Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
(kíváncsi vagyok az oroszok ezt hogy fogják kimagyarázni)
Az imént a népkrõl beszéltünk, nem a fegyvereikrõl.
Aztán a következõ sorban te is általánosítasz az amcsik kapcsán. 😊
Képzeld, én is voltam ott, és láttam köztük nagypofájút és normálisat is.
Az oroszok kapcsán meg nem az egyszerû emberrõl beszéltem, hanem a szemétrevaló, újgazdag Putyin-medvegyev féle generációról, akiket végtelenül undorítónak találok.
a la index, from kuruc71.
az ausztrálokról van szó.
Hogy tagozódik a haddosztály,egyéb alakulat?
És milyen alakulatokat szeerelnek fel még tankokkal?
A kérdés úgy jön hogy egy egység megadásnál talákoztam a "Brigade Task Force" jelzéssel.
Az mit takar?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
erre irtam a tomegtamogatottsagot...
Ha van egyseg a nepben(es kulso segito),akkor eleg veszteseget lehet okozni a megszalloknak(terrorakciokkal,diverzios modszerekkel)h megelegelve az ertelmetlen vesztesegeket hagyja a fenebe az egeszet...
(mint pl a zsidok a palesztinokat,vagy afganisztan)
Sztalin idejeben nem lett volna alkalmas..inkabb kiirtatta volna az egesz nepet(mondjuk ebben azert nem vagyok biztos..)de a gyenge Hruscsovi kez ellen eleg lett volna...
Seven-Four-Seven--Heavy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(tipikus magyar rész: sokakat a civilek adtak fel, õskomcsik.)
egyébként: enyhülésre lázadással válaszolni?
mehetnének oda, hogy francia érdekeltésgü olajvezetéket károsították az oroszok, és ezt védenék, mert a medvék nem akarnak leállni a tûzszünet ellenére sem, és ezért a légiót a ruszkikra küldik 😞)
Ami nelkul eredmenyesen(akar evtizedekig)nem lehet....
A termeszet foldrajzi jellemzoink nemi is nagyon alkalmask..
Persze legalkalmasabbak a varosok...de ez hatalmas jarulekos karral jart volna a polgari lakossag eletet tekintve...Nagy ar,ezert nem is vallaltak be...
Igazan a Sztalin halala utani hruscsovi enyhules idoszaka lett volna alkalmas...
Seven-Four-Seven--Heavy
A birodalmak egyszeruen igy tudnak csak mukodni..
Egyszeruen valamennyire veres lesz a kezuk....
A brutalitasban latszo kulonbseg csak a vilag fele mutatott arcukrol mond vmit,nem a birodalmak termeszetrajzarol.....
Seven-Four-Seven--Heavy
Egyébként elég szégyen, hogy már az olaj miatt se mentenek meg egy országot 😄. Grúzia elnõke valszeg ezért volt magabiztso, mert azt hitte az olajért bevet majd mindent a nyugat.
persze mar a konqvisztadorokkal kezdodott...
Seven-Four-Seven--Heavy
persze ha egyaltalan a nep eleg hajlandosagot mutatott volna hogy (ezt a hatalmas aldozattal jaro)oriasi arat megfizesse amivel egy ilyesmi jar...
nem lett volna hajlando megfizetni...azart megsem volt annyira rossz az a rendszer h megfizetheto lett volna ez az ar...
sztm amugy a CIA biztos puhatolta ezt a hajlandosagot...
aztan csak legyintettek...
Seven-Four-Seven--Heavy
Szomoru 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mert nem errol szol ez a topic...!
ugyhogy reszemrol annyi....
Seven-Four-Seven--Heavy
Szerinted elképzelhetetlen hogy valakinek jobb volt akkor?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Csak egy egesz(a kontinenst osidok ota lako)nep teljes megsemmisiteset(mar mint Egyesult Allamok nevu allamszovetseg),a POLGARI lakossag terrorbombazasat,Hiroshima,Nagaszaki,Drezda,stb..
Az osszes nepirto helyihaboru amibe beletettek a mocskos labukat(tamogatassal,kikepzessel,tanacsadassal,stb.vagy egyszeruen azert tort ki mert wasingtonban ezt lattak az USA erdekenek..)..
stb.stb...vajon hany aldozattal jart..??
Nincs kulonbseg...a birodalmak sajnos igy mukodnek...
Az biztos h a sajat(adofizeto)polgaraikat amig fizetik,nem vegzaljak...
De magat a tarsadalmat alkoto nepet a birodalmi elvek modszerei miatt megitelni...????
Ez gaz..
Nekem mindenesetre szimpibbek a termeszetesen viselkedo,egyszeru(nem az ujgazdag, ujoroszokra gondolok,hanem a tobbseget kitevo egyszeru oroszra!!)emberek,mint a nagykepu,leereszkedo stilusu(evvel is csak a felsobbrenduseget bizonyitani akaro) kocsog amcsik..(voltam,ismerem oket..)
persze kivetelk mindenhol vannak...!!!!
Seven-Four-Seven--Heavy
Ezt tessék végighallgatni és utána gondolkozni egy kicsit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"soha nem hallottam amerikai koncentrációs/munkatáborokról" - kérdezd meg az indiánokat.
Vagy akár a búrokat Dél-Afrikában.
A kommunizmus/szocializmus már eleve egy utópisztikus álom volt, amit megközelíteni lehetett de el/utolérni szinte soha.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Putyin orosz miniszterelnök mindeközben háborús bûnökkel vádolta Grúziát és ennek kivizsgálását kérte elnöki utódjától, Dmitrij Medvegyevtõl. Beszélgetésükön nem hangzott el érv arra, hogy mit is keres Oroszország Grúzia határain belül, egy még általa sem elismert szakadár állam védelmében.
Hogy nem szakad le a pofájuk! <#falbav>#falbav>
nem beszélve, hogy az amcsik ezt azóta is szégyellik.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy egyik kutya, masik eb... ha nagyon valasztanom kellene, akkor valoszinuleg enis az usat favorizalnam, de lehet csak a media agymosasanak aldozata vagyok 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De a két országot akkor sem szabad egy kalap alá venni. Én például soha nem hallottam amerikai koncentrációs/munkatáborokról. (a Guantanamói fogolytábor nem hasonlítható az orosz Gulagokhoz) Vagy arról hogy amerika, mint állam 50 millió embert gyilkolt volna meg a saját állampolgárai közül. Oroszország viszont megtette mindezeket.
Azt is tudjuk, mi mindent tett ellenünk ez ez ország az utóbbi 50 évben, és hogy jórész miattuk, és a ma is hatalomban lévõ embereik miatt tartunk ott, ahol tartunk.
Szóval nem kellene õket egy kalap alá venni.
De nem a Grúzokkal kell összehasonlítani õket. Hanem a hasonló méretû és lehetõségû országokkal. Akkor rögtön lehet látni, mire mentek a kommunizmusukkal meg a többi baromságukkal. Érdemes azt is megnézni, hogy hol tartanak manapság: feltalálták a demokráciának álcázott egyeduralmat. <#nyes>#nyes>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