Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is ez volt, de sajna nem tudtam meg azóta sem.<#rinya>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

sziasztok! az a gondom mint vmelyikötöknek volt, a juiced.exe hibát észlel ezért leáll....hogy oldodott meg?? légyszi segitsetek!! elöre is köszi

TDU: dzsiii

Egyszerúûen aki fikázza ne jáccon vele ez ilyen egyszeû

Duddits
És? 1 körön belül utplérem... Mondjuk jó lenne ha kilehetne lökni...

Carlos
Ugye.
Énis ezt mondtam, meg is kaptam a magamét érte.
Merthogy ez 'reális', mert 230-al jóhogy megpördülsz.
Reális a lóf*sz. Ha én megpördülök, akkor énis ki tudjam már lökni az AI-t, de nem, az megy a kis spline-ján és leszarja mi van körülötte!

Þór vígi þessi rúnar

A rohadt anyját annak, aki ezt az AI-t kitalálta! A gép nem versenyez, csak egyszerûen letúr az útról. Ütközésnél mindenki megy tovább, csak az én autóm pördül ki. 230-nál úgy mennek el melettem 1000-el, hogy csak nézek. Tetves játék!
Üdv.

Srácok a billintyû kiosztáson hogy lehet változtatni ?
Próbáltam mindent de vmiért nem akar sikerülni.
Nem értem miért kellett ilyen nyomorultúl megcsinálni ezt a részt

<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>
odex
nagyon fasza lett de én helyedbe nem a peugeotot csináltam meg volna így 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Köszönöm refo.
Más is javul vagy csak a tesztvezetést??

BlueMaster
Tényleg jó!<#eljen><#taps>

Köszi az infót Duddits!<#worship>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Nemcsak elvileg! Kipróbáltam, nekem megjavúlt! A 2#-est szedtem! Köszi az infót Duddits!
A dokumentumoknál találod az Application Data-ban...THQ könyvtár!
Lenne 1 kérdésem skacok.
A game hová menti a save gamékat??
Nem találom sehol se.
Jo lenne ha megtalálnám mert ujra kell raknom a rendszert és nem szeretném elvesziteni az állást.
Elõre is köszi a segitséget.
Tufa
kipróbáltam és egy sima körpálya az egész 😞

Duddits
Nem tudom. Én még nem próbáltam.

Ha kiakarod próbálni a verseníy elõttt a kocsid akkor igemn 😊

Tufa
megéri? úgyértem jódolog a tesztvezetés?

Duddits
ja bocsika hihihihi<#nevetes2>

Tufa
Kb 30szor ellet már mondva.. EREDETIVEL IS KILÉP

azé lép ki mert nem eredeti a játék...😊 nekem is kilép

Hunter of Deer
Én úgy Tudom hogy nincs!!
Nekem a workshopban amikor rámegyek hogy test drive mindíg kilép!!
Nálatok is??

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

zolo
Ez jobb játék mint az nfsu2?Van szabadon bejárható terület?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Tufa
még nincs(bár nem is hiszem hogy lesz)

na szal lehetne olyat megcsinálni hogy kicserélem a játékban lévõ autókat? van már ilyen mod vagy vmi??

How much can you take,before you snap?

musha
az utóbbi napokban nem tettem, de elsõsorban neten szerettem nyomni.

hmm igen... lehetséges és te szoktad neten nyomni?

musha
az nem túl jó megoldás, mert verseny ELÕTT ment, úgyhogy ha pink slip-re mész vagy fogadsz valakivel, akkor hiába lépsz ki, buktad.

Istencsászár
jah szoktatok 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ti szoktatok neten játszani???Fõleg te tufa mert ha már kinyomtad akkor marad a net...😊<#dumcsi>

Istencsászár
az a baj nfsu elrontott téged😄😄:😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

és még annyi hogy mi a lényege a perlescant meg a mettelic colournak

ja és én egy falcont választotttam most azzal nyomom

na az úgy nem igen fer😊 különben tudok egy jó módot ha vesztesz hogy ne érvénytelenítsd😊 alt+f4

Tufa
a kocsid a tétje a versenynek. Ha nyersz, megnyered az õ kocsiját. Ha veszítesz, bukod a kocsid..

lenne még egy kérdésem mi az a pink slip race????

nekem a fele prototype a kocsimnak és mégis kiírja a P úgyhogy valamennyire igen

Carlos
Jó persze!
De itt most arról van szó, hogy vele hasonló sebességgel meglököm a hátulját az AI-nak, õneki ki kellene prödülni (Ahogy azt a SA-ban tanitja az autósuli), ehelyett megy egyenesen én meg lepattanok róla.
Kocka fizika kerekeken!!!

Þór vígi þessi rúnar

igen olyanokra gondoltam. amit letöltök és akkor vhogy kicserélhetek, vagy pluszban berakhatok. amúgy mit jelent egy (P) a kocsi neve után? azt hogy csak prototipus cuccok vannak benne?

How much can you take,before you snap?

Tufa
😄DDDDDDD Menj már neki 100-150nel egy másik autónak, kiváncsi lennék úton maradsz-e...

Carlos
Mekkora kaki játék.
Nyomom ugyan, de idegesít, ha nekimegyek az ellenfélnek véletlen, tuti kipördülök. Ha ki akarom pörgetni, megpördülök.
Fizika 0.
Azért nyomom...

Þór vígi þessi rúnar

musha
bármilyen fura, de a 3000gt jött be nekem eddig a legjobban (már feltúrva persze), ráadásul nagyon olcsó is. a viper is jó, csak ha szeretnéd emberien irányítani, akkor ne pakolj bele minden magas szintû tuningot, inkább a stabilitást elõsegítõ cuccokat (felfüggesztés, fék, gumik, + nitro)

Duddits
Subaru WRX. Vagyis az újabbik Subaru! A 4x4-es. Eszméletlen! 500 lóerõs nekem, és mindent nyerek vele!

nem nem úgy hanem most van 131 ezrem és kábé max. 80000-ért autó pluzs spoiler meg minden más

Tufa
80ezerért minden a játékban lévõ autót megkapsz...

valaki megtudná mondani melyik a leggjobban kezelhetõ autó és lehetõleg 80000-es árban mert nekm a kezelhetõség a lényeg és a 206 Gti kezelhetõ de már nem mindig nyerek vele sprinteket meg circuitokat😞

Tufa
igen, én már elértem minden autónál a prototypus kategóriát

volt más autóm is csak pénzügyi gondok miatt el kellet adnom ja és mégcsak úgy 4 napja játszok vele igazi fanatikussá tett és szerintem jobb a underground -nál mert sokkal nehezebb gyõzni...

Talán egy bug de nem biztos:nekem minden 2. indításra az autók megbolondulnak és egymásnak mennek és folyamatosan Wiped Out feliratokat látok és így jelentõsen megkönnyíti a versenyzést<#wink><#wink>

mért már tesztelted?