2153
  • Elmör
    Hehe, azért csodálkoztam hogy te ki lenni.
  • Synit HUN
    Nah dejó.... Az előzőt is neked címeztem MokaMiki, Mikiller!
    Bocs Elmör!
  • Synit HUN
    Háhá! Bazzeg veled már összeakadtam! :D 50. vok kb. most. Hányan nyomják innen neten? Aktív eza téma?
  • Elmör
    NFSU2 nagyon zsír, a Colin2005 is, ha szereted a kicsit nehezebb rallyt, Srs-t letöltöttem, de nincs hozzá crack-em, azt valahogy eltudnád nekem majd küldeni, ha lehetsége? Nagyon megköszönném!! Xpand rallyval még nem játszottam.

Ha eltudod küldeni a cracket, akkor légyszi vagy az [email protected] vagy van msn-em ugyanevvel a névvel.

Köszi!

És jó gamézást!!!
  • steweee
    alapvetőleg működik minden de nincs tesztvezetés. bár hozzátenném hogy a gameburnos exe-vel kipróbáltam és hát az nem is igazán kell. jó úgy ahogy van az eredeti krekkel.sajnos nincs időm elértni önállóan vmit is benne, úgyhogy megcsíteltem és most végtelen pénzből az összes autóval és pályán versenyezhetek, de így is nagyon fasza, mert még az nfs2 underground, a srs az xpand rally, colin mcrea 2005 meg még egy pár autós játék várólistán van hgoy kipróbáljam mert nem völt rá időm
  • Bravoman
    Install problémára találtál megoldást? Ugyanis nekem is ezt csinálja... :-(
  • Elmör
    Akkor talán inkább hagyd a tesztvezetést.

A többi gondod megoldódott?
  • steweee
    feltettem rá a gameburnról a javító exét, hát tesztvezetni lehet, viszont a játék alatt a sound fx-et szétkúrja, csak zene van meg speech, néha egy egy motorhang de az is halkan, de leginkább semmi.

modjuk integrált realtek ac'97 audio van benne,arra sok progi haragszik, legalábbis az eax pár játékban be sem kapcsolható, itt se, de azért nem is rossz hangkártya és szól úgy mint egy sb live 5.1
  • Elmör
    hát igen, a fék az csak fék, nem hátramenet, ezért én inkább a féket raktam a le billentyűre és a hátramenetet meg külön.

a csapattagot úgy tudod nyomatni, hogy a kiválasztásnál nem magadra nyomod az entert hanem az ő nevére.

• steweee
    igen, köszönöm. viszont arra még nem jöttem rá továbbra sem hogy a csapattagot hogy tudom versenyeztetni. a legnagyobb hibája a játéknak az irányításban hogy ha automata váltóval versenyzek akkor nem reagál a sebvátás billentyűkre amikre ugye a gyorsuláshoz feltétlenül szükség van. viszont ha elakadok egy falba akkor a fékre csak fékez és álló helyzetből nem ismeri fel hogy tolatni akarok. viszont váltani sem tudok, vagyis nagyon idegesítő a hiba

egyébként nagyon jó játék, remélem a pár dolgot egy peccs orvosolja majd
  • Elmör
    A tesztvezetéshez már van javítás, amit itt találhatsz meg lejjebb.

Segéd sofőr azt jelenti, hogy beveszel bandatagokat és ők is versenyezhetnek majd a verdá(id)dal, ha akarod, néha ügyesebbek tudnak lenni mint te és kapsz plusz respect pontokat is, ha versenyezteted őket, szóval érdemes bevenni a "lurkókat".

A watch events azt jelenti, hogy csak megnézed a versenyt, de a te csapatod nem szerepel, ilyenkor lehet fogadni a gép autójára, hogy melyik lesz a győztes és azon is kereshetsz pénzt!

Remélem tudtam segíteni!
  • steweee
    most telepítettem. a grafikája nagyon jó, főleg ha azt vesszük hogy 2800+athlon, 1,5 giga ram mellé egy rad 9500-ös rontja el a képet és így is maximumon (árnyék nélkül ugyan)rezzenéstelenül fut 5 ellenféllel is

viszont nem tudom miért lép vissza desktopba tesztvezetés választásánál. és mi az a segéd sofőr? vagy ha watch eventset kapcsolok akkor a gép versenyez helyettem?

van hozzá már patch? tippeket adjatok már hogy lehetne megjavítani
  • Mikiller
    C:\Documents and Settings\névmappa\Application Data(rejtett)\THQ\Juiced
  • Elmör
    Nem tudom sajnos most így hirtelen, de én nem is szoktam pink-et nyomatni.
  • pala17
    sziasztok!Nem tudja véletlenül vki,hogy az én saját kocsiaimat hova menti el?Mert most kocsigyüjtöt akarok jáccani,de ha elvesztem egy pinken mindig fáj a szivem,szóval vki tudja?
  • geri15
    fákkjútú
  • geri15
    na megnéztem még1x végülis el lehet benne merülni, jó kis game, de voltak durva bugok amit nagyonfelbasztak... nem tudom pontosan mikor jött ki a game, de 1-2 peccs és nagyon frankó game (így is, csak a bugok, oh..)
  • arty
    neki hiába irod, nem veszi be a gyomra és kész ... LOL
  • Elmör
    Nekem az elején nem jött be, de most már eléggé ráéreztem az ízére. Sokat lehet tanulni a saját csapattársakat nézve, meg az ellenfeleket nézve is. Persze a hátsómeghajtásos autókkal nem kezdek, mert nehéz irányítani, elég könnyen megpördül, de azért a 4*4-esek eléggé jók. Kár, hogy viszonylag keveset lehet optikázni a játékban, az NSF-ben azért több lehetőség volt.
  • Elmör
    Ja az nekem is mindig kilép, de nem érdekel, mert a játék így is élvezhető. Lejjeb írták, hogy honnan tudod letölteni ha kell.
  • Elmör
    Bocsánatot kérek, úgy látszik tegnap eléggé fáradt voltam, mert elnéztem és a videókártya RAM-ját néztem, szóval az 512 az biztosan elég!!!

