Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nincsenek a játékhoz új autók?
How much can you take,before you snap?
ez egész jó amit írtál csak nem tudok olyan álllást használni amin sok pénzem van 😞
itt van 2 file:
juicey.dat
userdata
ezekrõl csinálj egy backupot amikor van pénzed (jól állsz), és ha vesztesz csak felül kell írnod a save file-okat és visszaáll a backup-olt állásra. én ezt a trükköt az elsõ elbukott pink slip után kezdtem használni ^^
hogy lehet a legkönyebben pénzt keresni nulláról? már tök sok respect pontom van meg ilyenek, csak elfogadtam a pénzem, és kellene. nem lehetne vhogy megbuherálni egy fáljt?
(Sry)
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
KÖSZI
Nektek összességében melyik tetszik jobban ???
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A motorhangok jobbak?
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Nem láttam a VW logo-t<#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
dobd föl pl ide, aztán próbáld bedobni ide.