2153
  • buldozer99
    Juiced game kicsomagolásához tudna valaki jelszót adni? Elöre is köszi!
  • Elmör
    Mármint hogy hogy hova???

Nekem tetszett. Nem jutottam a végére, mert jött egy másik autós játék (MW) de egyszer végignyomom.
  • Harly18
    Hova ment a játék? Sehol sincsen!!!
  • Peti1
    én most probáltam ki, és most töröltem le :D
    nem lehet irányitani, épphogy hozzáérek a nyilhoz, és már ide-oda csuszkál.
  • Sleepy Bone
    Hello!
    Nekem egy viszonylag jó konfigon olyan xar a grafika mint az állat az egész rosszabb mintha matchboxokkal szórakoznék és állati nehézkes az irányítás
  • Elmör
    passz!

Biztosan kell neki 512 Ram, legalább 2 ghz-es proci és valami jobb videokartya!
    Nekem ezen ment nagyon szépen: AMD Athlon 2700+ 512 RAM és MSI NX6600 VTD 256 Mb
  • Sleepy Bone
    hello mi a gépigénye?
  • Elmör
    Kedvenc beszólásom a játékban: I'm a Juice!

• Flower
    Akinek PS2-n van meg nem akad töltés közben? Nekem 10 percig tölt, élvezhetetlen! Ráadásul nehéz is versenyt nyerni.
  • littleNorbi
    a grafika lehetne jobb...
  • Elmör
    jaja, tuningolni lehet, grafika szerintem jó, játék néha nehéz
  • littleNorbi
    Tuningolni lehet, a játék maga nem rosz, a grafika kicst lehetn jobb...
  • Atkamon
    Milyen játék ez? jó?Lehet benne tuningolni meg minden? Mer engem érdekelne!
  • Elmör
    Na erre én is kíváncsi vagyok.
  • Bullet
    Valaki mondja meg nekem meddig tart a játék.Már lassan minden kocsit megvettem. Mit kell elérni?
  • Tockos
    Koszi szépen a kimeríto válasz biztosan segítettél.Én gondoltam hogy mindig maximumra tunningolok és midig feljebb magasabb osztályba lépek.Tehát mindegy hogy milyen osztályba vagyok csak minnél erossebb legyen a gépem?Koszi még egyszer a segítséget.
  • Elmör
    Az számít, hogy az osztályban minél erősebb légy. Tehát a 8-asban asszem a 199 lóval vagy a legerősebb, a 7-esben meg 299-el. Szóval lefelé megy és amíg csak lehet tuningolni kell, de mindig úgy, hogy legyen esélyed is a versenyben, tehát ha felteszel kipuffot meg szűrőt turbót, akkor mindig azzal kalkulálj, hogy nehogy éppen pár lóval menj át a határon. Ha 299 és teszel rá szűrőt pl lesz 305 az nem éri meg, ezért a chippel is sokat lehet állítgatni, de erre úgyis rá fogsz jönni. Ami nagyn fontos, hogy a prototype alkatrészek megszerzésekor mindig a stabilitás eléréséhez szükséges cuccokat szerezd meg először, mert úgy könnyeben tudod majd vezetni a kocsit és nagyobb az esély a többi megszerzéséhez! Na ennyit tudtam így hirtelen.
  • Tockos
    Nem értem ezt a tunningolást van egy 8-as osztályú autóm de ha teljesen ki akarok tuningolni akkor vissza kell lépnem a 7-es osytályba.Mi a fontosabb hogy a verda fel legyen tunningolva vagy az osztály számít.Miért változik az osztály nagyobbról kissebre?Koszi
  • littleNorbi
    nem tudom mégb kezdő vagyok.
  • Elmör
    Norbi! Mert talán kaptál prototype alkatrészt nem?
  • littleNorbi
    Miért van az hogy 8 class-os az autóm és egy verseny után 7 class-os lesz?
  • Elmör
    Ja, köszi!
    Megnéztem már, és persze rájöttem, hogy miért nem adott eddig pontot. Ő Carlos, aki a Pink slip-ekért ad pontot. Meg persze ha fogadok vele és sokat teszek fel tétnek, akkor is ad, úgyhogy megoldódott a gondom. THX!
  • Synit HUN
    A repspect grafikonnál van help a PGDOWN-al. Nézd meg mit tisztel! Amúgy ki az?
  • Elmör
    Nyomja még valaki a játékot?
    Már egészen jól állok, lassan meglesz az összes verda.
    Viszont az egyik emberke nálam valamiért nem csinált még semmit, azaz amikor a respect pontokat osztják ő sohasem ad. De miért?
  • Elmör
    Köszi a fájlt!

Megkaptam és elindult a játék!
    De nem nagy eresztés. Leginkább a hangok nem tetszenek, meg hogy egy bazi erős kártyával is szaggat néha.
  • Elmör
    Sajna nem tudok neten játszani, mert a géphez nincs net csatlakoztatva.
  • Synit HUN
    Senki nem játszik neten? Örülnék már magyar társaknak a játékban.
  • Elmör
    Helló!
    Eddig még nincs, nagyon köszönöm ha elküldöd, esetleg ha van msn-ed akkor ott is el tudnánd küldeni, ha nagyobb mint 5 Mega.
  • steweee
    a játékból a zenéket vhogy ki lehet szedni? az audio könyvtárban vannak music\music.dsb fájlnéven. lehet ezzel a kiterjesztéssel kezdeni vmit? más autós játékok alá is jó lenne
  • steweee
    van már fixed az srs-hez? ha nincs küldök ha kevesebb mint 5 mega az .exe
  • Adi
    Köszi
  • gamekapocs

WANADOO KÓD PLEASE
  • Mikiller
    Ebből elég
  • Mikiller

IDE
  • Mikiller
    Nem jól csináltam Katt a kék floppy-ra
  • Mikiller
    CrackFix
    Katt a linkek valamelyikére a felugró ablakban.
  • Adi
    Ha Test Drive-t nyomok állandóan kilép a windows-ba!
    Mi lehet az oka?!
    Hoodlum versio
  • Mikiller
    Na majd ránézek akkor, hátha
  • Synit HUN
    Én is jártam így! Én újra kezdtem de később megtaláltam a nevem az egyik show off listán. Szóval az enyém nem törlődött csak szarakodott ésegy ideig szünetelt.
  • Mikiller
    Törlődött az Acc-om köcsög gamespy-nál, nem kezdem újra az online karrieremet