Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
TDU: dzsiii
Énis ezt mondtam, meg is kaptam a magamét érte.
Merthogy ez 'reális', mert 230-al jóhogy megpördülsz.
Reális a lóf*sz. Ha én megpördülök, akkor énis ki tudjam már lökni az AI-t, de nem, az megy a kis spline-ján és leszarja mi van körülötte!
Þór vígi þessi rúnar
Srácok a billintyû kiosztáson hogy lehet változtatni ?
Próbáltam mindent de vmiért nem akar sikerülni.
Nem értem miért kellett ilyen nyomorultúl megcsinálni ezt a részt
<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Köszi az infót Duddits!<#worship>#worship>
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
A game hová menti a save gamékat??
Nem találom sehol se.
Jo lenne ha megtalálnám mert ujra kell raknom a rendszert és nem szeretném elvesziteni az állást.
Elõre is köszi a segitséget.
Szedjétek le a http://www.gameburnworld.com-ról a FIX-et, elvileg azzal megjavúl.
Nekem a workshopban amikor rámegyek hogy test drive mindíg kilép!!
Nálatok is??
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
How much can you take,before you snap?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De itt most arról van szó, hogy vele hasonló sebességgel meglököm a hátulját az AI-nak, õneki ki kellene prödülni (Ahogy azt a SA-ban tanitja az autósuli), ehelyett megy egyenesen én meg lepattanok róla.
Kocka fizika kerekeken!!!
Þór vígi þessi rúnar
How much can you take,before you snap?
Nyomom ugyan, de idegesít, ha nekimegyek az ellenfélnek véletlen, tuti kipördülök. Ha ki akarom pörgetni, megpördülök.
Fizika 0.
Azért nyomom...
Þór vígi þessi rúnar
Talán egy bug de nem biztos:nekem minden 2. indításra az autók megbolondulnak és egymásnak mennek és folyamatosan Wiped Out feliratokat látok és így jelentõsen megkönnyíti a versenyzést<#wink>#wink><#wink>#wink>