2153
-
#1793 Juiced game kicsomagolásához tudna valaki jelszót adni? Elöre is köszi! -
Elmör #1792 Mármint hogy hogy hova???
Nekem tetszett. Nem jutottam a végére, mert jött egy másik autós játék (MW) de egyszer végignyomom. -
#1791 Hova ment a játék? Sehol sincsen!!! -
Peti1 #1790 én most probáltam ki, és most töröltem le :D
nem lehet irányitani, épphogy hozzáérek a nyilhoz, és már ide-oda csuszkál. -
#1789 Hello!
Nekem egy viszonylag jó konfigon olyan xar a grafika mint az állat az egész rosszabb mintha matchboxokkal szórakoznék és állati nehézkes az irányítás -
Elmör #1788 passz!
Biztosan kell neki 512 Ram, legalább 2 ghz-es proci és valami jobb videokartya!
Nekem ezen ment nagyon szépen: AMD Athlon 2700+ 512 RAM és MSI NX6600 VTD 256 Mb -
#1787 hello mi a gépigénye? -
Elmör #1786 Kedvenc beszólásom a játékban: I'm a Juice!
-
Flower #1785 Akinek PS2-n van meg nem akad töltés közben? Nekem 10 percig tölt, élvezhetetlen! Ráadásul nehéz is versenyt nyerni. -
#1784 a grafika lehetne jobb... -
Elmör #1783 jaja, tuningolni lehet, grafika szerintem jó, játék néha nehéz -
#1782 Tuningolni lehet, a játék maga nem rosz, a grafika kicst lehetn jobb... -
#1781 Milyen játék ez? jó?Lehet benne tuningolni meg minden? Mer engem érdekelne! -
Elmör #1780 Na erre én is kíváncsi vagyok. -
#1779 Valaki mondja meg nekem meddig tart a játék.Már lassan minden kocsit megvettem. Mit kell elérni? -
Tockos #1778 Koszi szépen a kimeríto válasz biztosan segítettél.Én gondoltam hogy mindig maximumra tunningolok és midig feljebb magasabb osztályba lépek.Tehát mindegy hogy milyen osztályba vagyok csak minnél erossebb legyen a gépem?Koszi még egyszer a segítséget. -
Elmör #1777 Az számít, hogy az osztályban minél erősebb légy. Tehát a 8-asban asszem a 199 lóval vagy a legerősebb, a 7-esben meg 299-el. Szóval lefelé megy és amíg csak lehet tuningolni kell, de mindig úgy, hogy legyen esélyed is a versenyben, tehát ha felteszel kipuffot meg szűrőt turbót, akkor mindig azzal kalkulálj, hogy nehogy éppen pár lóval menj át a határon. Ha 299 és teszel rá szűrőt pl lesz 305 az nem éri meg, ezért a chippel is sokat lehet állítgatni, de erre úgyis rá fogsz jönni. Ami nagyn fontos, hogy a prototype alkatrészek megszerzésekor mindig a stabilitás eléréséhez szükséges cuccokat szerezd meg először, mert úgy könnyeben tudod majd vezetni a kocsit és nagyobb az esély a többi megszerzéséhez! Na ennyit tudtam így hirtelen. -
Tockos #1776 Nem értem ezt a tunningolást van egy 8-as osztályú autóm de ha teljesen ki akarok tuningolni akkor vissza kell lépnem a 7-es osytályba.Mi a fontosabb hogy a verda fel legyen tunningolva vagy az osztály számít.Miért változik az osztály nagyobbról kissebre?Koszi -
#1775 nem tudom mégb kezdő vagyok. -
Elmör #1774 Norbi! Mert talán kaptál prototype alkatrészt nem? -
#1773 Miért van az hogy 8 class-os az autóm és egy verseny után 7 class-os lesz? -
Elmör #1772 Ja, köszi!
Megnéztem már, és persze rájöttem, hogy miért nem adott eddig pontot. Ő Carlos, aki a Pink slip-ekért ad pontot. Meg persze ha fogadok vele és sokat teszek fel tétnek, akkor is ad, úgyhogy megoldódott a gondom. THX!
-
#1771 A repspect grafikonnál van help a PGDOWN-al. Nézd meg mit tisztel! Amúgy ki az? -
Elmör #1770 Nyomja még valaki a játékot?
Már egészen jól állok, lassan meglesz az összes verda.
Viszont az egyik emberke nálam valamiért nem csinált még semmit, azaz amikor a respect pontokat osztják ő sohasem ad. De miért?
-
Elmör #1769 Köszi a fájlt!
Megkaptam és elindult a játék!
De nem nagy eresztés. Leginkább a hangok nem tetszenek, meg hogy egy bazi erős kártyával is szaggat néha. -
Elmör #1768 Sajna nem tudok neten játszani, mert a géphez nincs net csatlakoztatva. -
#1767 Senki nem játszik neten? Örülnék már magyar társaknak a játékban. -
Elmör #1766 Helló!
Eddig még nincs, nagyon köszönöm ha elküldöd, esetleg ha van msn-ed akkor ott is el tudnánd küldeni, ha nagyobb mint 5 Mega. -
steweee #1765 a játékból a zenéket vhogy ki lehet szedni? az audio könyvtárban vannak music\music.dsb fájlnéven. lehet ezzel a kiterjesztéssel kezdeni vmit? más autós játékok alá is jó lenne -
steweee #1764 van már fixed az srs-hez? ha nincs küldök ha kevesebb mint 5 mega az .exe -
#1763 Köszi -
WANADOO KÓD PLEASE
-
#1761 Ebből elég -
IDE -
#1759 Nem jól csináltam Katt a kék floppy-ra -
#1758 CrackFix
Katt a linkek valamelyikére a felugró ablakban. -
#1757 Ha Test Drive-t nyomok állandóan kilép a windows-ba!
Mi lehet az oka?!
Hoodlum versio -
#1756 Na majd ránézek akkor, hátha -
#1755 Én is jártam így! Én újra kezdtem de később megtaláltam a nevem az egyik show off listán. Szóval az enyém nem törlődött csak szarakodott ésegy ideig szünetelt. -
#1754 Törlődött az Acc-om köcsög gamespy-nál, nem kezdem újra az online karrieremet