2153
-
#1673 Nemakarok bánatani senkit de Carlos nfsu fan jóhogy fikázza temeg mialapon mondod rá hogy szar? ha nem is láttad ... érdekes a felfogásod.. -
#1672 Igen!
A kocsik azért gyönyörűek, mert NEM PIXELESEK! -
Szolnokboy #1671 törnek az autók ? a demoban törtek.... -
#1670 messze nem ugrok utána, csak az ő szavára lehet adni ilyen téren, mert neki sem mind1, milyen retkes autós cuccal játszik.
a graf meg a pályák lehet szép... autók nem tom mitől pöpecek. kicsit unalmas már ez a kamu tuningolás. -
#1669 ez a te véleményed... ami persze szabad jogod hogy kimond de azér nemkéne azt hogy egy ember betéved ide azt megse meri nézni mer lehordjátok ugy a gémet mer nemteccik valamiér... -
Kaslerka #1668 Azért írták rá, hogy gyengus, mert tényleg az... sajnos... -
#1667 hmm. aztmondja ugorj a kutba ugrasz? grafikája gyönyörű kocsik pöpecek tunning király pályák faxák fizika jobb mint az nfsu de nenézdmeg mer egy tag aztirta rá hogy szar ratyi szánalmas.... -
#1666 most olvastam vissza én is (ajánlom neked is), és kb ugyanolyan igénytelen szemét, mint az.
carlos kocaka fizikás hsz-aiból, meg egyebekből most már tutter, hogy meg nem nézem, pedig érdekelt volna. de hát ha ilyen szar... -
#1665 Ez egy fos !!!
-
Elmör #1664 Erre mi a megoldás?? -
#1663 nemtudtam már mi hiányzott ide grat madár, olvass talán vissza és megleled a választ -
#1662 csáó van olyan jó játék mint az NFSU? -
#1661 Online-ra keresek magyar játékosokat, akikkel jókat nyomulhatnánk, megy a tört verzióval is, csak egy 1xű accountot kell kreállni az elején , ha még nem lenne GameSpy-os.
Régebbi GameSpy-os is jó, én is azzal megyek MokaMiki néven.
Let's Race!
-
dzsiii #1660 közbe megvan! azér köcce -
#1659 Csinálsz elöszőr is egy GameSpy accountot. Aztán tovább már nem tudom. Próbálkozz dikk! Nem igaz... -
dzsiii #1658 hali! hülye kérdés de neten hogy tudok jáccani a game-el? -
Chewy81 #1657 + összehozod. ez kimaradt. -
Chewy81 #1656 Ja, és ha ezt még a lentebb leírt mentési tippekkel akkor tuti nem lesz nehéz a pénzt összeszedni. -
Chewy81 #1655 Sztem a legkönnyebb pénzkresési mód a nulláról, csít nélkül az az, ha fogadsz a versenyekre. Ajánlatos a sprintekre fogadni , ott könnyebb kitalálni ki nyer. Csak vesd össze a lóerőket és kész. Bár ez magasabb kategóriákban nem mindig jön be, én már buktam be a teljes "vagyonomat" mert egy Mustang a kb. 700 lóerejével nem gyorsulta le a kb 70 lóerővel gyengébb japán csodát.
de amúgy 1 óra alatt üssze lehet szedni 7-800.000$, és aztán már élvezetes a játék. -
#1654 van egy végigjáccásom azt hova kell másolni??????
-
Elmör #1653 Nekem is ez volt, de sajna nem tudtam meg azóta sem. -
dzsiii #1652 sziasztok! az a gondom mint vmelyikötöknek volt, a juiced.exe hibát észlel ezért leáll....hogy oldodott meg?? légyszi segitsetek!! elöre is köszi
-
neB #1651 Egyszerúűen aki fikázza ne jáccon vele ez ilyen egyszeű
-
#1650 És? 1 körön belül utplérem... Mondjuk jó lenne ha kilehetne lökni... -
#1649 Ugye.
Énis ezt mondtam, meg is kaptam a magamét érte.
Merthogy ez 'reális', mert 230-al jóhogy megpördülsz.
Reális a lóf*sz. Ha én megpördülök, akkor énis ki tudjam már lökni az AI-t, de nem, az megy a kis spline-ján és leszarja mi van körülötte! -
gesa #1648 A rohadt anyját annak, aki ezt az AI-t kitalálta! A gép nem versenyez, csak egyszerűen letúr az útról. Ütközésnél mindenki megy tovább, csak az én autóm pördül ki. 230-nál úgy mennek el melettem 1000-el, hogy csak nézek. Tetves játék! -
loser #1647 Üdv.
Srácok a billintyű kiosztáson hogy lehet változtatni ?
Próbáltam mindent de vmiért nem akar sikerülni.
Nem értem miért kellett ilyen nyomorultúl megcsinálni ezt a részt
-
#1646 nagyon fasza lett de én helyedbe nem a peugeotot csináltam meg volna így :D -
gaberto #1645 Köszönöm refo.
-
neB #1644 Más is javul vagy csak a tesztvezetést??
-
#1643 Tényleg jó!
Köszi az infót Duddits! -
refo #1642 Nemcsak elvileg! Kipróbáltam, nekem megjavúlt! A 2#-est szedtem! Köszi az infót Duddits! -
refo #1641 A dokumentumoknál találod az Application Data-ban...THQ könyvtár! -
gaberto #1640 Lenne 1 kérdésem skacok.
A game hová menti a save gamékat??
Nem találom sehol se.
Jo lenne ha megtalálnám mert ujra kell raknom a rendszert és nem szeretném elvesziteni az állást.
Előre is köszi a segitséget. -
#1639 kipróbáltam és egy sima körpálya az egész :( -
#1638 Nem tudom. Én még nem próbáltam. -
neB #1637 Ha kiakarod próbálni a verseníy előttt a kocsid akkor igemn :)
-
#1636 megéri? úgyértem jódolog a tesztvezetés? -
#1635 Igen?
Szedjétek le a http://www.gameburnworld.com-ról a FIX-et, elvileg azzal megjavúl. -
neB #1634 ja bocsika hihihihi