Queen Mary 2: luxus és high-tech minden mennyiségben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Van fogalmad róla, hány százezer munkaóra volt mindezt megtervezni és megépíteni?
"Hogyan úszik a hajó a vízen, amikor vasból vaaan?"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Hogy csak kettõt említsek:
1. a kiszélesített zsilipekhez már kevés a Gatún-tavi erõmûvek által felduzzasztott vízmennyiség (gy.k.: jelenleg a zsilipekben nem szivattyúznak, hanem egy érdekes lépcsõs rendszerben a Gatún-tóból folyik a víz a két óceán irányába, vagyis pusztán a gravitációt használják.)
2. a világ egyik legforgalmasabb víziútján kéne egy komplett zsiliprendszer bõvíteni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Jut eszembe a Queen Mary 1-el is történ annó valami?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Fõleg ennyi szirszar technológiával teletömködve, ennek valszeg nem egy jéghegy okozza majd a vesztét😊
Tetszik ezeknek a híreknek a stílusa. Mindig választanak egy mértékegységet (Boing 747, Empire S. B., stb.), hogy aki méterben vagy lábban nem nagyon tudja elképzelni (virágosok, örzõ-védõk, stb.) az is könnyen értelmezhesse, milyen hatalmas dolgokról van itten szó...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Persze majd ha elhízott nyugdíjas leszek sok zsével, lehet, hogy másként fogom gondolni?