyek.

Hmuda
Ezt mindig megpróbálom eljátszani a legtöbb hibás játéknál. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

musha
ó, hát pedig egy jól feltuningolt 5-ös kategóriás (499 lóerõs) 3000GT teljesen jól kezelhetõ, bár az eddigi favorit kezelhetõségben nálam az rsx, bár az kissé gyengébb teljesítményû.

Tufa
Na ez a jó hozzáálás 😊 Még ha le is húzod, legalább megnézed hogy milyen lesz a patchal 😊

musha
game pad-et viszont full be lehet kalibrálni, hibátlanul. ez a desktopra rakás az EGYETLEN hibája a játéknak (és ugye ez sem a játék hibája), aki nem tudja irányítani, az nézzen magába, döntse el, hogy képes-e ezt a hihetetlen feladatot megoldani vagy félrerakja...de az, hogy a különbözõ fórumokon a saját bénasága miatt rengeteg ember lehúzza az annyira nevetséges...
ja és ez persze nem neked szólt Tufa, csak az elsõ mondat ^^

Hmuda
Végülis mindegy, mert az NFSU-t is utálom (régen szerettem, de GT4 óta nehezemre esik komolyan venni az arcade cuccokat 😄).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Azt azért még hozzátenném, hogy megvárok egy pár pecset, mielõtt uninstalálom, de hiba volt ilyen átgondolatlanul kiadni.

Tufa
nem tudom, tény hogy más mint az nfsu, és mind a mai napig 7-8as autókat tudok csak a pályán tartani(esetleg FWD-ben 5-6 is menne), de pont ez tetszik benne. Sprint részben nekem ezerszer jobban tetszik mint az nfsu, viszont a körpályák meg ilyenek, nfsu-ban kissé butyutább, könnyebben kezelhetõek voltak, igy az a része jobban tetszik.

Hmuda
Az irányítás irtóra el van cseszve. Bár lehet, hogy a hülye kamerakezelés maitt tünik katasztrófának, de akkor is...béna.

Tufa
Azért hogy melyik az "igazibb" játék a kettõ közül, vitába szálnék.Csak példa képpen NFSU-ban ha egy suprának a kanyarba nyomsz egy padlógázt, kifordul? Ott sérülnek az autók?
Bugok alatt mondtál 1et, ami mint kiderült, a tört verzió hibája. De az NFSU hibátlan 😉

Bill kiosztáshoz nincs hozzáfüzni valóm, én se tudtam állítani, de könnyen megszoktam.

musha
<ásít><#sniffles>

Hmuda
Hát régen láttam ennyire elkapkodott és átgondolatlan játékot. Irányítás katasztrófa, ehhez képest az NFSU maga a megtestesült realizmus (pedig az ûberarcade), totál összecsapott billentyûzetkiosztás (amit még állítani se lehet, mondja, hogy válasszam ki a gombhoz rendelt funkciót, de a lista töküres, ráadásul gombokhoz kell funkciót és nem funkciókhoz gombot rendelni...eh), orbitális bugok (tesztvezetésnél gondol egyet és mindig kivág desktopra, tök jó, nem lehet tesztelni a kocsit). Ez egy újabb elkrút konzoladaptáció. Sokadik már...

Duddits
Jók!

ranGer2
<#gonosz1>

<#ravasz1>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
sokpacis!!44

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Solid Snake
Nehasználd ezt az opciót.
Tud valaki valamilyen megoldást arra hogy miért lép ki az asztalra a game mikor a garázsba vagyok és kiakarom probálni az autot benyomom hogy test drive vagy valami ilyesmi és kidob az asztalra.Miért torténik ez?Tud rá valaki valmilyen megoldást?És még egy kérdés van a játéknak valamilyen magyar fan oldala,vagy hol találhatók valamilyen átalakítások az autókhoz.
Duddits
Hát akkor ez nem fog menni.

Valaki tud gépigényt mondani?

Nemcsesztem el semmit telepítés közben!Daemonnal felraktam,crack,config,indítás és a 3.képnél ezzel a hibaüzenettel kilép.de nemírja,hogy mi a baja.

szar.700Mhz,geeforce2.de eddig minden új játék probléma nélkül megy és ment rajta.

Duddits
Semmi!

Nem értem telepítés közbe mit lehet elcseszni... Milyen géped van?

És mi az a hlm-intro.exe?

Akkor nem én vagyok a hülye...ez+nyugtat.

Tufa
teljesen normálisan, semmi extra. Miután felraktam, CD1, hoodlum mappából a cracket beraktam a játék mappájába, aztán játék 😊

+És hogy telepítetted?hátha ott csesztem el vmi alap dolgot.

Tufa
igen

Neked is ez a HOODLUM verzió van meg?

Kezd idegesíteni!!2nap volt mire lejött(már ez röhely)most meg nemakar elindulni.

Tufa
fingomnemvan 😞

"A Juiced.exe hibát észlelt,ezért leáll"<---ezzel lép ki.milehet a gond?

Tufa
én a wanadooról szedtem le, megjelenés után úgy 3-4 nappal már tudtam jáccani vele(elöbb elkezdtem leszedni, de idõközben beszart a gépem).
Tetszik, de túl gyorsan végig lehet vinni, igy én már meguntam

Te honnan szedted le?És mióta játszol?Mi a véleményed rólla?

Most megnézem,hogy a directx9 van-e fent.Lehet,hogy nem az van és akkor azért csinálja.

De nemír semmi mást,hogy milenne a gondja!
Ennyire hülye nemvagyok!

Tufa
ilyenbõl úgy párezer van...

Egy sima windows xp-s hibaüzenettel leáll.Tudod amit el lehet küldeni a windows-nak.

Tufa
Esetleg ha leírnád mi az a hibaüzenet...

Hali!Az a problémám,hogy ha elindítom a játékot elkezd tölteni,az elsõ 3 kép be is jön de utánna egy windows-os hibaüzenettel leáll.Mi lehet a hiba?Köszi!Bocs ha már sokszor volt de nemtaláltam.