Lehet, hogy a videókártya miatt inkább, meg az 1,7-es Celeron. Mennyit tud az a Celeron??

Szóval bocsánat, tényleg elnéztem!

Nekem is 512 RAM-om van, az biztosan nem gáz, csak a 128 lenne az. A videókártyát nem tudom, hogy milyen, mennyire elég, a régi kártyám egy FX 5200-es volt, az is 128-as, de mégis eléggé gányul ment a NFSU2 rajta, a mostanival nincs ilyen gond (NX6600 VTD 256)
  • zolo15
    na most akkor kevés vagy nem
    vagy mit csináljak
    +kéne valami crack a test menetre mert akkor mindig kilép
  • geri15
    áz :D egyépként megnéztem és az NFSU2 után nem vette be a gyomrom :)
  • csuhi
    micsoda konklúzió :D
  • geri15
    512 kevés? akkor ratyi a gém
  • Elmör
    Kevés a ram!!
  • zolo15
    Valaki please!
    A haveromnak van egy Celeron 1,7GHz 512Mb Ram Ati Radeon 9550 128 Mb Ramos gépe és minimumun akad a game mint az állat ez valami baj mert szerintem nem kéne.Mit kéne csinálni azon kivül hogy új gépet kéne venni?
  • ger
    hello simán vezérlőpult>>mappa beálitás>>felül a a füleknél nézet>>speciállis beálitások>>rejtett fájlok és mappák
    vagy
    ha van total commander wagy windows commander
    beállitások>>álltalános beálitások>>képernyő>>lázszik a rejtett/system fájl(csak szakembereknek!)
  • Elmör
    Ha bemész a sajátgépbe akkor a fenti menüben kell az eszközök menüben a mappa beállításaira rákattintanod és ott bejelölni a rejtett fájlok megjelenítését.
  • Elmör
    Ja azt én is észrevettem, hogy mindig az a legjobb, ha a 99-hez közelítek, de nem lépem át, mert akkor a legerősebb a gépem.

Meg a másik gondom, hogy azon a gépen nincs netem, ez apunak a gépe.
  • Stöndykoma
    haij megint, ok a rejtett file-kat jelenitsem meg, azt hogy a fenébe kell?

ehhez hülye vagyok....

előre is köszike
  • Mikiller
    Sztem lenne esélyed a többi kezdő ellen, ha nem billentyúzettel játszol.Az elején még gyorsan lehet haladni felfelé a listán.
    Én analóg gamepad-al játszok.Csinálj minden osztályban Viper-t,a lehető legjobban kihasználva a Prototype lehetőségeket (499,599,699,799,és az 1022) a 399-es osztályban az Impreza 22B STi a jó, azt fejleszd fel Prototype-re persze a szűrő,kipufogó, turbó nem az,mert akkor nem lehetne 399-re levinni.
    A 399-es versenyeken csak azzal indulok.
    A magasabb kategóriában Viper.
  • Elmör
    ÁÁÁÁÁÁ....nem vagyok annyira jó.
  • Mikiller
    Én 5. évben járok de meguntam.
    Online játszok csak már vele, 5. vagyok a listán MokaMiki néven, és lehet jönni próbálkozni
  • Elmör
    Ja és hány évig lehet húzni a dolgot?
    Mert ha megint megbukok, akkor már tuti hogy vagy 40 év el fog telni.
  • Elmör
    Különben mi a végcélja a játéknak?
    Eddig ketten jelentkeztek a csapatomba (crew) és még az első évben tartok, de már decemberben. Gondolom az arcade részben meg kell csinálni az összes félét, meg ilyesmi...
  • Elmör
    Én a demóját nem láttam, de a játékok élményébe a videókártya is beleszól, mert pl az NFSU nem tetszett először, de azért mert nem volt elég hozzá a kártyám, meg amiket láttam erről képeket azok is valami gyengébb kártyával lehettek, mert nekem nagyon szépen megy most, csak kár, hogy nem tudom még annyira vezetni a verdákat. A múltkor már eljutottam a 4-es szintig, de akkor már eléggé rizikós volt a verseny, valahogy nem bíztam magamban, aztán el is vesztettem és most megint kezdhettem a legalsó szintről.
  • ger
    Stöndykoma
    elöszöris old fel a rejtett fájlokat:
    aztán documentum and settings>a te neved>Application Data>THQ>Juiced
  • Duddits
    Sehól.
  • Tockos
    És még egy kérdés van a játéknak valamilyen magyar fan oldala,vagy hol találhatók valamilyen átalakítások az autókhoz.