Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a használata megint más. Most a 2012-es jogszabályváltozással a jogos önvédelem elég nagy szabadságot ad. (Magyarországon nem árt egy jó ügyvéd a határaidhoz :D ) Elvileg "lehet" használni. Gyakorlatilag meg nem.
Én pl. olyan választ adtam, hogy szeretem a fegyvereket, engedélyezném is talán a tartást, de a megfelelõ törvényi szabályozás nélkül az egész értelmetlen, ha birtokolhatod, de a használata értelemszerûen erõsen korlátozott. A 18 éves korhatár is nagyon megengedõ, stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De mondd el hogy gondolod, és ésszerû határok közt tudom módosítani
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy projectmunkához kérnék tõletek segítséget!
Egy 3 perces kis kérdõívet kéne kitölteni
Még a téma is nagyjából idevág
Köszönöm!
https://docs.google.com/forms/d/1kpQg9A7BXeiPs0cICpdnUo_qIDs-I2_vQgkGYhwQlUA/viewform?usp=send_form
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.liveleak.com/view?i=951_1323777910
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem ez az kb a 8. perctõl? Nem néztem végig de ott van az a videó ami máshol is így van emlegetve, szerintem innen már megtalálod.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
★★★★★
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Attól függetlenül viszont folynak harcok odaát.
★★★★★
★★★★★
Valaki tud esetleg valami infót a "Hurban" nevû páncélvonatról?Hétvégén kicsit eltévedtünk Zvolenban,és mellette kötöttünk ki.(Wikit már olvastam,nem valami bõségesen írnak róla)
Köszi
Szigorú szvsz.
Számomra az ideállis felállás egy 20-30 max 40mm es gépágyú ha van rá keret modern air burst löszerrel és
Amúgy csak a szokásos gondolatkísérlet kedvéért édekelne hogy "ti" ha a lehetõség adott volna választani , milyen toronyágyúval szerelnétek fel mostanság egy modernizált mardert ?
- 105-ös Oto már van rajta, és mivel úgy tudom a Kongsberg vmennyire "kompatibilis" felfelé én pld egy ilyen platformnál arra voksolnék , talán .
Bár mintha azt olvastam volna vhol hogy a németek már szinte lemondtak róla hogy bárki is benevezne egy nagyobb bevásárlásra a felújított marderekbõl..
Szent Haba-kukk
A méreteket utólag rakták rá, az eredeti képeken ekkora felbontásban nem igen láthatóak.
Azt nem derül ki, hogy melyik milyen állapotig jutott el. Lehet hogy csak papíron léteztek, minimális adat van a lövegek paramétereirõl. Elvileg új páncéltörõ lövedéket kaptak volna nem az ML-20 lövedékét (BR-540) használták volna.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Lightweight Small Arms Technologies program keretében LSAT light machine gun és LSAT rifle készül. A képeken én csak LMG-t tudok felismerni.
Hibás a felismerésem vagy még nem készült LSAT rifle?
A Germany's Tiger tanks - Vk45.02 to Tiger II címû könyvben csak a Henschel-tornyosra vannak ilyen adatok. Teljes tömege 13500 kg, a torony mint önálló konstrukció tömege 8000 kg, térfogata 4,2 m3.
Csak elõre kalkulált adatok vannak a Porsche-toronyról Henschel-toronyra való váltáskor: lövegpajzs +300 kg, 180 mm-es homlok +500 kg, torony oldalkialakítása +400 kg. De az nem nagyon derül ki, hogy a gyakorlatban is ekkora tömegkülönbségek keletkeztek-e. A térfogatváltozásról semmi.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Letöltõlinkek, dokumentációk:Linkek
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ugye most olyanokról ne is beszéljünk, mint az 50 éves önkéntes tartalékosok, vagy hogy hívják õket, mert valahogy kétlem, hogy azok védenék majd meg a hazát.